Peki bunu az da olsa arttırmanın bir yolu bir teorisi yok mu acaba :)
Neden çok fazla boşalamıyorum?
Peki bunu az da olsa arttırmanın bir yolu bir teorisi yok mu acaba :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tam birleşme olmadığı için uzun sürmesi , zor orgazm olman normal :) vala ben hayatımda hiç boşalmadım boşalabilen kadınlara çok tuhaf gözle bakıyorum :D nası oluyo ya :D bende sadece zevk suyu oluyor.
nasıl boşalmadın hiç ya.. kaç yaşındasın mastürbasyon yapmıyor musun hiç
yapıyorum canımm çok ta zevke gelip biyerde tatmin olmus ta hissediyorum. orası bayagı ıslanıyor da. ama erkekler gibi boşalmıyorum ki sadece orası zevk almaktan nemleniyor. o fışkırmanın aşırı zevkten çişini tutamama olduğunu duymuştum yani o videolarda gördüğün fışkırma öyleymiş boşalma değilmiş :O
yok canım tatmin oluyorsan boşalıyorsundur da farketmiyorsundur işte o ıslaklık o :) senin de benim gibi işte demek. normalmiş herhalde ztn bu
bencede ya normalizdir :)) sorun etmeyelm
boşalma derken o sıvı gelme olayından bahsediyorsan p*rnolarda onların çoğu yalan dolan yok öyle birşey gerçekte olmaz
o kadar fışkırsın demiyorum tabiki ama ne bileyim dediğim gibi boşaldığım biraz kayganlaşma dışında anlaşılmıyor bile..
ya tamam zaten arkadaşım zaten bayanlarda normalde olan şey sadece kayganlaşma olmasıdır. Normali bu yani. P*rnolarda ayrıca bazen su falan koyuyor kadınlar ve kendilerini sıkarak çıkarıyorlar. her gördüğüne inanma
erkek arkadasında sıkıntı var.. bıraz dil darbesı atsın.. nasıl bosalıosun bıde onu deneyın :)
Cevap
7Cevap
arkadaşım fışkırarak boşalan kadın görmedim bn daha onlar abartı.
Ya onlar abartı tabiki. Demek istediğim onun % 5 i bile değil bendeki..
kasılıyorum titreme de oluyor...erkek arkadaşıma soruyorum anlıyor musun diye..daha kayganlaşıyor ama bariz bir şey yok diyor..
ne peki
cinsel istegin ondan sex se düşkün deyilsin anlaşılan
aksine çok düşkünüm :)
hayret rahat bosalman lazım
var partnerin yapar ne yaparsa o yapar
ama nasıl?
squirt i her kadın yapamaz
yeteri kadar tatmin olamıyorsun..
tatmin olmuyon dmekk i
Partnerine danış.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar