Hangisi erkeklere daha fazla zevk veriyo ya da aralarındaki size göre olan farkı?
sadece ikisinide yaşayanlar cevaplayabilir mi?
sadece ikisinide yaşayanlar cevaplayabilir mi?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
anal daha dar o yüzden erkek sever ama yapmadan önce tuvalete gitmeli ve içeriyi temizlemeli daha sonra kayaganlaştırıcı ile parmakla alıştırmalı sonra girmeli yoksa acı çekersin, ilk giriştede hızlı git gelden ziyade yavaş hafif ilerletmeli, kayganlık sağlanınca tempo ilerler hızlanır zaten
Bence anal çok itici, normali çok daha keyifli ve zevkli veee hijyen!
analda daha dar olaması ve sarmasından dolayı farklı bir hazzı vardır fakat partnerin de zevk alması koşuluyla.. ama her bayan ın vajinası bir olmaz bazısı cidden analdan bin kat daha keyif verir bayan a da adama da
zevk konusunu bilmem ama analdan sonra benim penisin ucu yanıyor. birde koku aldumu aman aman aman almayayım. ön kapı candır arka kapıdan girmeye gerekyok.
Anal yaparken kalçalara daha iyi temas ve daha dar oldugundan benim cok hosuma gidiyor kuduruyorum kalcalari bana zevk veriyor dibine kadar indirince felan vajinada ise salyangoz becerir gibi hissediyorum
Anal hep tercihimdir. Çok daha dar ve sıcak ayrıca olay kalma olunca çok seksi sallanıyor :)
normalde anal daha çok zevk verir dar olduğu için ama kadın vajinal seksten hoşlanır çğnkğ zevk yeri orasıdır analdan acı duyar
anah girişi dar olduğu için daha cok haz veriyor ama vajinanın verdği sıcaklık kayganlık değişik bir duygu tercihim vajinal
ikisininde zevki farklı. analın en büyük artısı korkusuzca içeri boşalma durumu
Bana anal daha fazla zevk veriyor ama eğer vajinal de içine boşalacaksam güzel oluyor. Tabi hap kullanmak lazım onu da kabul eden var etmeyen var :)
İsi bilenle anal daha zevkli sinir hücresi fazla oldugundan zevkte acıda fazla olur
bana her ikiside veriyor... kadın için ise onada zevk verir birlikte olduğu kişi işi bilirse kadınına zevk verebilir diğer türlüsü acı olur...
anal pozisyon ve his olarak daha zevkli. kadını kollarına alıp sarılarak, saçlarını koklayarak yapabiliyorsun. birde birlikte olduğun kişide zevk alıyorsa 2 kat daha fazla keyifli :)
vajina daha zevkli ıslak hoş kokulu ve daha heycan verici
erkeğe anal kadına vajinal birliktelik zevk verir. erkek kadının daha fazla acı hissettiği için dar yol olan anal birlikteliği seçer
Analı asla yapmadım yapmam da. Pislikçe ve günah! Yapanlardan duyduğum kadarıyla daha darmış başka bir haltı yokmus.. domaltıp onden s*kmek daha tatlı olur kalça görmek istiyorsam
Anal daha dar ve kucuk olsugundan daha çok zevk verir
Ben çok anal yaşadım, tek zevk anüse karşı ilgi ve darlık başka bir amacı yok, ama ben partnerime de zevk verebiiyorum Bu tamamen erkeğin elindedir
birinden b*k geliyor bide koku geliyor. tabiki o vajinanın verdiği hazzı hiçbir şey veremez
anal dar olduğu için daha çok zevk veriyor
anal daha sıradışı ve çekici :D
biri temiz biri kirli
vajinal seksi severim
Anal vajinanın yarısı kadar zevk vermiyor
Analdan tiksinirim. Vajinal en iyisi.
analda kadının yüzü bile sıcacık oluyor.
Daha dar
İkisi de
daha dar çünkü ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?