Yok biz yeni evliymişiz neden haftada 1 ilişkiye giiyomuşuz. bende dedim ki sen benimle bu amaç için mi evlendin vs.. bana dedi canını acıtmıyorum istemediğin şeyleri yapmıyorum istemiyo musun beni dedi. of uzattın ama haftad bir neyine yetmiyo vs diye tartıstık iste sinir ediyo ya her zaman sevismek zorunda mıyım. ben cinselliğe çok düşkün değilim ona da kızıyo. sadece dümdüz yatıyosun diyo. elimde değil napıyım
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam seks için evlenilmez ama seks de aşkı besler sevgiyi güçlendirir. Aşk bir yere kadar yani haftada bir kez olması bence yeterli değil ihtiyacını karşılayamıyorsa senden evliliğiniz ev arkadaşlığına dönüşür. Kocan sonuna kadar haklı fantazi boyutuyla bakın olaya biraz zevk alacaksınızdır ikinizde.
61 Yorumla- +1 yıl
D tejrübe konuştu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin haklı ve istekleri de gayet normal. seks sayısını arttirin biran önce ve aktif olmaya çalış. Cinsellik evliligin temeli bunun için mi evlendi diyorsun ama cinsel yönden tatmin etmezsen aşk sevgi için evlenmiş olsada aşkida sevgide bitirir kötü bir cinsel hayat
1111 Yorumla- +1 yıl
Güzel konuşma ben zaten bayanları anlamıyorum neymiş evliliğin amacı cinsellik değilmiş karısı değilmi ya
Cevap sahibi+1 yılAyrıca çok sanslisin ki istekli bir esin var. benimde evlilik deneyimim oldu bizde tam tersiydi ben çok istekli karşı taraf isteksiz ve fantaziden uzaktı bikaç pozisyon o kadar. Bu yüzden de bosandik aşkı bitirdi kötü cinsel yaşam. Sizin sonunuzunda böyle olmasını istemezsen biran önce acilman lazım istersen özelden yardimci olurum
Cevap sahibi+1 yılAynen haklısın. Amaçın içinde cinsellikte olmalı kesinlikle yoksa kardes arkadasa dönüşür evlilikler
- +1 yıl
D onu eşi rahatlatması lazım inşallh bana byle eş gelmez bendn kaçıyolar dayanamıylar
- +1 yıl
Her gece olmalı ya ben yıllar gecsede öyle istiyorum
Cevap sahibi+1 yılTabikide eside rahatlatmali yardimci olmalı ama insan birazda kendini geliştirmeli. Eşide biyere kadar yardimci olabilir.
- +1 yıl
Sen fantaziyi seviyosun galiba
Cevap sahibi+1 yılTeşekür ederim görüşün için @Ggaripp
- +1 yıl
Gerçekten sadece kötü seks icin mi bosadin?
Cevap sahibi+1 yılSadece kötü seks dediğin şey sonucu herseyi etkiledi sarstı. Boşamak değil bosandik ortak karar olarak
evliliğin tek amacı cinsellik değil burada haklısın. ama yeni evliler için haftada 1 kez seks az. eşinin de seninde itiraz etmeyeceğiniz bir yolu bulmalısınız. haftada 1 seks yapmak az bence de. 2 3 kez seks idealdir bilimsel araştırmalarda bunu gösteriyor
29 Yorumla
Soran+1 yılutanıyorum ya
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılçünkü beni yalamak istiyo iğrenc :(
Soran+1 yılizin vermedim
+1 yılhanım hanımcık kızı bumuş bunuyo o zman evlenmeseymiş dost tutsaymış
22 Yorumla- +1 yıl
seks istemeyince namuslu olduğunuzu sanıyorsunuz değil mi? :D
- +1 yıl
yok teyze ama ben benden daha istekli aklı belinden yukarıya çalışan karı istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
55Cevap
Bakma sen burada yazılanlara. Uzman desteği alın. Belli ki sende cinsellikle ilgili bir psikolljik durum var. Eski kız arkadasımda vardı aynı durum. Çok fena triplerdeydi. Ama çözdük zamanla. Farklı fantazilerle süsleyin cinsel hayatınızı. Bilirsin işte oyuncaklar, farklı mekanlar, farklı pozisyonlar.. Alkol alıyosanız seks shut veya seks zar gibioyunlar. İnan bir süre sonra düzeliyor
30 Yorumla
+1 yılE heralde onun icin evlendi baska ne iccin evlenecek, zaten seninle sevismeyecekse evlenmesenizde olurdu seni evlenmedende sadece sevmeye devam edebilirdi. Ben olsan seni bosardim madem haftada bir sevisiyon bari kadin gibi sevis put gibi yatmakta ne
90 Yorumla
+1 yılSeverek evlenmemissin bence. Ama insallah duzelirsiniz. Sunu unutma; hic bir erkek dum duz yatan kadindan haz zevk almaz. Sadece isini gorur kuru kuru. Buda cok sıkıcı dir ve ilerde sorunlara davetiye cikarir. Cunku cinsellik evliliklerde tahmin edemeyecegin kadar onemlidir. onun temellerinde diger seyler kurulur gelisir, yani cinsellik besler. Kafadan atmiyorum.
30 Yorumlabu adam seni en kızsa zamanda boşar demedi deme erkeğini yatakta mutlu etmeyen kadın kadın değildir suçlusun sonra koca aldatınca aldattı oluyor
101 Yorumla
+1 yılBide yeni evlisiniz yani mantıken düşünüyorum 20 yıl gibi bir süre beklemişsiniz benim anlamadığım send neden öyle bir istek yok sıkılırım falan diyemi acaba? bide şu benimle sevişmek içinmi evlendin konusuna seni sevişmek için değil sevdiği için evlenmiş sevmediğin biriyle evlenip sevişmek istemezsin dimi biraz düşün kararını sen ver ama 2 gün sonra beni aldattı deme burada senin suçun olur.
30 Yorumla
+1 yılKadınlık görevlerini neden yapmiyorsun. . Sonra çok pişman olursun demedi deme. .
Adam hizmetcide tutar yemek temizlik için ama sevdiği kadini arzular yani. .
yazık sana çok yazık. .70 Yorumlabence adam haklı haftada en az 4 yapsanız susabilir
22 Yorumla
Soran+1 yıloldu canım
+1 yılBosamak seni helaldir.! Sen esine karsi gelemezsin. Istiyorsa mecbur yapacaksin. Yapmiyorsan ona nosama hakki dogar!
60 Yorumla
+1 yılEğer bu durum gerçekse ben bile sinir oldum şimdi.. hafta da bir ne yaa..
Kocan için üzüldüm ne yalan söyleyeyim..:)50 Yorumla
+1 yılSizin gibi düşünen bayanlar mümkünse evlenmesin. Ya da evlenmeden herşeyi konuşsun. Kadın erkek ayrımı olmaksızın eşler birbirlerini tatmin etmek zorundadır. Evlilik sadece cinsellik değildir ancak cinsellik de evliliğin olmazsa olmazıdır...
30 Yorumla
+1 yılSen karimisin su dusuncelere bak allahim okurken kafayi yedim allah kocana bir omur boyu dayanma sabir gucu versin senin gibi birini kari yapmayi birak evin kapisindan almam buyuk konusuyorum ama oyle terbiyesiz seni klasik turk karisi
41 Yorumla- +1 yıl
Yarin kocan seni aldatirsa adam degilsin deme sakin kendini vurdurursun kocana sonra kadina siddete hayir..
+1 yılBöyle yapmaya devam edersen eşin başka kadınlara yönelir bunu asla unutma ve zaten erkekler ve kadınlar arasındaki aldatma olayının kökü budur asla eşini reddetme melisin.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaftada 1 ve onda da dümdüz yatıyorsun pardon da böyle yapacaksan evlenmene gerek yoktu sevgili olarakta devam edebilirdiniz en azından ev kurmazdınız o parayla gezerdiniz adama acıdım resmen
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenım kocam o kadar ısteklı olcak var ua het gece sabah aksam yapardım onla
52 Yorumla- +1 yıl
Bekar olarak mı sylüyosun bunu
Cevap sahibi+1 yılEvettt
Adam hakli hatayi enbasta yapmissinz. consellk onmli. madem o istekli sen deglsn evlnmeseydnz
40 Yorumlahaftada 1 cok az aldatmasına sebep olursun kanka ben diyim baştan
50 Yorumlahaksızsın; yarın kocam beni aldatıyor napıyım diye dert yanma!!!
30 YorumlaSen bir salaksın biliyosun dimi sonrada kocam beni aldatıyor dersin adam ın helalisin heralde seni skecek bol bol 😀😀
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlnın yakında kaşınmaya başlarsa buralara neden diye yazma tamam mı tatlışım 😊
160 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım kocanı seviyorsan tutkuluda olursun onunla seks yapmayada can atarsın. Sen bence haftada 1 kere yaptınız düzgün yap adam kadavra yapıyormuş gibi geliyordur :) azcık canlı ol yoksa kocanı dışarıya kaçırırsın. utanma sıkılma senin kocan çnkü
00 YorumlaHaklı tarafın yok, bence bu durumu biran önce toparlamalısın.
10 YorumlaKadın eşi isteği zaman ilişkiye girmek zorundadir. Eğer muslümansa. Ailen daģılsin istemiyosan ve esin aldatsin istemiyosan bu mantıktan vazgec.
31 Yorumla- +1 yıl
Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:
“…Şüphesiz ki ben, eğer birine, Allah’tan başkasına secde etmeyi emredecek olsaydım, kadının kocasına secde etmesini emrederdim! Muhammed’in nefsi elinde olan Allah’a yemin ederim ki kadın, kocasının hakkını ödeyinceye kadar, Rabbinin hakkını ödeyemez! Eğer kadın deve üzerinde iken, kocası onunla cinsel ilişkiye girmek istese, kadın kocasına mani olamaz!”
İbni Mace 1852
+1 yılBende evlendim 1999 senesinde ilk 3 sene inan neredeyse her gece sabaha kadar sevişirdik 3 sene sonra da Boşanma kararı aldık olmaz böyle ne az ne çok olsun
20 YorumlaKezbanlığa bakar mısın ya? "Sen benimle seks için mi evlendin?"miş. Allah rızası için mi evlenecek?
50 Yorumla
+1 yılDinimize gore kocan ne zaman isterse geri cevirmeyeceksin diyo geri cevirme bir sure sonra zaten duzene girer
10 Yorumla
+1 yılSejsi sevmemek partnerni mutku edemmek ne zamandır hanımik oldu
40 Yorumla
+1 yılDemedi deme yakın zaman da aldattı ne yapacağım diye gelir sorarsın
10 Yorumla
+1 yılOlurmu ama ya hem yeni evlsin hem haftada 1 ilişkiye giriyosun günde 2 ya da 3 kere olmalı en az
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYuh yeni evli ve haftada 1? 30 senelik evliler haftada o kadar yapar. Adam hakli.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma ama sende iş yok bacım. Her zaman istemek zorunda degilsin ama haftada 1 de çok az.
21 Yorumla- +1 yıl
Kaç olmalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanı mutsuz etmene gerek yok ama dümdüz yatıyosunuz diye türk kadınlarına laf ediyolar be az işveli cilveli ol :D
50 Yorumla
+1 yılsonra adam seni aldatıncada niye beni aldattı diye burada ağlarsın.
20 Yorumlasenini gibi hayırsızla evlenmeseymiş keşke. Ben olsam inat felan dinlemem alırım elimin arasına :)
00 Yorumla
+1 yılErkek de aldatınca sonra şerefsiz hayvan oluyor. Haklı adam.
10 YorumlaHemcinlerin bile kocana hak vermiş bize laf düşmez artık.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam gidip ateşli kadinla aldatinca da sonra aldatildim diy3 gel soru ac
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatılınca da vay efendim aldattı :D
166 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya bunlar yüzünden bütün türk kadınları kòtü duruma düşüyo
Cevap sahibi+1 yılcahil cühela sınıfı bunlar :D seks istemeyince namuslu olduklarını sanıyorlar ;)
- +1 yıl
Ya kocanı elde tutma diye bsy var
- +1 yıl
Yeni evlisin birde her gün o yatak terlemeli
- +1 yıl
Sn evlimisin
- +1 yıl
valla abla doğru söylüyor. taktir ettim. sonrada neden bu türk erkekleri aldatıyor diye bize dem vuruyorsunuz. biz napak
Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. E sende de libido yerlerde.. adam da haksız değil... her hafta 1kere mi?
00 YorumlaTabut gibi yatma sende azcık cilveli ol. Ölü biriyle ilişkiye giriyomuş hissiyatı verme
00 Yorumla
+1 yılDümdüz yatıyosun 😂😂😂😂 gülmekten öldüm ya 😁😁😁
10 Yorumla
+1 yılhaftada bir de azmıs :D
yapma böyle kocan haklı bence00 Yorumla
+1 yılVer adama kız yemin ediyorum aldatır demedi deme... haftada bir kewre ver sonra neden aldattı olur
00 Yorumla
+1 yılTaktik mi verelim napalım abla
51 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYuh * boşamadına şükür de 1 hafta nedir sonuçta seks te bir ihtiyaç adam başkasına gidip günahamı girsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılBu evlilik fazla sürmez. Sorun eşinde değil sende.) kaçar gider adam söylemedi deme.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Evlilikte cinsellik te önemli kız ver adama azcık daha sonra vay efendim eşim beni aldattı
10 Yorumlayanlış yapıyosun. kuruntularından ön yargılarından kurtul
10 Yorumla
+1 yılBence haklı yeni evlisin adam şimdiden böyele yaparsan ya ilerde başkasını bulursa
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir takar ki boynuzu gittiği kadınada seni anlatır evde kadın diye bsy var benim diye
- +1 yıl
Sn hiç kocayı elde tuyma diye bsy duydun mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerizekalı mısın bizene ne sizin özel hayatınızdan s*
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaftada 1 ne len?
Ben olsam her gece bayram yaptırırim :))
Olmadı tecavüz ederim :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarşılıklı anlayış sevgi hoşgörü lazım özellikle sıknıtlı bir durumdasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın erkeğini yatakta mutlu edebilmeli.
10 Yorumla
+1 yılSonra vay efendim neden aldatıldım.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaftada bir çok az ama.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. trol korkutma bekarları burada
00 Yorumla
+1 yılseverek evlenmedin ozaman sen bu adamla
20 Yorumla
+1 yılZaaa haftada bir miii?
20 YorumlaKocan yakında seni aldatırsa şaşırma...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen kocanı sevmıyorsun %100 emınım buna.
50 YorumlaTroll bu troll! Böyle kadın olamaz
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı