soru gayet açık detay yazamam bi de ya offf
vermicem detay yaa hala istiyo
vermicem detay yaa hala istiyo
kadın ne hissediyorsa onu hisseder. ne biçim soru ya. ne hisseder. bu bir sevişme ve tek bir his olmazki. iğne batırmıyorsun ki ne hissettin desen. bir sürü duygu yumağıdır bu
erkekle kadını cinsellik durumu aynıdır. organlar bile birbirinin aynıdır. memelerden kadında erkekte hoşlanır. klitoris yapı itibarı ile penisle aynıdır. her ikiside süngerimsi doku taşır ve kan basıncı ile erekte olma özelliğine sahiptir. kadında klojen erkekte mezi denen sıvı vardır. tek fark erketeki meni yada sperm kadında yoktur. kadında orgazm anında sıvı akışı yoktur bu nedenle sevişme sonrası erkekte uyku kadında uykusuzluk gözlemlenir
ben daha çok kadınımı mutlu etmenin peşinde oluyorum onun mutluluğunu izlemek bambaşka bir duygu
aferim sana. gerçek erkek budur. öküzler yüzünden erkeklerin adı kötüye çıkıyor. erkek dediğin kadınını mutlu etmeyi bilendir bencilce kendini düşünen değildir
Cevap
14Cevap
farklılasıyor .. ama hayvanlastıgımı hıssedıyor ritm hızlandıkca.. genel olarak hıssetıkelrıme hıc bırsey denebılır cunku hıssyatlarım karmasık oluyor.. bazen kral , bazen hayvan, bazen canavar, bazen cocuk :)
şahsi olarak söyleyim. sevgi tutku zevk ve mutluluk.
ah ahhhh neler hissetmezki..bilmem anlatabildimmi.:)
Huzur, mutluluk ,zevk ,haz ve en önemlisi o an odaklandığı için insan hiçbir şey düşünmez beyin dinlenir beraberinde sitreste atar insan.
az bekleseydin ayol belkı daha ıyı cevap verırdık küstüm ben oynamıyom
:)
Kafasindan dumanlar yükselir ve beyin sürekli eror eror eror:))
"Güzel şeyler hissederiz."
Cevap gayet açık; detay yazamam bi de offf... :)
sen bu saatte roman yazmamızı bekliyon galibası,neler hissedilmezkiiii:)
neler hissedilir
Ben birşey hissetmiyorum orgazm da 10 sanıyeyı geçmiyor
sen sevişme bence
kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi bisey :)
Anlatılmaz yaşanır :P
ne mi hisseder zevk sefa o yeah :D
Siz ne hissediyorsanız onu =)
seviştiğimiz kadının hücrelerini hissederizz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?