Eşim bana çok mu kızgındır?

Eşim salondaydı bende duşa giriyorum dedim tamam dedi sonra duşa girdim eşimde aniden odaya geldi yatakta oturuyordu benimde haberim yoktu odaya geldiğinden duştan çıktım bornozla odaya gittim aniden esimi karşımda gördüm korktum biraz eşim dedi korkma dedi bana esin var karşında dedi bende ne işin var odada dedim salondaydın dedim seni izlemek için geldim dedi benden giyincem dedim giyin dedi yabancı yok karşında senin dedi kocanım ben senin dedi giyinebilirsin bende çıkarmısın dedim cıkmıcam dedi bende banyoda giyinirim dedim neden ama dedi utanıyormusun yoksa benden dedi utanmana gerek yok dedi ben senin kocanım dedi birbirimizden gizlimiz saklımız yok herşeyimizi biliyoruz dedi ama sen benim karımsın dedi bende evet gizlimiz saklımız yok herşeyimizi biliyoruz dedim ama ben giyincem dedim giyin dedi yabancı yok karşında senin dedi kocanım ben senin dedi bende tamam ama şimdi çıkarmısın dedim cıkmıcam dedi cık dedim tamam dedi ama salonda konuşuruz dedi tamam dedim çıktı odadan giyindikten sonra salona gittim neden dedi benim yanımda giyinmiyorsun ben senin kocanım dedi utanmana gerek yok dedi rahat ol sen benim karımsın ben sana istemediğin bir şey yapmam asla dedi ben de tabikide yapmazsın bana bir şey ama bir erkeğin yanında giyiniyorum ondan biraz utanıyorum dedim ama yabancı bir erkeğin yanında giyinmiyorsun ben senin kocanım dedi utanmana gerek yok dedi ben de tabikide sen benim kocamsın gizlimiz saklımız yok herşeyimizi biliyoruz dedim Özür dilerim dedim böyle bir şey yapmam gerekirdi tamam dedi Özür dilemene gerek yok dedi benim karımsın dedi Bir daha yapma böyle bir şey dedi tamam dedim

Eşim bana çok mu kızgındır?