evet sevgiliniz hatta evlenmeyi düşündüğünüz kız deseki senden önce ilşkim oldu cinsel hayatım vardı bakire değilim dese napardınız terkedermiydiniz, kullanıp kullanıp bırakırmıydınız, çok sevdiğiniz için bırakmayıp onun güveninitamamen kazanıp her kavgada başına mı kakardınız , yoksa sevdiğiniz kadının bu durumu umrunuzda olmadan onu sevmeye devammı ederdiniz... bazı kamiller bakire olmayan kadından anne olmaz gibi tespitler yumurtluyorda gülüyorum yahu... bu arada bakire arayanlar nasıl kadın seçiyorsunuz siz yani bir kız sevdiniz bakire değil sonra onu bıraktınız oda bakire değil onudamı terkediceksiniz aşın şunları ya cinselliği, aşkı erkeğe hak kadına haram görmekten vazgeçin...
Cevabın nedir?
+1 yılO insandan insana değişiyor biraz. Benim arkadaşım 8 sene konuştuğu çocuktan ayrılmak zorunda kaldı bu durumdan dolayı. Çocukla konuştuğu zamanlarda başka bir çocukla da konuşuyormuş sonra iş ileri boyuta gitmiş beraber olmuşlar bakireliğini kaybetmiş. Senelerce konuştuğu sevdiği çocuğa gerçeği söyleyemediği için bin türlü bahane bulup çocuktan ayrılmak zorunda kaldı. Yazık çocuk neye uğradığını bile anlamadı. Konuştuğu çocukta aynı zamanda benimde arkadaşım, bir gün oturup konuşurken ayrılık muhabbetine geldiğinde konu, bana şöyle dedi. Aramıza kara kedi mı bilmem yoksa biri birşey yaptı da ayrılmak zorunda mı kaldı bana söyleyemedi bilmiyorum. Ben onu çok seviyordum eğer öyle birşey olmuş bile olsa bin türlü bahane üretip kaçmak yerine dürüst olup anlatsa pişmanlığını bana göstermiş olsaydı ben saten onun pişmanlığını hissederdim onu o şekilde bile kimseye birşey demeden kabul ederdim demişti. Ayrılıkları geri dönüşü imkansız şekilde bitti. Ve bu söylediği kız arkadaşıma söylediğimde o bile inanamadı beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum dedi. Siz erkeklerde sevdiğiniz insana sevginizi tam olarak belli etmiyorsunuz. Artık bunu eziklik olarak mı görüyorsunuz nedir bilmiyoruz.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenden beraket bekleyen adam bir kadini durtuklemediyse okey ama oda yapmissa ki ben beraketi olan erkek gormedim cok azdir, o zaman bende bisey beklemesin. Ben kimsenin malı ikinci el damgasi yemeye gelmedim dunyaya. Bir fıkra vardır aklıma gelmisken anlatayım bari. Birgün temel biriyle evlenmis oraninda adeti suymus ki bekareti varsa eger havaya o gece uc el ates edilirmis. Neyse evlenmis o gecesinde uc el ates etmis. Ertesi gun iki el silah sesi gelmis evden, herkes kosmus bakmis ulan noldu da iki el silah sıktı bu diye. Bakmislar ki karisini öldürmüş, ulan temel demisler kadinini neden vurdun? Hani dun uc el silah sıkmıştın. Temelde soyle demis. Dun bekareti vardi bugun yok.
43 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :D iyide bu ülkede öyle p**evenkler var ki çoğu yalancı ayrıca bekaret insanlar kafasında çok gereksiz bir olgu eskiden bende önemlis anardım ama değilmiş işte... erkek arkadaşımla seviştik diye utanmam yaptım zevk aldım ama geçmişte kaldı bunu kafaya takan ciddi sorunludur kadını mal olarak görür ve 2. el der yukarda diyen var kadını hisleri ihtiyaçları olan bir birey olarak görmezler buna sinir oluyorum bu görüşte olan insanada güvenmem
Cevap sahibi+1 yılSokam onlara ben benim tacize uygramis arkadasim var kiz olmeyi istedi zari yok diye. Kadinlara insn niteligi degil mal niteligi veriliyor kabullenende maldir zaten.
Soran+1 yılbunu savunan çok hemcinsimiz var bu ülkede
Aşkı bulmuşsam bekareti kim takar sevdiğim kadın sevgisine sadık olur o bana yeter
201 Yorumla
+1 yılBakire istemiyorum zaten sorun yok / çünkü ben bakir değilim !
153 Yorumla- +1 yıl
Eksileyen arkaşıma da şöyle cevap vereyim :
Arkadaşım ben bacak arasındaki saçma sapan 2gr lık zarın peşinde değil; beyindeki bozulmayacak zarın peşindeyim / umarım yardımcı olmuştur.. !
Soran+1 yılülkede fazla bunlar olabildiğince uzak dururum baksana sevdiği kızı bile sırf bu yüzden 2. el diye postalarmış tabi kadının hisleri yok nikaha alınca ilk ben s. ktim diye egosunu tatmin edecek anadolu çomarı ayrıca duyuyorum burada ne bakireler var ne bakireler
- +1 yıl
Herkesin kendi görüşüdür saygı duyarım, irdelemek ve ya rencide etmek haddime değil; ama bence insan bir başkasına söz söylemeden önce aynaya bakmalı ve yüzleşmeli kendinle.. hepsi bu.. / Diğer konuya gelince haklısın ne bakirecikler var ön kapalı arka açık / veya diktirenler v. s. bana çok saçma ve çocukça geliyor dedim ya BEYİNDEKİ ZAR KORUNSUN YETER.. / Zihniyet meselesi..
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
35Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bak dogrusunda gulup geciyorum diyosun ama bigun birini seversin, hayatinin askidir ve sen bakire degiksin diye sana bakisi degisir gider cok zoruna gider. Oyle gulup gecilecek bi durum degil yani, simdi basina gelmemis kolay geliyor sana.
Ben biriyle baslasam zaten konusurum bunlari. Bekarete gercekten onem vermem ama bilm3k isterim. Guvenmek icin kafamda soru isareti olmamali. Sonucta onune gelenle olmus biriyle, hata yapip ya da sevip birlikte olanin farki var. Bi erkek olarak bende onume gelenle olmadim.20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim ben sevdim evlendim uzun yıllar oldu arada bir aşk söz konusu idi geçmişi takmadım anlayacağın geçmiş hakkında aramızda tek sorun teşkil eden durum eski erkek arkadaşları meselesi oldu bilirsin erkek milleti bayanın evli olduğunu bilse bile arar sorar mesaj atar çekinmez o iş akla geldiği zaman yüzsüz olur eşim ile en başında konuşmuştum senin eski erkek arkadaşların ararmı sorarlar mı hiç yooo beni kimse aramaz bitti gitti evlendi hepsi demişti (5 kişi sözkonusu bu arada) istersen sosyal medyan telin bunları değiştir demiştim gerek yok senin ile iletişim kurmak isteyen olursa canımız sıkılmasın diye uyarmıştım dinlemedi eeee sonra ne oldu biri mjs attı bu yüzden aramız baya bir açıldı çok kavga ettik severim eşimi oda beni sever ama dediğim gibi tek sorun bu oldu bayan arkadaşlara tavsiyem yeni bir aşka yelken açarsanız ciddi eskiniz ile tüm iletişim yollarını engelleyin mümkünse tel değiştirin saygılarımla
01 Yorumla- +1 yıl
bakire olsa da eski sevgilileri mesaj atabilirdi bekaretle eski sevgilinin mesaj atması ne alaka
Üzülürdüm ama sevmekten vazgecmezdim ben onu bakire diye sevmedim sonucta
62 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya anlamıyorum sırf bu yüzden terkederim 2. el falan diye yaftalayan hayvanlar var bu ülkede en çok merak ettiğimise bu adamlar neye göre kız arkadaş seçiyor flörtün 3. gününde bakiremisin diye mi soruyorlar acaba
Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı. Bakire aramıyorum..
Hepimiz insanız.. Dayanamıyoruz.. O da bir şeyler yaşamış olabilir, normaldir..60 YorumlaHayrola gaz çıkartmaya mı geldin, bir kez bâkire olmayan biri ile karşılaştım eve Sevdiğim için güvendim ama güvenmez olaydım, bekaret kaybettiğinde en büyük acıyı çekmiş zaten ayağada kalkmış derdim onu yere sermek değil ama bağlanma duygusu da kalmamış
11 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım senimi terketti?
Dürüst olması daha önemli benim için ama kizlar şunu iyi bilin bakire bir kiz bir erkegin gözünde her zaman daha çok daha değerlidir
59 Yorumla
Soran+1 yılsebep nedir
Soran+1 yılonu anladıkta bunun temel sebebi nedir sen yine burada onlarca erkeğin dediğini yazmışsın bunun dinsel inançlada ilgili olduğunu sanmıyorum zira bazıları 30 kadınla ilşkim oldu ama bende bakire isterim diyor söz meclisten dışarıda bu tamamen bizim ülkenin egomanyaklığıyla puşt olmasıyla ilgili çoğu zaman türkiyede doğduğuma pişman ettirdiler beni yurtdışında kimse evleniceği kızın zarına bakmaz anlaşıyorsa evlenir sözkonusu bile olmaz kaldı ki burası türkiye artık kızlarda bakire kalabilmek için birbrinden iğrenç yöntemlere başvurur olmuşlar demem o ki "benim kız bakire çık" diye gerinmeden önce oturda sorun cidden bumu iyice düşün
- +1 yıl
Ya zaten artik el değmemiş kızar kalmadı bekaretini koruyup diğer her turlu pisliği yapiyorlar sonra ben bakireyim diyolar öyle olmasindansa bakire olmasın dürüst olsun tabii ki ama bekaret olayı karmaşık bir konu yabancı erkeklerde önem verir. bakire bir kiza erkeklik icgudusumudur nedir ilk olmak özel hissettirir bize. Yabancılarda bu konu daha esnek çünkü kizlar daha 11-12sinde bekaretini kaybediyor ama kaybetmeyen bir kiz o erkeklerin gozundede değerli emin ol.
Soran+1 yıltürkiyede değerli olmuyorlar çünkü zaten o zarla imza atmak onların göreviymiş sanki eğer o zar yoksa değeri az olarak görülüyor eğer varsada zaten olması gerek deyip kadına kendilerini özel hissetirmiyorlar yani kadın kaybetmediyse büyütülmüyor ama eğer kaybettiyse vay onun haline o yüzden bu ülkedeki çoğu erkeğin bunu anlaması gerek ya da aseksüel olsunlar madem günübirlik ilişkiler iğrenç evet ama eski sevgilimle seks yaptım diye beni o güne göre yargılayan birini tanrı uzak tutsun benden çoğunuzda ilk kavgada dile getirmeyi bekler... neyse görüşün için teşekkürler neyseki şu sitede görüşünü insan gibi belirten birileri var oturup 2 kelime ediyoruz küfretmeden
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim benimle düşüncelerini paylastigin icin ama erkekleride bu konuda bukadar suclamamak lazim cunku bizde karsimizdaki insana guvenmek icin biseyler ariyoruz. Bir kiz daha önce 1-2 erkekle ilişkiye girmiş olabilir sevmistir genclik hevesidir bu anlayisla karşılanabilir dürüsttür hiç yalan söylemez bu kadınla evlenilebilir gerçekten çok sevilebilir çok guzel de anne olur ondan ama öyle kizlar tanıdım ki arkadaş her selam verdiğiyle yatıyor. Şimdi erkek böyle bir kiza nasıl güvensin çocuklarının annesi nasil olsun. evden ciktiginda gönlü ferah nasil ise gitsin. Tanıdığım bir kiz vardı kocası ondan 15-20 yaş büyüktü kocası ise gider gitmez arkadasimi eve cagiriyordu kusura bakmayin ama boyle kizlardanda ne anne olur nede sevilmeyi hak eder
Soran+1 yıliyide tarif ettiğinin erkek versiyonları ülkemizde fazlasıyla mevcut üstelik erkekte zarda yok ama güveniyoruz geçmişte sevgilisiyle olmuşsa bişey demem ama geneleve gitmişse benim midem bulanır orda işte... yani genelleme yapma erkeklerde zar yok ama bizde güveniyoruz işte dediğim gibi dünyada çeşit çeşit insan var hepsinin geçmişini çözemezsin
- +1 yıl
Tabiiki bu yüzden diyorum herseyden onemlisi dürüstlük diye dürüst olsun ne olursa olsun yalan söylemesin her iki tarafta mutlu mesut ömür geçirir. Bakma erkeklerin biz bakire isteriz dediklerine bekara kiz bosamak kolaydir diye bir söz var sevdikten sonra erkegin gozu hicbir sey gormez
ben dobra konuşurum istese kızlar alınsın umrumda değil benim hayatımda hiç sevgilim olmadı evlenecegim kızında öyle olmasını isterdim ben hiç bir kızla cinsel ilişki yaşamadım evlenecegim kızında öyle olmasını istiyorum
41 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlarsın kızın bakire olduğunu
zina, her iki cinse de haramdır. ben de sıcak bakmam. ciddi problem çıkar. %90 da ayrılırım
103 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerin çoğu yalan söyler ben bu sitede 30küsür kadınla , ilişkiye girdim ama bakire isterim diyenler var bu adamlar yani türk erkekleri bunu haketmiyorlar
- +1 yıl
supermenmıymıs o 30 kısıyle gırmıs her erkek ovunmek ezık olmamak ıcın soyler bn soylıym benim cogu tanıdıgım erkk bakır
geçmişte ne b*k yemişse yemiş geçmişi bu güne taşımayacaksa sorun yok hea geçmişi bugün karşıma çıkartırsa o ilişki biter
20 Yorumla
+1 yılBen kabul ederim hatayı kadında değil erkekte de aramak gerek kadın direniyor ve erkek Zorla sahip oluyor böle durumlarda anlıyorum kızları ama herkes kendi zevkini düşünür olmuş madem bir kızı bozuyorsun evleneceksin paşaaam
12 Yorumla
Soran+1 yılalakaya maydanoz o sizin düşünce yapınız gelenekçi, komik ve eskide kalmış
- +1 yıl
Hee tamam
yapacak bir şey yok sevmişiz bir kerem... aşk kolay bulunmuyor
30 YorumlaNende bakir degilim zaten cok kizla yattim onemli değil derim
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPenisimi keseceklerini bilsem yine de evlenmem. Bakire olmayan kızın yüzüne bile bakmam.
10 Yorumla Annene sor bakalım babanla evlenirken bakire mıymış degilmiymis ondan sonra yaz bana cevap vericem 😉
12 Yorumla
Soran+1 yılanamı babamı karıştırmı l*n p. ç sen sor annnene babana prezervatif yırtılmışmıydı diye ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen bzm yerımızde olsan neyapardın. nıyetıne gore degısır ama gnelde kullanıp bırakırlar kım soyduysa o gıyındırsın baskası ısın bekaretını veren senn ıcın hcbse ypmzsa haketmıyodur ztn
20 YorumlaBence bakirelik fazla önemli değil, sonuçta geçmiş geçmişte kaldı
00 YorumlaBen mumkunse bakire ararim. Tecrube iyidir. Amatorlerle ugrasmak cok yorucu
22 Yorumla
Soran+1 yılsöylediklerin feci çelişti yalnız
+1 yılbenden öncesini sorgulama hakkım yok onun benimle olmadığı gibi
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTanıdığım bir kız vardı edebiyat mezunu, koç burcu aynı sen gibi düşünüyordu!
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltamam üzleme evde kalırsan bakıre degılsın dıye almazsan kımsen ben alcam senı tmama üzlemee
21 Yorumla
Soran+1 yılsizin o beyniniz nasıl çalışıyor ya pes
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire aeiyan kisi once o isleri yapmicak ki bakire birisini bulsun o iside yapipda illaki bakire olsun diyosa adam degildir zati
20 YorumlaBenden önce olmuş sonuçta ona olan sevgimi bir gram bile azaltmaz tam tersine dürüst olması mutlu eder
00 Yorumla
+1 yılDoğru soyledigi için daha çok severim
70 Yorumla
+1 yılKulllanana kadar sorun yok sonra ilinci el pazarına bırakırım
22 Yorumla
Soran+1 yılsenin bacın ya da kızın var mı?
- +1 yıl
Yok
Kendi isteğiyle ilişkiye girmişse istemem öylesini.
28 Yorumla
Soran+1 yılkendi isteğiyle tabi hayret bişeyya onunda hakkı yok mu senden önce olmuş bişeye niye kafanı yoruyosun
- +1 yıl
Tecavuz edilmisse mi hosuna gider? Abi siz nasil igrenc yaratiklarsiniz? Kadin zevk almiyo falan mi saniyorsunuz ya da kadinin cinsel durtuleri yok mu? bir tek erkegin hakki mi bu ya da?
- +1 yıl
Soran+1 yılsiz kadınları cinsel isteği olmayan birer barkotlu mal olarak görüyorsunuz ama onların istekleri var ihtiyaçları var size böyle öğretiliyor ama öyle değil işte her kadının cinsel hayatı olmalı girdiyle çıktıyla uğraşma sen hayatı yaşamaya bak sevdiğin insanı bu saçma gelenekçi kafayla bırakma
- +1 yıl
Çok yanlış yerlere çekiyorsun konuyu benim görüşüm ilklerini eşiyle yaşaması yönünde sadece. Demiyorum kadının da cinsel isteği yok falan her insanın cinsel yönden gidermesi gereken ihtiyaçları var ama demek istediğim ben sabrediyorsam o da sabretmeli demek istediğim. Mal olarak görmeyle alakası yok bunun.
huzur verirse mutlulugu hakeder.
10 Yorumla
+1 yılBırakırdım hiçbir şeyin ikinci eli iyi değildir
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Önemli olan iç güzelliği
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende ona bir gelecegimizin olmadigini soylerim
32 Yorumla- +1 yıl
Sen bakir misin
- +1 yıl
Evet @iyiistenolsun
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2senedir sevgiliyiz mutluyyz bakire degildi
60 Yorumla
+1 yılHerkesin görüşü farklı ben şahsen evlenem.
10 Yorumla
+1 yılseviyorsam zara bakmam
10 Yorumla
+1 yılCanın sağolsun derim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa şimdi?
00 YorumlaAyrılırım o an.
612 Yorumla
Soran+1 yıliyi b*k yersin
Soran+1 yılonu kadın nerden bilecek ülkede çoğu erkek yapmıyorum diyo zaten sizde zarda yok nasıl güvenelim? ayrıca cinsellik ayıp değil herkes yapar sırf yaparken evli değildi diye nedir manyaklık sevgilini neye göre seçicen aşkından öldüğün kız bakire çıkmazsa cidden bırakıcan mı?
Soran+1 yılAllah sizin gibi mantıksız herifleri benden uzak tutsunda
Soran+1 yılneye göre namus kime göre namus kız vardır bekaret yerinde durur ağzına almadığı penis kalmamış , kız vardır bekaret yok ama sade e sevdiği insanla sevişmiştir umarım sana birincisi denk gelir bari kafan rahat olur şerefli olursun ;) bu arada o bayrak profil resmine hiç yakışmıyor iran bayrağı flan koy sen
- +1 yıl
Buna senin gibi bir namussuz karar veremez heralde neyin profilime yakışıp yakışmayacağını.
Şimdi beni geri kafalı falan ilan ettiğini laf soktuğunu sanıyosun :D
Eğer geri kafalılık buysa Geri kafalıyım, NAMUSSUZ olmaktan iyidir.
Söylediklerine gelirsek namustan bahsettiğim her b*ku yiyipte bakire olanlar değil, gerçek Bakireler senin hiç bir zaman olamayacağın kişilikler anlatabilmişimdir umarım.
Soran+1 yılnerden bilicen "gerçek bakireleri" güldüm ha :D şimdiki kızlar sizin gibi "namuslular"(!) yüzünden birsürü yola başvuruyorlar ama ben onlardan olmuycam sevdiğim insanı bulduğumda adam gibi sevişicem
Soran+1 yılbenim namusumda seni ilgilendirmez, senin gibi birisi evlenmesin zaten, bence sen konuştukça batıyorsun gibime geldi :)
+1 yılBide ben dikerim
40 Yorumla
+1 yılbişe yapmam
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgiliniz deseki ben bakire değilim senden önce ilişkim oldu naparsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler