Kadının penisten tiksinmesi normal midir?

Merhabalar..

11 yıldır evliyim. bunca yıldır yeni farketmişim ki eşim penisime dokunmuyor. Yatakta bile eşimin elleri hep omuz hizamda. Tam birleşme olması için dakikalarca uğraşır ama eliyle penisimi vajinaya denk getirmez. Dokunmaz, sadece tik sinir. bir ara eli deydi, deymez olaydı. Sanki afedersiniz boku dokunmuş gibi bir tiksinti hareketi yaptı. Bende ilişkiyi o anda yarıda bıraktım. Dedim ben neyim ki? ya da benim cinsel organımı bu ne olarak görüyor?

ilk zamanlar oral seks istedim iğrenç buldu. Prensipleri varmış. Belki erkek olarak ben yaparsam o da ister diye düşündüm. Ben yaptım o armut gibi durdu. 69u bile denedim ama o hiç bana dokunmadan bile. Sonra baktım ki penisime iç çamaşırı dışından bile dokunmaktan aciz bir kadından oral seks yapmasını istemekle ne kadar mallık etmişim anlatamam.

Eşim kendisine gözle bakmamam gerektiğini söyleyip duruyor. Ben yatakta birşeyler eksik olduğunu biliyorum.

Sizce eşim normal mi? Yoksa bende mi bir anormallik var? Sizlerde durum nasıl? Mobile tarafından gönderildi.

Kadının penisten tiksinmesi normal midir?