kızlar teselli vermiş
erkekler rulo rulo tuvalet kağıdı kullanmış.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşım sırf senin için gittim ölçtüm ya bu saatte =) Başta 12,5cm gözüme çok büyük geldi okurken.. Benim ki o kadar yoktur lan falan moduna girdim açıkçası.. Ama sonra gittim ölçtüm düşündüğüm gibi değilmiş penisimin 3te1i açıkta kaldı neredeyse. Sonra iknci bir parça tuvalet kağıdı aldım o boşluğu kapatacak kadarını ölçüp kopardım =) Sonra geldim bilgisayardan cetvel programını açıp elimdeki tuvalet kağıtlarını ölçtüm.Bu arada bizim tuvalet kağıtları 12,5cm değil tam 12cm imiş =) Neyse işte diğer kestiğim küçük ek parçada 5cm miş.. Yani anlayacağın benim ki 12+5=17cm imiş sayende öğrendim =))
benimki küçük la o zaman.
Yok kardeşim standartları ben mi belirliyorum sanki =) hiç küçük psikolojisine girme bence =) sorundan esinlenerek bir soru sordum bende. Benimkine de soba borusu gibi demiş bir arkadaş =)
rahatladım :D
12.5 / pi = 3,98 cm capı varmış işte normal :)
normal ama daha kalın olaydı iyiydi.
hahah 10 dakikadır gülüyorum. yanlış anlama sakın soruna değil. soruyu okuyup aklıma takıldı üşenmedim gitiim tuvalet kağıdı alıp rulo haline getirip canlandırma yaptım . yetmedi birde kağıt gerçekten 12.5 cm mi diye ölçtüm :)))) bizim kağıt parçaları 12,2 çıktı hhahahhaah
rulo yaptığında bi kıyaslama yapabildiniz mi? Evet yeterli hayır yetersiz derseniz sevinirim.
:)))) ya bence boyu kalınlığı değildir önemli olan sekste bizzat adamın işlevi önemlidir. nasıl yanaştığı nasıl dokunduğu ısısıs öpüşü verdiği tepkiler. onun sokup çıkması işin küçük bir kısmı. ona bakarsan sadace parmağını kullanıpta orgazma ulaşılabilir.
Cevap
5Cevap
korkarım bugün yüksek miktarda tuvalet kağıdı israfı olacak :D
yav dostum nettin sen? şimdi işin yoksa bi dünya ölç :))
En kolay ölçü alma metodu 1 yaprak tuvalet kağıdı boyutu belli işin bitince de tuvalete at gitsin.
malesef ben ölçüm yapamıyorum
Kağıt havludan incesi işe yaramaz.
yeter ama yinede daha kalın olabilir
Bende biraz açık kaldı tam uc uca gelmedi kağıt :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar