Merhaba arkadaşlar, normalde okuduğum yorumlarda burda penisin büyüklüğüyle acının paralel olmadığı. Bazen nadirde olsa bazı yorumlarda ''acıttığına dair'' yazanlar var, hangisi doğru? Eşiminki 18 cm ve benim canım çok olmasada kısmen acıyabiliyor. Normalde acımaması lazım diyenler o halde bu acı neden?
Cevabın nedir?
+1 yılpenisin boyu kadar capıda onemlı kuruluk yasıyorsan buda acı hıssi verır... sprel kullanıyorsan penis rahım altına veya ustune denk geldıgı ıcın oda acı yapabılır...
sendekı acı ne boyutta gırerken zorlanma oluyormu yeterınce uyarılırsan ılıskı sırasında kuruluk yasamazsan esınde tepınmek yerıne adam gıbı cınsellıgı yasarsa acı olmaması lazım... 18 cm o kadarda uzun degıl 16 normal oda ıkı cm uzun025 Yorumla
Soran+1 yılkuruluk yok. çap derken 13 cmdi meraktan ölçmüşdüm çevresi ama çapı neye denk geliyor hesaplamadım. Spiral yok. girerken ilkinde oluyor ama sonrasında değil çok. bencede 18 normal acımamsı lazım.
- +1 yıl
senın catı darsa vajinada darlık hıssı verır esın sana oral yapmıyor sanırım o yuzden ılk gırıste problem oluyor eczaneden kayganlastırıcı krem al cınsel bırlesme ıcın bır sure ılk gırıslerde bunu kullan acı olayı ortadan kalkarsa kullanmaya devam edersın
Soran+1 yılkuruluk problemi yokki jele gerek duyalım ama. Çatının darlığıda; ilk girişde bile zorlanmayınca mı dar çatıdır?
- +1 yıl
acı olayı nerde oluyor
Soran+1 yılen uca gelindiğinde.
- +1 yıl
bası ıcıne temas ettıgındemı
Soran+1 yılevet.ilk girilde zorlanma olmazmı dar olmayanda vajinası? yoksa genişde olsa ilk girişde zorlanırmı?
- +1 yıl
kuruluk olursa gırmesı zor olur et etı tuttugundan tahrıs eder vajına doguma programlıdır yapısı geregı daralıp genısler tabı hepsi aynı degıl sezeryanla dogum yapmalarının sebebı catı darlıgıdır bu catı darlıgından dolayı vajına daha dar hıssedılır...
Soran+1 yılkuruluk olmuyor*yinede ilk giriş. kolay olmuyor. Ama geniş vajinası olanlardada ilk girerken acı olmazmı?
- +1 yıl
alısırsın zamanla lap dıye gırmesın yavas yavas gırsın
Soran+1 yılevleneli uzun süre oldu zamanla dediğiniz için dedim. son sorumu cevaplayabilirmisiniz? geniş de olsa ilk girişde zorlanırmı diye?
- +1 yıl
kuru olmadıkdan sonra zorlanma olmaz hatta haz olayı daha az olur erkek ıcın dogum yaptınmı sen
Soran+1 yılbende kuru olmadığı halde ilkinde oluyor evet yaptım.
- +1 yıl
ilk pozisyonu mısyoner yap bacaklarını rahat bır pozısyona al
Soran+1 yıldoğum yaptım ama sezeryanla.
- +1 yıl
sezeryanda vajınadan cıkmıyorkı cocuk ama vucut kendını hazırladıgı ıcın genıslık ondan kaynaklanabılır...
Soran+1 yılbiliyorum, ama doktor bana çatı darlığı demişti, çatı dar olunca vajinadamı dar olur?
- +1 yıl
birazcık oyle
Soran+1 yılo halde birbiriyle paralel demekki , teşekkürler.
- +1 yıl
rica ederim ilk ilişkinde sert ilişki içine girmesin yumusak davransın
Soran+1 yılyumşaklığı her ikimizde sevmiyoruz ama.
