Eşim salondaydı bende duşa giriyorum dedim tamam dedi sonra duşa girdim eşimde aniden odaya geldi yatakta oturuyordu benimde haberim yoktu odaya geldiğinden duştan çıktım bornozla odaya gittim aniden esimi karşımda gördüm korktum biraz eşim dedi korkma dedi bana esin var karşında dedi bende ne işin var odada dedim salondaydın dedim seni izlemek için geldim dedi benden giyincem dedim giyin dedi yabancı yok karşında senin dedi kocanım ben senin dedi giyinebilirsin bende çıkarmısın dedim cıkmıcam dedi bende banyoda giyinirim dedim neden ama dedi utanıyormusun yoksa benden dedi utanmana gerek yok dedi ben senin kocanım dedi birbirimizden gizlimiz saklımız yok herşeyimizi biliyoruz dedi ama sen benim karımsın dedi bende evet gizlimiz saklımız yok herşeyimizi biliyoruz dedim ama ben giyincem dedim giyin dedi yabancı yok karşında senin dedi kocanım ben senin dedi bende tamam ama şimdi çıkarmısın dedim cıkmıcam dedi cık dedim tamam dedi ama salonda konuşuruz dedi tamam dedim çıktı odadan giyindikten sonra salona gittim neden dedi benim yanımda giyinmiyorsun ben senin kocanım dedi utanmana gerek yok dedi rahat ol sen benim karımsın ben sana istemediğin bir şey yapmam asla dedi ben de tabikide yapmazsın bana bir şey ama bir erkeğin yanında giyiniyorum ondan biraz utanıyorum dedim ama yabancı bir erkeğin yanında giyinmiyorsun ben senin kocanım dedi utanmana gerek yok dedi ben de tabikide sen benim kocamsın gizlimiz saklımız yok herşeyimizi biliyoruz dedim Özür dilerim dedim böyle bir şey yapmam gerekirdi tamam dedi Özür dilemene gerek yok dedi benim karımsın dedi Bir daha yapma böyle bir şey dedi tamam dedim
Cevabın nedir?
Eşinle bu konuda tartışman yanlış tartışmaya girmeden çözmeniz lazım. Sen şimdi kocanın ihtiyacını gidermedin yarın tekrar ihitiyacını gidermek isteyecek ve sen yine red mi edeceksin diyelim ki 1 hafta red ettin. Bu şekilde davranman eşinin senden soğumasına neden olur ve ihtiyacını gidermek için başka kadınlara gider ve seni aldatırsa sorumlusu sen olursun ve üzülürsün.
14 Yorumla- +1 yıl
Tecavüz etmesi lazım değil ama
- +1 yıl
Bak benim bir bayan arkadaşımın başından geçen bir olayı yazayım sana. Evliliklerinde başlarda hiçbir problem yoktu daha sonraları bayan arkadaşım eşine aynı senin yaptığın gibi yapmaya başlamış ve ilerleyen zamanlarda ilişkiye girmeleri minimuma inmiş. Eşi sonradan eşinden kopmaya başlayıp p*rno filmler ve sanaldan sevgililer bulmaya başladı. Sanal sevgililer daha sonra reale dönüştü ve karısını aldatmaya başladı en sonunda da boşanmayla son buldu.
- +1 yıl
Kadınlar köle değil aqq. TC moronları
En İyi Cevaplar
+1 yılSen haksızsın kusura bakma. Sen eşinin bile yanında giyinmezken sonra aldatıldığınız zaman oturup ağlamayın. Allah bilir kıçım başım ağrıyor diye adamla ilişkiye bile girmiyorsundur. Kocan sabırlı adammış ben olsaydım restimi çekerdim ve araya mesafe koyup soğukluk sokunca araya sonra da boşardım.
39 Yorumla- +1 yıl
ilişkiye giriyoruz
- +1 yıl
İlişkiye nasıl girdiğin belli. Kesin ışıkları kapatıp yorgan altında ilişkiye giriyorsunuzdur.
Neyse yine de yaptığın hata ki adam güzelce bu durumu izah etmiş sana. - +1 yıl
Ilişkiye yorgan altında girmiyoruz
- +1 yıl
O zaman kocanın yanında da çekinmeden giyinmen gerek.
Hayır bir rahatsızlığın falan olsa eyvallah o da yok. - +1 yıl
Giyinirim eşimin yanında eşimde benim yanımda giyinmek istiyor
- +1 yıl
O zaman sorun yok ama niye banyoda seni çıplak görmek istemesi mi rahatsız etti peki.
- +1 yıl
Ama zorla geldi yanıma
- +1 yıl
Ya o an adamın nefsi istemiştir olabilir.
Aynı şekilde sende ona yapabilirsin siz helalsiniz birbirinize bir şey olmaz. - +1 yıl
Ya s. ktir git aqq. Aldatılmayı normalleştiriyorsun, kadınlar az bile yapıyor beter oluuunn TC moronları
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik bu zaten. Evlenirken neyi hayal ediyodun? Birak değişik anılarınız olsun biraz renk gelsin evliliğinize. Yarin eşini baska kadinlara bakarken gorunce şaşırma. Sen istesen eşin seni iteklese istemiyorum dese sen kızmaz mısın! Gönlünü al cilve yap adami mutlu et. Adam sevişmek istese kabahat istemese kabahat
71 Yorumla- +1 yıl
Ulan kendine saygın yok aqq kezbanı.
+1 yılAyyyhhh içim şişti, ben senin kocanım sen benim karımsın utancak birsey yok × 1500. Kocanla birlikte olmadın mı hiç? Ne şimdi bu? Hadi diyelim çekindin olabilir, sevimli bir şekilde söyleyebilirdin. Hayır o da niye inat ettiyse ; ben olsam uğrasmazdım valla senle.
60 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
68Cevap
Adam nasil hakli oluyor Allah icin. Taraflardan biri digerine rizasi olmadan sahip olmaya kalkarsa evli olsalar bile tecavuze girer. Kadin istememis adamda ustelemis adamin ustelemesi hata.
46 Yorumla- +1 yıl
Evet ama anlayan kim yani
- +1 yıl
Eşim salondaydı benden sonra duşa gircekti geldi zorla duşa girdi ben cık dedim çıkmadı
- +1 yıl
Ulan dini kullanırken bile günaha giriyorsun eşler birbirleri üzerinde çok fazla hakka sahiptir mahrem bölgesini görmüş görmemiş onun hakkıdır zorla sahip olmaya çalışmamış eşine yakınlık göstermiş yaklaşmış bunu nasıl tecavüz olarak nitelendirirsin istemiyceğini düşünse evli olurmu ha benim geri kafalı vatandaşım
- +1 yıl
Ama zorla girdi
- +1 yıl
Erkek istiyor diye ve dinde var diye bir birliktelik olmaz. Tecavuz sayilir diyorum tecavuz etti demisim gibi sacma sapan yorum yapiyorsun. Kadin istememis iste daha neyini uzatiyorsun ve adamda kadini azda olsa zorlamis. Azcik empati kur bu isler izledigin filmlerdeki gibi olmuyor.
+1 yılbu ne yau yazının yarısı bn senin eşinim yabancı yok karşında dedi :D
https://youtu.be/6owm3tz-qyI13 Yorumla- +1 yıl
dayanamıcam özetliyorum arkadaşlar :D
%70 ben senin kocanım utanmana gerek yok dedi
%20 çıkarmısın orada giyincem burada giyincem
%9 olayın akışı
%1 kocam bana kızmışmıdır - +1 yıl
üşenmedim saydım kız 46 kere dedi dedim demiş :D :D :D hep diyorum soru detayını bu kadar uzun tutmayın millet yazacak şey bulamıyo diye :D :D
- +1 yıl
Offf ne guldum bu halimde :D % hesaplarina
Kocan oldugunu anladık 68 kere aynı seyi tekrarlamassın
100 Yorumla
+1 yılAl dedi git dedi cocuklarini dedi. Bu kadar basit bir mevzuyu daha kisa anlatmanin baska bir yolu yok muydu ki?
Ayrica ben olsam kizardim, kocani bilmem ama10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyyy sakın bak atmasın seni yatağa kızım saçmalama kocan o senin vuuu anaaa bide 22 yaşındasın e en fazla 2 3 senidir evlisinizdir bak sonra gelir burada kocam beni aldatıyomu diye sorarsın kaçma kocandan.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKaçmıyorum kocamdan
Cevap sahibi+1 yılçıplak gördüm sonra dedim müsait olunca gelirim yanına dedim eşimde gel ne olcak dedi gizlim saklım yok senden kocanım senin sonuçta olsun sen giyin sonra gelirim- bu kaçmak demek.
Alışık olmadiginiz bir durumsa önemli değil böyle tepki vermen normal bence kizmamiştir. Ilk defa oluyorda bu ya da uzun bir sure beraber dus almadiydaniz olabilir yani hemen gel kocacim demeni beklemesin.
00 Yorumla
+1 yılYahu nasıl bir insan evladısın sen? Bir nokta, bir virgül kullanmak çok mu zor? Hiç mi türkçe dersi almadın? Bunca yazıyı sırf insanlar okurken eziyet çeksinler diye mi yazdın?
