Merhaba hergun spor yapiyorum genelde bazen canim istemiyo yapmyorum.. bisiklete biniyorum bazen yuzme kosu bandinda yuruyorum ve bazen dans ediyorum genelde hergun bazi pilates hareketleri yapiyorum bu popomu gelistirmek icin neyse gösüslerimin arasi cok terliyo gögüslerim kuculur mu? Buyutmek icin yapabilicegim hareket var mi? Ölçüsü 80b
Cevabın nedir?
+1 yılAllahın verdigiyle oynayıp durma yok yalatmaymış yok emmeymiş kanser olup memesi alınanları düşün sonra bu düşüncenin ne kadar saçma olduguna karar ver sözüm sana degil sadece tüm bayanlara...
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle sacma seyler yapmam zaten ama zayiflarsam diger yerlerim kalim ve gogsumde kuculurse kendimi kotu hissederim boyle fizigim iyi hissediyorum kum saatingoruntusunu seviyorum yoksa tabiki Allaha sukurler olsun ama bu olani degistirmek degil ayni kalsin
- +1 yıl
Kilo verecegin yere göre spor yap ciciklere hiç bişey olmaz
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Ölçün ideal, göğüslerinle uğraşmamalısın. Sonra sarktımı ömrü billah ksldıramazsın bir daha.
03 Yorumla
Soran+1 yılYaslandikca sarkicak yapacak birsey yok aslinda var iste anca spor ve esnetik olcum ideal zaten ama kuculmesib istiyorum cunku fizigimi orantiliyo onlarda kuculurse duz hissediyorum kendimi buyuzden
- +1 yıl
Zaten küçültemezsin. Meme yapısı gereği kad yoktur. En fazla koltuk altı ve kanat kaslarına çalışarak dik durmalarını sağlayabilirsin.
İleriye yönelik yapabileceğin en güzel şey, Kilo stanilizeni sabit tutmak. Yani kış aylarında 5-10 kilo alıp yaz döneminde hıxlıca veri de dürekli al- Ver ile larçkalaştırmamak.
Soran+1 yılBen 10 kilo verdim hala alip verebiliyorum zaten indan kuculmesinde gerisi fark etmez :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende yapıyorum hayır küçülmüyor ama ben kilo vermek için sıkılaşmak için yaptığım için durum böyle kilo veröeye yönelik harwkwt yaparsan tabiki küç
ülür06 Yorumla
Soran+1 yılOh be sevindim sporu seviyorum hep yapmak istiyorum 3 5 kiloda vermek gerekiyo sıkılasmam icin insallah kuculmez dedigin gibi saol :)
Cevap sahibi+1 yılsıklaışma içinq böyle ama mesela ben zamanında 15 kilo verdim 85 olan göğsüm 75 oldu.
ama şu an sıkılaşmakiçin yapıyorum sabit hatta ben hep sütyenle yatan biriydim artık takmıyorum gece sanki büyüdüler biraz
Soran+1 yılYa ama hep 85 75 diyosunuz ben sutyen almak icin gittigimde kadin o beden olcusungogus yuvarlagi degil dedi yani gogsunu tutuncaelin kadarsa ama 85 sen zayiflayinca 75 olur fakar gogsun yine elin kadardir oyleyse cunku gogus olcusu 85 in yanindaki harflermis a b c ben sismanken 85bydim simdi 75 80 b takiyorum
Cevap sahibi+1 yılay çok katışık yazmışsın ajsjsjs anlamadım pek
bak şöyle şimdi o 70-75-80-85 vs varya onlar göğüsün yuvarlak kısmı yani sütyenin içini dolduracak kısmı ama a-b-c-d ise arkaya uzanan o ucu kopçalı yer varya arkaya dolanan kısım işte onun uzunluğu yani şöyleki ben 80b takıyordum zayıflayınca sırtım biraz geniş kaldı diyelim ama göğüslerde küçüldü o yüzden 75 c takıyorum genelde ama arada 80b taktığımda oluyor.
zaten bizim ülkede b setılıyormuş birde nadiren c..
a ve d belli markalarda bile yok neredeyse.
Cevap sahibi+1 yılay 80 b takıyordum demişim 85 b takıyordum
Soran+1 yılAnnem 90 c takiyor mesela hem kilolu hemde gogsuk buyuk bende kilo alsam 58 im 67 olsam 85 b takarim şu an 80 iken ama gogus yuvarlagim ayni kalir demek istedim :D
+1 yılGöğüslerini bol bol sık, büyür. Ayrıca göğüslerin küçülmez.
05 Yorumla
Soran+1 yılHerkes dokun sık demis neden ki bilimsel aciklamasi var mi merak ettim yani, küçulmemeside yeter buyumesede olur
- +1 yıl
Babaannem göğüslerinin fındık kadar olmasını istemiyorsan sık derdi
Soran+1 yılBizde kase kapardik cikmadan once buyukler biliyodur ama bilimsel aciklamasini merak ettim ahah :D
- +1 yıl
Onu da ateistler açıklasın bilmiyorum :D
Soran+1 yılAhahah tamam ;D
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
23Cevap
+1 yılGögüslerin küçülmez spor yaparsan Popon ve gögüslerin toplu olur sıkı.
Gogus buyutme hakkında bir bilgim yok madam :)03 Yorumla
Soran+1 yılAyy kuculmesinde buyumede olur :D sevindim popom icin squat yapiyorum internette resimler gordum degisim cok guzel olmus sıkı olmalari cok iyi tesekkurler :)
- +1 yıl
Bende sunu anlamıs oldum hıcbı bayanın poposu dogustan sıkı ve toplu deılmıs :D
Soran+1 yılYo belki olabilir fizik o benim yine popm iyiydi ama kilo alip vermek kotu yine iyi ama daha duzgun olsun istedim
Küçülüyor mu bilemem, belirli bir taktiği var mı onu da bilemem. Fakat sıkıldıkça büyüme gösterdikleri bir gerçek.
010 Yorumla
Soran+1 yılIste bende bunun aciklamasini bilmek istiyorum herkes ayni seyi demis ne alaka ki
Soran+1 yılAa bak mantikli haklisin birisi dokununca hormonlar salgilaniyo kadinlik hormonu bilmiyorum artik bu sayede buyuyo olabilir saol :D
Soran+1 yılProgramim yok ama spor yapmayi seviyorum cokta zayiflayim amacli degil zaten balik etli olmayida seviyorum amacim sıkılasmak ve gobegimin gitmesi popomun sekle girmesi diger turlu zayiflamak istemiyorum aslinda
Soran+1 yılBel ve kalca hareketleri yapiyorum pilateste sadece bazen yuruyus yapiyorum bide dans bunlar gogsumu az terleriyo ondan endiselendim :/ tesekkur ederim
Soran+1 yılHim ne bileyim korkmustum valla saol :)
+1 yılelletince büyüyor diye duydum :D şaka değil duydugum bu :d
03 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle duydum burdada verilen cevaplar hep o yondeydi ama bilimsel aciklamasi ne ki merak ettim dogrusu
- +1 yıl
ellemeden bilinmez :D haha :) bilemiyorum bilimsel açıklamasını. belki erkekleri uydurdugu bir efsane :d
Soran+1 yılAhaha bencede erkek olsam kullanirdim bunu :D
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. kılo verdıkce her yerın kuculecektır önemlı olan protein agırlıklı beslenıp kas kaybetmeden yağ yakmak ozaman pek bır kuculme olmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılMesela gunde 2 ogun yerim ve genelde et peynir tost yumurda gibi seyler yerimolur mu ki
Soran+1 yılTesekkurler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilo kaybedince bir hayli küçülüyor. Ben 60 kiloyken 80 bedendi 50 kiloya düştüm 70 bedene kadar düştü yani
01 Yorumla
Soran+1 yılAma canim o beden seyi soyleymis bmesela ben 85B takiyodum simdi 80B hatta 75B bile takiyorum burdaki sayi ifadesi beden olcumu beden cevresi mesela L bedenden S bedene dusmek gibi ama a b c si gogus yuvarlagi olcusuymus B si degismedi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninkiler daha iyimiş bacım benimkiler 100 :( ama evet azda olsa küçülüyorlar ama ben sana yinede küçülttür derim
011 Yorumla
