evet arkadaşlar soru açık..
alakasız yorumlarınızı kendinize saklayın.
alakasız yorumlarınızı kendinize saklayın.
hem yapmayı hemden bana yapılmasını severim . yaparken erkeğin kasılmalarını hissetmek arada küçük süprizler yaparak şaşırtmaya da bayılırım . onun zevk aldığını hizzettikçe daha istekli olurum .
kendine yapılmasını sevmeyen bayan ya bu konudaki ilk deneyimi becerisiz bir erkekle yaşamıştır yada temizlik titizlik takıntısı olanlardır diye düşünüyorum . yoksa bulutların üzerine çıkarırı işini iyi yapabilen bir erkek
Selam beni eklermisin tatlım:)
her kiz sevmez yapmayi
kendine yapilmasini erkekler gibi bayanlarda sever
tabi cogu erkek oral yapamaz zevk veremez kizda oral zevk sizmis der istemez
erkegin bilmemsinde kaynakli isteksizliktir oda
Sevmeyenler azınlıktadır. Onlar da kıldı tüydü kokuydu diyerekten kendilerini kasmaktan zevk alamayan güruh
Hem kendine yapılmasını, hem de yapmayı çok iğrenç sayan kişilerde bile etikili sonuç alınmıştır.
Cevap
6Cevap
sevdimi soyleyemem cunku daha denemedim ama meraktan deneyebilrm seversem devam ederm :P
Herkız sevmez ..
Ama ben severim karşımdaki zevkten uçurabilir :)
ya benım erkek arkadasım bana yapmıyor cabuk ıslanıyorum dıye gecn yapmaya calıstı acıttı resmen ya dızlerını degdırıp durdu ve bende orgazm taklıdı yaptım hahaha :D
ya ama sevgılım yapmıyor benı sevmıyor mu :S yada beynmıyor mu kı hem beyaz tenlıyım oramda kılsz olur ama yınede yapmıyor
yapmasını bilicen :D
sevmeyen oluyor. ama cok azıyla karsılastım..
sanrıım cogunlugu sevıyor..
her kadın oral yapılmasına bayılır,ama yapan çok bilinçli ve usta olursa orgazmlar arka arkaya gelir...
Yapılmasını seviyorum ama ben yapmayı sevmem sadece cok zevk aldığını görünce zevk alması bana keyif verir yoksa cıx.
kızları bilmem de ben bayılırım be aga kuni yapmayı. çok severim emmeli gömmeli yalamalı işleri <3
yapılmasını sever ama her kız yapmasını sevmez
her kız lahana yemeği severmi?
bilmem.. severmisin?
laaa get kızlara sor sen bunu
Sen de egonu kendine sakla pampa
Bilip bilmeden boş boş konuşma kardeşim. bu sitede senin gibi çok boş adam var..
Egosu olmayan adam karşısındakini ezmeye çalışmaz koç ayık ol !
ezmeye çalışmıyorum delikanlı. sadece boş konuşmanı durudurmaya çalışıyorum. ama anlaşılan senin beynin peynirden laftan anlamıyorsun... hadi sen kendi kendine konuş dur. Gereksiz,alakasız ve boş yorumun içinde teşekkürler.
:)))))))) Sesli güldüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar