nhldludhdkhkdhxkhdkhkxldhudphdludludlhlxkhkhxhkhflhfkhflhflhdlhlxlhxuoduldukdudkykdykd?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Arkadaşım çekelim demişti aldık çektik 1 tüp aylar sonra piskolojimi bozucsk bir durum yaşadım aldım yine poşete döküp çektim 3saat çekmişim bana 3dk gibi gelmişti ertesi gün yine çektim bu şekilde 10gun devamlı çektim artık kontrolden çıkmaya başladım çok ilginç gelicek ama kendimi polise ihbar ettim, dostlarımla en yakın arkadaslarimi kırdım hepsiyle küsümtum yanlız kaldım. sürekli cinler benimle uğraşıyordu arasıra halüsinasyon ve şüpheci düşünceler geliyordu göz altlarim morardi hayattan keyif alamıyorum şu an bıraktım ama çok cekesim var cinlerin sesini bile özledim bu o kadar iğrenç bir maddeki adamı deli ediyor çok güzel anılarım vardı şu an tek anım beynimde bally hala daha istemsizce düşünüyorum kendime hakim olamıyorum o kafayı istiyorum ve çektikten sonra da herşeyi unutuyorum hiçbir boka da değmiyor. Çekmeyin asla çekmeyin canınızı biri hadi ordan gidin onu öldürün uyuşturucuya bulaşmayın daha buraya neler yaşadığımı yazsam satırlar yetmez intihar edin ama çekmeyin bunu kendinize ve sevdiklerinize yapmayın Allah'ın ve Resulü nun en büyük düşmanı şeytanın oyuncağı olmayın sevindirmeyin üstünüze güldürmeyin kalın sağlıcakla Allah a emanet olun.
582 Yorumla- +1 yıl
seninle konusmak istiyorum nasil ulasabilirim
En İyi Cevaplar
bizim buralarda bali çekenler var.. arada bir çıkar olmadık yerde içerler..
istersen bide tarif edeyim.. ama kullandığımı sanmayın..
içine yumurta konan şeffaf poşeylerden bir tanesinin köşesine baliyi dolduruyosun sonra
poşetin ağzını balon ucu gibi yapıyosun.. nefes alıp veriyosun.. böyle böyle balinin içindeki uçucu alkol oksijen yolu ile beyne ulaşıyor ve halisülasyonlar görmene neden oluyor..
birde o esnada yani halisülasyon esnasında ne yaptığınızı bilmediğiniz için ne olduğunu anlatayım !
ya arkadaşınızı bıçaklıyor oluyorsunuz ya bir kadına ya da bir erkeğe saldırıyor oluyorsunuz.. duvarlara kafa atıyo kapıları tekmeliyosunuz..
ama en önemlisi ve genelde yaptığınız tek şey şu.. : balisini çektiğiniz poşeti tüm hali ile yemek oluyor..
ve siz kafanız güzel olduğu için bunları bilmiyorsunuz..
şimdide soruyorum.. ! hala bali çekmek istiyormusun?133 Yorumla- +1 yıl
@Turnnnnnk ohaa ya şahsen baliyi kullanıyorum yaşım 16 ve bunların hiçbirini yaşamadım kullanırken başın dönüyor ve kendini dünyanın kralı gibi hissediyorsun tam potansiyeline ulaşmışsın sanki ve bunu yaşarken arada bir bayılıyorsun kafan güzel oluyor sarhoşluk hissi işte sonra konuşmanda ağrılık oluyor gözlerinden ateş çıkarmış gibi oluyor. bir ara dozu fazla kaçırdım poşedin içine Baya sıktım çektim ve çekiş o çekiş kendime bir geldim babam karşımda dedim ne oluyor ya sonra birdaha gittim sonra b, rdaha kendime geldim babam benle konuşuyor ama konuşan ben değilim sanki içimde konuşan başka biri var. Gerçekten çok kötü şeyler yaşattı bana bu bali bazen çektiğimde ve kafam güzel olduğunda bilincim gidiyor ve tekrar geldiğinde içimdeki biriyle konuşuyorken buluyorum kendimi i o kişiye sorular soruyorum fikrini falan alıyorum çok acayip bir şey bu
+1 yılErgenlerin özendigi beyin hücrelerini öldüren şeylerden biri. Miktara bağlı olarak mesela vücudun karıncalasır dudaklarını hissedemezsin görüntü karıncalasır duyduğun sesler sonradan ya da yankı gibi gelebilir yine miktara bağlı çatıdan atabilirsin kendini. Ne gerek böyle şeylere?
61 Yorumla- +1 yıl
Ne gerek var olacaktı
+1 yılBütün bedenin uyuşuyor
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
51Cevap
+1 yılArkadaşlar hiç tavsiye etmiyorum iki yıldır kullanıyorum başında güzeldi mutlu oluyordum insanı çok rahatlatıyordu güzel halisünasyonlar görüyosunuz 2 tane arkadaş vardı almışlardı yanlarında bende kullandım sonra hoşuma gitti ondan sonra bı kaç sefer kullandım 10 gün boyunca falan sonra bı sirkelenip ben ne yapıyorum demiştim rahatlıkla bırakmıştım aklıma bile gelmemişti artık kokusundan midem bulanıyodu olaydan 2 yıl sonra falan bizim köyden arkadaşlar bana işte bunu bulduk çok güzel şöyle böyle ikna ettiler eskiden kullandığımı söyledim bende yine kullandım işte o gün bu gün bağımlıyım hayatım karardı psikolojim iyice bozuldu sabrınızı tüketiyor içimden sürekli şarkı söyleyip kendi kendime konuşmaya başladım çok pis ve iğrenç şeyler geliyor aklıma dikkatsizlik tembellik kas zayıflığı iletişim bozukluğu gözlerinizin altını morartır yemek yedirmez zayıflarsınız çekmek için yemek bile yemiyodum karnıma ağrılar girmeye başlamıştı hayattan zevk alamazsınız sürekli ertelersiniz herşeyi kokusu desen ayrı bela insanların yanında nefes alamazsınız bı üzüm tanesi yedirir bin tane tokadı yapıştırır. Ben halen daha bırakamadım sürekli çekmek istiyorum hayatıma kazındı bı türlü silemiyorum yaptıklarınızı hatirlamiyosunu insanlara karşi asabi olup onları yanlış anlıyosunuz kötü bir şey düşünseniz o şeyi o an yaşıyorsunuz özelliklede beyninizi eritiyor ben bırakamadım denedim denedim tövbe ettim yemin ettim yine gittim dayanamadım çektim rezil oldum herkeze adım çıktı yine bırakamadım aklımı fikrimi poşetlere bıraktım iyice canım bu mesajı okuyosan ve kullanmadıysan sakın heveslenme hayatını zehir eder kullanıpta bırakabilan varsada bana yardım etsin ben bırakamadım.
130 Yorumla
+1 yılGüzel kardeşim, tüm sıkıntılarını yazmışsın işte ne güzel, hala neyin derdindesin ki canım istiyor falan diyorsun. İçmeye devam edeceğin yerde bir sağlık kuruluşundan yardım al. Sizlerin, geleceğin anneleri olacağınızı düşündükçe o kadar üzülüyorum ki..
60 Yorumla
+1 yılkırtasiyeden 1 adet bali alırsın 1 tane küçük buz dolabı poşeti alırsın sonra onu güzelce poşetin dip kısmına doğru doldurursun sonra poşetin ağız kısmını avucunun içine hapsedersin ordan küçük bir nefes alacak şekile 4-5 dakika arayla derin derin çekersin. ilave olarak hindistan cevizi katabilirsin aroma vericektir. 15-20 dk sonra kafalar jüpiter 😉
63 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBen ne olduğunu soruyorum nasıl yapıcağımı değil bir müzikte duydum ve merak ettim
- +1 yıl
bali çekmek nedir? diye sormuşsun embesil 2 dakika zaman ayırıp ayrıntılı anlattım sizin gibi mallara neden vakit harcıyorum orası da muallak mk
- +1 yıl
Bende çekerim ama bahsettiğin hindistan cevizi katabilirsin aroma vericektir demişsin yani bildiğimiz marketlerde satılan hindistan cevizimi onu nasıl balinin içine katıyorsun ve onun yerine şey olur mu kokulu hindistan cevizi yağı bildiğin hindistan cevizi gibi kokuyor zaten bu yağ içine katabilirmiyim
içerdiği maddelerden dolayı solunduğu taktirde beyindeki nöronları katleder buda kafada kalıcı hasar bırakır (ciğerlerini saymıyorum bile). Gösterdiği hayallerden bahsederler tatlı tatlı sende denersin bir süre sonra hafızanın zayıfladığını, görme işitme gibi duyularının köreldiğini, eskisi gibi hayattan zevk alamadığını hissedersin ve pişman olursun ama bu meret kalıcı hasar bırakır geri dönüşü olmayabilir 20 yıl önce kullanıpta hâlâ çilesini çeken hayatları kararmiş insanlar var. Biraz uzun yazdim ama sizler için! Bende bu hataya düştüm bu bali sizi deli yapar psikolojik sorunlar meydana getirir. Korkulariniz, panik ataklariniz oluşur. Gerçek yaşamla halisünasyon yaşamini ayirt edemez hale gelirsiniz yani artik beyniniz bir süngere döner sakin merak edip denemeyin !!!
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yıluyuşturucu gibi bir özelliğe sahip ve insan hayatı için teklikeli olduğun yasak
kullanılan kişilerde hafıza kaybı
kullandıktan sonra yaptıklarını hatırlamama
o andaki aklına gelen kişinin kötü anları hatırlayıp
sakinliğini bozması ve daha neler neler10 Yorumla
+1 yılaçık konuşmak gerekirse ben 20 yılı geçik kullanıyorum 8 yıl kadar ara vermiştim ama ruh bile çağırabiliyorsun ahiret ile temas kurabiliyorsun seni görüpte senin göremediğin herşeyi görebiliyorsun ve zaten ben görmek için kullanmıyorumda sadece kafa bulmak bira veya alkollü içecekler ile harika bir keyif veriyor.
61 Yorumla- +1 yıl
bende cinlerle iletişim için kullanıyordum :)
Bali yapıştırıcı ve sentetik bir maddedir, poşet içerisine bir miktar sıkılıp soluma yaparak kafa yaptığı iddia edilir
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılBali çekmek ne ya abi hap at oda kötü diyosan esrar iç esrarın etkisi çok güzel rahatlatıyor parmak uçlarından bile zevk alıyosun yeterince içince
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKanka esrarı nerden buluyum
- +1 yıl
İzmirdeysen yaz bana
- +1 yıl
Uygun olunca bulutum sana
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=f0GP6XaD-Lg
bunun gıbı oluruz30 Yorumla
+1 yılReis bu kafadan banada versene ne hayallerle yaşıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoo yasak değil al evinde çek sana karışan yok ya birde tiner dene onun kafası daha güzel birini görmüştüm çekmiş uçaksız uçuyordu düşün artık
01 Yorumla- +1 yıl
yürüyen uçak?
+1 yılUlan kiz balimi ceker cok istiyosan ot ic, beynini eritir bali cekme
010 Yorumla- +1 yıl
Ever beyni öldüryo yavas yavas zaten beynim hep ağrı içinde ama o an onu düsünemiyorum işte kafası falan çok güzel geliyo rahatlıyo gibiyim
- +1 yıl
Hayir ya kafasida cirkin balici misin sen hic yakisiyor mu? Ot ic yani icmek istiyosan biseyler
- +1 yıl
Denedin heralde kafasını nerden biliyosan
- +1 yıl
Konumuz ben degilim Şu an 😃
- +1 yıl
Hahaha çaktırma :D
- +1 yıl
Ot ic ot sen beni dinle illa istiyosan oyle seyler 😂
- +1 yıl
Otu denedim sdece bası döndürüyo kafa yaptıgu falan yok :D
- +1 yıl
Aaa sana kotu mal icirmisler 😂😂
- +1 yıl
Bilmem artık :D
- +1 yıl
Sss sen sakin olsana bana guven 😂😂
bagımlılık başka ne olacak kulagında cıııın sesini yakaladıysan sen olmuşsun demektir
116 Yorumla- +1 yıl
Niye çekti heralde
- +1 yıl
Çektin
- +1 yıl
Nasıl bıraktın bu saydıklarım sanada oluyomuydu bide
- +1 yıl
Çekmedende çınlarmı
- +1 yıl
X per yok yazamam malesef
- +1 yıl
Hayır yazışmıyorum ben ama sadece soru sormak için bu sitedeyim
- +1 yıl
Ne diceksen burdan de
- +1 yıl
Tm yaz o konu hakkındaysa ozmn
+1 yılUçuyorsun nolcak uyuşturuyo beyni :))) tabi bunun için beyin lazım bide :)))
00 YorumlaKafa yapan bir tür madde ve ayrıca yapışkan olarak kullanılıyor kafaya keyif verici ama kanseri aşırı şekilde tetikleyen bir madde
00 Yorumlabali yazmak varmak.. çekince baaaaaaaaaliiii.. ülke adı oluyor. marka ve ülke adı karışıyor.. ondan çekilmesi pek tavsiye edilmez.
00 Yorumlaşimdiki balileri çekmeye çalışma sakın, zehirlenirsin, geçen senelerde yasak geldi; fabrikalar artık baliyi kafa yapacak şekilde üretemiyorlar, iki arkadaşım hastanelik oldu bu yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbali ne lan ari bali mi anlamadim uyusturucumu iciyon sen kiz basinla
04 Yorumla- +1 yıl
Bali uyusturucumu oluyo
Cevap sahibi+1 yılne bilim ben anlamamki sen ne iciyon anlamadimki 😂
- +1 yıl
İçilmiyo çekiliyo bu arada :D ayakkabıları yapıştırıyolar ya hani bally işte yapıştırıcı uhu tarzı bişey
Cevap sahibi+1 yılhaaa
vay be bunun hastasidami var nerden geliyor akliniza boyle seyler pes he 😂 ne bilim gizim ben anlamam yasliyim ashdjdkd
akıl ve beden kontrolden çıkar, değişik alemleride görmeye başlıyormuşsun da ondan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer boku kullandım bali 4 yılım ama son 2 bucuk yıldır bıraktım baliye başlayıp onun kafasını tatdınmı birdaha bırakamassın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKulağın çınlıyor seni alıp götürüyor ama hiç bırakmaman lazım tabi ölebilrsin aniden
00 YorumlaEfsane bisey ama bilmiyosanda anlatmaya gerek yok
00 Yorumla
+1 yılÇekmiş gibi bir hali yok mu ya? laşskdşlask
00 Yorumla
+1 yılBali bir tür yapıştırıcı. Ciğerlere zarar verir.
10 Yorumla
+1 yılCiğerlerin anasını seviyorsun..
10 Yorumlabir s*ktir git elini yüzünü yıka mk salağı
10 Yorumla
+1 yılDert çekilir Bali çekilmez
00 YorumlaKanka kafa buluyon deli deli şeyler görüyorsun
00 Yorumlabali endonezyaya bağlı bir adada ondan çekemezsin
01 Yorumla- +1 yıl
:D :D
+1 yılbeyin çalışmıyor mala bağlıyon :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilmem bir dene gel bize yazarsın sonra :D
00 Yorumla
+1 yılManyaklar yapıyor bunu
00 Yorumlaot var bali bar ex var :D
01 Yorumla
+1 yılebenın nıkahını tersden göruyosun :)
00 Yorumla
+1 yılkısa bir süre aklın gidiyor devriliyorsunfalan
10 Yorumlaçeeeek bir baliiii yoğurtlu olsuuunnn
00 Yorumla
+1 yılSaman küpü değil miydi
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBende bilmiyorum zararlı bişrymiş galiba
+1 yılSıcak bir duş al titreme tutunca yataktan cıkma
02 Yorumla- +1 yıl
İşe başlicam sürekli yatamam ama kalkamıyorum yerimden napıcam bilmiyorum bugün basım döndü bayılcak gibi oldum
- +1 yıl
Sen birazda kaptırmışsın kendini piskolojik bol bol su iç
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yıltebrikler bağımlı oluyosun
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl kurtulabilirim
- +1 yıl
kendine hakim olmaya çalış yapma
sen çek sana yasak yok...
10 YorumlaSerbest olsunda herkesin kafasi guzelmi gezsin
00 Yorumladenemk lazım
00 Yorumlaşu an çekiyorum hoş
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılZararlı bir şey olduğu söyleniyor kendine neden zarar veriyorsun ki
İnternette bulabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılCekme beynine zarar verirsin uyuşturur beyni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSuç değilde kafası değişik 😂😂
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNasıl anlatırmısın
Cevap sahibi+1 yılÇoluk çocuk dolu ortalik
+1 yılKafa yapar
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
İçenler bilir
Gizli Soran+1 yılYani nasıl bir kafa
- +1 yıl
Çekmedim ben
Sarhoş ediyor.
00 Yorumla
+1 yılÇekte gör 😄
00 YorumlaKafanı güzel yapar
00 Yorumla
+1 yılsen sor diye.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO ne
00 YorumlaFakir kokaini
00 Yorumla
+1 yılzaman duruyor.
10 Yorumla
+1 yılBali süründürür.. ;D
00 Yorumla
+1 yılCekte gor ebeninkini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Git çek
00 Yorumla
+1 yılBali icme bali sakat
00 Yorumla
+1 yılKafa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. uyusuyor kafan
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bali çekince ne oluyor? Bali çekmek neden yasakkkkkk kkkkkkkkk kkkkkkkkkkkk. ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler