en son 27 kasımda adet oldum ve erkek arkadaşımla 29 aralıkda buluşarak sürtünme yaşadık ve benim üzerime boşaldı hamile miyim ben :(
lütfen dalga geçmeyin
lütfen dalga geçmeyin
güzelim önce panik yapma. çok büyük bir ihtimalle hamile değilsin . piskolojik olarak gecikmiş olabilir adetin . içini rahatlatacaksa git bir kan testi yaptır . eczanelerden alınan testlerde çıkması için erken ama kan testinden öğrenirsin kesin sonucu.
ayrıca çok stresli süreçlerde bazen adet bir ay falan atlayabilir sakin ol sadece olurmu birşey olmamıştır
çok tsk ederm şu an fınal donemım onunda etkısı olablr ama ınan şu an hamıle olmkdn cok krkuyorum
git bi kan tsti yaptır için rahatlasın. finallerine çalışamayacaksın yoksa canım
Üzerine derken vajinanın üzerine mi yoksa başka bir bölgeye geldi?
vajınamın uzerıne :(
Altta değilsen ve iyice açılmadıysa dudakları sorun olmaz moralini bozma derim.
Güzelim için rahat olsun. Meniler 15 saniye oksijenle teması halinde etkiliğini yitirir.. Yani hamile değilsin.. İstersen aç içine boşalsın sonuç değişmez.. Hava ile temas ettiği sürece hamilelik riski yoktur...
cok saol ya rhtladm ınan k
Takma kafana ve daha dikkat et bundan sonra..
tamam çok tsk ..
Sonuçta içine akmadıysa pek sorun olmaz.Alttaysan risk daha fazla olabilir.Üstteysen daha şanslısın.Adetin gecikmiş test yapıp rahatla bence.Hatta hemen al şimdi.
ben usteydım ama braz daha bklıym dıyorm kasıklarm agrıyr adetm genlde duzensz olr ztn
Vajinan çok açılmadıysa sorun olmaz ama testi yap ve rahatla derim.Eczaneler açık 7 ye kadar.
test ne kdr fıyt olark
Çok pahalı olanlardan almana gerek yok.25 tlye de var 5 tlye de.
5 tl işe yarar mı
Yarar eczaneden al git hemen yakınsa.Strrese girersen iyice gecikir.
tam snc almam ıcın brz daha bklemem grk
Normal adet dönemin geçtiği için sonuç verir.Al strese girme boşuna.Eczane yok mu yakında?
eczane var ama ne dıcm utanıyorm ya
Hamilelik testi alabilir miiym dersin yavaşça.Yap kurtul negatif çıkınca rahatlayıp olursun ader hemenç
Sonuç noldu aynı olay benim başımda yardım et lütfen :(
Her boku yaşıyosunuz sonra hamilemiyim değilmiyim derdine düşüyosunuz.Sonra çocuk dünyaya getirip sokağa atıyosunuz.Ne olacak bu kız milletinin hali anlamış değilim
kusura bakmada sen buraın namus bekçisi değilsin kınama kimseyi seninde bizden farkın kalmaz hadi gizli yoluna ;)
kınama değil ki. herşeyi yaşayıp sonra panik olunmasını anlamıyorum 5dk lık zevk için herşeyi yapıyosunuz sonra burda hamilemiyim değilmiyim diye soruyosunuz.O zaman ya korun yada o haltı yapma.Doğurup sokağa atılan çocuklar sonra tinerci hırsız olarak karşımıza çıkıyo
değilsin hamileysende daha çok erken öğrenmen için
ne kdr sure bklemem gerk ama degılmdr dmı
Hamile kaldın mı aynı sorun bende de var?
o* bakireee
uzerıne bosalmayla hamıle kalmazsın cunku yumurtalıkların ıcerde ve bıraz derınde.. oyuzden öyle bı ıhtımal yok.. stress yapma.. sakin ol..
ya ama surtunerek hamıle kalnda vrmıs
ben daa once hıc duymadım surtunerek hamıle kalanı.. ılk defa senden duyuorum.. eczanede al test yap ozaman.. ıcını raatlat.. suphede olmaktan ııdır..
krkuyorum snc ya pozıtıf ckrsa dıye bu arada surtunerek hamıle kalan vr
ben erkek olduqum ıcın hamıle kalma sansım yok :) ama ben ılk defa surtunerek hamıle kalınabılır mı dıe duyuorum.. korkmana qerek yok bole suphe duyucaqına qıt test yap.. en azndan fazla qec kalmadan mudale etme sansın olur..
Tahlil yaptır yoksa git doktora ..
Duygularım kusmak üzere ..
kus kus
Cevabımın altından çekil ..
soru baslıgımn altından cekıl
Öff sıktın ama yapma yorum ..
ınat degıl mı sen yapmasaydın yorum
Üstüme boşaldı diyorsun?yani içine değil dimi? biraz daha bekle olamıyorsan evlenin...
yanı ıcıne degl mı blmıyorm kı bakıreym surtunurkn bosldı ama tm nereye bsldı blmıyorm
ya aklıma bir yahudi esprisi geldi tövbe estafirillah , bakireyim derken hamile olucaksın belkide.
ya anladm bn esprıyı tövbe de bncede :)
ama cıdden hamıle olablr mym k
Biraz daha bekle 27 ocağa kadar daha o zaman teste uygularsın sonuç belli olur
pekı tskler umarm hamıle cıkmam
hala regl olmaman cok ılgınc hamıle olma ıhtımalınde yok gıbı 29 aralıkta regl olman gerekıyordu normalde ondan once olmuş olabılırmısın
yok oneden once olmadm emınm ya :(
normalde 27 aralıkta adet olman gerekıyordu 27 kasımdan bu gune adet olmadıysan bı sorun var
olmadım ne sorunu olabılır ıste krkuyorum ?
hamile olabılırsın ama bu 29 aralık öncesınden olan bırsey
nasıl yanı bn onun oncesınde bsy yasamadım kı :S sorunda orda bn en son 27 kasımda adet oldum svgılımlede 29 aralıkda surtunerek ılskı yasadk ama hala adet degılm
eger 29 aralıktan önce birsey olmadıysa hamıle degılsın ama bı sorun var onuda doktora gıtmen gerek tabı doktorun sıze tebrık ederım hamılesınız sürpiziyle karsılaşmamak ıcın bı test yapın
hyr 29 aralıktn once bısy yasamadk ama su gerck bnım yumurta bozuklulugum vr acaba adet duzensızlıgmden m kybklanıyr
olabılır tabı
üzerine diyorsun, vajinanın içine mi yoksa başka bir yere mi boşaldı
yanı o altta bn ustundeykn surtunuyordk brbırımıze ve bu esnasa bn hareketsız durdum ve bosaldı .. onun bas kısmı vajınamın kloterıstıne degıyrdu bnde cekıldm snra uzerıne yattım bosldıgı ıcın akıp gıden bısey hıssetm
ben bakıreyım ama surtunerek de hamıle kalan olablıyrmus ...
hyr ıste tam temas halındeydık ten tene
rahat ol yawrucuğum.. hamile değilsin..
bız anlatmaktan bıkttık
sız sormaktan bıkmadınız yok oyle brsey
ya ama surtunerek de hamıle kalan varmıs
Risk var. Test yaptırmalısın.
var mı cıddn mı ya of
.Olabilir yani belli olmaz git bi test yap .
brz daha bklıym dıyorm
1 hafta daha bekle zaten olmazsan hiç teste gerek yok :)
adetlerm duzensız benim nrmlde ama
Bence test yap ozman boşa bekleme acele et yani böyle kuşkuyla beklemek daha zor ;)
şu an test sonucu ckmaz kı
Hımm ozman beklicen :))
üzerine bosalmıs ıcıne gırmemıstır bence ımkansız
ıns arkadasım ya
içine boşalmadıkça hamile kalman imkansız.rahat ol
ama içime bolsdı gbı sankı ya yuzyselde olsa sper ıcerı greblrms
yanı bn ustundeydım ve surtunuyorduk penıs grmedı sncta bakıreym ama blemıyorm adet olmadm hala
adet olamıyorsan evet :D
çocuk b kdr cbk m olr ya
dedesinin ismini koyun :)
dalga gecmeyn demstm ltfen
üzerine derken nerene yani...
vajınamın uzerıne
balıketlı bı hatunum dudaklarım sıkısıktır ama hamıle mıyım ya
krkuyorum ama yumurtalama donemım degıl kı :S
oldukca sulanıyor akıntım cok olmaya basladı ve kasıklarım agrıyor
üzerine boşaldıysa nasıl hamile kalacan ?
surtunurkn bosaldı ıste
hamile olma ihtimalin yüksek baya zaman geçmiş
:(
niye test yapmıyorsun.yeteri kadar zaman geçmiş.yarın al bi test eczaneden emin olursun
dogru ckmaya bılır test
ozaman gidip idrar ver hastaneye gidip garanti olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar