arkadaşlar son günlerde erkek arkadaşımı çok arzulamaya başladım. gece yatarken sürekli hayalini kuruyorum. hatta bilinçaltıma o kadar yer etmiş ki dün gece rüyamda sevişiyorduk. sevgilimle sanaldan tanışıyoruz ve wpden konuşuyoruz. ne kadar yatak muhabbetine çekmeye çalışsa da yapamıyorum arkadaşlar utanıyorum lafı değiştirmeye çalışıyorum. sizce ne yapmalıyım? bunlar da çok önceki konuşmalarımızdan birkaçı.
Estagfurullah benim tabirlerim biraz karisiktir dogal anlamaman☺ Yani diyorumki sen sevdigin insani arzuluyosun onu dusunup mast yapiyosun gayet normal ama belirli sure sonra bu yetmiyo opmek dokunmak tenini koklamak oksamak istiyosun vs eger riskleri goze aliyosan sevis ama yok diyosan mast devam ya da kendini oyaliyacak baska meskalede enerjini harcaki bisekilde hallolsun ☺
Kendinden de utan o zaman bunları yapmak istyrsn ama senin gibi olan birinden utanıyorsun
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya ben böyle değildim son günlerde arzulamaya başladım zaten. ama daha önce hiçbir erkekle böyle bir muhabbetim olmamıştı, elime erkek eli bile değmemişti utanıyorum giremiyorum konuya zaten.
olmasına olur da biz bununla buluşmayı da düşünüyoruz aradan biraz zaman geçsin. onun yüzüne bu konuşmaları yaptıktan sonra nasıl bakarım? ama o istiyor muhabbete girmeyi.
En İyi Cevaplar