Sevgilim ev arkadasi ile takilmama bisey demiyor? Bu kızın amacı ne?

Arkadaşlar sevgilim normalde kıskanç bir kiz dışarıda falan biriylr goz göze gelmeme bile bozulur ama ondan hic bekleyeceğim bir sey yaptı. Ev arkadasi var tesetturlu ben evlerine gittiğimde saci falan acik oluyordu ben normak karşılıyordum. Birgun sevgilim benden cok manyak bisey istedi. Ev arkadasi 27 yasinda uniye gec gelmiş ve hic sevgilisi olmamis. Bir erkek penisini görmeyi cok istiyor dedi senden baska kimseden isteyemeyiz dedi. Önce Hayır dedim cok israr etti tamam dedim. 3 umuz bu is icin buluştuk atmosfer hazirlamislar boyle penisimi actim. Sevgilim kiza istersen dokun falan dedi sonra kiz bana oral yaptı sevgilim de izledi. Ben tek seferlik sanmistim ama bir süre sinra kızın goguslerini emmemi istedi onuda yaptım. Benim icin sevgilimin ciddiyeti kalmamisti ven ciddi düşünmüştüm onla ama olay tamamiyle cinsel oldu artık. En son dün ev arkadaşınin vajinasini yalamami istedi yalarken oda bana oral yaptı bildiginiz 3 lu takıldık. Ama konusmaya gelincede sanki benimle evlenecek gibi konuşuyor sevgilim. Obur kizda öyle dugununuzde oynicam falan diyor icimden diyorum ne düğünü mk daha az önce ikiniz bana oral yaptınız falan. Kafam cok karışık böyle ciddi düşünme olmaz değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Yok mu görüş yazacak olan
Güncellemeler
+1 yıl
? güncel
Sevgilim ev arkadasi ile takilmama bisey demiyor? Bu kızın amacı ne?