Kizlar, lütfen rica ediyorum penis boyutu sizler icin gercekten önemli mi?

Kizlar, bin kere sorulmustur. Ama nedense cevaplardan ben kizlarin ne istedigini anliyamiyorum. Sekste penis boyutu ne kadar önemli? Her normal penis 10 ile 18 cm arasi yeterli degil mi? Anatomik olarak vajinanin derinligi (uzunlugu) 8 ile 12 cm), giris kisminin acikligi asagi yukari 2,5 cm. Af edersiniz vajina magra veya boru gibi delik olmadigina göre, kapali ve icerisini giren her cisme uyum saglaya bilen, kavraya bilen bir organdir. Bunlara bakildiginda her normal penis her kadini tatmin etmesi ve kadinin hissetmesi gerekmez mi`? Niye kizlar illa uzun ve kalin olmali derler? Görsellikten dolayi mi ya da nedendir? Birde anatomik olarak, vajinanin giris kismindan iceriye dogru asagi yukari 5 cm sinir vardir. Ve tek orda penisi kadin hissedebilir. Ozaman niye uzun penis ister kizlar?

Lütfen, kizlar gercek olanlari yazin. Hayal ettiklerinizi degil gercekten zevk alabildiginiz ve hissettiginiz penis nasil olmali? Ben burada islevi sormuyorum. Tek penis boyutunu?

Benimki 15 cm (erekte iken) kalinligi 4 cm ( penisin bir kenarindan bir kenara). Bu boyutta olan penisi her kiz kesinlikle iyi hisseder mi`?

Lütfen ciddi cevaplar bekliyorum. ? Gizli olarak yazabilirsiniz, acik olun. Gercek neyse, tecrübelerinizi lütfen paylasin. Tesekkürler.
Kizlar, lütfen rica ediyorum penis boyutu sizler icin gercekten önemli mi?