- +1 yıl
girer girmez sert olunmaz yumusaklık daha ıyıdır hıssedıceksın carpmakla orgazmı yasaman zorlasır acı duygusu orgazmı bastırır sen orgazm olabılıyormusun
Soran+1 yılbunlar çok özel konular ama sorun yok sonuçta anlamışsınızdır.
- +1 yıl
hayır orgazm var orgazm var bazı kadınlar zevk almayı orgazm sanıyorda o yuzden sordum
Soran+1 yılHayır sorun yok o anlamda.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVajina girişindeki kasların kendini serbest bırakmaması bu acıya neden olur. Boyuyla bir ilgisi yok. Kendini iyi hazırlayamıyor olabilirsin. ilk girerken ve sonrasındaki 5-10 gidip gelmede acı hissedebilirsin ondan sonra vajinanın kaslarını bırakması gerekir. ilişkinin ortasında bir acı hissediyorsan enfeksiyon yaşıyor olabilirsin. Geçmiş olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılhazırlanmakta problem yok. En dibe gelince acı oluyor.
Cevap sahibi+1 yılTamam işte her erkeğin penisinin dibi daha kalındır. O zaman eşine dibine kadar sokmamasını söyle, zaten ender oluyor demişsin eğer dibine kadar ineceksede önce bi kaç defa yavaşça denesin ondan sonra rutine geçin
Soran+1 yılama uzunlukla alakası ypk deniyor acının? insan şaşırıyor.
Cevap sahibi+1 yılBende sana dibinden ve kalınlığından bahsediyorum zaten. Acıyı veren ucuna nazaran daha kalın olan dibi
Soran+1 yılolabilir o zaman.
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajina elastiktir... Acımasının nedeni yeteri kadar ıslanmıyor oluşunuz ve de kendinizi farkında olmadan kasmanız.
1.50 boyundaki minyon Çinli kızlar kocaman zenci penislerini alıyorlar içlerine.
Eşinizin penis boyu mükemmek, bence kıymetini bilin ve tadını çıkarın.11 Yorumla- +1 yıl
yerim seni :D:D:
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılVaginanın uzunluğu 8-8,5 cm dir.%100 esneme oranına sahiptir.Yani 16 cm civarı.Bu ölçüyü geçen uzunluktaki penisin acı vermesi çok normaldir
624 Yorumla
Soran+1 yılaltta gizli bayan minyon asyalılar bile zencilerle olabiliyor diye yorum yapmış, demekki acımaması lazım , bende anlamdımki şimdi.
Cevap sahibi+1 yılO yorum tamamen yanlış,çünkü o tür p*rnolarda dikkatlice bakın,erkek en fazla yarısını sokuyor bayanın vaginasına
- +1 yıl
yanlıs bılıyorsun vajınada his olayı 8-8,5 cm ondan sonra rahıme dogru gıdıyo hissettiti sinirlerin oldugu yer bu bolum yanı bu bolum esneme yapıp ıcerıye dogru bır 8 cm daha uzamaz
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım ben bu yorumu tahminen yapmadım,sağlık dergileri ve sitelerinden araştırarak öğrendim.Vagina uzunluğu 8-8,5cm civarıymış ve 2 katı esneme özelliğine sahipmiş.Bunu sizde araştırıp öğrenebilirsiniz.Ayrıca yorumunuzun benim cevabımla hiç alakası yok.
Soran+1 yılulaştığı nokta bencede, ama neden acı yapıyor normalde acımamsı lazım deniyor?
Cevap sahibi+1 yılHangi his alan kısımdan bahsediyorsun?Önce yazımı oku yahu.Ben vaginanın toplam uzunluğundan bahsediyorum.His alan diye bir şey yazdım mı?Vagina 8-8,5 cm esneme payıyla 16 cm civarı.Bu 16 cm bitince iç rahim başlar.Peniz 16 dan uzun olursa ve tan girerse iç rahimi zorlar ve bu da acı verir bayana.Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın ve sırf üste çıkabilme telaşıyla araştırdım gibisine yalanlar söylemeyin
Soran+1 yıluzunlukla direk bağlantılı o zaman değilmi? iç rahim durumu acının nedeni ohalde.
Soran+1 yılo halde boyutla alakası yok diyor bir çoğuda ama?
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi,madem emin olamıyorsunuz o halde google dan bakın,birçok sağlık sitesi var.Aynı bilgilere çok rahat ulaşabilirsiniz
Soran+1 yılemin olamamk değil, öyle yorumlarda çok olunca düşündüm sadece. Bu arada teşekkür ederim yorumunuza.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim arkadaşım,iyi ve sağlıklı günler diliyorum
Soran+1 yılteşekkür ederim, peki vajina darlığıyla genişliği hakkında yorumunuz nedir?
Cevap sahibi+1 yıl2,5 cm çapındadır ama esnek olduğu için genelde sorun çıkmaz.Fazla geniş olmaması bayanın ve erkeğin aldığı zevki arttırır
Soran+1 yılilk girişde zorlanma olunca bu geniş olmadığı anlamınamı gelir?
Cevap sahibi+1 yılSadece o sebeple olmazki.Dar olmasından da olabilir,yeterince sulanmadığındanda olabilir,psikolojik olarak tam hazır değilseniz,kasların gevşememesinden de olabilir
Soran+1 yılpsikoljik olarak hazırlanmama gibi bir durum söz konusu değil, öyle olsa zaten tahmin etmesi zor değil bunlardan kaynaklanığını.
Cevap sahibi+1 yılyeterince sulanıyor mu peki?
Soran+1 yılevet sorun yok yani.
Cevap sahibi+1 yılO zaman tek sebep kalıyor,çapının dar olması.Ama aslında bu iyi bir durum.Çünkü ordaki sinirlere temas daha çok olacagından hem sizin hemde eşinizin aldığı zevk daha fazla olur
Soran+1 yılpeki ilk girişde geniş bir vajinada olsa zorlanmazmı? Sonrasında normal oluyor.
Cevap sahibi+1 yılGeniş olsa zorlanmaz tabi ilk girişte.Bence siz şanslı bir bayansınız bu konuda.Tüm samimiyetimle söylüyorumki kıskandım sizi.Benim eşiminde sizin gibi olmasını isterdim
nasıl bir acı hissediyorsun. ve neresinde. kenardamı ? son noktada mı ?
04 Yorumla
Soran+1 yılson noktada, ıslanma sorunuda yok, doktorada gittim herhangi bir durum söz konusu değil sağlık açısından.
Soran+1 yılevet baskı normalde her ilişkide hissedilirmi? Boyutla ilgisiz?
yeterli ıslaklığa erişemiyorsunuz demektir. kayganlaştırıcı kullanın. ayrıca 18 cm bayağı iyimiş ama kalınlığı da önemli tabi.
06 Yorumla
Soran+1 yılıslaklık sorunu yok, ama büyüklükle alakası yokmu acının? kadıki 18 normal değilmi?
Soran+1 yılama ortalama burda anket yaptıklarında hep 17, 18?
Soran+1 yılyani bu 17,1 8 demeleride gerçeği yansıtmıyormu?
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılyeteri kadar ıslanamıyorsun o yüzden. çocuk çıkacak kadar genişleyen bir organ 20 25 cm bile olsa tınlamaz.
kayganlaştırıcı dene olmazsa.00 Yorumla geçen kedinin ağzına biber sürmek isteyen biri vardı buralarda... acaba dedim şöan o herif kedi dye neyden bahsetti ki
120 Yorumla
Soran+1 yılneden acaba?
Soran+1 yılne biberi ya:)
Soran+1 yılküçük çocuklara derler küfür ettiklerinde ''ağzına biber sürücem'' diye o aklıma geldi.
Soran+1 yılağzına acı biber sürerim diyorlar.
Soran+1 yılKaç tane ağzımız var? Yemek yediğimiz, başka anlamlara çekme.
Soran+1 yılnoroloji uzmanı olmadığıma göre?:)
Soran+1 yıltıpla ilg,li her ikiside bilmeniz eğer ürologsanız normal.
- +1 yıl
tamam yalan soyledım ben hasta bakıcıyım, ama yaptıgım arastırmalara gore nörolojık hastaların cogunda vuku bulan bır durum; nöronların miyelin tabakasında deformasyona olusması.. bu durumda hasta eger aklı dengesı yerınde ıse yanı noropatık bulgulara rastlanmadı ıse kucuk bır emg testı ıle motor nöronlarında kı miyelin tabakasına hasar gelmıs mı ogrenılebılıyo.. eger hasar var ıse bıberıye cesıtlerınden kırmızı bıberı kıcına basına suruyo...
evet ben hasta bakıcıyım D:
Soran+1 yıliyide neden biber?
Soran+1 yılniye canlarını yakıyorlarki garip geldi bana?
Soran+1 yılbibermi? Fantazi konuşulmuyor öyle olsa haklıydın.
- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılcogunlukla can yanması yeterlı ıslaklıgı elde edemdıgınız durumarda , erkegın dusunmeden abanmasından kaynaklanır.
00 Yorumla
+1 yılyeteri kadar sulanmaması nedenleri: mantar olabilir kandini kasabilirsinn ön sevişmeyi kısa tutabilirsinn vajina bu gibi durumlarda da sıvı yı az salabilir bir doktora danışmalısınn
00 YorumlaNormal de 21 cm rahim içi senin sorunun kistlerde olabilir jinekolog git sorun var mi öğren bende aci zevkle karıştırıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeterki kadar ıslanamıyosun.Ön sevişmeyi biraz uzun tutun eşin sana oral falan yapsın sende ona yap tabi yapıyorsanız.Penis ıslak olsun vajina ıslak olsun cok rahat girer
01 Yorumla
Soran+1 yılıslaklık sorunu yok. hemen hemen herp öyle yorum yazmış arkadaşlar ama öyle bir sorun yok.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. O diyenler kim? 18 cm bodoslama girerse tabiki acır.
0130 Yorumla
Soran+1 yılbir ay sonra bu soruyu nerden gördünüz?:)
Soran+1 yılben kahve mağduruyum da siz 1 ay sonraki soruyu nasıl buldunuz:)
Soran+1 yıliyiylik, sabah oldu nerdeyse ben çıkıyorum. İyi sabahlar. Daha sonra girdiğimde yazarım
Soran+1 yılnerden yazayım?
Soran+1 yılnerden yazıcam peki?
Soran+1 yılözele eklemiyorum kimseyi. İyi sabahlar. çıkıyorum ben.
Soran+1 yılburdan sor.
Soran+1 yılnedir sorunuz?
Soran+1 yılgündüz yazarsınız. İyi geceler.
Soran+1 yılbuyrun ne soracaktınız?
Soran+1 yılbenimde canım yanıyor eşiminki ile aynıysanız normaldir. Sizinde tam olarak 18 mi, 17 mi?
Soran+1 yıld. steyl demi özellikle canı yanıyor?
Soran+1 yılmisyoner değil. daggy decanı daha çok acımalı bence.
Soran+1 yılne kadar sürüyor? Kalınlığı ne ?
Soran+1 yılbenimde acıyor.Ne kadar sürüyor? Budaönemli. birde çevresi kalınlığı kaç?
Soran+1 yıleşiminki 4 cm acıttığına göre normal. slov ve Sertlik ortalama ne kadarşer sürüyor ?
Soran+1 yılsert derken ne kadar sert birde o var? ses duyulacak şekilde mi? Mesela biz hep endişe ederiz komşular duymasın diye.Buda motive bozabiliyor.
Soran+1 yılses duyulmaması için müzik felan açmak mantıklı.Bu arada sizbekar mısınız?
Soran+1 yılama o zamanda komşulara mahcubiyet durumu var.Peki nişanlınız evleneceğiniz kişi mi bu beraberlik yaşadığınız?
Soran+1 yılevlenmeyi düşünüyor musunuz? onun ilki miydiniz?
Soran+1 yılailesi izin veriyor mu beraber kalmanıza? Bu kız ailesi için çok uç çünkü. Veya keşke evlendiğinizde olsaydı bunlar. Daha özel ve anlamı olurdu nikahınızın.
Soran+1 yılevlenmeyi neden beklemediniz özel değilse sizin için? kızda evlenmeden olsu dedimi?
Soran+1 yıldikkat ed,nde hamile kalmasın bari.Nişanlımısınız? Ne zaman nikah? Birde ilkinde benim canım acayip acımıştı.Resmen eşimin sırtını çizmişim farkında değilim.müthiş bir acıydı.Sizde nasıldı?Boyutla alakalı mı acaba.Ama ilkinde az bir kısmı giriyo una rağmen müthiş bir ağrı.
Soran+1 yılilk beraberliğinizden bahs ediyorum.Kızlığın bozulmasından. Bu acı müthişdi dediğim acı .İlk beakire iken.Bende öyle oldu.kız arkadaşınızdada aynımıydı acı? Yoksa biaz mı acıdı bozulurken kızlığı? Boyutla alakası olabilir mi?Ama ilkinde çok az giriyor işte.
Soran+1 yılsiz anlamışsınızdır zaten acı hissettiğini.Bneim çok bile az kalır.Ameliyat oldum sezeryan o bile az kalırdı o ilk beraberliğin yanında o derece yani. Abartmıyorum.Sezeryan ameliyattır ama o ilk birliktelik ondan beterdi.
Soran+1 yılçok acısaydı sizde hissetmezmiydiniz? O acıdı dedi dediniz.Dmekki o dedi diye biliyorsunuz.Harektlerinden anlamadınız?
Soran+1 yılGeç oldu sabah girince burdan yazarım size olur mu? iyi geceler.
Soran+1 yılçok geç oldu az önce girdim birazdan çıkıcam .
Soran+1 yılgeç oldu yarın yazarım olur mu? Çıkıcam
Soran+1 yılbir sorunuzu alabilirim 5dak. sonra çıkıcam.
Soran+1 yılsoruya bak:) Çok açık olmadı mı bu?
Soran+1 yılyoo rica ederim. Ne bileyim birden sorunca öyle oldu. Sorunuza cevabım evet hala acıyor bazı pozisyonlarda. Sizde bilirsiniz hangi pozis. olduklarını.
Soran+1 yılhayır eşim olduğu için ve sevdiğim için sorun olmuyor.Ama acıyor benmi normal değilim acaba?Evliyim acımamsı gerekmez mi hala?
Soran+1 yılhayır ıslaklık sorunu yok. Belkşde genişdir be anlayamamki. Geniş olunca diyelim ıslaklık sorunu olsada (kuru ) zor mu girer?
Soran+1 yılKuru oldumu genişde olsa zor girer mi?
Soran+1 yılo halde vajina genişde olsa demekki kolay girmiyor . Bu durumda bilememki benimki dar mı diye.
Soran+1 yılıslanmada yok evet.Ama çok nadirde olsa kuru olsa zor oluyor girmesi. Ama genişde ola zr girerse kuru iken o halde genişdir belkide bilemiyorumki. Kuru olsaa zor girerse geniş , hangisi dar o zaman?
Soran+1 yılyok ıslandığında sorun olmuyorda ben şunu öğrenmeye çalışıyorum.Geniş diyelim, kuru olsada yinemi geniş olmasın arağmen zor girer?
Soran+1 yılha genişken kuruda olsa rahat girer mi?
Soran+1 yılgenişde olsa kolay girmez mi yani kuru ise?
Soran+1 yılbenimki mümkün değil girmiyor kuru ise.
Soran+1 yılyada çok zor giriyor diyelim.
Soran+1 yılıslandığında çok zor girmiyor.Kuru pek olmaz ama olduğunda ok zor girer işte. Hepsi sanırım evet giriyor. Burda herkes atıp tutuyor doğrumudurki hemen hemen herkesin eşimle siizn gibimi boyutuki 17, 18 deniyor sizce?
Soran+1 yılburda kim yazsa eşim ve sizinkiyle aynı boyutta:) Sevgilinizinkide dar mı acıyor?Ondan öncede tecrübeniz varsa beraberliğiniz, bilirisiniz, her bekar kızın dar mı orası? Gerçi yatıyorlarsa kız olmazlar ya hoş.
Soran+1 yılkız demek lazım onlara beraber olmuşlarsa kadındır nihayetinde. Resmiyete dökülmesine gerek yok medeni durumlarının. Evlilerden farkları yok.
Soran+1 yılboşuna evli olmadıklarında kızım havasında gezmesinler. Bu arda evleneceğiniz kadını ilkiniz olmasada kabullenirmiydiniz?
Soran+1 yılpeki bu beraber olanları kimin midesi kaldırıyorda evleniyolar?
Soran+1 yılama sizde yaşamışsınız sonuçta, ne farkı var?
Soran+1 yılbu duurmda siz yaşamışsınız, karşınızdakide yaşamışki bakire değil, evlenirmisiniz işte, sizden önce başkasıyla yaşayan birisini?
Soran+1 yılbaşkalarıyla beraberlik yaşamış olsa sizden önce? İlginç...
Soran+1 yıleşinizle her beraber olduğunuzda başka erkeklerle yaptığını düşünmeyecek misiniz? O açıdan ilginç dedim.Her seferinde kimlerin al..da idi diye düşünür insan.
Soran+1 yıldemekki bu rahatlığı bulduklarından evlenmeden onla bunla yatabiliyorlar normal o halde, zevkleri için düşüp kalkmaları.
Soran+1 yılonların basitliği.O tarz kızlarıda alan oluyo ya ama normal yatmaları. Samimi olarak siz cidden sizden önce başka erkeklerle cinsellik yaşayan birini nasıl hanımım diyebilirsiniz?Çocuğunuza anne?
Soran+1 yılçoğu kızlar onlar gibi bastçe yaşamıyor ama.Size göre çoğu .Benim çevremde de arkadaş gurubumda da böylelerine selam vermeyiz bile. Kadın halimle midem almıyor, iğreniyorum resen.
Soran+1 yılAma nasılsa baksanıza siz dahil erkeklerde evlenirim diyorsa onlarında düşüneceği pek bir şey kalmıyor bu durumda.
Soran+1 yılbu konu hakkında yorum yapmak istenmiyorum, saygı duyarsınız umarım. Aynı düşüncede değiliz çünkü.
Soran+1 yılanladım sizin dediğinizi adaletli olması değil mesele tabiki olmaz, erkeklerin öyle yapması kadınında yapmasdını haklı kılamz ben o açıdan düşündüm. Mide meselesi birde. Kabullenenbilende varsa onların hayatı. İlerde akıllarına çocuklarının annesi kim bilir kimlerle yatmış diye getirmeyecekse kendi hayatları.
Soran+1 yılburdayım hayırdır:)
Soran+1 yılSorunuz var mı?Yoksa çıkıcam.
Soran+1 yılsizede.
Soran+1 yılşimdi burdayım ama çıkıcam birazdan
Soran+1 yılyok böyle iyi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanlıs ölçmüşssünüz aslında sevgilinin penisi bir bamya :D
01 Yorumla
Soran+1 yıldemek ki bamyalara laf etmemek lazım onlar bile acıtıyormuş.
acır acır ha bide kalınsa senin vajinan nasıl bilmiyom ama acıtır..:)
00 Yorumlasanada bağlı bir durum bu
00 Yorumlagirmeden önce yalasın :) bişey kalmaz
00 Yorumla
+1 yılbüyük acıtır derler ben bilmem.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?