Hiç tanık oldunuz mu birileri sxs yaparken gördünüz mü
O esnada ne yaptınız nasıl oldunuz
O esnada ne yaptınız nasıl oldunuz
askerde nöbetteydim
tugayı anlatayım karşımız üniversite
tugayın yanıda öğrencilerin kaldığı evlerle dolu olan bir yer
nöbet yerim ağaçlar arasında karanlıkta herkesin görmesi zor olan bir yerdeyim.
karşı dairenin zemin katı benim bulunduğum yerde o binaya göre ben birinci kat gibi üsten evin içi gözüyor bekar erkek evi olunca sevgililerini eve atıp birlikte olan bir ev haline geldiğinden gece geç saatlerde biz nöbet başındayken gençler birlikte olduklarını kızla saatlerce sevişmesi gerekirken kızın ya da erkeğin acemiliklerini gördüm.
birkesinde kız beni görünce apar topar yerden kalkıp odaya kaçmışlardı.
yine bir gece nöbetimde kızla oğlan alkol almışlar bulunduğun yerde dar ve karanlık bir sokaktan geçerken bir baktım kız yere düştü oğlan iyi kötü zor ayakta duruyordu kızı kaldır karşı binanın baçe duvarına dayadı
kız demirleri tutuyor oğlan kızın kilodunu çıkarıyor. eteği yukarı kaldırıyor bende sessizce oturdum komutan geldi gitti ben çitlere doğru yaklaştım gecenin 2 3 olmuş kimseler yok bizden başka neyse oğlan pantolanunu indirdi kıza yanaştı kız bir anda dur dedi önden girme arkadan gir deyince oh dedim flim gibi izleyelim diye oturdum telsizden arkadaşlara devrem çavuştu onu çağırdım gelirken cola çekirdek cips getirmişler bunlar ne dedim flim izleyeceğiz onlar saatlerce kıyafetlerinini yere serip seviştiler :)
şimdi diyeceksin nasıl bir askerlikti diye gerçekten bunlar böle oldu. şuanda orda kalan askerler yaşıyordur.
teyzem bızde kalırken sevgılısını eve attıgında ızledım ılkden tuhaf oldum ama ızledıkce teyzemı oyle gordukce ızleyesım geldı yalan yok ıkı kere 31 cektım halada mst yapacagım sıra hayal ederım
Iyi bakalım
teşekkür
Oda arkadaşımla sevgilisi yanımda sevistıler bende ahlaki mi bozuyorsnz uln deyip çıkmıştım :D bilmem sonra naptılar
Sonrası mi kalmış:-)
Aynen kanka :D
Canın çekmedi mi
Erkek bana da yazıyordu sevişmelerini sanki görsem nolacak beni etkileyebileceğini düşündü mahsus yaptı eşekherif :D bende tabi çıkarım sevgilisinden güzeldim tabi oda haklı ;)
En çok istediğim şey bir kızla sevişirken başka birkızın izlemesi :)
Aboo hemen nasıl doluştular sinek kağıdına yapışan sinekler gibi 😂
@kızartmatavası güldürdün :D :D
Erkek arkadaşımı başka bir kızla yakaladım tuhaf bir duygu düşünme yetini kaybediyorsun bişey düşünemiyorsun o an
Cevap
35Cevap
arkadaşımın evinde kaldığım bir gece arkadaşım kız arkadaşkarından birine köklüyordu, daha hiç ilişkiye girmemiiştim ve kızın şnlemelerini duyunca anahtar deliğinden bakıp izlemiştim çocuk çok fena sokuyordu köküne kadar kıza üstelik çocuğun ski benimkinden daha büüyktü uyuz olmuştum :D
sevgilimin evinde yaparken kız kardesi bizi gözetlediğini farkettim sonra da devam ettim oda orda bosalıyordu işimiz bitince odadan cıktık kardesi sanki yeni gelis gibi ben bir dus alayım abla siz evdemiydiniz demesi benimle göz göze gelip beni ssüzmesi ve sonrası...
Eee
sonra baska zaman baska bir ortamda yanıma gelip sizi seyrettim etkilendim seninle olmak istiyorum demesi... sonrası...
oda arkadaşımı izledim.
yazın antalyda otelde rus turistleri izledim
plajda sevişenleri izledim
karşı apartmandaki çifti izledim...
denk geldim baya bir :)
Uzman olmuşsun
Türkiyede cinsel açlık yaşayan erkekler değil kadınlarmış ben bunu anladım :)
O neden ki
Ben bu tarz soru soracak kadar abaza değilim bağyan
Ben dün tanık oldum şok oldum merak ettim sorayım dedim
Peki bakalım
gördüm kuşadasında hatta 2010 dünya kupasıydı o zaman hollandalılar çok fazlaydı gece barlar sokağında seks yapıyorlardı sokakta 1 de değil 2 3 çift vardı ama belli alkolden uçmuşlardı
Çok gördüm.. sigim kalktı... okşadım boşaldı... erkeğim ben yavrukuş... tahrik oldummu boşalmak isterim.. doğal olan budur.
çok istedim ama hiç olmadı be :D yalan tabi anına koyim ne işim olur sapıkmıyım milletin seksine tanık olmak istiyim :P
bir keresinde kankamla yatarten ev arkadaşı daldı odaya, biraz çekindi utandı ama o akşam 3 ümüz beraber yatmıştık..
@syrano yok kanka okuldan arkadaş bunlar
Kendime çok tanık oldum...20 senedir tanık oluyorum :) O esnada seks yapıyor oluyorum :)
Eski sevgilimi kuzeni yan odadayken sey etmistim :) guzel bir duygu :)
evet hemde cok cok yakınennn:))
Kimi gördün
annesiyle babasıdır :da:sD:AS:D:AS:D:AS:D:
Hayır ben tanık olmadım :) boş ver iyi ki olmadım.
Anlat sana kimi gordun
sizi dinleyelim önce :)
Sen anlat ne gördün kız
Gölerim fal taşı gibi açılmıştı 😊
Berbat bir durum keşke gormeseydm
Evde seks partisi yapmıştık evet.
yok olmadı bizi gördüler sadecee
Ara sıra grup yapıyoruz
Canlı görmedim ama ses duydum
bizi yakaladılar şey yaparken
Hayır o tip şeyleri çok gizli yerde yaparız
anlatırsam canın çeker deli gibi:)
Anlat sen
boşver sonra anlatırım, şu an şeyimle meşgulüm:)
kalktı da.
Sen GÖRDÜn mu
Evet
Yok görmedim
Olmadım
Yok olmadim
Görmedim kimseyi
Hayır
Ben yapmıştım
Görmedim
gördüm
Kimi