60 Yorumlacidden şaka gibi evcilikmi oynadığını düşünüyosun çıplak görünce odadan kaçmak ne ayrıca sana ne yapabilir ki? aranızdakileri anlamadım
00 Yorumla
+1 yılbu ne la al dedi beni dedi sar dedi et dedi :D bu ne la :D şakamısınız siz :D
62 Yorumla- +1 yıl
lütfen bu hanfendiden rica edioruz kocasının resmini paylaşsın, gidelim bulalım topluma kazandıralım adamı. bugün yarın ölür bu adam :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani ben olsam siker atardım hatta boşardım seni ne salakca bir düşünce mk salaqı karsındaki senin kocan
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani kısaca ben üstümü giyinirken eşim beni izlemek istedi izin vermedim daha sonra konuştuk saçmaladığımı anladım ve özür diledim desen de olurmuş :D yok kızmamıştır bida yaparsan kızar
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocam yatakodasina geldi. Sen dustaydin. Coktin izlemek istedi izin vermedin. Ne diye dedi dedim dedi dedim diye uzatiyorsun. Bozuk plak gibi ayni seyleri tekrarlamos durmussun.
10 Yorumla
+1 yılSaf bir kizsin belli. kocan en fazla bir seneye aldatır seni. Evlilik mi oynuyorsunuz anlamadım. sanki hic beraber olmadiniz mi
10 Yorumla40kere falan sen benim kocamsın ben senin karınım şeyler yazıyo olayda bu kocasının yanında giyinmemiş kocasıda kırılıp salona gitmiş sonra özürdilemiş kadın bu yani kısacık şeyi amma yazmışsın ha
10 Yorumla
+1 yılDedi naber dedim iyidir. Kocam dustan sonra giyinirken yanimda olmak izlemek istedi izin vermedim. Fakat anlamsiz oldugunu farkettim konu az kalsin buyuk tartismaya donusecekti deseniz yeterdi.
40 Yorumla
+1 yılal dedi git dedi çocuklarını dedi al dedi git dedi :D
20 YorumlaSu kaynattı beynim. Dedi dedim vs vs. Saçma bir sorun yaratmışsın.
00 YorumlaDünde aynı hikaye vardı, demek ki yarın da aynısı olacak ben gittim..
00 YorumlaDedi naber dedim iyidir ee dedi naber dedi 😂 olay bu aynen
00 Yorumlaaynı kelimeleri 100 kere yazmasaydın sorunu daha ıyı anlardık dimi?
00 YorumlaAğır olacak ama odunlukta zirve yapmışsın.
Empati yapmayı denedim yapılacak gibi değil.10 Yorumlayav o senin eşin çıplak olsa ne olur olmasa ne olur da bunu buralarda niye paylaşırsınız anlamam gider
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAma zorla girmesi gerekmiyor
+1 yılbazı kadınlar baskasının yanında giyinmek istemezler yani bu eşin bile olabilir. esin bence anlayısla karşılamalıydı.
010 Yorumla- +1 yıl
Evet ben bir erkeğin yanında giyiniyorum sonuçta
- +1 yıl
Ondan utanırım biraz
- +1 yıl
yani buna farklı bir acıdan yaklaşamak lazım, eşinle ilişkiye girebilirsin fakat yanında soyunmak giyinmek bence cok farklıdır kadınlar böyle seylere cok önem veriyolar canım
- +1 yıl
Belki ben istemiyorum yanında giyinmek
- +1 yıl
anlıyorum konusmayı deneyebilirsin biraz sıkıntı olabilir ama bir gece canı istediğinde yelkenleri suya indirir unutma silah senini elinde:)
- +1 yıl
Evet silahlar benim elimde olcak ama ben utanmıyorum sadece bir erkeğin yanında giyinmekten çekiniyorum
- +1 yıl
eşin bu konuda anlayışlı davranmamış sana , ama bence konusmak lazım silahları iyi kullanarak sonca gidebilirsin. artı sana dayanamaz kadınlıgını kullan derim
- +1 yıl
Zaten eşim bana dayanamaz
- +1 yıl
ondan süpem yok biraz fantazileri ön plana cıkar mesela herzaman yatakta sevişmeyin
- +1 yıl
Benimleeeee senin a-nani s-km
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılay dikkat et kız mazallah sevişir falan da bu adam
140 Yorumla Al dedi git dedi çocuklarını dedi ne yaparsan yap dedi. Didi didi didi
20 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir yazı biçimi ya aynı şeyler on kez tekrarlanmış
04 Yorumla- +1 yıl
Kopyala yapıştır millet okusun
- +1 yıl
Ben bir ara satırları karıştırdım baştan okuyorum sandım ama yok paragraf tekerrürden ibaretmis :D
- +1 yıl
Sen okuma ozaman
- +1 yıl
Dumanduman16179 ma. l
Gizli Üye(30-35)+1 yılGereksiz bulmuş davranışını bence. Ve konuşacağız diyerek bunları aşmanız gerektiğini söyleyecektir
10 YorumlaSonuna kadar okuyim dedim beynim yandi ya. Kocandan niye utaniyosun ki.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam sus amkorum der tokatı koyar domaltır mikerdim.
20 Yorumlamakaraya bak ahahahahaha ya siz niye evlendiniz ki başlı başına bir hata bu ahahaahaa
00 Yorumla
+1 yılEşin haklı saçma bir tepki göstermişsin sanki seni hiç çıplak görmüyomuş gibi
00 YorumlaGizlimiz saklımız yok dedi, ben senin kocanım dedi, tamam dedi mi
10 Yorumla
+1 yılYanlış yapmissin ben olsam ciplak bile dolaşırım evde
04 Yorumla- +1 yıl
Yuh artık
- +1 yıl
var sonuçta helalin
- +1 yıl
Ne var?
- +1 yıl
Kocam ama evde çıplak dolaşmam
Üşenmeden hepsini okudum ve konunun özeti ben eşimin önünde giyinmedim.
00 Yorumla
+1 yılO dedi bu dedi didi didi didi onu didi bunu didi didi. Kizmamistir 😱😂
00 Yorumlayok artık saçmalamışsın eşinden de çekinilir mi? bir daha yapma soğutursun kendinden
14 Yorumla- +1 yıl
Zaten hep erkekler haklı
- +1 yıl
Tamam birlikte oluyoruz ama ben belki yanında giyinmek istemiyorum
Ben senin kocanım dedi utanmana gerek yok dedi sen benim karımsın dedi dedi dedi
00 Yorumla
+1 yılNiye böyle bişey yaptınki beraber girseydiniz ne güzel
00 YorumlaDavranışını son derece gereksiz bulmuş bence. Muhtemelen seninle sevişmek istedi.
00 Yorumla
+1 yılSen ya koca meraklısı ergensin, ya da travestisin 😐
Hep aynı soru olur mu didim00 Yorumlasaçmalamışsın bence adam sana yakın olmak istemiş belki sevişmek verdğin tepki gerçekten anlamsız
00 YorumlaUzatilacak birsey yok ve uzatmamissiniz
Konu kapanmis00 Yorumlabence sacma bir soru olmus kocan sonucta sanki sevgilinmis gibi davranmissin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne ya dedi dedoi dedi :D ben senin kocanım. ben senin kocanım :D kızgın değildir bence
00 Yorumla
+1 yılinsan kocasından utanırmı ya şaka mı bu soru?
12 Yorumla- +1 yıl
Şaka değil
- +1 yıl
millet evleden çocuk yapıyor utanmıyorda sen kocan bakarken mi soyunamıyorsun. ama benden sana bir tavsiye sen böyle olursan boynuzu yersin.
+1 yılyeni evlisiniz heralde, zamanla alışırısn :)
10 YorumlaSiteye bak ya kaybedenler kulubu gibi
00 Yorumla
+1 yılbozulmuş olması normal
00 YorumlaEşiz diye evde çıplak mı gezcez la..
00 YorumlaGorucu usulunun zararlari.
15 Yorumla- +1 yıl
Görücü usulü evlenmedik severek evlendik
- +1 yıl
Ben istemiyorum belki yanında giyinmek
- +1 yıl
Eşimi seviyorum ve isteyerek evlendim sadece yanında giyinmek istemiyorum çekiniyorum
+1 yılNe desem bilemedim...
00 Yorumla
+1 yılbu soruyu yakın ailen dışında paylaşmamalısın
10 YorumlaAllah im ya birde ozur dilemiş
10 Yorumla
+1 yılEe napalım? Olay sonuca bağlanmış işte
00 Yorumla
+1 yılAdam dedigi herseyde hakli
12 Yorumla- +1 yıl
Neden haklı
- +1 yıl
Adam demekki sana duskun ve istiyor. senin ac oldugunda onunden yemek alinmis gibi. ben kendimi kitu hissederdim ve kizardim.
Allah rızası için bir nokta. Beynim eridi okurken.
00 Yorumla
+1 yılKocan haklı sen haksız
16 Yorumla- +1 yıl
Neden haklı
- +1 yıl
Ya iyide adı üzerinde kocan, helalin, eşin görmesinde ne yanlışlık var
- +1 yıl
Bir yanlışlık yok ama ben belki yanında giyinmek istemiyorum
- +1 yıl
Ben sırf bunu için soğurdum, onunda aklında soru işaretleri oluşmuştur
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Bir daha yapma bence
+1 yılne içtin sen? acayip kafa yapmış...
00 Yorumla
+1 yılDedi, dedileri olumaktan artık aman tanrım didim
20 Yorumla
+1 yılAy şiştim yazinin %70i ben senin kocanım
01 Yorumla- +1 yıl
su iç:)
- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi