22 yaşındaki Aysun abisi tarafından tecavüze uğradı ve birkaç saat önce intihar etti. Game of thrones tarzı filmler küçükken izlediğimiz subliminal mesajı iceren çizgi filmler artık etkisini göstermeye başladı. Sizcede kıyametin kopmasının vakti gelmedi mi? Nuhun kavminden farkımız kaldı mı? Geylik desen var lezlik desen var anal desen oral desen her turlu pislik var. Artık ensestlikte var ne farkımız var Nuhun kavminden?
Ensest ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz? Artık kıyametin vakti gelmedi mi?
yok ya sanmıyorum tek nedeni bu olsun tabi böyle olayları artırıyorlar filmler diziler ama bundan 30 40 yıl önce de varmış ama bu kadar açığa çıkmıyormuş
ya en azından bir aşkı memnu bile yüzünden kaç erkek yengelerine farklı gözle bakmaya başladı dayı amca abi kardeş karısına güya Müslüman ülkeyiz böyle dizileri çekip izliyoruz
Adam kardesini miker. I l*n yuhh anasini satayim yuhh
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ensestler var maalesef. Game of thrones seyrediyomusun orda 2 tane sarışın kardeşler var biri kız biri erkek ilişkilerini çok çoğalmış gibi gösteriyorlar böyle filmlerden cesaret alıyor ensestler.
Seyretmiyor. Kisilik ve gorus olarak bende cok sey yasadim. Saydiklarinin cogunu enses baric oral anal vs yaptim ama bu ensest nedir l*n yuhh anasini satim ya. Eger boyle dusuncesi olan varsa cidden bana yazsin kariya goturcem
ensest ilişkilerin homoseksuel ilişkilerin dahası tüm sapık ilişkilerin yaşandığı kavim lut kavmidir ve o yüzden yok edildiler. şu an orası israil. ve ölü deniz denen gölün öteki adı lut gölüdür. eski sedan şehri vardır. yarısı gölün altında kalmıştır.
yok. ben inşaat mühendisiyim. bir ara bu çılgınlıkları duyunca bir profesör arkadaşıma sormuştum neden kaynaklanıyor bu sapıklık diye. o da anlattı. bu arada islam fıkıh araştırmaları yapıyorum kendimce amatörce. peygamberler hayatını da incelemiştim. oradan biliyorum. kuran dan da araştırıyorum. eh işte amatörce uğraşıyorum
önlemenin yolu aileden aile büyüklerinden geçer. çocuk 3 yaşını geçtimi yanında soyunup giyinmek olmaz. çocuklarda yanyana soyundurup giydirilmez. pervasız davranılır cocuktur anlamaz mantığıyla yaklaşılırsa sonu ensestir
En İyi Cevaplar