Soran+1 yıl100 fazla ama 100 beden sayisi gogus yeri degil ki a b c gogus yeri oluyo sismanken 85b takardim artik 80b 75b takiyorum bedenim L den small a indi ama goguslerim kuculmesin istiyorum kum saati goruntusunu seviyorum
Cevap sahibi+1 yılTürkiye bedeniyle 100 beden canım almanya bedeniyle 75 F -G arası :))
Soran+1 yılBoy kilo kac ki merak ettim :)
Cevap sahibi+1 yılBoyum:157 falan herhalde, kilo: 60 neyse biraz daha zayıflayım ondan sonra ameliyat ettireceğim. Yıllardır sıkıntı yaşıyorum bunlar yüzünden
Soran+1 yılHim keske olmayanlara verinebilse ya bazi kizlar buyutmek istiyo :) bende 165 boy 59 kiloyum :)
Cevap sahibi+1 yılNe güzel yaa :/ vallaha öyle kadın doktorum bile bana ver biraz şu göğüslerinden diyor 😄😄😄
Soran+1 yılAhah harbi guzle ama evlenince hamile kalinca dahada buyurlerse sıkıntilibsende haklisin yaninherseyin normal boyutu guzel :D
Cevap sahibi+1 yılAynen 😄😄 ay bir tuhaf oldum doktor öyle deyince :D ilk defa kadın doktorundan böyle birşey duydum :D :D
Soran+1 yılAhaha kiymetini bil kiz ozaman bosver :D
Cevap sahibi+1 yılYok kız yaptıracağım hiç çekemem bunları :D
Soran+1 yılAhahah sen bilirsin :D
+1 yıl80 b ise durum vahim popo düzelt ordan kazanabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılAhahah ne alaka 80 b 85 b ayni gogusler ama birisi zayif gogsu olan digeri sisman gogsu olan
- +1 yıl
sen mesaj at detaylı konuşuruz :d
Soran+1 yılNo no no
- +1 yıl
annen mi kızıyor :(
+1 yılCanim goguslerin cok iyi duruyor hic bisye gerek yok buyumesini istiyorsan emdirecen biraz
010 Yorumla
Soran+1 yılOyle bisey yapamam. Bu yeterde erirse kotu durur oyuzden
- +1 yıl
Aynen o yeter zaten kuculursede tamir ettirirsin😄😄 niye yapamiyacan bisey olmaz emilmesinden
Soran+1 yılKotu bisey yasim kucuk gunah felan iste
- +1 yıl
Anladim. kac yasindasin ama baska turlu buyumez emdirmiyince bisey olmaz ya ondan guzel birsey yokki
Soran+1 yılBilemicem 19
- +1 yıl
Birazda ufalda cebime gir cok kucukmusun emdirince bilecen ama sonra hep emdirmek isteyecen cok guzel bir duygu mesaj atsana ya da ekle profilden
Soran+1 yılBence kucuk 19 eskiden buyuk gelirdi ama o yasa geldim hala kendimi kucuk hissediyorum uzgunum
- +1 yıl
Him. ya tabi buyuk degilsin gencsin neden dolayi uzgunsun
Soran+1 yılYapamam anlaminda dusunceler farkli anlaminda neyse yani
- +1 yıl
Anladim illa yap demiyorum profile girip takip istegi gondersene
Gel bana , birlikte büyütürüz canımm 😊😘
00 YorumlaEvet küçülüyor özellikle koşu bandında koşarken
04 Yorumla
Soran+1 yılBen kosmuyodum da yuruyorum kosu bandinda sadece 5.5 hizinda
Soran+1 yılBen kosmuyorum yuruyus yapiyorum ondan 7.2 yapsam yuruyemem kosarim
+1 yılYanlis anlama ama oynarsan filan buyur.
05 Yorumla
Soran+1 yılYa onun bilimsel aciklamasini gormedim k inanmiyorum oynamakta istemiyorum sporsa yaparim
- +1 yıl
Bilimsele gerek yok. Ben denedim ve oldu onxsn diyorum :). Oynamak, oksamak ve sevgilin varsa ve yapiyosa yalamasi buyutuyor.
Soran+1 yılNe alaka ya genelde buyuklerde hep iyle derdi ama bence onlari kizlarin yanlis seyler yapmamasi korkutmak icin demislerdir oyle biseyin aciklamasi yok :/
- +1 yıl
Ya benim. sevgilimki zamaninda kucuktu ben oyanayrak emerek buyuttum yalan soylicek degilimya bu konuda.
Soran+1 yılYok yalan soylemezsin tabide valla neden boyle oldugunu merak ettim ondan
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır aksine göğüs kasların gelişir ve göğüs büyür
03 Yorumla
Soran+1 yılAyy kuculmesinde buyusede olur buyumesede :)
Cevap sahibi+1 yılKüçülmez merak etmr spor yapmadan kilo versen kasların gelişmese işte o zaman küçülür 😄
Soran+1 yılGogus kasi yapabilicek spor var mi bildigin :D
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılKilo kaybı oldukça göğüsler de haliyle
09 Yorumla
Soran+1 yılHayir ya gogusum gitmesin 59 kiloyum 54 55 olcam ama gogusler ayni kalsin istiyorum :'( bunun icin yapabilicegim bisey var mi
- +1 yıl
Hayır yok nihahahah
Soran+1 yılYa agliyim mi asdf
- +1 yıl
Sizin için naapabilirim?
Soran+1 yılAcaba spor turu varmidir gogus icin
- +1 yıl
Benim gittiğim spor salonuna gelirsen Bench Press çalıştırabilirim.
Soran+1 yılBen uzaktayimdir ama bakarim internetten tesekkur ederim
- +1 yıl
rica ederim iyi benchler
Soran+1 yıl:)))))
Sevgilin var mı?, kimin için yapıyorsun bunları :D
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle ayrildik :'( ama olsaydida onun icin yapmiyorum kendim icin bazi kizlari gorup kiskaniyorum ozguvenim olsun istiyorum. Ayrica evlenince kocam icin olursada :)
Soran+1 yılHayir oyle bisey istemedik zaten
gotunu buyutup ne yapacaksin?
00 YorumlaBuyutmek mi kucultmek mi bir karar ver
06 Yorumla
Soran+1 yılBuyutmek isterim ve ya ayni kalsin ama kuculmeesin
Soran+1 yılKuculmesinde gerisi fark yapmaz :)
Soran+1 yılInsallah tesekkurler
+1 yılTabikide cesit cesit hareketleri var
08 Yorumla
Soran+1 yılNasil ki mesela kuculmesin ayni kalsada olur ama sanki kuculuyo gibi hissediyorum :(
- +1 yıl
burada soylemiyim yaa herksn icinde :(
Soran+1 yılNe alaka spor sonucta
- +1 yıl
Spor dgldi bska bsey bu
Soran+1 yılPilates felan mi
- +1 yıl
2 dk mesaj atda soyliyim madem
Soran+1 yılYok kanka artik saol
- +1 yıl
Peki
Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Araya tuvalet kağıdı koy.
00 Yorumla
+1 yılIyiymiş :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYani kuculmezse iyiidir :)
+1 yılemdirirsen büyür
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka bilimsel aciklamasini ne zaten yaptirmam ama ne alaka herkes oyle demis
- +1 yıl
bilimsel açıklamasını söyleyim. Emildiği zaman göğüs uyarılır ve o bölgeye daha fazla kan pompalanır. Pompalanan kan damarların genişlemesine ve dolayısıyla göğüsün büyümesine neden olur :)
Soran+1 yılIyide ozaman anlik buyume olmazmi ki degisikmis :D
- +1 yıl
Hayır anlık olmaz o bölgede kan basıncından damarlayacak ve daha fazla kan hacmi olucak. Mantıklı gelmedimi yoksa
Soran+1 yılEh iste
+1 yılhayır
00 Yorumlaküçülmez
00 Yorumlaarasıan vermelik:D
00 Yorumla
+1 yılAzcık
09 Yorumla
Soran+1 yılGitmesin ya
- +1 yıl
Gitmez merak etme dim dik olur :)
Soran+1 yılOyle olabilir ya guzel olur hatta kuculmesin yeter :)
- +1 yıl
Küçülmesin senin güzel göğüslerin :)
Soran+1 yılAslinda guzel degiller ama daha cirkin olmasinlar yeterki :^ :)
- +1 yıl
Olmazlar spora devam :)
Soran+1 yılDevam zaten birakmam da gohuslerimede bisey olmasin :)))
- +1 yıl
Olmaz göğüslerine de sana bir şey olmasıın yeter ki :)
Soran+1 yılAhahaj amin :D
Kuculur
00 Yorumla
+1 yılsıkılaşır
00 YorumlaHayır hiç sanmıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılAma goguslerde yag kutlesi ua bide sporda gogusum terliyo hep korktum
Minnacık kalirr
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı