Ben sevişirken hep aşırı sert olsun istiyorum.
Sert oldukça, canım yandıkça daha çok zevk alıyorum.
Böyle benim gibi olan var mı aranızda?
Sert oldukça, canım yandıkça daha çok zevk alıyorum.
Böyle benim gibi olan var mı aranızda?
ben çok sert sevişirim özellikle göğüsleri kalçaları koparmaya çalışıırm saçları omuzundan tutup vucuduma doğru bastırırm ağzı açılınca o dudakları koparırcasına emerim
Vay iyiymiş 😊
sert sert sert sevişirken ruhun kirlenecek...
Aynen bende senin gibiyim. Sert olsun hızlı olsun tokatlasin sacimi çeksin canımı acıtsin istiyorum
Azgın garı :)
bazen sert bazen yumuşak. ruh halime göre
Cevap
40Cevap
Bulsak Ohhooooo Neler yapçaz da biz sapız be apla çavuş bile artık tokata isyan etti gelemiyor yazık.
40 yaşına gelmişsin dayı evlen
Yavaş başlayıp serte geçmek. Yavaş kısım baya kısa sürüyor. :D Arada bir dur denmeli bana ama.
yumuşak seks istesemde yapamamki bende sert seviyorum yumuşaktan başlayıp gittikçe sertleşicek ve domine etmeyi seviyorum
Var ama canim yansin istemem. Can yakmak, hatunu o aciyla zevk arasindaki ince cizgide yurutmek hoşuma gidiyor.
Aslında o anki durumla ilgili biraz bazı şeyleri o an düşünmeden yapıyorsun içinden geldigin gibi tabiki partnerininde durumu önemli önce yavaş sonra bakıyorsun ki daha hızlı erkegim diyor o yönlendirmede önemli
Kucağıma alıp ayağa kalktiktan sonra daha da ayakları yere değmez duvarlara vura vura göğüslerini ısırarak beceririm
En sevdigim hele dogy pozisyonunda sacini cekerken bir yandada tokatlarken mikmek var ya dakikalarca off ne kivranirsin zevkten agalarsin
Öyle bir yazmış ki sanki sesli sormuş asdşjadasda
ağır sapık yemin ediyorum
Neden böyle düşündünüz?
sizli bizli konuşmayalım lutfen
@Soran seninle birlikte an itibariyle 5 pembeli sert istiyor canının yanmasını isteyenden tut küfür duymak isteyene kadar her model var iyide abi madem bu kadar çoksunuz bize niye hep cesetler denk gelir ki?
Şansınıza demekki.
Hmm tanışma görüşme faslından sonra konuşsammı mesela, detaydan önce baştan savaşımızı verelim yani öylemi?
Yani olabilir, deneyebilirsin.
Bu da sanki biraz yapmacıklığa itermiş gibi geliyor, yani yalandan yere ah uh etmeside hoş olmaz bence bitsede gitsek dercesine bağıran p*rno yıldızları gibi.. Ama cidde sert sevme oranı bu kadar yüksek değil bence türk kızları canına düşkündür ezdirtmez kendini
Yok ben seviyorum işte.
Vardır benim gibi birileri mutlaka.
Gerçekten canım yanmalı.
Benim anlamadığım birşey var burada can yanmasından kasıt ne? Git gellerdeki hızdan ötürü kasıkların temasından çıkan sesmi yoksa erkeğin girerken vajinaya tamamen girmek istemesinin verdiği zorluğun acısımı ki bu bence zevk vermez yahut başka bir fiziksel müdahelemi?
Fiziksel müdahaleyi kastediyorum.
Tamam şimdi daha netleşti eyvallah.. Bir iki örnek istesem eşşeğin bir yerine su kaçırmış olurmuyum?
Yumusak başlayıp dertle devam etmek hatta partnerim isterse sertlikle beraber küfürde olur
Küfür hariç aynen katılıyorum.
soft seksten yanayım
yavaş yavaş tadını çıkara çıkara
acı değil zevk vererek yaparım işimi
Çatır çatır sert iyidir :) Sert sevmeyen kadın tanımadım :D
Sert tabi ki yatakta kızın canını yakmayı acıtmayı çok seviyom. Kızı dikerken kız köpek gibi inlemeli adeta.
Bende çok severim istersen yaparız hemde en sertinden
Sert olacak tabi dibine vurdukça küt küt edecek memeler fırlayacak gibi olacak kısacası yar*ğ*n Hakk'ını verecek ;)
Bende oyleyim hatta kufur etsin mikerken istiyorm
Ne tür küfür? :)
Argo herturlu ama yatakta kalacak tum bunlar tabi.. gunluk hayatta askim canim..
Yatakta ise en kirli sozler.. sen benim kucuk o... pumsun gibi
Sen baksana bir bana :)
Ne var
Buradan bakma :)
Baksana dedim sürtük :)
Kesinlikle sert seks.
Once olabildigine yumusak.
Sonra cok sert!
Sen de bendensin canim.. Özelden bir deneyelim
Sanaldan ne anlicaz?
Sert başlayıp yumuşak bitiririm.
kedi okşamıyoruz tabiki sert
sert olması daha makbul sanırım :D
Denemeden bişey söyleyemem şimdilik kalsın
softtan serte dogru bır geciş olmalı.
Küfür?
Küfür sevmem.
Anladım.
Yumuşaktan serte doğru
Tırmalanmak isteyen falan çok
Tırmalamayı da severim :)
Sadomazosun ben gibi
Dominatrix olmayı da severim bazen
O ne oluyo tam olarak
Sadomazo ilişkide baskın kadın.
Kırbaçlı falan diyosan nefret ederim sadece sırtımın tırmalanması falan güzel
Soft başlar hard biter :)
Yumusak romantik seks harika olur
Azgınnnnn neler söylüyor sen öyle bakim
şu an değilim.
Hay bendeki şansın.
Sert istersen buralardayım
Sert ama dozunda
aynen
Kirbacimla geliom hazır ol
Soft başlasin sert bitsin
Oyle tabi
Romantik olacak seks dediğin.
Hükmetmek güzeldir
soft, duygulu :D
serttttttttttttttt
Hızını alamamis apla baksana klavyesi takılmış :) azgın bakire :)
kasınma öperim
Neremden öpeceksin? :)
Kesinlikle sert seks
Hard cor 😊
yumuşak
malesef yok :)
Tabiki sert
Sert iyidir
Yumusak bence
Ne kadar sert ama?
Baya sert
Gel de bir tarif et işte
😀 diyosun
Evet :)
Hadi bekliyom tarifini :)
ahahahahah muhakkak öyleyimdir. Çünkü burdan saçma sapan muhabbetlere girmiyorum değil mi?
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Boş laf yapma yeter.
Ciddiye mi?
Sen kimsin ki ciddiye binsin be.
Defol git hasta mısın nesin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar