Ablamın Kocasıyla denizde?

Aslında konunun cinsellikle alakası yok ama kaldırılmasın diye burada soruyorum.
Ablamın Kocasının bana olan ilgisinin farkındayım ama umursamıyordum ve ondan uzak duruyordum.
Ablamlar bizim yazlığa geldiler bu yıl. Sonuç olarak benim annemle babamsa onunda annesiyle babası. bir şey diyemedim. Geldiklerinin ertesi günüydü. Sabah uyandım bir baktım eniştemde uyanmış. Sıcaktan uyunmuyor dimi falan dedi güldü. Kafamı falan salladım odama çıkıyordum tam ne o kız ne kaçıyorsun falan dedi. Bende o an bir şey diyemedim ve evden kaçabilmek için denize gideceğim falan dedim. bir şey demedi çıktım indim plaja. Biraz yüzdüm falan çıkıyordum tam baktım eniştem gelmiş. Gel kız ne çıkıyorsun yüzelim deve Güreşi oynayalım falan dedi. Yok mok dedim çekti kolumdan gel falan dedi. Sonra denizde dalıp bacaklarımın arasından falan geçiyordu. Geçerken vajinama değiyordu sanki böyle özellikle dokunuyordu falan. Şakayla Karışık su soğukmuş benimki içine kaçtı falan dedi. Gel sana krem süreyim falan dedi. Çıkalım tamam dedim. Uzandım. Krem sürdü. Baya uzandık. Yarım saat kadar geçti sanırım. Bana seslendi ses vermedim. Sinir oluyordum. Sonra bir anda vajinamda parmağını hissettim. Hafif hafif okşuyordu. Uyarılıyordum utandım resmen sulandım çünkü. Gözümü açamadım bir kaç dakika okşadı. Sonra durdu. Açtım Gözümü kalkmıştı. Yoktu. Bu olayı kafamdan atamıyorum. Anlatsam mı anlatmasam mı bilemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Ablamın Kocasıyla denizde?