Kendimi masturbasyon yaparken videoya çektim. Sizce itici mi?

Masturbasyon yparken kamerayı tüm vucüdümu görücek şekilde ayarladım ve masturbasyona başladım. Çok zevk aldım. Sonradan izldiğimde penisimden çıkan menilerin fışkırışı ve o anda btün vucüdümun sarsılıp kasılması benim çok hoşuma gitti. Kendimi o kadar masum görmüşlüğüm yoktu. Ve tam boşaldığım andaki seslere hayret ettim resmen hayvani bir şekilde hırıldıyordum. Bunu katdı cd'ye atıp saklıyorum. Ben kendi boşalmamı görüp tahrik oldum da sonuçta o benim vücudum yani başkasının boşalmasını gördüğümde etkilenmiorum söyliyim. Ve sadece ben izliyorum kendimi sanal sex yapmadım hiç. Yani kendi kendime yetiyorum sanırım. Bu itici m?
Güncellemeler
+1 yıl
kızlarda kendini çıplak görüp tahrik olabiliyormuş yorumlar öyle diyor ben kendi boşalmamı izlediğimde tahrik oluyorum diye niye gay damgası yiyorum anlamadım.
Güncellemeler
+1 yıl
kendimi çektiğim cd'yi bulamıyorum. Arkadaşlara sunum cd'si hazırlamıştım 5 kişi gruptuk. Herkese 1 cd verdim ama yanlışlıkla vermiş olabilir miyim. grupta 2 kız 3 erkek vardı. Tekrardan yazılan cdlere bişey yazınca içindeki yok olur di mi? Usb tarzı cd'de olabilir tek cd'ye yaz dedim aceleyle onun ne cd'si olduğunu da farketmedim çok endişeliyim. Kızlara gitse sapık damgası yicem. erkeklere gitse bari. herkese mesaj attım cd'lerde bvirüs olabilir açmayın cd'leri diye...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bana bu şimdi mi söylenir oğlum biz açıık sunumları dedi grutan tek bir kız bana geri dönüş yapmadı. Ya o kız da video kalmışta onu gördüğü çn ceap atmıyosa veya cevap atanlardan biri videoyu fakettiği halde çaktırmıyorsa offfff yapmaz olaydım :( Kesin o kız da video.
Kendimi masturbasyon yaparken videoya çektim. Sizce itici mi?