ya anlam veremedim, yakınlık olabilir yediğiniz içitiğiniz ayrı gitmeyebilir, kızlar aynı yatakta yatabiliyo bazen ev kalabalık olduğunda falan erkek arkadaşlar da çekyatı açıp yanyana yatabilir yani bi yere kadar anlattıkların normal. hadi bizim kültürümüzde insanlar birbirini yanaklarından öpre de. ama anlam veremedim ne amaçla tuttunuz birbirinizi dudaklarınızdan öptünüz. yanlışlıkla oldu diyecem uzun uzun öptük diyosun e derdiniz ne. etkilendim tuhaf olduma gelince yani kusra bakma bu şehvet duygusu. şahsen bir erkeği öpmk bana kusturucu geliyo. bak demedi deme bu kadar iyi arkadaşını araya böyle şeyler girerse kaybedebilirsin
21 Yorumla
Soran+1 yılbi kere oldu .
En İyi Cevaplar
+1 yılhanı onu kıskanmanı anlarım kızlar bırbırını cekemezler falan ama ılqı duyman qarıp bıde opusmen.. onun tepkısı yada dusuncelerı ne pekı opustukten sonra bu durumu konustunuz mu ?
011 Yorumla
Soran+1 yılya biz öpüsmedk öptük öpüsmeyle öpmenın arasndakı farkı bilmiyo musun ? ona ask anlamında ılgı duymuyorum kı o an opusmek ıstedm sadece
- +1 yıl
ben aradakı farkı bılıorum sen o aradakı farkı bılıomusun onu bılmorum..
Soran+1 yılbilmesem sana biliyo musun diye sormam
- +1 yıl
sen eqer o opusme kelımesıne takılıcaqına soleıqım seyın ıcerıqıne baksaydın.. sana qercekten mantıklı bı acıklama yapabılırdım.. ama qerek yok cunku dusunmeden konusanlardansın bellı.. burdakı arkadaslar sana yardımcı olur.. bol sans..
- +1 yıl
bak ama sen normal algıyı kabul etmiyosun öpmek dediğin kültürce normal olarak kabul edilen eylem yanaktan olandır. normal kız ve erkek arkadaşlar dudaktan öpülmez. çok iyi anlaştığın bir erkek arkadaşını dudatan öpüyomusun ya da öpmek sana burada söylediğin gibi normal geliyo mu. bu arada o an canın öpüşmek istemiş anladık karşındakinn bi önemi yokmuş cinsel olarak uyarılmışsın olabilir insansın biz ona bişey demedik ama kıza yönelik olması garip geldi
Soran+1 yılbak benım kızlara karsı hıc bır farklı duygum yok tamamıyla erkeklerden hoslanan bırısıyım. uyukluyodum ve o anlık onunla öpüsmek istedm hee şu an olsa yapar mıyım ? yapmam
- +1 yıl
anladım tamam sen lez deqılsın..
Soran+1 yılneydi peki o
- +1 yıl
sölemeye ne qerek var kı.. burda bı soru sormussun yorum yapan herkese sert cıkıosun.. amacın ne anlamıs deqılım.. ama lez deqılsın tamam oanlık bıseymıs cınsel uyarılmıssın.. tamam hadı ..
Soran+1 yılkimseye sert çıktığım yok benm
- +1 yıl
tamam yok.. sen melakesın.. tamam hadı..
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu lez diyenlere inanma hemen.
Bi insan herşeye ilgi duyabilir bu bir bitki değerli bir eşya bir erkek yada bir kızda olabilir. Bu bir hayranlıkta olabilir :) + psikolojik etkenlerde olabilir
Belkide bisexsüelsindir bunu zamanla erkekleri ve kadınları tanıdıkça ortaya çıkıcak bişeydir. Akışına bırak nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa dinleme bu bizim gerikafalı milleti boşver.
Hayatını Yaşa !14 Yorumla
Soran+1 yılYa bak kimse anlamıyor. Ben erkeklerden hoşlanıyorum kızlardan hoşlanmıyorum o anlık onunla öpüşmek istedim sadece..
Cevap sahibi+1 yılO zaman bu olay küçük bi fantezi senin gözünde. bisex. de değilsin lez de merak etme.
Soran+1 yılşu an istiyo muym ? hayr istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılO zaman o anlık bişeydi :)
Lezbiyen olsaydın genel olarak kadınlara ilgi duyardın ama kendince aradığın özelliklerde bir kadına aşık olurdun senin ki sadece o arkadaşına olan ilgi ve sahiplenme duygusu .
21 Yorumla
Soran+1 yılhehh ışte cevap bu . kızlardan kesinlikle hoşlanmam yani o gözle bakmam, sadece o anlık öptm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir böyle şeyler çok normal hemen öyle lezbiyen olunmaz iki yakın arkadaş birlikte çok iyi anlaşınca sonuçta bir insana sevgi o da ve sonuçta ten teması hayır lezbiyen olduğunu asla düşünmüyorum sen de sakın düşünme ilerde bana hak vereceksin ztn bu sadece arkadaşını arkadaştan bile çok öte sevip değer verdiğini gösterir.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim, cok seviyorm arkadasmı korkuyorum ona zarar gelmesnden öyle olunca aklıma takıldı ..
kızlara karşı bi ilgin olmasa anlık bile olsa o isteği duymazdın.arkadaşına çok bağlanmışsın,kıskanıyosun.bir de duygusal açlığını doyurmaya kalkmışsın.çok fazla takılıyosunuz galiba.üzgünüm lezlik yolunda gidiyosun sen kabullenmesen bile şeker ;)
10 Yorumla
+1 yılKız yurduydaysaniz oluyo ya boyle seyler hemen erkek arkadaşı yap onu öp falan (lez degilsin) hormonların kız/erkek dinlemiyor o kadaar
11 Yorumla
Soran+1 yılsevgilimden yeni ayrıldm bide :D
saçmaa yaa bencee bir anlıkk istekk o bende seviştimm öpüştümm kızlarlaa bendemii lezimm yanii hyrr .. D:
03 Yorumla
Soran+1 yılseviştin mi yok artık
Soran+1 yılaz bi*git ya
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. o an ıstemı olabilirsin cok sevdıgın ııcn onu her zaman yapıcak degılsın sonucta dımı olabılır kızlar arasında boyle seyler unut gıtsın
09 Yorumla
Soran+1 yılanlamı neydi bunun niye istedim
Soran+1 yılhayvanlarn bir bölgeye çş yapmasına mı benzetti :D
Soran+1 yıltesekkürler
Soran+1 yılgöreceli kavram , ters olarak konuşsamda yorumlara açığm
Soran+1 yıl:)
aşırı yakınlaşmışsınız, bence hem ayrı uyuyun hem odalrı değişin hem de ayrı hayatlara başlayın! gidişat iyi değil!
01 Yorumla
Soran+1 yılOha asla olmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yıllezlikle alakası yok sade kadınsal hormonların yükselmiş ve kadın kadını öpmesi dünya toplumuda hoş karşılandığı için sizde çekinmeden öpüşmüşmüsünüz eğer erkeklerden nefret etmeye başlarsan ozaman durum tehlikede
02 Yorumla
Soran+1 yılkızlardan hoslanmıyoru duygularm gayet normal erkeklerdn hoslanıyorm
Cevap sahibi+1 yılonda birşey yok çoğu kız onları yapar hatta birlerini tatmin bile ederler sorun yok çok fazla düşünme lez olsan da dünyanın sonu değilya
+1 yılarkadasina cok baglanmissin onun icin onu paylasmayi sevmiyosun bence bi mesafe koymalisin ve öpüsmek bence sadece bi anlikti okadar lez filan olma ihtimalin cok düsük
11 Yorumla
Soran+1 yılüstelik kızlardan hoşlanmıyorumda.
Eğer kızlarda olduğu gibi erkeklerden de hoşlanıyorsan, lezbiyen değil biseksüel olabilirsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılben hiç bir kızdan hoşlanmıyorum
İnsanların çoğunda biseksüellik mevcuttur. Bazılarında gizlidir . Ki bu tarz şeyleri aşk ile karıştırma. Cinsel dürtüler bunlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılbiseksüel değilim.
acilen bi erkekle yatmayı dene benden sana tavsiye ilerde cok zorluk cekersin.. erkekten soğumak hiç iyi olmaz senin için
010 Yorumla
Soran+1 yılben erkeklerden soğmadım kii kızlardanda hoşlanmıyorum
Soran+1 yılöpmem çok tuhaf
Soran+1 yılsarıldık öptük öyle kaldk yiyişme yok. içim kıpır kıpır olsada sehvet yoktu yanı tabiri caizse ıslancak kadr değildi
Soran+1 yılbişeye başladığım yok benim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende çok sevdiğim bi arkadasımla öpüşmüştüm.Ama hayal mayal hatırlıyorum.
Şimdi ise uzun süreli bi ilişkim var.Yani lezbiyen değilim.
Olagan seyler bunlar.11 Yorumla
Soran+1 yılöpüsmedm öptük ve öylece kaldk
cinselliğe açlıktan kaynaklanıyor. bence beraber uyumamanızda fayda var. velhasıl kelam birbirinizi ıslatabilirsiniz :))
03 Yorumla
Soran+1 yılıslancak kadr etkilenmedm
Soran+1 yılben anlatamıyorum , bosver sende haklı olabilirsn sağol
- 018 Yorumla
Soran+1 yılpff
Soran+1 yılama ben kızlardan hoslanmıyrm ya
Soran+1 yılne sevişmesi ya abartma
Soran+1 yılopüsmedk
Soran+1 yılaçıklıyım :D öptük öylece kaldık hani yiyişme yok
Soran+1 yılmecaz
Soran+1 yılarkadsm yurtta şu anda, ben yaptıgımn norml bisey olmadıgı ıcın sordm kaldı ki yiyişcz yok artık , üstelik sevgilimdn yeni ayrıldm o yüzdnde olablrdi
Soran+1 yılyaa manyak mısın sen ya :D
Soran+1 yılkomikti
onunda senden etkilendiği kesin bu kadarcık şeyle lez olmassın ama devamını istersen ve hoşlanırsan bişey diyemem o zaman tescilli lez olursun buda bir tercih meselesi hayat senin
02 Yorumla
Soran+1 yılyaa sadece o anlık öpüşmek istedm o kadr
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. büş sen misin :D ? normal canım normal. lez falan değilsin
00 Yorumla
+1 yılbnce canın okadr çok sex çekioduki opusme istegin oan çok arttı
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
bence opusmeyı dene arkadasınla ınanıyorum kı cok buyuk zevk alıcaksın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni kaybettik...
Taş gibi adamlar varken, cılız kadın bedeninden hoşlanmak... Abbbovvv.72 Yorumla
Soran+1 yılben onun bedenınden hoslanıyrm demedm
+1 yılkızlardan hoşalnlınıyor veya kız arkdaşından hoşalnıyorbirde zara gelmiyecgini bildigin için yakınlaşıyorsun
012 Yorumla
Soran+1 yılben kızlardan hoslanmıyorm arkadasma o gözle bakmadm hıc, şöyle söyliyim hani bi anne küçük çocuğunu nasl öper dudagıneden sefkatle onun gibiydi
- +1 yıl
için gıcıklanmadımı he olmadımı
Soran+1 yılaşırı değil
- +1 yıl
o zaman br şeyler hiç yok deme hani için gıcıklanamdı deseyedin tamam diyecektim ama var bir sey
Soran+1 yılanlıktı yani bidaha olsa demiyorum, sevgilimden yeni ayrldm o serefsz yüzünedende oldu
- +1 yıl
ama arkadaşın dudakları daha hoşdu birde erkekden darbe yiyince
Soran+1 yılyoo
- +1 yıl
sen lezsin yokmok deyil
Soran+1 yılgöreceli kavram
- +1 yıl
bilmem neyli kavram anlam
Soran+1 yılhava diyorum yağmurlu
- +1 yıl
o burda kar sabah da sis
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSadece çok sevdiğin bir arkadaşın takma kafana ve muhabbeti başka kanallara çekmeyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsürekli takıldığınız için aranızda bir bağ olmuş. dudaktan öpüştünse lez miyim diye sormaya gerek yok çoktan olmuşsun. bence açıl kaçırma kızı :D
04 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle uzun öpmedik ki
Cevap sahibi+1 yıluzunu kısası olmaz. devamını getir içinde kalmasın erkeklerin kökü kurudu ne de olsa
Soran+1 yılo anlık öpüsmek istedm diyorum yaa allah allah
Cevap sahibi+1 yılalışırsın yavrum :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılhem lez miyim diye soruyosun hem de lezsin diyenlere kızıyosun, yürü git lezbiyenden önce insan ol kezban !
33 Yorumla
Soran+1 yılsananeeeeeeee
Cevap sahibi+1 yıliki kezban birbirinin dudaklarını yemiş, hala ben lez miyim diyo , evet lezlerin feriştahısın, ilahısın, lezlerin başkanısın önderisin artık, oldu mu ? al yanına arkadaşın mıdır sevgilin midir nedir ne diyosan artık, onunla beraber eşcinsel yürüyüşlerine katılabilirsin bundan sonra.
Soran+1 yılkaybol git ya
bir dahakine mesaj at! ben gelirim :)
012 Yorumla
Soran+1 yılkomik
Soran+1 yılafkurma, ben kızlardn hoşlanmıyorm
Soran+1 yılyoo sivaslıyım
Soran+1 yılhavlama
Soran+1 yılarkadaşmdan kalma
Soran+1 yılhayır trabzonlu bi arkadaşmdan
:D bır daha kı sefere delı gıbı opus bakalım gercekten lez mısın
25 Yorumla
Soran+1 yıloha sadece o anlık dedm ben
Soran+1 yılo an neden öyle hissettiğimi çözemedim hepsi bu
Soran+1 yılyani anlamı ne bunun
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence strapon kullanma aşamasına gelmişsiniz. hayırlı olsun altta kalanın canı çıksın vur ha vur :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet sen artık lezbiyensin .. lütfen 2 adet fotoğraf ve sabıka kaydınla nufus müdürlüğüne gidip başvurunu yap,cezası çok büyük yaptırmazsan..sevgiler
01 Yorumla
Soran+1 yılkes ya
Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. peki erkeklere karşı ne hissedıyorsun ?
09 Yorumla
Soran+1 yılO kadarda değil bütün duygularım normal bi tek ona karşı böyleyim.
Soran+1 yılne o ya
Soran+1 yıllan ben kızlardn hoşlanmıyorum
Soran+1 yılanlamıyosunuz napm
Soran+1 yılhıı pardon o zaman alınganlık yaptm .
+1 yılhayırlı olsun kimse görmesin :D
30 Yorumla
+1 yılburcun nedir_?
14 Yorumla
Soran+1 yılikiz
- +1 yıl
bazı burçlarda arkadaşlıkta bile aşırı kıskançlık vardır. yaratılışla alakalı bir durum aşırı feminen yapıdan kaynaklanabilir.
Soran+1 yılben aşırıdanda aşırı kskancm
- +1 yıl
evet inanırım bende teraziyim arkadaşlarımın başkalarıyla konuşmasın bile kıskanırım bu sebeple de anlaşılabilir bir durum dert etme.
lez olma yollunda ilerliyosun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılben cevabımı buldum afkurma
Gizli Üye(30-35)+1 yıllezsin valla erkeklere yönelmeye bak bence
11 Yorumla
Soran+1 yılulan zaten erkklerden hoşlanıyorm kızlardn hoşlanmıyorm
+1 yılağır ağır lez oluyosun yiyin birbirinizi
10 Yorumlalez başlangıcı :) bayılırım sizlere
00 Yorumla
+1 yılyani durum onu gösteriyo..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSinyali vermissin dönüş bekliyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. ayrı uyumaya çalışın.
08 Yorumla
Soran+1 yılondan mı oluyodr
Soran+1 yılyani lezlik yok hem sadece o anlık öpüsmek istedim
Soran+1 yılben eksilemedim :D üstelik erkeklerdn hoşlanıyorm kızlardnda değil yani
Soran+1 yıleveett , neydi bu ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet, topsun sen.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevişin üleeennn şrakk şraakkk :D
07 Yorumla
Soran+1 yılabartmaa
Cevap sahibi+1 yılo değil de erkeklere de ilgi duyuyosan biseksüelsin , hayırlı olsun.
Soran+1 yılkızlara ilgi duymuyorummmmmmm
Soran+1 yılbizde sizi anlamıyoruz küfrediyosunz siz mal mısınz ?
Cevap sahibi+1 yılpeki sen mal mısın gizli lez soran , beni niye eksiledin dangalak ?
Soran+1 yılsevişin üleeennn şrakk şraakkk :D dediğin için
- Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılzenginlik gibi düşün...
13 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
- +1 yıl
her iki cins ile olabiliyorsun...
Soran+1 yılher 2 cinsle olmak istemiyorum o anlık onunla öpüsmek istedm sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılolabilir :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri