Sadece kızlar cevap verebilir mi ??
kızlar popo tüylerinizi alıyor musunuz, alıyorsanız neyle alıyorsunuz düzgün cevaplar verin lütfen
kızlar popo tüylerinizi alıyor musunuz, alıyorsanız neyle alıyorsunuz düzgün cevaplar verin lütfen
Turkiye'deyken cinsel hayatim yoktu... O zamanlar ilgilenmiyordum killarimla falan. Simdi Ingiltere'deyim... Cinsellikle tanistim ve aktif sayilacak bir seks hayatim var, o yuzden gittim lazer yaptirdim. Hicbiryerimde kil yok, kil almalarla ilgilenmiyorum.
Sana da tavsiye ederim.
teşekkür ederim öyle yapıcam
bendemi lazer yaptırsam ama bizim buralarda erkeklere bu konuda hizmet sunan yerler yok ya
ingiliz hayranımısın?
leonidas13... Hayranlik degil, begeni. Kizlar Polonya'dan, Ukrayna'dan buraya geliyor hafta sonlari Ingiliz erkeklerle iliskiye girmek icin. Benim ise elimin altindalar, baski da yok.
sorun da cevaplarında çok manyak hepsine ayrı güldüm:)))))))yanlış yerdesin kardeş:))))
sağlık kategorisine yazınca kaldırıyorlar, sırf popo diye cinselliğe geçiyor :D
burdaki kızların poposunda tüy çıkmıyorki o yüzden cevap vermezler gibime geliyor hehehe :)
ahahhaah çıksada söylemezler :D
söylerlermi hiç hata vajinalarında bile çıkmıyormuş :)
Ben erkeğim , benim bile popomda tüy çıkmıyor arkadaş. Ne biçim bi popon var :D teeh
yalanını :)
Cevap
14Cevap
bu kıl olayına kökten bi çözüm bulmak lazım aslında bu konuda etkili bir ilaç 1 yılda köşeyi döndürürdü :)
kıldan para kazanmak
öyle deme müthiş bir potansiyel var ticarete çevirmek lazım
sağlık baslıgında sorsaydın ınan kı cevap vermezdım
orda kabul etmiyor, hemen siliyorlar.
vermen gerekmiyordu.
ay onlardan bendede var napacam bilmiyoom jiletle alıncada çoğaldı, ağda yaptırcam ama tek başıma alamıyorum orayı kuaföre dötümü açmayada utanıyorum:(
doktorların kullandığı şu beyaz ameliyat eldiveni tarzı, kaymayan plastik eldivenlerle makat civarındaki tüyleri alan kızlar duymuştum.sn de deneyeblrsn
araya agdayı dök kurumadan pamuklu seker cubugunu yogun maddeye yapıstır. 10 dakıka bekle beni çagır yada sende yapabılırsın. çek kopar. sıfır kilometre göthe merhaba de :DD hadi hayırlı olsun :d
pislik sen niye geliyorsun lan :(
zamanla dökülür onlar alma aşırı yoksa bence ama evliysen vaya sevgilinle sık sık sevişiyosan sir ağdayla alabilirsin en garantili ve güzel olan
popo tüyleri derken :(
ebenin şeyi işte :(
hiç nazik bir kız değilsin. nese üstünü mü arasını mı diyosun?
evet değilim :( arası :O
neyle temizleniyorsan orayıda onla al ayırma yani
piknik tüpü yakıp üzerine oturuyorlarmış.. geçende ks de bi kız öyle yazmıştı :)
popo tuylerinizde mi var nan ogkk
ha yok hiç olur mu Allahım ya
olmasa iyi olurdu :(
Lazer epilasyon yaptır uğraşma.
ben alana şahit olmadımm..
alanın hakkını yeme
popo derken hangi bölgesini...
ben kıllı severim kardeş
kızlardan fazla erkekler yazmış buraya
kıllı kadiriye senmi sin kız
anan
haha kz arkdaşım vardı kılı kadriye ondan sordum kız