Karınızı seviyorsunuz ama çok istekli cıktı ve sürekli ilişkiye girmek istiyor olsa ama tahmin ettiğinizden daha fazla bir şekilde azgınlık. Bu durum ona karşı sevginizi bitirir mi ya da azaltır mı? evet ya da hayır demeyin yazmak için empati kurun ona göre cevaplayın
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBitirmez ama öyle bir kadinla evlilik malesef yürümez, cünkü burada günde 10 sefer bile yaparim diyenler, evlendikten en gec 3 ay icerisinde bu sayi günde bire iner..
burada simdi yas 15-25 arasi, yokluktan öyle kadin olsa hergün yaparim zader ama hayatin gercekleri öyle degil.. Erkek istekliyse kadin kacamiyorsa, acar bacagini esinin bitmesini bekler ama erkekte öyle degil.. Eger cani istemezse, bikarsa alet uyanmaz, nasil sertklesecek? Normal saglik seks hayati yasayan evlilerin 25-40 yas arasi cinsel iliskileri , günde bir ila, iki haftada bir arasi degisiyor.. Hatta ayda bir kere cinsel birlesme olsa dahi o birkerede zevk aliniyorsa oda normal cünkü seks yapmanin sayiyla degil, istek ve zevkle yapilan birsey.
Birde sunu söyleyeyim, kadinlarin geneli erkek kadar seks düskünü degildir, yani bu vermis oldugunuz örnek bence cok nadir olan bir kadin. Erkekde eger yoklukta degilse günde 2-3 sefer cinsel iliskiye en fazla 1 ay dayanabilir, birde tamamen cinsel iliskiden kadinin asiri istegi yüzünden bikarsa, aleti cinsel iliski korkusundan birdaha kaldiramazda..
Herseyin normali, eslerinde birbirlerine uyumlusu, asiri sürekli istekli bir kadin kesinlikle istemem.26 Yorumla
Soran+1 yılYa isterim diyen çoğunluk var niyr bu kadar ince düşündünki ben sadece kadına karşı sevgisi biter mi diye sordum? Bu arada seks düşkünü erkek yoktur kadın vardır diğerlerinr göre oranı daha az olsa da :D
Cevap sahibi+1 yılAblam yatakta huzur olmazsa sevgimi kalır, o istekte bir kadın sürekli istiyorsa ve erkek talebe aynı derecede karşılık verme şansı yoksa, doğal yapısı izin vermiyorsa aşkmı kalır! Bir erkek en sağlıklı en genc zamanında en güclüsü cinsel ilişkiden sonra en az yarım saat ara vermek zorunda. Düzenli seks yasamı olan bir erkek günde 3-4 sefer isteyen bir kadından bıkar, soğur yapacaksa korkudan yapamaz! Sevgi zaten tartışmalar, huzursuzluktan biter
Cevap sahibi+1 yılBirde isterim diyen çoğunluk gurubun yaşına medeni haline bak, bekar, evliliğin ne olduğunu bilmiyor, aç ce fakir olunca günde 20 öğün yemek yerim demesi kolay. Kısaca, sevgi zamanla biter, çünkü kadın erkekten çok fazla istiyorsa ve bunun karşılığına alamıyorsa sorunlar başlar ve haliyle sorunlu ikişki aşkı sevgiyi eritir.
Soran+1 yılYa anlamıyorsun ki kötü birşey sanıyorsun ben huzursuzluk çıksın istemem benden mi korkacak ilişki istiyorum diye? Sevgisi neden bitsin benle yapmayalım diye mi tartışacak? Belki anlarsın ben kendim için konuşayım biraz fazla istekliyim diğer kadınlar böyle değildir belki ama ben günde 7 8 kere kendimi tatmin ediyorum ve hala isteğim geçmiyor her fırsatta aklıma geliyor azaltamıyorum da ve bu 9 senedir böyle.
Cevap sahibi+1 yılTarif ettigin seks arzusu "Nemfomani" bu sekildeki seks arzusu bir hastalik, önce bunu biraz arastir..
