O kadar çok sevdim ki onu bekaretimi verip hayatından çıkmak istiyorum, yapmalı mıyım?

beni çok istiyor, çok arzuluyor.

" artık seni hissetmek istiyorum içindeyken seninle uyumak istiyorum " diyor.

bugune kadar defalarca ona izin verdim yapması için ama her denemede biacık canım yansa alnımdan öper olmaz yapamam seni sev,yorum der bırakırdı.hep ayrılmayı denedik. o bi türlü bana kıyıp bekaretimi bozamadı oysa ben onu çok seviyorum.o benim ilk sevgilim ve ilk erkeğim 6 senedir beraberiz. ailelerimiz evlenmemizi istemiyor.bana söylemeden ailesinin bulduğu bir kızla 1 yıl bir diger kızla bir buçuk yıl ciddi bir ilişkisi olmuş.yanımdayken kızlar arayınca meşgule alır bana sarılırdı. artık dayanamıyor ikimizde ağlıyoruz biribirmizi hissetmek için kaç senedir de hiç bi kadınla yapmadı.

ona gel bekareti takma birlikte olalım evlenmemize gerek yok birbirimizi hissetmeliyiz diyorum. kabul etti.o sanıyor ki bekaretimi bozunca evlenmeden sürekli ilişkiye gireceğiz.

ben ona kendimi verdikten sonra kaybolmayı planlıyorum.

onu ne kadar sevdiğimi anlasın ve bana sahip olunca belki evlenir kafasında takıntı olmam...

O kadar çok sevdim ki onu bekaretimi verip hayatından çıkmak istiyorum, yapmalı mıyım?