• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Cam CiltCam Cilt
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Cam Cilt Cam Cilt
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Cinsel Yaşam

Bu konularda pek bilgim yok.

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
İlişkide arka bölgeden verince ciddi derecede nasıl problemler oluyor?
Bu konularda pek bilgim yok.
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• ozzy_back
    ozzy_back Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46 , eic 68%
    +1 yıl

off cevabı çok uzun bunun :) sadece sana değil yorumlayan herkese cevap vermek lazım şimdi :)

öncelikle;

işi dini platformdan uzak tutalım lütfen. çünkü burada soru soran ya da yorum yapan herkes aynı inançta olmayabilir. ayrıca tartışılabilir.

ikincisi;

bekaret korumak amaçlı olup olmaması da saçma bunu soran bakire olmayabilirdi de... ayrıca başkalarının namus bekçiliğini yapacaksak doğru yer burası değil... sorulan soru açık ve net; ciddi derecede nasıl problem oluyor? belli ki işin fizyolojik kısmı sorulmuş. yani caiz midir? diye sormamış.

son olarak;

anal ilişkinin üç handikapı vardır. 1.kalın bağırsak vajina gibi kayganlaştırıcı sıvı salgılamaz. bu ilişki esnasında acı duyulmasına sebep olur. bu nedenle yardımcı kremler kullanmak şarttır. 2. anüs, vajina gibi strech (esnek) bir yapıya sahip değildir. ilişki sonrasında kendisini hemen toparlamaz. özellikle iri bir organla uzun süreli ve sık yapılan ilişkiler anüste deformasyonlara yol açabilir. bunlar kadın için olan handikaplar. 3. bilmeyenler olabilir diye söylüyorum :) kadın genital bölgesinde vajina ve idrar yolları ayrıdır. bu sebeple idrardaki ürik asit ve bakteri benzeri hastalık sebebi olabilecek şeyler vajina içinde bulunmaz. fakat anüs kalın bağırsağın tek çıkışı olduğu için vücudun sadece gereksiz gördüğü değil zararlı gördüğü bakteri ve diğer maddelerin bulunduğu sağlıksız bir ortamdır. o yüzden öncelikli olarak erkek için ciddi hastalık potansiyeli taşır. bununla beraber anal ilşkinin hemen devamında kesinlikle vajinal ilşkiye girilmemelidir. bu kadının da hastalık kapma olasılığını yükseltir. prezervatif kullanmak her açıdan çok doğrudur. hastalık kapılmasını önler, ve bazı özel kermli prezervatifler kayganlık sağladığı için ilişki esnasında duyulan acıyı azaltır. ama gel gör ki deformasyona bir çare yoktur :)

sonuç olarak;

gerekli önlemler ve doğabilecek sıkıntılar göze alındığında cinsel bir tercih meselesidir. kimi bundan keyif alırken kimi de tam tersi hiçbir haz duyamaz.

not: bekaretle uzaktan yakından bir ilgisi yoktur. yeter ki partnerin sakar olmasın :)

4
    1 Yorumla
    • pegasus
      pegasus
      +1 yıl

helal olsun çok güzel yazmışsın... bende seninkine benzer bir yazı yazacaktım, parmaklarımı kütürdetmiştim ki sen yazmışsın zaten ;)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Canxan
    Canxan Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 32%
    +1 yıl

Arkadan cinsel ilişkinin (anal seks) zararları :

Dışkıdaki bazı mikroplar penisten içeri girer erkeğin cinsel hastalıklara yakalanmasına neden olabilir.

Daha da kötüsü bunlar onun prostat dediğimiz (prostat yalnızca erkeklerde bulunan ve idrar torbasının orada idrarı ve spermi yönlendiren bir organdır) önemli bir vücut parçasına yerleşerek ileride çok büyük sorunlar yaratabilir.

Kadın için ise önemli olan makattan çıkan penisin vajinaya temizlenmeden sokulmamasıdır. Çünkü dışkıdaki mikroplar vajende hastalık yaratırlar.

Ayrıca hemoroid hastalığı (basur) olanlarda arkadan cinsel ilişki ağrıya neden olabilir ve hemoroidi arttırabilir.

Anüs bölgesindeki anatomik yapı çok narindir. Eğer hazırlık yapılmadan veya sabırsızca anal ilişki kurulması halinde bu bölgedeki dokularda yırtılmalar, kanamalar ortaya çıkar. Bu yırtılmaların ortaya çıkması sadece acı açısından önemli değildir.

Gerek cinsel yolla bulaşan hastalıkların gerekse de bu bölgedeki bakterilerin hastalık oluşturmaları için uygun ortam oluşturmasıdır.

Aklınızı başınıza toplayın evlenene kadar sabredin helal olanı yapın .

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bunu soran hem cinsim senin aklından şüphe ediyorum şuanda:) Altta bir bayan arkadaş demiş hak yolu var ken pok yoluna ne hacet? Güzel kızım çok veresin geldiyse önündeki ne işe yarıyor çok azdıysan normal yollardan ver gitsin:) Heee unutmadan eğer bekaretim dursun diyorsan ileride evleneceğin zavallıya namusluyum ayağına yatacaksan bence namussuzluğun en alasını yaparsın ters ilişki yapıp bekaretini saklayarak :) Biii de biii de şunu da belirteyim sevgilin seni buna yapmaya zorluyorsa onunda allah belasını versin :)

9
    6 Yorumla
    • ronin
      ronin
      +1 yıl

elleri öpülesi bayan=) +1

Yorumla
    • hadicanımsende
      hadicanımsende
      +1 yıl

Süpersin .

Yorumla
    • elissss
      elissss
      +1 yıl

mükemeelsin.. işte erkekler bu tip bakire kızlara namuzlu diyor.. onlar bu kızlarlka avunuyorlar..

Yorumla
    • ferhattt_
      ferhattt_
      +1 yıl

:D budur işte kızım yaa, yorum böle olur.. sen nesin böle be :D

hemen benimle evlenmelisin, çabuk bekliyorum:D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

:))) deli yaaaaaa ama ben gerçekten samimi cevap verdim... Bir insan ne için böyle bişey yapabilir ki aklından şüphe ediyorummm

Yorumla
    • ferhattt_
      ferhattt_
      +1 yıl

boş verelim milletin önünü arkasınıda, sen hep böyle kal ve şanslı sevgilinede selam söyle :)

Yorumla
  • Matesis
    Matesis Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

zararı olmasa ne olacak?

evlensen kocanla dahi yapsan bunu islami açıdan haramdır...

"Kadınlarınız sizin için bir tarladır." ayetinden anlaşıldığı gibi vajina...ve "Allah'ın size emrettiği yerden onlara varın."...yeterince açıklayıcı olmuştur umarım...tabi müslümansanız...

ayrıca zaman geçtikçe arkadan cinsel ilişkide veren kadınlarda bağırsakta delinme , büyük tuvaleti tutamama gibi çok pis sorunlar görülebiliyor...

13
    8 Yorumla
    • umutlufb
      umutlufb
      +1 yıl

yorumunu beğendim +1 ayrıca allah birşeyi boşuboşuna yasaklamaz çok doğru

Yorumla
    • Matesis
      Matesis
      +1 yıl

evet kesinlikle...nasıl bir insan makina yarattığında ona zarar verecek şeyleri bilirse Allah da bize zararlı gelebilecek şeyleri bilir çünkü bizi Allah yarattı...

Yorumla
    • cesuryürek
      cesuryürek
      +1 yıl

Okuyuculardan çok özür dilerim amacım ukelalık veya terbiyesizlik yapmak değil. hak deliği varken bok deliği neden?

Yorumla
    • demir77
      demir77
      +1 yıl

+1

Yorumla
    • Matesis
      Matesis
      +1 yıl

kesinlikle katılıyorum..o artık sapıklığa giriyor...böyle bir şeyi isteyen insanında psikolojisinden şüphe ederim...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki bunun günah olduğunu bilmeden yaptıkysak eğer dediğim gibi pek bilgim yok

Yorumla
    • Matesis
      Matesis
      +1 yıl

din bilgilerinin her tarafa yayıldığı bir yerde, bir şeyin dindeki hükmünü bilmemek özür değildir. O şeyi kullanmak, haram olur. Mesela içki içse, zina etse, ben içkinin, zinanın haram olduğunu bilmiyordum dese, yine haram işlemiş olur. Ancak, Müslümanlardan uzak bir yerde yaşadığı veya yeni Müslüman olduğu için bilmiyorsa, öğrenme imk�nı da yoksa mazur olur...sen yine de tevbeni et..Allah affedici , bağışlayıcıdır...

Yorumla
    • nedimerol
      nedimerol
      +1 yıl

ben hocayı konuşmasında dinlemiştim ters ilişki yaşayan insanlar ve erkek erkeğe birlikte olanlar aynı şekilde kız kıza birlikte olanlar allah öyle bir titriyormuşki düşün o derecede evli insanlardahi ters ilişki yaşayamaz ben 2 yıldır tövbe ettim şükür evlilik dışı seks bide çok günah tövbe et bidaha yapma evlenmeyi bekle

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

8

Cevap

19

Cevap

• tokyodrift
    tokyodrift Takip Et
    Xper 5 Yaş: 50 , eic 34%
    +1 yıl

Tavsiye edilmiyor, bircok nedeni var hem saglik hem inanc acisindan dogru degil. Her iki tarafta istiyorsa ve illaki yapilacak ise:

Oncelikle mutlaka prezervatif kullanin. Kayganlastirici jel ile ilk once parmakla masaj yaparak deligin acilmasini saglayin. Parmak icerde beklemeli. Mumkunse ayni seyi iki parmakla yapin. Yani yavasca sokup icerde bekletin. Daha sonra penis sokulmali. Boylece acimaz, hatta bayana zevk bile verebilir. Erkek zaten hep merak eder ve daha cok zevk alir. Cunku anus vajinadan daha kasli ve dardir.p icerde bekletin. Daha sonra penis sokulmali. Boylece acimaz, hatta bayana zevk bile verebilir. Erkek zaten hep merak eder ve daha cok zevk alir. Cunku anus vajinadan daha kasli ve dardir.

0
    0 Yorumla
  • taosutra
    taosutra Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 69%
    +1 yıl

cok bilmediginiz ve emin olmadiginiz cinsel aktivetelerden uzak durun derim, cogu bayan cinsellikte yasadiklarini psikolojik olarak atlatamiyor, sonra cinsellikten soguyorlar... ama eminseniz ne yaptiginizdan o zaman cinsellik cok eglenceli ve kesfedilesidir

0
    0 Yorumla
  • gossip
    gossip Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

öncelikle ona anal seks dendiğini öğrenir misin

büyük tuvaletini tutamama gibi bir durum söz konusu olabilir

canın acısı da unutulmamalı

yaşamadım bilemem ama kadınların bundan hoşnut olması biraz yanlış çünkü cinselliği tetikleyen sinirler ön tarafa doğru uzanıyor

0
    0 Yorumla
  • demir77
    demir77 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45
    +1 yıl

tehlikeli ve riskli bir ilişki. sonuçta anüs (arka taraf) içindekini dışarı boşaltacak şekilde dizayn edilmiş, dışarıdan içeri bir şey sokulursa bu onun yapısı ve işleyişine zarar verir. ileride en basitinden gazını tutamama sorunu ve daha başka meselelerle karşılaşabilirsin. doğal bir ilişki değildir. Ayrıca doktorlar ve seks bilimciler bunu tavsiye etmezler, sadece p*rno filim endüstrisi bununla bayağı para kazınıyor.

0
    0 Yorumla
  • elissss
    elissss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

neden , arkanla uğrasıorsun.. madem canın seks i arzuladı.. olması gereken yerden neden yaşamıorsun.. arkadan yapılan ilişkinin problemi bedensel olarak telafi edilir.. ama ruhsal olarak sen kendini düzeltebilicekmisin.. ve ilerde evlendiin adama hiç bişe yaşamadım benmni diceksin? bence kendinle barışık ol cok istediği isen olması gereken yerden yap.. kendini tutamıyorum dersen ... ama yok olmaz dersen pislik yerlerde dolaşma...

