bir penise kalın demek için çevresi kaç cm olmalı
ve de ince demek için?
ve de ince demek için?
SİLİNDİRİN ÇEVRE FORMÜLÜ.
silindirin tabanı daire olduğuna göre;
daire alanı ile yüksekliğinin çarpımı , silindirin hacmini verir.
daire alanı ise : 3,1416 x r 2 (yarı çap karesi)
daire çevresi : 3,1416 x 2r (çap)
silindirin yanal alanını açarsak, dört köşeli bir alan elde ederiz. bunu bir dikdörtgen olarak düşünürsek, tabanı silindirimizin daire çevresi, yüsekliği de silindirimizin yüksekliğidir. demek ki,
silindirin taban dairesinin çevresiyle , silindir yüksekliğinin çarpımı, silindirin yanal alanını verir.
yanal alan ile , alt ve üst daire alanlarının toplamı da , silindirin alanıdır.
3.5 cm se cevresi kalindir rahatlikla kiz kadin dul yasliyi iyi biliyosan isini saglamsan 12 cm le bile fena orgazm edebilirsin minimal olarak verdim degeri benimki bukadar kisa degil xd
nihayet doğru düzgün bir skala ortaya çıktı arkadaşı tebrik ediyorum. bazıları diyorku kalınlık işte 3 cm yok 4 cm.. :S hiç mi matematk goemetri görmediniz mk neyin kafasını yaşıyorsunuz göz kararı izdüşüm alıyorlar sanırım..
daha da komik olanı bazıları da 3 parmak yok 4 parmak falan şeklinde ölçüyor facia ya. kime göre neye göre mk.. ölsünler bu şekillerde ölçenler..
l*n olum mezroyu alıp tam bir tur atıp çevre ölçsenize ortaokul terk misiniz nesiniz..
Cevap
33Cevap
yalnız sorun şurda okuyanlardan hepsi senin yazdığın çevresi sorusunu çapı olarak algılamış :) artık sen çaptan pi sayısına oranla çevresini hesaplaman lazım umarım matematiğinde iyidir. seks için matematikte gerekiyomuş demek ki ;)
görünce anlarsın kalın olup olmadığını uğraşma bu şekilde
mühendislik hesabına gerek yok. hepsi iş görür 3 aşağı 5 yukarı
sabit bir kalıbı yokkı bunun. sana gre kalın , kimine gore incee :) :P
kısıye göre değişir sana ınce gelen baskasıan kalın gelır ılıskıde ıcıne almakta zorlanıyorsan kalın dıyebılirsin
Genişliği 4.5 cm benim, çevresi de 15i biraz geçiyor. Boyu 15cm. Sevgilim memnun, kalın olduğunu ve yavaş sokmamı istiyor. Oral yaparken de ağzı ağrıyor açmaktan
Bilmemm hic olcmedim ama istersen benimkini olcebilirsin
benimkinin uzunluğu 21 kalınlık 14 cm ve buna partnelerim çok kalın diyordu
önemli olanı kalınlık incelik değil içinde çok duranı makbuldür :D
Tuvalet kağıdı rulosu kadar benimki. Sen de bunu baz alabilirsin kalınlık olarak
ölçmedim hiç ama acıyoo dediklerine göre kalın :) zaten kalın oldugunuda soyluyorlar :)
şimdi kime göre sana göre mi? yoksa başkasına göre mi?
yaş kaç olmuş hala ergence sacma sapan sorular peşindesiniz cuvalın içine pet şişe koysan ne işe yarar
bilmiyorum çapını ölçmedim kendiminkinin ama zevk alırısın merak etme acı vermez
Çapı2-4 ince
4-6 ideal altı üzeri fazla kalın analdan ilişkide yırtılmalara sebep olur
9-13 cm arası normaldir çevre ölçüsü yani bayanı tatmin etmeye yeterlidir
kalın demek için muz kalınlığından fazla olması lazım
çok penis görmek gerek bunu anlamak için, çok kafa yorma sana zevk veriyorsa kullan gitsin
sana sokunca acıtıyorsa kalındır, hisetmiyorsan incedir, yani alış kapasitene bağlı canım
Cerceveye gore degisir
eline metre alıp ölçecek misin? elle ölçülür :=)
o aslında iyi de çevresi kötü
bu konuda bellı bır kalıp yoktur.
Orta parmağın birbucuk katı kadar olabilir
18 boy 16 çevresi kalın olduğunu söylüyorlar
benımkı ideal sevıyorum aletımı
Görmeden anlıyamazsın... :D
bas cevresının kalınlıgı olculurr
2 bucuk parmak ustu kalindir.
4 cm üstü kalın altı ince
alan önemli.
çapı
min... 2,5