Anladigim kadariyla bekarsin, tartismalar, sen isteyeceksin, o karsilik verecek gücü olmayacak ve tartismalar sorunlar baslacak, yukardada anlatigim gibi erkek isterse kadin bacaklarini acmasi yetiyor ama kadin isterse, erkek sürekli hazirda bekleyemez.. Sen belki su an bana kiziyorsun ama günde 8-9 sefer canin istiyorsa ve mast yapiyorsan, cinsel rahatsizligin var..
Soran+1 yılO hastalığın adını duydum ama ben öyle değilim herhalde o farklı birşeydir ben anormal değilim sadece biraz fazla o kadar. Bunun için doktora gitmek çok garip geliyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer eşimin seks dünyası dediğin gibi fazla hiperaktif olsaydı bundan asla şikayet etmezdim. Eğer hızına yetişemiyorsam kendimi geliştirir ve çaba harcar onu mutlu etmek için uğraşırdım. Ona olan sevgimi asla azaltmazdı. O benim eşimse elimden geleni yapardım. Pes etmek bana göre değil derdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAzalmayacağına emin misin yani hep bunu düşünüyor diye acır mısın ona
- +1 yıl
Hayır asla
artirir sevgiyi
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
43Cevap
birakin her gun pompalardim her saniye yiyisirdik falan ayaklarini =)
muhakkak bikar insan23 Yorumla
Soran+1 yılYaa niye
Soran+1 yılNeden baysın ki
Keşke her kız senin gibi istekli olsa., ben isterim şahsen eşimin bana karşı çok istekli olmasını, güzel bir şey aşkı ve sevgiyi artırır
25 Yorumla
Soran+1 yılArttırır mı gercekten yoksa sana göre mi böyle
Soran+1 yılBağlanmadan kastın sevgi mi? Cinsel dürtüsü az olan erkekler doğur mu?
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibidir
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. yok. kesinlikle sorun olmaz. hatta ne deyim keşke öyle olsaydı.
şu lafları hiç duymazdık
--aşkım başım çok ağrıyor yarın yaparız
--aşkım gündüz çok yoruldum yarın yaparız
--aşkım çok uykum var yarın yaparız
hay senin aşkına...04 Yorumla
Soran+1 yılYa böyle diyorsunuz ama öyle olanlara daha çok değer veriyorsunuz sanki
Soran+1 yılEvlendikten sonrası için diyorum
Uzerinde iktidar kurarim bunu istemsizce yaparim. Hosuna gidip gitmemesi onun bilecegi is. Ama sevgimde degisiklik olmaz. Seviyorsam devam ederim.
010 Yorumla
Soran+1 yılNe konuda anlayamadım iyi mi kötü mü yani?
Soran+1 yılFantazi olarak yani
Soran+1 yılİyi olabilir sen de onun iatediğini yaparsan ama soğumazsın değil mi ne hissedersin
Soran+1 yılSeyehatler uzun mu olacak ki öyle diyorsun. ayrılmayı düşünmesin derken?
Soran+1 yılÇok istekliyse uzun süreli seyrhatlerde sıkıntı olabilir kendini bilen desende ama yine de kişiden kişiye değişir
+1 yılSoğumak için bir neden değil bu söylediğin ama herifi baya yorar öyle bir kadın zayıflatır :) başka da bir sakıncası yok
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl zayıflatır fiziksel olarak mı. Sevgide azalma olur mu
- +1 yıl
Seks baya kalori yakıyo vücut zayıflar sevgi değil
Soran+1 yılO sorun değil ama mesela ben böyleysem karşımdaki bunun aklı sadece böyle şeylere çalışıyor diye soğur mu yani sevgisi azalır mı
Yani benimde ruhani durumuma göre davranmalı sırf seks için yapılmamalı sevişirken içinde ruhda olmalı
26 Yorumla
Soran+1 yılO da olur
Soran+1 yılİstemezsen de yapabilir misin
Soran+1 yılKısa ve renksiz olur yani
+1 yılİstegine karşılık beni de hazırlarsa sıkıntı yok. Eğer hazırlamazsa soğurum
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl hazırlamazsa duşunu kendin yap artık :D
- +1 yıl
Yok la tatmin olduktan sonra tekrar isteğimi uyandırması lazım. Kolay olmaz ki o iş.
Soran+1 yılNeden olmasın seversen arzularsın
Cinsellik konusunda 561 cevap paylaştı. Azalmaz ona istediğini veremezsem aklına başka şeyler gelir ve bunu kaldıracak erkek olur mu bilemem evlilik geçici olmamalı
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl başka şeyler gelir anlayamadım ben erkeğin kadına sevgisi biter mi onu kafaya taktım sürejli aklında bu düşünce var diye
O aşk varsa arada bende eşime ayak uydurmak için elimden gekenin fazlasını yaoarım
12 Yorumla
Soran+1 yılAşk olsa da fazla ilişkiye girmek erkeği o kişiden soğutur mu
Aksine memnun olurum iliski sevgi bagini güçlendirir
02 Yorumla
Soran+1 yılAma o ikisi farklı şeyler aklı hep oraya gidiyor siye soğuma olur my
+1 yılValla düşündümde çok ilişkide kötü kilo alamam sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılKilo alma zaten :D
- +1 yıl
Almam lazım çok zayıfım zate kemik iliklerimi mi boşaltacam artıkın
Çok sevinirim
tabi adamda azgınsa iyi yok bole haftada bir takılanlardansa işin zor o zmn...11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl işi zor haftada bir takılan mı var
+1 yılHayır daha güzel gÜzel günlerimiz geçer
Onu kesinlikle mutlu ve tatmin edecek bir yol bulurum019 Yorumla
Soran+1 yılAma soğuma olmaz dimi yani sevgin azalmaz
- +1 yıl
Yok canım tam tersi iyce aşık olur
Soran+1 yılGercekten mi :/
- +1 yıl
Kesinlikle
Genelde bizde kadınlar isteksiz olur ondan sonra kocam beni aldattı derler
Adam ne yapsın adamı yatakta mutlu etmezsen o da mutlu edene gidiyor
Olay bu kadar basit
Soran+1 yılNe olursa olsun aldatma olmamalı ama ayrılıp istediğini yapabilir. erkeği mağdur bırakan taraf kadın o yüzden o da sorun çıkarmamalı ayrılık sürecinde. Böyle daha doğru değil mi
- +1 yıl
Haklısın ama o iş öyle olmuyor
Soran+1 yılÖyle olmalı dedim zaten :)
- +1 yıl
Tamam öyle olmalı
- +1 yıl
Ama aldatma için tek neden o değildir
Bazen sevdiğin haldede aldatırsın
Nedeni niçini yok bu işin
Soran+1 yılBiliyorum en bilindiginden benim kuzenim kocasını cok severek evlendigi halde aldattı sonra bosandılar kimse bilmez ama aldattıgını ben biliyorum sonuca bakarsak daha fazla saygısızlık yapmadan ayrıldı bence bir kadının ya da erkegin yüzüne baka baka seni seviyorum deyip baskalarıyla kırıştırmak çok adice ve saygısızca belki o an karşı taraf çok çekici gelebilir birlikte olmak isteyebilirsin ama kendini bilmen lazım o yüzden evlendin zaten işlerin böyle yürümemesi insanların mantığını bu şekilde kullanamamasından kaynaklanıyot
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun ama herkes onu yapamıyor
Soran+1 yılYapanlar yapmayanları yargılarsa düzene girer ama görmemezlikten gelinirse dediğin gibi herkes yapamaz denir
- +1 yıl
Vay arkadaş hemen infaz edeceksin varya iyiki hakim vs değilsin
- +1 yıl
Hakim değilsin demi? :)
Soran+1 yılKöşeden döndüm az daha hukuk seçiyordum
- +1 yıl
İsabet olmuş ortalığı kasıp kavurursun
- +1 yıl
Özelden konuşmak istermisin?
Soran+1 yılYok benle konuşmak iyi gelmez :D
- +1 yıl
Orasına kunuştuktan sonra ben karar verim istersen
+1 yılkendım gıbısını buldum derım sıkıntı olmaz 16 ya kadar yolu var
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle daha fazla severdim
32 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi? Sürekli istemesi sevgini azaltmaz mı?
- +1 yıl
Tabiki hayir bu arayipta bulunamayacak bir durum
+1 yılValla milletin arayıp bulamadığı kadın şekli emin ol
01 Yorumla- +1 yıl
Sanırım sen öyle misin?
soğumak mı daha da bağlanırım keşke öyle olsa her bayan
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl daha bağlanırsın ki
Ulkemdeki kizlara bakis acim degisti.
Yemek yapsin, bulaşık yikasin, utusunu yapsin.
Ayri yatakta yatsin, neyine yetmiyor.04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl değişti anlamadım niye ayrı yatakta yatacakmış?
Soran+1 yılAman istemezsen isteme evlenmezsin zorla mı nikah masasına oturtacaklar
hayır daha çok bağlanır...
16 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söyle
Soran+1 yılKim deli
Soran+1 yılÇünkü sürekli istediği için zayıf iradesiz gibi gözükecek karşıdan nasıl gözüküyor bilmiyorum
Cinsellik konusunda 325 cevap paylaştı. Halden anlarım oda halden anlıyorsa bir sorun olmaz
10 YorumlaNeden azalsın canım zamanla zaten rayına oturur
08 Yorumla
Soran+1 yılUzun süre devam ederse lütfen doğru söyle
Soran+1 yılSeneler işte
- +1 yıl
Senelerce senin dediğin gibi olmaz istese de olmaz hani bu cinselliği çok isteyen daha cinsellik konusunda tecrübesi olmayan ergen düşüncesi. Evlenince her gün defalarca yapacam. Heee içinde içinde yaparsın. Belki bikac ay hadi olsun bir yıl ama daha fazla olamaz fizyolojik olarak bu dediğin mümkün değil yani. Su an öyle olacak gibi hissedebilirsin ama gerçek hayat öyle değil en fazla haftada 5 olur. Ama sorunun cevabi olarak şunu diyim benim için problem olmazdı sonuçta esim benim kadınım ve benimle birlikte olmak istiyor budan daha doğal ne olabilir ki
Soran+1 yılPeki sürekli birlikte olmak istemesi biraz da olsa soğutmaz dimi mesela bu konuda zayıf düştüğü için hep yapmak istiyor diye acır mısın ona
Soran+1 yılAnladım rahatladım sagol :)
öyle eşe can feda bulsam hemen evlenirim
11 Yorumla
Soran+1 yılSorumu tam yanıtlamadın
+1 yılBen bu kadını, çocuklarımın annesi olsun diye aldım bu sütçü beygiri çıktı, derim.
21 Yorumla
Soran+1 yılAçık konuş!
+1 yılİstiyorum o kadını
24 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu cevaplamadın ama
- +1 yıl
Cevapladım aslında soğumam severim
Soran+1 yılİyi o zaman
- +1 yıl
Yaş kaç
Yenir :)
22 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani sorumu cevaplamıyor kimse ya herkes farklı seyler yazmıs :/
Benim hoşuma gider surekli arzulu olmasi
012 Yorumla
Soran+1 yılAma sevgin azalmaz mı
Soran+1 yılSadece sana karşı olup olmadığını anlamazsın ama senden istiyorsa senle Yapmak istediğini bilirsin
Soran+1 yılKadından kadına değişiyor o kendini nasıl hissederse öyle
Soran+1 yılNe olacak ki
Soran+1 yılGiyimine dikkat etse de gözü dışarda varsa vardır yoksa yoktur bunun giyimle ilgisi yok ki :)
Soran+1 yılKarışmamak en iyisi açık giyinse de uygun dille bir kere dersin sonrası onun bileceği iş diye rahatsız etmezsin çünkü kadınlar hoşlanmıyor bu tarz konuşmalardan sen ona güveniyorsan kafana takma
+1 yılbence bulunmaz Hint kumaşı
01 Yorumla
Soran+1 yılCevabı vermedin ama
+1 yılben sürekli yaparı m mm
01 Yorumla
Soran+1 yılYapma demedik ama sorumun cevabı değil bu
yoo. bol bol pompadan niye rahatsız olayım :D
04 Yorumla
Soran+1 yılTam cevaplamadın sorumu
Soran+1 yılCevapla
Bence böylesi daha iyi.
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgide azalma olur erkekte gibi geliyor
Soran+1 yılNamus bekçisitle be ilgisi var ki :D
Soran+1 yılBüyüdüm yeterince:D ama ne ilgisi var cidden bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle bitirmez aksine daha da arttırır
03 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi? Neden arttırsın ki
Cevap sahibi+1 yılbende seksi çok sevdiğim için zaten eşimle sürekli ilişki halindeyim onun aşırı istekli olması beni fazlasıyla memnun eder
Soran+1 yılAma biri eksilemiş
+1 yılBitirmez. Daha iyi bana.
00 Yorumla
+1 yılgeçiktiriciyle devaaaam :)
118 Yorumla
Soran+1 yılSorumun cevabı bı degil tam
- +1 yıl
Sevgimi bitirmez daha çok severim
Soran+1 yılAma sürekli onu o halde görünce soğumaz mısın doğru söyle
- +1 yıl
Sadece bana karşı öyleyse neden soğucamki oda tam benim gibi işte :)
Soran+1 yılYani nasıl desem bu konuda biraz zayıf olduğu için sürekli isteğine yeniliyor diye düşünüp acır mısın
- +1 yıl
Uzatma bacı sorun etmem dedim ya. Senin gibi bir hatunla evlenmek isterim ama sürekli uçuşlarda oluruz :)
Soran+1 yılUzatmıyorum ama sen sorumun cevabını tam vermiyorsun :D
- +1 yıl
Senin duymak istediğin ne? :)
Soran+1 yılHerkes burada daha çok hoşuma gider diyor ama ben hala inandıramadım kendimi benim bu halime acıyıp soğur mu diye düşünüyorum
- +1 yıl
Seninki kuruntudan başka bişey değil
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Nezaman evleniyosun
Soran+1 yılDaha değil :D
- +1 yıl
deneme yapabilirz istiyosan :)
Soran+1 yılNe için
- +1 yıl
söylediğin kadar varmısın bakalım :)
Soran+1 yılİspatlama gibi bir iddiam yok :)
- +1 yıl
yinede bir özelden konuşalım derim :)
sevgimi bitirmez niye bitirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılAzaltmaz mı sürekli böyle şeyler istiyor diye
Soran+1 yılSadık oldugunu düsün ama sürekli bu konuda zayıf oldugunu görünce acır mısın ona peki kendini durduramıyor diye
Soran+1 yılYani kendine söz geçiremiyor hislerine yeniliyor diye
Severim ya oyle olsa iyi olur
03 Yorumla
Soran+1 yılAma sevgini bitirmez mi bunun aklı hep bu tarz şeylerde diye düşünmez misin
Soran+1 yılSadece seni olup olmadıgı bilinmez ama sana yaklasıyorsa seni arzuluyordur herhalde
+1 yılAzalmazda tecavuz barı etmese :D
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılTaparim be ben bu kadına
02 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi
Cevap sahibi+1 yılSen ne diyon ya dinime kölesi olurum bede sexe çok düşkün um
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen şahsen isterdim fakat nafile
04 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu crvaplamadın
Cevap sahibi+1 yılCevapladım ama anlamasını galiba? Tabi ki böyle bir kadını isterdim. Bizim toplumumuzda genelde tam tersi olmuyor mu?
Soran+1 yılİster misin demedim sevgin azalır mı dedim
Cevap sahibi+1 yılİsteyen bir adamın sevgisi nasıl azalsin
+1 yılİcin rahat olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Endiselenecek bir sey yok ortada
hoşuma gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sogurum
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya
Cevap sahibi+1 yılBen surekli onla mi ugrasicam
- +1 yıl
hahahahah kahkaha attım
Cevap sahibi+1 yılNiye kanka :D
Soran+1 yılGercekten mi
Cevap sahibi+1 yılValla sen öyle misin yoksa?
+1 yılSoğumam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsoğumam
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?