Tum bacak:20-25
Bikini15-20
Bence ilk gidecegin yer yakin cevrende bir kuafor olmasin. Ilk olunca utaniyor insan bende cok utanmistim. Ayri bir oda oluyor. Bacaklar kisa surede bitiyor. Yaklasik 20 dk falan. Kartus sir agda kullaniyolar. Surup bezle cekiyolar. Bikini bolgesinide benim gittim kuafor normal sir agda kullabiyor. Cubukla suruyor 10 sn sonra eliyle ya da bez yapistirip cekiyor. Ilkinde aci oluyor. Ama daha sonra vucut alisiyor uyusuyor zaten. Bikini bolgesi biraz daha uzun suruyor. Yukardan yavas yavas asagi iniyor. Sonra arkani donuyorsun popo arasini aliyor falan. Dicegim ilk basta utanman cok normal ama rahatini gorunce surekli gidiceksin01 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle düşünüyorum da cesaretimi toplayıp gitmek zorundayım artık :/
En İyi Cevaplar
+1 yılOhoo bir tek sen degilsinki giden milyon tane kadin var nie suc isliyomus gibi hissediyosunki bide ordaki kadinlar rahatlatiyo seni hatta biri bana utandim dedigimde ne utaniyosun biz neler neler goruyoruz hergun demisti hakikaten oyle korkma 5 dakikaya hallederler hemde bisey kalmaz rahat ol yeter hergun bissuru kisi gidiyo oraya ha bide kuaforde ozel agda odalari var ordaki ortuyu degistiriyolar her kiside bide kadin eldiven takiyo degistiriyo onu yine her musteride temiz yani rahat ol alistinmi bir daha evde yapmak istemezsin zaten
016 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle ama ne bileyim çekiniyorum işte. Kendimi çok iğrenç pislik gibi hissetmeye başlıyorum tekrar çıkmaya başladığı anda :(
- +1 yıl
Cekinme ya herkes gidiyo... oyle dusun herkes gidiyo senden daha kucuk ortaokul ogrencileri bile geliyo oraya yani hem niye utaniyosunki ondada var aynisi oda kadin ayiplamazki seni belkide onun tüy durumi senden daha kotudur... ha bide bazi guzellik merkezlerinde ozel bir külot var onu giyiyosun tam ozel yerin gozukmuyo kadin diger yerleri aliyo ama heryerde var mı bu bilmem ben rastlamadim ama arkadasim soylemisti
Soran+1 yılYa ondan olsa da sonuçta işlem yaptığı yer belli ben kötü hissederim :( keşke erkek olsaydım cidden onlar çok rahat bu konuda :(
- +1 yıl
E bellide gorse dunyanin sonu mu yani bakmiyolar bile oraya sadece agdayi yapistiriyo cekiyo incelemiyo bile kadin.. normal bisey bu bir kere utancini yen git birdaha bak gor utanmicaksin elini kolunu sallaayark gidiceksin hep oyle oluyo cunku
Soran+1 yılYanımda arkadaş götürsem olur mu acaba?
- +1 yıl
Olur olur istersen odayada aliyolar sen izin verirsen
Soran+1 yılYok o kadar da değil :)
- +1 yıl
Benim ilk agdamda amcamin kizi vardi yanimda hic unutmam ama tabi simdi anlatiyo guluyoz sadece
Soran+1 yılBen şu an nasıl kuaför sorucam onu bile bilmiyorum. Samimi olduğum kimse yok ki :(
- +1 yıl
burada konu ac hangi ildeysen kuafor onerisi iste kizlarsoruyorda biri cevaplar elbet
Soran+1 yılMantıklı :) hemen şu an açmayayım da ben olduğum anlaşılmasın :D
- +1 yıl
Hahhaah boyle dicegini biliyodum olsun onuda gizli kullanici ac ben oyle yapardim ya da bekle biraz oyle sor 😀👍
Soran+1 yılZaten gizliden sorarım mutlaka :D
- +1 yıl
Tamamdir hadi tekrardan soyluyorum korkma utanma ordayken hep herkes geliyo bir ben miyim diye dusun sen boyle dusunurken 5dkya biter zaten iyi sanslar canim kendine guvenerek git :) iyi geceler 😊😊
Soran+1 yıliyi geceler teşekkür ederim şu an biraz daha cesaretimi topladım gibi :)
- +1 yıl
Cok iyi ne mutlu sana untma kendine guven canim tekrar iyi uykular :)
+1 yılBu kizlar neden bu kadar depresif ya. Sitenin adini degistiriyoruz arkadaslar. Yeni adi "Depresifler soruyor" . DS
043 Yorumla
Soran+1 yılyok be aslında çok neşeli bir insanımdır da bu konuda böyleyim :D
- +1 yıl
Evlenene kadar cok dert etme bikini bölgesini. Bari o zamana kadar kafan rahat olsun nasilsa senden baska kimse görmicek. Evlenince de daha profesyonel yöntemlere basvurursun
Soran+1 yılya başkası görmez de ben görüyorum ben rahatsız oluyorum kötü hissediyorum :(
- +1 yıl
Sana bosuna mi diyorum evlenene kadar bari kafan rahat olsun takma. Normal sekilde al iste kabasini. Cok ta ahım şahım olmasina gerek yok daha bekarsin
Soran+1 yılbence öyle olmalı ama :D
- +1 yıl
Daha ne diim sana. Sen bal dök yala sun diyosun. Ohoo sen kuaförlerden cikamazsin bu gidisle =)
Soran+1 yılhahaha aynen öyle istiyorum ben :D kuaförü hiç sevmiyorum ama mecbur gidicem artık bunun için :D
- +1 yıl
İyi bakalim. İyi parlat cilalat bari de verdigin paraya deysin =)
Soran+1 yılhahaha tamam :D
- +1 yıl
Hadi bakalim görcem not vercem =D
Soran+1 yılgörecek misisn :DDD
- +1 yıl
Tabi not vericem ona göre. Bakayim bu kadar dert ettigine deydimi diye =D
Soran+1 yılben kadın görür diye çekiniyorum şu dediğine bak :D
- +1 yıl
Ben not vercem hahahaaaaasfggg. Ayrica kadin senin yüzünü de gòrüyo =D
Soran+1 yılsadasdads aa öyle mi olur o zaman :D :D :D
- +1 yıl
Tamam bekkliim o zaman. Elimde kalemim nor vercem =)
Soran+1 yılHahaha tamam ottalamada etkili mi 😂😂
- +1 yıl
ya gecicen ya kalican. Ne ortalamasi? Neyin ortalamasi =)
Soran+1 yılBilemedim ki şimdi 😂😂
- +1 yıl
Hahahaha alemsiiiin. . Neyin ortalamasi kiz =) ona göre not vericem
Soran+1 yılGeçiyor muyuz kalıyor muyuz diye ortalama dedim de neyden kalıyorum bilemedim ben de şimdi 😂😂
- +1 yıl
Bakicaz artik. Madem bal dök yala gibi olsun istiyodun bakicaz. Eger bal dök yaka seklinde killarindan kurtulamazsan kalican =) harbiden dedigin gibiyse gecicen =)
Soran+1 yılHahaha tamam o zaman 😂😂
- +1 yıl
Bana mesaj at sòyle durumu =v
Soran+1 yılgidebilirsem :D
- +1 yıl
Para paraaa =) hahahaha. Gitmesen de at not vermem lazim =)
Soran+1 yılOldu canım başka bir emriniz var mı 😂😂
- +1 yıl
Imm yok sanirim bu kadar
Soran+1 yılBirlikte de olalım istersen? 😂😂😂
- +1 yıl
Önce bazi seylere not verme lazim. Begenirsem bakariz :v
Soran+1 yılHahaha
- +1 yıl
Aa sag ol ya =) . Not vercektim demi bak hatirladim =)
Soran+1 yılNe demek :D bence ben cesaret edip gittim ya sen ona not ver :D
- +1 yıl
O ayri. Ona 10/5 verdim. Asil notu buna veremem. Bakalim deymis mi dert ettigine ona göre not vericem
Soran+1 yılAma olmaz ki 😅
- +1 yıl
Ama ya olursa =) ya 10/10 verirsem =)
Soran+1 yılVersen ne değişecek ki :D
- +1 yıl
Bir ögretmenin not vermesi farkli olur havan olur =) . Sen not istemiyon mu yoksaa
Soran+1 yılBen düz geçsem yeter :D
- +1 yıl
Himm iyi o zaman jsrar etmiim. Not almak istersen bu profilden bana ulasabilirsin =))
Soran+1 yılTamam :D
- +1 yıl
He bu arada seni DÜZ biraktim =P
Soran+1 yılHahaa tamam :D
+1 yılkız olmakta ayrı bir zor ben omuzumdaki kıllarla savaşırken zor diyodum :/
21 Yorumla
Soran+1 yılsorma ya :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok artik sacmalama neden cekiniyrosunki sen gitme o gitmesin nerden kazanacaklar kuaförler, gidecegin kuaförde sadece kadinlarin calismasina dikkat et elbette agdani yapan kadin olacak ama ordaki erkeklerinde duymasina gerek yok , giderken temizligine dikkat et tuvaleten cikar gibi gidenlerde varki , en igrenc varliklardir onlar
rahat ol kendini kasma o kadinlar aliskin gunde onlarcasinin agdasini yapiyorlar utanmana gerek yok , fiyat olarak bnim kuaförüm 200 civari istiyor komle vücut ve biyik dahil ama gittigin yerin lükslgüne göre degisir01 Yorumla
Soran+1 yılaynen 15 20 den başlıyo üst sınır yok galiba :D
+1 yılTatlım, şimdi gidiyorsun ağda yyaptırmak istediğini söylüyorsun , eğer ki maddiyat sıkıntı değilse güzel temiz bir yere gitmeni tavsiye ederim. Arka tarafta odaları oluyor onların bir koltuk bir de sedye. Ben ilk kez yaptırdığimda çok utanmıştım kuaför konuşa konuşa yaptı birde ilk agdamdi çok canim yanmisti , yavaş yavaş yaptı 30 dakika kadar surdu belki daha fazla 20 llira verdim :)
03 Yorumla
Soran+1 yılEn başta parayı versem, ağda sırasında yüzümü kapatsam. Sonra koşa koşa çıkıp gitsem olur mu? Her seferinde de farklı bir kuaföre gitsem :/ :( :(
- +1 yıl
Neden ki? Zaten bir yere gitsen daha mantıklı değil mi? Bazılarının eli sert oluyor bazısı hızlı oluyor , değişiyor kişiye gore. Kendi caninin tatliligina gore bul birisini
Soran+1 yılBen hallettim bir tane bildiğim yer vardı. 15 dedi. Kızı da seviyorum iyi biri. Oraya giderim bundan sonra da :)
+1 yılBen 60 tl vermiştim sanırım net hatırlamıyorum. Özel bir odaları oluyor içerde oraya geçiyorsun orada cırt cırt hallediliyor en fazla 15 dakika içinde. Hiç çekinecek bir şey yok, evde tek başına onunla ugrasmaktansa bu işi uzmanına bu kadar kısa sürede yaptırmak en mantıklısı
013 Yorumla
Soran+1 yılPeki hiçbir şey kalmıyor değil mi? Bir de ne kadar arayla gitmem gerek?
- +1 yıl
Hayır kalmıyor. Ne kadar sürede çıktığı kişiye göre değişir, ama ben kuaföre gittiğim zaman 2-3 hafta falan rahat ediyorum açıkçası.
Soran+1 yılHmm.. Peki kıyafet çıkarırken yanımızda mı oluyor kadın? Çok utanıyorum yaaa :(
- +1 yıl
Yani istersen olmaz :) bikini bölgesi için iç çamaşırı çıkarttırmamıştı benim kuaför mesela. İç çamaşırı kenara çektirip çektirip yapıyordu.
Soran+1 yılÖyle olursa çok çok daha rahat ederim galiba. Bu arada benim biraz daha içe doğru gibi de kıllar var yani offf :( yazarken bile utanıyorum ben nasıl gideceğim oraya ya :(
- +1 yıl
Utanmak normal, ama her gün yaptıkları iş zaten dikkat bile etmiyorlar ya. Pis giriyorsun tertemiz çıkıyorsun bunu düşün yeter.
Soran+1 yılYa ben de zaten dik dik bakacağını sanmıyorum ama utanıyorum işte :( Utancımı yenmem için ne yapmam lazım benim?
- +1 yıl
Oraya gidince şakaya vur biraz olayı, beraber gülünce ortama alisirsin bence.
Soran+1 yılBen soğuk soğuk terlerim kendimi biliyorum :D
- +1 yıl
Canısı terle be, 15 dakika sürmez sen ter atana kadar kadın pudralar bile seni
Soran+1 yıl:D umarım halledebilirim
- +1 yıl
Halledersin halledersin, ama ondan önce annenin yanında şort giymeyi denr biraz, giyememen garip bence çünkü :/
Soran+1 yılBen odamda takılıyorum hep ya. İnsanlardan soyutladım kendimi. Kendi kendime yaşıyorum garip bir insanım :)
+1 yılkuafore gitmekte ne var ki temizleniyorsun iste daha guzel ayrica ihtiyac sonucta. bu dusunce yapisini anlayamadim kuafor orasi korkulacak igrenc yerlerden degil sadece kuafor😐
01 Yorumla
Soran+1 yılya evet biliyorum istiyorum ben de zaten. ama çekiniyorum çıplaksın sonuçta :D
+1 yılbunda utanılacak birşey yok? gayet normal birşey abartma bence eğer uzun süre gitsin istiyorsan epilasyon öneririm
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an daha rahat hissediyorum psikolojimi hazırlıyorum yavaş yavaş :D
+1 yılburada 30-35 e komple yapıyorlar tertemiz oluyosun sıra yoksa direk seni alırsa her yerin yarım saatte biter sadece bikiniyse 10-15 dk
015 Yorumla- +1 yıl
Orası nereyse bizde gelelim çok ucuz
Soran+1 yılGitmeye çekiniyorum ben ya. Ne diyeceğim çok utanıyorum :(
- +1 yıl
Bursa canım hatta bir yer keşfettim kaş bıyık komple ağda 22 lira müthiş alıyo kadın @Bynengineer ve soran kardeş kadının işi bu niye utancan ki
Soran+1 yılBursaya mı gitsek :D
- +1 yıl
Gelin canım beraber gidek 😂😂😂
Soran+1 yılYa düzenli gidince para sıkıntı olmaya başlar galiba ama ben şu an utanma şeyini dert ediyorum çok fazla :(
- +1 yıl
Kompleyi mi @NNangelNN
- +1 yıl
Ben 5 senedir gittim şimdi aldım evde deniyorum ikidir
- +1 yıl
İşte süper o zmn
- +1 yıl
Bursaya taşnmak lazım 😀 bizde yüzde dahil falan 100 den aşşağı kuaförden çıkamazsın 😀
Soran+1 yıltamamen masraf gibi hissettim şu an kendimi ya.. bu anne babaların hakkı ödenmez valla.
- +1 yıl
Gel canım beklerim 😃😃
- +1 yıl
Eskişehir komple vücut 25 TL diyorlar cokta temiz ve güzel alıyor
Kredi kartını alma sakın ekstrede tüm detayları yazarlar 😀😀 hay Allah'ım ya :)))
03 Yorumla
Soran+1 yılYa tüm detaylar yazmasa bile kuaföre gittiğimi görür en azından. Utanıyorum utanıyorum yerin dibine girmek istiyorum şu an bu soruyu sorduğum için bile :(
Soran+1 yılKeşke erkek olsaydım ya :( Sağol bu arada görüş için
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 tl falandır hiç utanma ama cart cart acımadan yoluyorlar makine gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılAcımadan dedin de.. Acıtıyor mu ki :O
Cevap sahibi+1 yılSana acımıyor onlar bu kızın canı yanarmı bir nefes alalım yok.
kopmle bacak yaptırdım bazı yerlerde koyuluk olultu iki aydır geçmedi tövbe dahada gitmem zaten diğer bölgeler için lazere gidiyorum
Soran+1 yılBu arada iz kalır mı? Bir de lazere gidiyorsan bir şey sorayım. Fiyatları ne kadar yaklaşık?
Cevap sahibi+1 yılİzmir alsancakta genital seansı 100 kolaltı 70 e başladım bitmek üzere bişey klmadı
Soran+1 yılBir daha hiç çıkmıyor değil mi öyle?
+1 yıl4-5 seans lazer gerekir kuzenimin güzellik salonu var ordan biliyorum
017 Yorumla
Soran+1 yılYaklaşık olarak bir fiyat sorabilir misin peki? Veya bir fiyat aralığı?
- +1 yıl
Seansı 150-200 olarak biliyorum ama kaç seans olacağı kıl yoğunluğuna göre ve buzaman kadar ne ile aldığına göre değişiyor
Soran+1 yılmax 2 milyara ömür boyu kurtuluruz yani?
- +1 yıl
Aynen ama jilet vurmadıysan daha azda olur şehir neresi adana ise yardımcı olurum
- +1 yıl
Bende koltuk altımdan şikayetçiyimde lazer istemiyorum
Soran+1 yıljiletle hiç işim olmadı bu güne kadar :) şehir adana değil maalesef. neden istemiyorsun?
- +1 yıl
Koltuk altında ter bezleri var onlar sağlık açısından önemli zarar görsün istemiyorum sen ne önerirsin bana koltuk altı için hep jillet kullanıyorum ama sabunla köpürterek
Soran+1 yılKuzenin daha iyi bilir bence :D
- +1 yıl
Jilet kullanmasıysan ayrıca kıl kökleri incedir hasta olmadığın günleri denk getirerek bir program yap o na göre lazere başla
- +1 yıl
O lazer diyor bana direk tüy dökücüler yayıyor kıllara jilet kökleri kalınlaştırıyor diyor
Soran+1 yılBakacağız artık. Şu an bu soruyu ilk sorduğum andan daha rahat hissediyorum. Anneme ulaşabilirsem onunla konuşmayı deneyeceğim :)
- +1 yıl
Lazer kesin çözüm maddi imkanın uygunsa sadece bikini bölgesimi düşünüyorsun yoksa tamamenmi
Soran+1 yılSadece bikini. Diğerleri kolay ya :D
- +1 yıl
Fiyat dahada düşebilir ozaman ama program yaparken hasta günlerini dikkate al yoksa sıkıntı yaşayabilirsin
- +1 yıl
Sen koltuk altı için ne kullanıyorsun epilatör acıtırmı
Soran+1 yılepilatör bir kere denedim çok fazla acıtmıyordu. neyse ben daha konuşmayayım kızarıcam yoksa :)
- +1 yıl
Yok canım tanımıyoruz birbirimizi sen tüy dökücü ilemi alıyorsun
ağdayı yapacak olan bayansa bunda utanılacak bir şey yok
03 Yorumla
Soran+1 yılbayan erkek ne fark eder ben annemin yanında bile şort giymeye çekiniyorum :(
Soran+1 yılçok vakit alıyor ama :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sıkıntı yapma bu senin namusuna düşkün olduğunu gösteriyor bence haklısın ama psikolojik olarakta rahatlamak için bence kuaföre gitmelisin hangi şehirdensin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılankarada ikamet ediyosan bayan kuaför calıstırıyom uygun fiyatta yapılır bayan arkadaslar var zaten ben kendim gidip gelmiyom zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılAnkarada değilim
Cevap sahibi+1 yılİstanbul sa ordada sözümüzün gectigi insanlar var gereken yaparlar
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağolun ben hallederim :)
+1 yılKaç yaşındasın yavrucum ya
03 Yorumla
Soran+1 yıl18 abla :D
- +1 yıl
Ablan gurbaaan olsun sana
Soran+1 yıl:) abla beni gömün yerin dibine valla çok kötü hissediyorum ben :(
60 70 TL arası 15 20 dk sürüyor
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılÇıkmasın hiç çıkmasın en sonunda bu yüzden kafayı yiyeceğim :(
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 dakika 15 tl falan
03 Yorumla
Soran+1 yılÇekinmiyor musun? İlk kez gittiğinde nasıl gitmiştin? Ben çok kötü hissediyorum :(
Cevap sahibi+1 yılsadece ozel. bolgeyse 60 hayatta degil ya niue oyle demisler anlamadim.. tabi sehre gore de degisebilir. utanma canim ya gunde kac kisi goruyorlar hem kokunden aliyo ve azaltiyo ayrica da cok rahat.
Soran+1 yılLazer de düşündüm ama çok pahalıdır ya. Bizimkilerden o kadar para alamam mecbur söylemem gerek. Ölmek istiyorum kız olmak çok zor keşke erkek olsaydım :(
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar