buarada ben bagirmiyordum dedim utanirim ama inlememek mumkun degil demi..
Yan komsudan inleme sesleri geliyor ama bu kadar kontrolsuz olunurmu?
buarada ben bagirmiyordum dedim utanirim ama inlememek mumkun degil demi..
İnsanın eşi kendine özel olmalı özel seslerinide sadece kendisi duymalı madem adam çok iyi ve kadında kontrolsüz ses yalıtımı yaptırsınlar odalarına studio tarzı, öyle birşey hoş değil.
Adam muhtemelen iyidir yoksa bu saate işleri kalmazdı
evet haklısın yalıtım yaptirirdim. ben adamin yerinde ama düşünsene ustaya ne dicen :-))))
Ustaya gerek olmayan yalıtım parçaları var siyah böyle ufak pahalı malzemeler ama montajı kolay pofuduk tarzda yumuşak malzeme oda çok karanlık olur ama yapcak birşey yok eşinin özel seslerini millete dinletmesin...
acik rengide var mı
Yok ama boyanabilir pembeye veya kırmızıya, kırmızı daha egzotik olur ahah
www.google.com.tr/search bak böyle birşey
saol fikir için
Git komşunun kapısına not bırak çaktırmadan ahah :) sende sağol iyi geceler
Bisey merak ettim! .. Ciddi soruyorum. Ciddi cevap ver. o an o kadının yerinde olup hoşnut olmak istiyorsun değil mi? Çünkü etkilendiğini sordugu n sorudan belli ediyorsun
yok etkilenmedim..
Bence hiç öyle durmuyorsun
çok bilmiş hadii.
Yaw varya harbidren bu kadınlardan korkmayanin dini imanı yoktur :-D
adam sert köklüyorsa hatun naapsın, benim eşimde çok sert vurur
sendemi bagiriyosun :/// :)))
bazen tutuyorum kendimi bazen fena inletiyor sırf inleyeyim diye öyle sert vurduğunu bile düşünmedim değil, inlemelerimin ayrı bir zevk verdiğini söylüyor eşim hepğ
Git dene merak ediyorsan adamın iyi olup olmadığını
önce sen buyur iyiyse söyle oldumu
terbiyesiz.. git niye okuyon madem meraklı değilsinde..
Cevap
60Cevap
Hee adam cok iyi
Senin koca tirt
Koy kapinin onune😎
Hemen kalk komsunun kapisini cal ve" komsu komsunun kulune muhtac, kulerimden dogmaya geldim" de ve demeyimle bakalim😈
Baktin harbiden adam iyi sende nasiplenirsin👍🏻
Ve ertesi gece senin kocayi gonder ogrensin yoksa de seni kapi onune koyarim
ben burdan şimdiye kadar ki komşularıma tebrik yolluyorum. Elektrikli süpürge şıpıdık şıpıdık terlik sesi, çay kaşığı tabak çanak sesleri , çocukların kavga sesleri , müzik sesleri dışında bana başka ses dinletmedikleri için :D
Ne güzel işte millet sevişiyor cam balkol açık napsınlar kadın ağzına çorap mı soksun adamda belliki iyi, kavga sesi duymaktan daha iyi, çıkın balkona onları dinyerek birde sigara yakın çok iyi gelecektir sizede :D
:D bugun gece yakarim
hehe yakı sonrada siz olsanız ne yapardınız de :D
Evet o banada oluyor
Hangi kızla beraber olsam inlemeleri çığlıkları (Nerdeyse) etrafı sarıyor.
Ormanda olsun evde olsun ayıp ama biraz daha sessiz kızlar...
Bu arada o sesler beni daha da tahrik ediyor ve daha sert gidip gelmemi sağlıyor.
sende merakda kalmışsın... komşusunuz katıl sende... sor nasıl bağırıyon ya da nasıl bağırtıyon merakını gider :)
yok deve :-)))
:-))) kül ayri şey ayri
biraz kıskandım doğru..
amin. :-))))
Bence ya adam iyi kokluyo ya herifde saglam mal var ya da bu kari sirf adami gaza getirip tez bosalmasi ve karsiliginda ne istediyse ona ulasabilmeknicindir sence 😊
Meraba ben yan komşumuz kusura bakmayın anca bu saatlerde erekte olabiliyorum sevgilimde sürekli anal istediği için bu sesleri çikartmak zorunda kaliyor
Evlisin ve adamın cok iyi oldugunu mu dusunuyorsun bence sadece kocanı haketmeyen birisi namuslu bir kadının kullanmayacağı laflar bunlar. Allah ıslah etsin
cidden bende merak ederim böyle yapmacık gibi niye bağırırlar ayrıca bir yerde okumuştum öyle kadınlar için pek hoş şeyler söylememişler ve bana göre itici geliyor
yani komdum niye duysun erkek milleti ne hayaleder ben bile kocam duysun istemiyom o kadini
Ben o kadının kocası yerinde olsaydım durumdan rahatsız olurdum o yapmacık bağırışlar kaç erkeği etkiler bilmem ama sanki o tür kadınlar hafif kadın gibi geliyor kocanız da böyle düşünebilir eğer o tarz birilerine ilgisi yoksa takılacağını sanmam
Apartta kaliyorum :) ust kattakilrr bittilrr yatak ve salap sesleri abdest aldi biri yarin yan komsu yapar inletir kariyi hatta aglatir yan odada ev arkim inletir kixi apartmi baska seymi anlamadim
Jadi onlar yapti sen niye ilgilenmiyon kocanla
Bizimkiler kosturmaua badladi
sleeping p*rno izleyin. aslında hiçbiri uyumuyor ama bğaırmıyorda. bağırmak biraz işin esprisi şov kısmı.
Bence bir o kadar sorun sizde de var , yani sen bağırılması gereken durumdasın da kendini tutmayı mı başarabiliyorsun? yoksa kocan gerçekten bağırtamıyor mu? onların yaptığı yanlış ama sende de bir imrenme söz konusu gibi :)
Adam cok iyidir ozman :D eşşek gibi anırtıyo karıyı hahaha :D
abartılı bir bağırış ama bilemedimki tuhaf
bilemic uzunda yapıyolar masallah :-)))
ikisi gibi.. zevk daha cok
benim üstte bir bankacı vardı , gece 2den sabah 7 ye kadar aralıksız dostlarıylaydı kaşar. yatak gıcırtısı sesinden uyuyamıyordum ama sonra kovulup gitti :)
Allah bilir kart zamparadir ://
komşuuun :))))
yuh kadinmi :O
Hacı apartman girişinde kamera yoksa zille bas mk! :D
utandirmak istesem duvara vururum ama yapmam sonucta isteyerek bagirmiyodur kadin utandurmiyimm ;-)
yok be her gece olunca öfff diyosun :-D
üst kat komşum var dı o da çığlık atardı. bir gün öğleyin eve geldim az uzanayım dedim. oturma odasında nasıl çığlık atıyor var ya ben tahrik oldum
manyak kari desene :D
ooo tehlikeli bir durum :D
saçma yani yani bizde evliyiz yapmacık olmaya gerek yok tamam geç saatte yapılır ama dediin kadarda olmaz
Yan apartta kadin gece muzik aciyo ses gitmesin diye kac krre polis geldi gece adam icinden cikartiyorlar
oha
Ama kadin seymis cikardilar sonra aparttan
Bu arada soranla ikiniz evlisiniz ne isibi car burada
Evlilerde daha mı sessix
bazen sorularrım oluyor
evliler daha sessiz diye kural yok tecrübeli oluyorlar
Kişiden kişiye değişir kadın zevkin doruklarına varmış erkegide işi biliyor anal yapmış olabilirler ne kadar zevk alırsa alsın çok nadir bağırma olur
benim komşumda hafta sonları müzük açıp çığlık atıyor inliyor kadın kendini hiç turmuyor.. tüm mahlle duyuyır
belki ters ilişki yapıyorlar kadın ondan bağırıyor bunu hiç düşündünmü?
tabii aklıma geldi
ama dinlememeye bak can sıkar anca./
yok müzik dinliyorum kulaklikla
çokgüzel trap dinliyorsan taladro risale dinle dinlemiyosanda bir tadına bak.))
belki seslerinin duyulma ihtimali onları tahrik ediyodur.. kadın o yüzden çok bağırıyodur olamaz mı?
bilemem ama ayip be okadarda
yooo ilk defa sordum
İste bu yuzden mustakil evler daha iyi
Aynen👍
aynen ya sextede kısıtlama.. komsu kadinda hakli ;-))
Sehirdede xor ki ya mustakil
Bende ankaradayım bende duyuyorum ama sanorım bizimki daha duyuluyor sanırım sabah komşular manalı manalı bakıyorlar
ay ne kötü
Çok isteriktete olsa o kadar ses çıkarması normal degil amaaa anal yapıolarsa acıdan bağırabilir.
Ya sen orgasm olmana baksana kardeşim niye rahatsız olyon
Erkek yeteri kadar iyi ise kadın kendini tutamaz bizde durum bu😉
İkisi de normal değil senin hiç ses etmemen de kadının çok bağırmasi da. Evli misinn
biz profesyoneliz sanki m. k p*rno yıldızıız sanki johhny sins cevap versin
Yoksa biz konşumuyuz?
O kadar sesin size geldiğini fark etmiyorduk özür dikerim
Benim başıma da geldi öyle polis geldi bide seksin üzerine zevkli oluyo diye buraz sert yapıyordum
bence sessizce inleyen kadın candır
" ıh ıh" şeklinde :D
demi.. kaba geldi bana zaten.. hayvan gibi :-))
inan bana olunuyor :D bende istemiyorum ağzını kapatıyorum ama olmuyor durduramıyorum inlemelerini :D
Bu kadınla alakalı. Benim de benzer bir kadınla beraberliğim olmuştu. Bırak zevk almayı bir yerden sonra çığlıklardan orgazm olamıyorsun...
Adam çok iyi demek'ki. O adam seni'de düzs4 sende o sesleri çıkarırsın. Kulağını kapat yat uyu sen.
Bende duyuyorum şu an
Kesin aynı apartman...
hadi ya.. :-))) seninki ne diyo?
ben Ankaradayım sen.. aynı apartman cikiyomusuz :-)))
lTequilashot sanmıyorum. syrano kulaklarımı tıkasam daha iyi. Bir de benim duyduklarım sansürlenecek türden
Ben İzmir deyim ya
Yalıtımsız evlerin zararları... o kadar mı ya?
Milletin cani cekmis
Sesler kesilmiş durumda
Bizimkiler abdest aliyo :) is basi ywparlar
Abdest aldıklarını sanmıyorum, benimkilerin
Devam mi ediyorlar bizim apart hemsire vb kaliyo
Gene başladı :(
Ise gitmicekmi bumlar
Bilmiyorum
Bitmedimi daha bizimkiler banyoda devam ediyorlar
Bitmiş durumda
Adam mi baskindi kadin mi
Kadın
Inlememi yasa ah uhh slap seslerimi
Onden mi arkadan mi girdi acaba
Ne bileyim ben?
Sesten anlamLisin :) ozeldem yazsana
Aaaa diye bağırıyordu, işte.
O baska seyin bagirisi bnce dogun sancisi gibi ne o oyle
Bu saattemi
En sevdiğim melodi :D Ankaranin neresi orasi:)
Kafanda deli sorular 😄
Ben ramazan ayında duymuştum sen yine iyisin
ramazanda olmazmı yani
Çal kapılarını bence. Olmaz ki böyle aaa.
yok artık
Adam iyi ise sende mi isteyeceksin adamdan...
Uyandir kocana sor hata kimde yeni denemeler yapin
Bırı benden bahsettı galıba :)
bence kadın biraz gevşek
Abartıyı hiç sevmem cinsellikte de. :/
kadın folloş ve adam tahrik olsun diye yapıyor
Yaw ben de ankaradayım. Ben neden duymuyorum?
Belki p*rno izliyordur canım :)
Süper bayılırım inleme sesine
Bence adam çok iyi 😆
bence bu uydurma hikaye :D
Keşke bizde yapsbilsek oyle
çok zor değil.
Annen iyi bilir troll
senden ses gelmıyor mu
bende ankaradayım. sen oral yapmayarak yanlıs yapmıssın. ayrıca oyle bagırtamadıysa senı kotudur kocanda. cankayadayım sen?
Edepsizzzzz :))
Üzücü bir durum.
Neler var neler
İlginc
Yalan onlar.
Sen bagirma
Yok duymadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar