AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
İliskide devamlilik ve sadakat esasina gore sadakatin bittigi yerde evliligin isi yok diye duaunuyor ve mumkunse esinden ayrilmani tavsiye ediyorum
Erkegin yaptigi ne zaman goge cikarildi anlat bakiim sebastian
Her zaman, binlerce yıldır göklere çıkarılıyor
Ornek sebastian?
Allah belanızı versin. boşan o zaman ya da neden evlendin ahlak yoksunu insnlar!!
erkek yapınca göklere çıkartıldığını kim söyledi bunun erkeği kadını yok ihanet etmişsin aynısını yaşamanı umuyorum
Kımse kımseyı yere goge cıkarmıyor kı. Basından berı bu konudan sıkayetcı ısen ayrılabılırdın. Ayrılmadan boyle de devam edebılırsın tercıh senın ama ayrılmak daha erdemlı cunku esının sana aynısını yaptıgını dusundugunde sen de uzulursun
Dinimizde kadınlar bu konuda mutlu değilse boşanma hakkı elde ediyor. O yola başvurup böyle bir günaha girmemeyi tercih edebilirdin
Yakında seni diğer erkek te doyurama z olur , sana bir tavsiye atlarınki büyük oluyor at bul bir tane , ama dikkat et ağzından çıkmasın , ama atdan önce zenciyi dene , kademe kademe
Boyu değil işlevi önemli ama istersen benimkini bir dene her bedeni tatmin eder boyutta :D Genç yaşlı fark etmez benim ki affetmez.
Madem tatmin olamıyorsun ve bu senin hayatının merkezinde o zaman boşan.
Iyiki beni tanımamışsın yoksa asla eşinin yanında yatmazdın
Boşver bacım keyfine bak.. Mezarda çuruyeceğine işe yarasın.
Sizde bu hakkınız üzerinden baya prim yaptınız, başka şeyler söyleseniz?
yok canım nie seni suclayalim cok iyi yaptin aferim sana boyle devam et cok iyi vicdanij rahat oldgu surece devam hatta her onyne gelene de ver bari ucuza gitme karsilgnda saglam para topla
Üst geçitlerde saat satan siyahi kardeşlerimiz var onlar senin ilacın olabilir
yaw sen nasıl bir yaratıksın boyle madem istemiyordun niye evlendin aldatacağına ayrıl boşan senin yaptığın bence karektersizliktir
Burdakilerden iyi senarist olur kurtlar vadisi bir 50 sene daha giderdi siz yazsaydınız :D
Sen Ona Eş Ol ki Demiş Efendimiz Oda sana Kul Olsun Yazık Etmişsin
acıl durumda acılacak olan ıtfaıye hortumuyla evlen o zaman :D
Ne yaptiginiz umrumda degil ama iliskiniz her yonlu bitmis bosanin keyfinize bakin. Durum boyleyken ozgur degil sorumlu ve suclu olursunuz.
Gaklilik payin var ama yinede cozumu bu olmamaliydi bu arda kocaninki ne kadar ki bu kadar ileri gittin 10 cm den kucuk heralde?
itiraf ederek vicdanını rahatlatıyorsun bazı noktalarda haklısın ama aldatmak pek insani bir durum değil
aldatmak her zaman kim yaparsa yapsın f-a-h-i-ş-e-l-i-k-t-i-r--- sorun sende konuşularak her şey çözülür çarede bulunur
suçluluğunu kadın hakları diyerek örtbas edemezsin sevmiyorsan evlenmeseydin
aldatan erkek de kadın da şerefsizdir net.
ya sana kaç kere söyledim tamam sevişiriz ama bunu reklam etme millete , eşinle mutlu olduğunu düşünsünler öyle bilsinler
Bayanlarin aldatma nedenleri tatmin olamama zaten. Esinin aleti kucuk olmasi ile alakasi yok bence. Biraz bencillik olabilir kendini tatmin olduktan sonra seni dusunme mesi gibi.
Yok yok seni yerin dibine sekmuyoruz iyi yapıyorsun aynen devam ama bence bir kişi yetmez daha büyük daha doyurucu olanını bul bu senin hakkın nice y* r* klar yemen dileğiyle
Evlenmeseydin o zaman evlilik sadakat yemini gibidir Yaptığın iğrençliği haklı göstermeye çalışma
Ürologtan yardım isteseydiniz penis boyutu için sevişmeyi de ilerde öğrenirdi bekarken herkesle ilişkiye girmiş sevişme tecrübesi olan biri olsa daha mı hoşuna gidecekti
oda senin vajinan tüylü diye aldattıysa
ya da etli ya da etsiz diye
O değilde adama yazik mk böyle bir kariyla evlendiği için.
Bunun için seni değil anne babanı suçlamak lazım dimi, niye seni suçlayalım.
Güzel kılıf. Bu durumu eşinle konuşmayı denedin mi hiç?
madem seni tatmin etmiyor niye hala evlisin. salla gitsin.
Ben çok oroospu gördüm böylesine ilk kez rastladım öpüyorum ellerinden saygılar büyüksün
İyi yapmışsın diyemem keşke ayrıldıktan sonra yapsaydın
aldatacağana boşan evlenme her gün bir erkekle ol cinselliği yaşa
Allah tüm erkekleri senin gibi kadınlardan korusun..
aldatmak bunu kimin yaptığı hiç önemli kadın ya da erkek onursuz gurursuz ve şerefsiz'dir
utanmadan eşini sucluyoer bide boşan o zaman begenöiyosan
ziyniyeti onarmak değil yıkıp yeniden inşaa etmek lazım onada kimsenin götü yemiyo :/
Yaptigini elbette onaylamam, onurlu bir insan aldatmak yerinr boşanmayı tercih eder.
Sırf bunun için boşanılmaz.
Lafimi soyledim ben anlayabildiysen.
Boşanmakla onurun ne alakası var? Sen boşanmayan insan onursuzmu diyorsun? Şu an evli olan milyonlarca insan onursuzmu yani? Burada boşanmayı iyi birşeymiş gibi gösterme!!
Epey kalın ve büyük penisim var, seni anlayabiliyorum..
evlerken bakire olmasaydın belki deneyip öğrenebilirdin
Sen ve senin gibi lanetlilerin şerrinden Allah a sığınırım
boşan ondan sonra ne b*k yersen ye
evliken yapmayın bari
Başkasıyla evlenirsen önce uzunluğunu sor o zaman. büyükse evlen. yazık.
İyi yapmissin bosver kim ne derse desin keyfine bak
Hiç bir haklı gerekçe, Aldatmayı haklı kılamaz.
Senin Yaptığını Bihter Yapmaz..
eeee ne diyelim yani hayırlı olsun doydunmu bari penis e
Sen adamı 4 4 lük olsa bile aldatacaktın vicdanını burada şey etme
Ben tatmin edebilirim gayet hızlı ve tatmin etmek garanti :)
bamya bahane kaşarlık şahane.
Yeni ortak mı var Kaç tane
Begenmiyorsan bosanacaksin.
bari birlikte olduğun kişininki seni mutlu ettimi?
Milletçe alkışlıyoruz. 👏👏👏👏👏
İmanın şey olmuş neyse
Aldatmak kadın için de erkek için de yanlıştır.
Ama ben sebepsiz yere aldatmadım, haklı nedenlerim var
Tabi tabi.
abi bende hak verdim kıza kusura bakmayın