Formalite icabı evlendim gerçeğe dönüşüyor?

Uni okumak için 1 yıl önce yakın bir arkadaşımla formalite icabı evlendim ve izmire taşındık ege unide okuyorum. Ailem şehir dışına çıkmama izin vermezdi bende istanbulu tutturamadim. izmirli bir arkadaşım vardı durumu anlattım oda böyle bir teklif sundu sen okula gider gelir evde benim islerimi halledersin temizlik falan bende çalışırım dedi güvendiğim ve başka çarem olmadığı için tamam dedim birkaç ay içinde istemeye geldiler ve hemen nikah istedik yaptık eşim karı mi okutucam diyince bizimkiler bişey diyemedi izmire yerlestim onun evi zaten orda okula kayıt oldum hersey güzel gidiyordu.. okuldan gelip temizlik yemek falan yapıyordum gayet mutlu mesut geciniyorduk okulum yaz olduğu için tatil oda yıllık izne çıktı gezelim diye..15 gündür falan hep başbaşa yanyana baya yakınlaştık hatta dün yatağa yattım yataklarımiz ayriydi geldi yanıma yattı sarıldı karım degilmisin ayrı yatmak yok artık dedi hoşuma gitti açıkçası çünkü ondan hoşlanıyorum ve cok alıştım... ama korkum şu bir hevesmi acaba okul bittikten sonra anlaşma bitti hadi by dermi napmaliyim?
Formalite icabı evlendim gerçeğe dönüşüyor?