En iyi ağda bandı hangisi? Ve fiyatı nedir? Siz hangi markayı kullanıyorsunuz? Kullandığınız markayı beğeniyor musunuz? Hiç beğenmediğiniz ağda bandı markaları hangileri? Cevaplarınızı bekliyorum. en iyi ağda bandı hangisi?
Remove markası birçok tüyleri kolay ve pratik temizlemek için ürünler bulunmaktadır. Set halinde de satılan ürünleri vardır. Tüyleri acısız ve kolay şekilde temizlemektedir. Bantların derinize fazla acı vermesinden ve tahriş etmesinden korkmayın! Çünkü remove ağda fazla acı vermeyecek ve tahriş etmeyecektir. Jel ağdası da mevcuttur. Diğer yöntemlerle alamadığınız inatçı tüyleri anında yok edecektir. Özellikle hassas ciltler içinde tasarlanmış ürünleri vardır. En iyi ağda bantları arasında 1. sırada bence.
en iyi ağda bandı markası Remove
2- Veet Ağda Band
en iyi ağda bandı markası
Veet kullanıyorum ben. 35-50 TL arasında fiyatı var. Ağda bandı konusunda tartışmasız en bilindik ve en iyi markadır. Asla yarı yolda bırakmıyor ve çok pürüzsüz yapıyor. Bütün vücutta rahatlıkla kullanılabiliyor. Asla kararma da yapmadı. Ki çok korkarım ben kararma oluşmasından. Bu nedenle hem güzel sözleri hem de fiyatını hak ediyor. Benim için en iyi 2. ağda bandı Veet :)
3- Vi-vet Ağda
en iyi ağda bandı
Vi-vet agda bandi konusunda sektörde en bilindik markalardan biridir. Ayrıca çok kaliteli bir markadır. Ürünlerinde hiç sıkıntı yaşamadım bugüne dek. Kol ve bacakları çok iyi alıyor ama genital bölgede kullanmayın derim. O konuda pek başarılı değil. Kökten alamıyor. Kol ve bacaklarımda kullandığımda öyle bir sıkıntı yaratmadı ama. Ayrıca tüylerimi inceltti baya. Fiyatları da 12-20 TL arasında değişiyor.
4- Sesu Ağda Bandı
en iyi ağda bandı hangisi
Sesu markası da çoğu kadının kullandığı bir markadır. Özellikle hassas ciltleri olan için çok iyi ürünleri var gerçekten. Benim annemin baya hassas bir cildi var. Normalde ağda yaptığımızda hemen tepki olarak sivilce oluşuyor veya kızarıyor ama Sesu sağolsun böyle bir sıkıntı yaratmadı. Fiyatları da 30 TL civarı oluyor. Tavsiye ediyorum.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Offf çok pahalıymış genital bölgem için kullanmayı düşünüyorum onu. bir de spreyi vat o nasıl sence
Spreyi de iyi ama agdanin acısına dayanabiliyosan ağdayla kökten al. Tüy dökücü spreyle kullaninca uzuyo hemen. bir de tam hatırlamıyorum ama spreyin şişesinde genital bölgede kullanılmamasıyla ilgili uyari yaziyodu sanki
bence pahalı alınan ağda bantlarıyla ucuz ağda bantları arasında fark yok blduğun en uygun birazda bilindik isimli bir şey alırsan senın için daha iyi olur hem bütçeden hemde kulanışlılık bakımından
Incoming search terms: remove ağda sesu ağda en iyi ağda ağda markaları çam sakızı ağda nasıl yapılır en iyi agda hangisi cam sakizi agda ılık ağda nasıl kullanılır sesu ılık ağda en iyi ağda markası çam sakiz ağda nasil kullanilir
Merhaba. Hassas Ciltlere göre formüle edilen Remove Sir Ağda Bantları 1,5 mm'ye kadar kısa tüylerde bile 4 haftaya kadar süren etkisi ile yumuşak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar. ... Remove Ağda Sonrası Temizleme Mendili ile ciltte yapılan temizlik ve bakımla depilasyon süreci konforlu bir şekilde sonlandırılır.
O kadar pahalı şeyler almaya gerek yok Ben veet kullandım pekde memnun olmadım Bim'e ait epi diye ağda bandı var onu kullanıyorum ondan çok memnunum Şok ve a101 'den de aldım ama bim kadar etkili değiller..
En İyi Cevaplar