1
    2 Yorumla
    • eldevarbir
      eldevarbir
      +1 yıl

Ruhsal olarak nasıl bir sıkıntı yaşanabilir?

Yorumla
    • hunterstyl
      hunterstyl
      +1 yıl

keşke önden verseydim diye pişmanlık duygusu yani:)

Yorumla
  • canımcakralarım
    canımcakralarım Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46
    +1 yıl

yumusak , yavas yavas yapıp alısınca (tamamen ıcıne aldıgında)hareketlerı sertlestırıyosa hıc acı cekmyebılırsın hatta amaan allahım bu dıgerınden daha zevklı dıyebılırsın ama hemen sertce gırıyosa ve acı cekmıssen belkı uzuun zaman ıstemeyebılırsın cunku herkesın ole yapacagını dusunursun buyuzden bazıları sever bazıları ıstemez huner hızda ve alısmada ozaman sole yap o sabıt dursun sen uzerınde alısmaya calıs herseyı sen kontrol et yavaaaaşşşş yavaaaşşşş içine all oki dokie?

1
    0 Yorumla
  • umutlufb
    umutlufb Takip Et
    Xper 6 Yaş: 58
    +1 yıl

herşeyden önce çok günah.ALLAH insanlara zararı olmayan bir şeyi yasaklamaz.hz.lüt ün kavmi bu sebeple helak edilmiştir.ayrıca hem erkeğe hemde kadına bir çok zararı olduğuda kanıtlanmıştır.araştırmanı tavsiye ederim

4
    0 Yorumla
  • gokhan216
    gokhan216 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

ben geçenlerde bu ilişkiyi çok sık yaşadığım çok eski bir kız arkadaşımla görüştüm...hemoroid olmuş ha tabii benim gibi bir günde ( o yaşlarda) 7-8 kez yapan ve iri bir penise sahip birinden bahsediyoruz. lakin ara ara olmakla birlikte zevkli olacaktır fakaaat 2 taraf için de temizlik çok aşırı önemli lavman taktiklerini vs öğrenmen lazım, erkeğin temiz olması lazım vb.

0
    0 Yorumla
  • MisSDİ
    MisSDİ Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 30%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı.

İlişkiye arkadan girersen ne olur biliyor musun?

Hastalık kapma olsılığın yüksek..En önemlisi ileri yaşta kakanı tutamayacaksın.Altına yapmanda muhtemel.

1
    3 Yorumla
    • harikaaerkek
      harikaaerkek
      +1 yıl

:) süper ya kakasını tutamaz he

Yorumla
    • hunterstyl
      hunterstyl
      +1 yıl

contayı bozar yanii:)

Yorumla
    • MisSDİ
      MisSDİ
      +1 yıl

yani :)

Yorumla
  • ukela
    ukela Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

tek bildiğim Allah yapmayın diyorsa eminim bizi bizden falza düşünüyodur...Bu konuda O na aykırı davranmadım...çok şükür...

2
    1 Yorumla
    • hunterstyl
      hunterstyl
      +1 yıl

ağzına sağlık ablammm ohhh:)

Yorumla
  • dr_adnan80
    dr_adnan80 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

hergün yapmadığın sürece ciddi bir sorun yoktur. 2-3 haftada 1 olursa hem erkek için hem de kadın için ilginç ve zevkli olur, haftada 1 defadan fazla yapmayın derim. kolay gelsin, iyi eğlenceler.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

pekı, kızlığa bir zararı oluyor mu

Yorumla
    • dr_adnan80
      dr_adnan80
      +1 yıl

hayır, normal şartlarda bir zararı olmaz, ancak kayganlaştırıcı kullanıldığında kayıp yanlış yere girme riski var, buna da dikkat etmelisiniz.

Yorumla
  • müzixyen
    müzixyen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 50%
    +1 yıl

Patlak verip sicip sivama bölümüne girebiliyorsunuz :D

Bir okul arkadasim anlatmisti ... gül gül öldüm ortaligi bok götürüyormus :D

0
    0 Yorumla
  • ElyEly
    ElyEly Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

oturamazsın 1,2 gün :D duyduğma göre çok acıyormuş. hem belki ilerde zararları olur bence yapma

2
    0 Yorumla
  • Colonyo
    Colonyo Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı.

özellikle dikkatli yapılmazsa birçok problem oluşabilir. google'da aratırsan oldukça geniş çaplı sonuçlara ulaşabilirsin.

0
    0 Yorumla
  • Titero
    Titero Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Bir laf vardır, Söylüyorum, Hak deli dururken poh deligine ne gerek varki, Hakkın olandan al içine

2
    0 Yorumla
  • alfax
    alfax Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46
    +1 yıl

insan oğlu neden barın ön kapısı varken arka kapısına yönelir.? 18 yaş problemiyse arkadan girince karşı tarafı aldatmak olmuyormu .

0
    0 Yorumla
  • harikaaerkek
    harikaaerkek Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

erkek senden çok daha fazla zevk alacak sen ise acıdan başka bişey hissetmiyeceksin kıçının üzerine bile oturamazsın belki penis büyükse yandın eniyisi sadece sevişin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Eğer kaydırıcı yağ kullanılmazsa cok tehlilelı olabilir.

Mecbur cinsellik icin kaydırıcı jel, krem veya yağ kullanmalısın bunda.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tehlikelı :) olacaktı

Yorumla
    • hunterstyl
      hunterstyl
      +1 yıl

10 numara yağlar var onlardan kullanmak lazım:)

Yorumla
  • NuteIlacı
    NuteIlacı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Arkadan verince ne demek yaa?

Daha doğrusu "vermek"kelimesi ne ayak.?

0
    0 Yorumla
  • baykus-78
    baykus-78 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.

ben hiç bir problem yaşamadım karşı taraf içinde öyle birde hep korundum

0
    0 Yorumla
  • ryukin
    ryukin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

bu konuda bildiğim tek şey erkeklerin kızlardan daha çok zevk aldığıdır.

0
    0 Yorumla
  • sebinet
    sebinet Takip Et
    Xper 5 Yaş: 60
    +1 yıl

bu nu br kiz arkadas cevrene sorsan daha net bir bilgi alabilirsin

bu tür sorular erkeklere sorulmaz cevab veremez onlar

0
    0 Yorumla
  • boyaci
    boyaci Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

İleride bagırsakta problemlere yol açabilir diye duymuştum.

1
    0 Yorumla
  • uzakyerlerde
    uzakyerlerde Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.

bir seferle bişey olmaz

0
    0 Yorumla
  • eldevarbir
    eldevarbir Takip Et
    Xper 2 Yaş: 51
    +1 yıl

"Vermek" ne demek ya? !

2
    3 Yorumla
    • jenny
      jenny
      +1 yıl

aynen !

Yorumla
    • baykus-78
      baykus-78
      +1 yıl

arkada bölgeden ilişkiye girmek

Yorumla
    • eldevarbir
      eldevarbir
      +1 yıl

Sağol baykuş.

Yorumla
  • eufukx
    eufukx Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

1 2 gün topallarsın heralde oturamassın falan :)))

1
    0 Yorumla
  • kuzeyrüzgarı
    kuzeyrüzgarı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

bi kereden bişey olmaz..p

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bu konularda pek bilgim yok.
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bu konuda bir bilgim yok bir bakar mısınız 19 cevap verildi
Lütfen yardım edebilr misiniz konu hakkında çok bilgim yok. 19 cevap verildi
Ilk defa bu kategoride soru soruyorum hiç bilgim yok 21 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Türk kahvesi içmek artık lüksemi giriyor?
  • Aşk hayatını anlatan bir görsel paylaşır mısın?
  • "Alacaksan al beni, sonra olursun pişman" demek istediğin biri var mı?
  • Hayatınız neye benziyor?
  • Sevgilinizin istemediği bir arkadaşınızla gizli gizli görüşür müsünüz?
  • Birden fazla kişiyle flört ettiğiniz dönemler oldu mu?
  • Öylesine mesaj attığınız ve sonucunda sevgili olduğunuz biri var mı?
  • Vicdan sahibi biri misin?
  • Antidepresan kullanan biriyle sevgili olur musun?
  • Sana mesaj atmasını istediğin biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