Toplu taşıma aracında yanınıza biri oturduğunda söyle göz ucuyla bir bakarsın kim oturdu diye. sıradan bir akşamın pervasızca sıradışı olacağını tahmin bile etmiyordum. O akşam her zamanki gibi tıklım tıklım minibüs ve yanımdaki centilmen çocuk sanırım kalabalık ta tost olmasın diye 19 20 yaşlarında oldukça çekici bir hatuna yer vererek muhteşem geçecek gecenin ilk kıvılcımını attı. Daha oturur oturmaz kalçası kalçama, bacaklarıda bacaklarıma dokundu haliyle hissettim ve çeker dedim kendi kendime lakin hiç cekmemekle beraber yaşanan sürtunmeden çadır ortaya çıkmaya başladı bende o çekmeyince ben biraz abarttım ve bacaklarımla bacaklarını yukarı aşağı cm cm şerbet vere vere okşadım ve kalbim yerinden çıkacak gibiydi ne hatun beni ne de ben hatunu açıkçası birbirimizi tanımıyorduk bile aynı şekilde oda tepki vermeye başladı ve bundan cesaret alarak ben bacaklarının üstüne koyduğu çantasının altından elimle okşamaya başladım o da kısık sesle yapma yakalanıcaz deyince 2 durak sabredebildik ve hemen indik hemde elele bu anda içten gülesim geldi dedim ne alaka ☺
hemen adını sordum özlem dedi bende memnun oldum dedim sadece adını biliyorum ve o an bir apartmanın içersine girerek dış kapısını kapatıp çılgınca sevişmeye başladık her an biri gelecek korkusu ve yakalanıcaz korkusu birbirimize olan dokunuşlarımızı daha hırçın yapıyordu 2 saat boyunca kaç apartman degistirdigimizi saymadım Sorum şu Biz o kadar insanları tanımaya çalışırken mutlu olmak için hiç tanımadığın biriyle böyle bir mutluluk yaşamak spontane bir şekilde duyguları afaroz etmek midir?
Dostum ben bahsettiğin olayı bir defasında uzun yolda otobüs ile seyahat ederken yaşadım, hiç otobüse binmemiştim o zamana kadar hep arabamla seyehat eden biriyim acil bir işim olmayıncaya dek uçağa da binmem, gezmek görmek çok hoşuma gider, lafı umzatmayayım... -İşim gereği İstanbuldan Karsa seyehat etmekteydim otobüse binmek istedim ve otobüs harekete geçti, yan tarafım cam kenarı boştu bende yayılıp müzik dinlemeye başladım derken içim geçmiş, bir baktım biri beni dürtüyor gözlerimi bir açtım bir terminaldeyiz yanımda dikilen ise bahsettiğinin ötesinde seksi ve güzellik abidesi bir bayan o an neye uğradığımı şaşırdım, gülümseyerek oturmak için müsade istedi kalktım bende ve içimden bu yolculuk cok maceralı geçeceğe benziyor diyerek kızın yanına oturdum... İlk başlarda pek konuşmadık ama ben kitap okurken bana sorular falan sordu derken muhabbet koyulaştı, bir süre sonra bizim prenses uykuya geçti tabi sağı solu izlerken kafası tak diye omzuma düştü gögüsleri koluma değdi neye uğradığımı şaşırdım ve çok hoşuma gitti ☺ abi bu kız rahat durmuyor bir sırtını dayıyor koluma bir göğsünü, bu fırsat kaçmaz dedim bende sırnaştım buna önce bacak kontrol sonra sürtünme derken bizim iş ilerledi havada karardı ve otobüsün içi kapkaranlık kızın eli benim alete doğru yola çıktı içim geçti o an daynamadım bende elimi attım eşofmanından içeri soktum çok korkuyordum ama nedense korktukça dahada bir çıldırıyordum resmen uzun lafın kısası millet uyurken biz yıldızlardaydık abi bu yaşananların ardından yol bitene kadar karı koca olduk sanki ve bir birimizi yıllardır tanıyormuşuz havası vardı üzerimizde... İlk otobüs yolculuğum mükemmel bir deneyim yaşamama sebep oldu ve biz şu an bu kızla birbirimizi arzuladığımız her an görüşüyoruz her defasında ise yıldızlara çıkıyoruz... ☺☺
En İyi Cevaplar