+1 yılArkadaşım merhaba,
Erkek ereksiyonu başa bela bir durumdur, yeterli sertliğe ulaşamama, sertlik süresini uzatamamak gibi bir çok sorun erkeğin cinsel performansını önemli ölçüde etkiler...
Gerçek şu ki, erkeklerin ereksiyonu partneriyle doğrudan ilgilidir... Partner ne kadar tahrik ediciyse çiftler açısından seks o kadar kaliteli, uzun süreli ve doyurucu olur...
Dolayısıyla seni tüm kalbiyle ve tutkusuyla istese bile bazen onu tam ereksiyona ulaştıracak tahrik unsurunu taşıyamayabilirsin, böyle durumlarda fanteziler, p*rno filmler, takviye ilaçlar gibi başka kadınları düşünmek de işe yarayabilir...
Bunu kendin için negatif bir durum olarak algılamana gerek yok...12 Yorumla
Soran+1 yıleig seçtim teşekkürler cevabın için...
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim en iyi görüş için
+1 yılFanteziler her an hissedilmeli. Hayatımızda eşimiz sevgilimiz olsada mutlu ve zevkli bir ilişki için fantezi düşlemek yanlış değildir.
15 Yorumla
Soranhmmm..
- +1 yıl
Çok isterim eşimin beni kırmaması için seviştiğimizde jartiyer giymesini çok isterim. Özellikle kendim alırım hediye ederim. Öperek hediye ederim ve özel anlarımızın daha zevkli ve senin de daha güzel daha çekici olman dileği ile hediyemi veririm.
Soran+1 yılevet o da bana jartiyer almayı düşünüyor zaten :))
- +1 yıl
Çok daha şık ve çekici olacaksınız :) Kendinizi jartiyer giydiğinizde de gördüğünüzde çok beğeneceksinz
Soran+1 yılAynn bende beğeniyorum zten jartiyeri itirazm yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılentellektüel vede iyi giyinmesini bilen bir bayan herzaman ilgi ceker ister yatakta ister güncel yaşantıda yön verecek olan erkektir...
01 Yorumla
Soran+1 yılikiside bende mevcut zaten, her zaman kültürüme ve giyimime gıpta ile bakar. Zaten aksi takdirde olsa nişanlm olamazdı.
+1 yılHayir sadece o düşündüğü kişi ona daha cazip yanı elde etmek istiyor demektir ya da ondan daha çok haz aldığını gosterir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen eşimle seks yaparken bazen gündüz gördüğüm seksi bayanları hayal ederim ama eşimde seksidir bu onu arzulamadığım anlamına gelmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılhmmm
Karaktersizliğinden düşünür. Seni sevmiyor arzulamıyordur. Seni veya kendini mutlu etmek için değil, Skni mutlu etmek için ilişki yaşıyordur.
15 Yorumla
Soran+1 yılbirbirimizi çok seviyoruz... aramızdaki ilişkiyi tam bilmiyosun sen de haklısın. Mutlu bir şekilde 3 senedir ilişkimiz var 1 senedir de nişanlıyız arkadaşım... karakteri desen zaten hayatımda bana böyle erkekler de varmıymış? dedirten biri. Ama seks sorununu aşamıyoruz maalesef...
Soran+1 yılMadonna sendromu denilen bir şey yaşıyor psikolojide adı bu... bir bak istersen. Aksine erkekler "fazla önemsediği" kadınların karşısında ya olmazsa diye stres/heyecan yapıp olmamasıymış.
- +1 yıl
O zaman sorunu kendinde arayacaksın arkadaşım. O adam seninle sevişirken başka kadını düşünüp sertleşiyorsa, senin, onu sertleşmesi için birşey beceremediğin anlamına da geliğr. Madonna sendromu falan hikaye. Bu bahsettiğin şey geçici çözümün sağlanması için partnerin başka kadını düşünüp tahrik olmasıdır ( bu durum erkeğin kadınına bakış açısını değiştirmez. )
Soran+1 yılDirek başka kadın değil yalnız, mesela jartiyer falan da düşünebiliyor sadece. Ya da fantazilerden hoşlanıyor öyle diyim. Beni de jartiyerli flan vs.. Görmek istiyor ve sert seksden hoşlanıyor. Dolayısıyla bende de vaji. Olduğu için ortasını bulamıyoruz durumun.
- +1 yıl
Fantaziyi her erkek sever. Seni düşünsün de nasıl düşünüyorsa düşünsün. Vajinusmus problemin varsa kayganlaştıcı kullanmanı tavsıye ederim.
Anladıgım kadarıyla partnerinin sert sevmesi senşn için problem değil ama sağlıki olarak engeller var. Mutlu olmak istiyorsan tedavi ol bence. Bu işin ayıbı yoktur. Tedavi olduktan sonra Jartiyerde giyersin sertte yaparsınız. Hem sen hemde partnerin mutlu olur böylelikle
+1 yılKendini azfırmak içinde sen nerden biliyorsun bu olayı
00 Yorumla
+1 yıldaha da azdirmak icin tabiki :) ama baska bir kadini dusunuyorsa. orda bir sorun vardir
00 YorumlaSahsen ben hic baskasnini susunmedm dusunememde. Icindeyken icinin sicakligi darlifi kayganljgni dusunur hissederim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. İkisi ayrı ayrıda aynı anda da olabilir, hiçbiri olmayadabilir...
00 Yorumlaboş ver tatlım kafanı bunlarla meşkul etmeyi yediğinin tadını çıkarmaya bak deim ben
00 Yorumla
+1 yılEvet. Arxulamıyor. Sıkılmıi ve değişiklik istiyor demektir.
12 Yorumla
Soranhadi ya :/ skılmışmı? daha evli bile değilz...
- +1 yıl
Olağan şeyler. Valla benimde böyle ilişkilerim oldu. Seks esnasında boşalamayacağımı anladığım zaman başkalarını düşündüğüm zamanlar oluyor. Partnerin sana heyecan vermiyorsa sıkılıyorsan başkasını düşünmeye başlıyorsun. Yoksa bütün isteği gider bırakmak zorunda kalır.
Cevanı gorur gibiysen bize. Ne gerek var :D
00 Yorumla
+1 yılkarşsındaki kadın onu uyaramıyordur
08 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya öylemi diyosn :/
- +1 yıl
hem senle sevişiyor hem başka kadın düşünüyor hemde bunu sana söylüyor mu
kocanmı sevgilin mi
Soran+1 yılbaşka kadın değil de, mesela jartiyerli bir kadn olan p*rno açıyoruz ona bakarak içmde oluyo vs... sen de giy diyo bana mesela sonra.
- +1 yıl
eşinmi sevgilin mi?
Soran+1 yıleşim olacak yaknda.
- +1 yıl
fiziğin nasıl?
ve sen nasıl kıyafetler giyiyorsun onun istedikleirni nedne giymiyosun?
birde evlenicez derken resmi nişan var mı bu sadece plan mı
Soran+1 yılVar evet. Fiziğim iyi 1.71boyundaym buğday tenli siyah saçlıym beni beğenmesinde bir sorunu yok zannediyorum her zaman çok beğendiğnii söyler zaten. Bu daha psikolojik bir durum sanki.
- +1 yıl
neden sevişirken p*rno izliyorsun
ve sen nasıl iççamşırı giyiyorsun sevişirken?
Azdırmak için ve acayip işe yarıyor 😀😀
06 Yorumla
Sorananladm ama içinde olduğu kadın onu yeteri kadar azdırmıyormu yani? burdan bunumu çıkarmalıyz? :/
Soran+1 yılya biz birinciyi doğru dürüst yapsak razıyım aslnda... hep bir sorunlu oluyor. Bazen yeteri kdr sertleşmiyor vs...
Soran+1 yılnereye geleym? :)
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Fazla derin düşünme seviş ve orgazm ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılıcınde oldugu kadına karsı arzusu dusuk demektır
113 Yorumla
Sorananladm
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olabıldıysem ne mutlu ama bu durum ılerı donuk sana cok sıkıntı yaratabılır. Empati kurdur senın ondan haz almayıp baska vıdeoda bosalmana goz yumabılır mıydı Bence kendını ufak seks oyuncagı nıyetını kullandırtma sadece senı arzulayan ya da sadece senınle bosalabılecek bırıne sans ver
Cevap sahibi+1 yılİlişkin ne kadar ciddi boyutta? Seni elbette hem sevip hem tatmin edecek ve senınle tatmın olacak ınsanlar vardır
Soran+1 yılİlişkim çok ciddi durumda. Nişanlım olur kendisi
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum ama senınle yasadıgı da hos bır durum degıl nasıl bu kadar rahat kabullenebılıyorsun sorun etmeden
Soran+1 yılyo sorun ediyorum etmiyor değilm, Madonna sendromuymuş mesela psikolojide bunun adı... çok önem verdiğin bir kadının karşısında : ya olmazsa? diye düşündürüp mahcup olma korkusundan dolayı ilişkiye girmek için stres yapmak.
Cevap sahibi+1 yılBılemıyorum elbette bılımsel bır karsılıgı vardır ancak kendımden pay bıcecek olursam eskı bırlıkte oldugum bır kısıyle yasadım aynısını ama bunun tum kaynagı ondan haz alamıyordum anca sevgı oldugu ıcın devam edıyorduk. Sonuc olarak dedıgın gıbı de olsa veya benım dedıgım gıbı de olsa cok kotu degıl mı ınsan arzulanmak ıstenılmek ıstemez mı ve bu ıstekle bırlıkte olmaz mı Bu olmadan yapılan bırlıktelıgın cop bır doyumsuz bırlıktelıkten ne farkı olur kı
Soran+1 yılarzumda da sıkıntı yok tek istediğim sensin zaten senden sonra hiçbir kadın güzel gelmiyor herkes çirkin bana göre der hep. Bilemiyorum tamamen psikolojik ve bunu brlkte aşmalıyız onunla sanırım
Cevap sahibi+1 yılElbettekı ona yardımcı olmalısın sorun burada sen kaynaklı degıl ondan kaynaklıyor onun bunu asması ıcın elınden gelenı yapmalısın bu sevgı uzantısı fedakarlıktır. Zaten ılıskımde cıddı dıyorsun yanı bu kotu durumu asamasa bıle ayrılmayı dusunmen zor gozukuyor boyle dusunen bırı bu durum yuzunden sanırsam aldatmayı da dusunmezsın herhal yıne de bılemem kısılere gore degısır dusunceler ama gerıye pek te secenek kalmıyor
Soran+1 yılasla aldatmam çok seviyorum... aşk açısından herşey rüya gibi zaten mükemmel... hiç yapmadık da değil aslında yaptık zaten. Ama çok başbaşa kalamıyoruz bir, ikincisi stres yapıyoruz başbaşa kalınca. üçüncü ben burada bahsetmedm ama bende de vajinismus var. bacaklarımla engelleynce giremiyor ereksiyon halindeyken sonra ben engelleynce düşüyor.
Cevap sahibi+1 yıloo vajınısmus cok sıkıntı ya cınsel ılıskı de zevk alabılmen ıcın bu konuda da karsındakının sana yardımcı olması gerekıyor veya karsındakı cok ıyı tecrubelı bırı olması gerekıyor dıger turlu haklısın dedıgın sorunları cok yasarsın hıc keyıf bıle alamazsın daha cok sogutur senı
Soran+1 yılyani işte o da tecrübeli olmasına tecrübeli de, sert sekse alışmış hep. Ben de haliyle gelemiyorum vaj. den dolayı sert yapmaya. Blmiyorum bk bir durum ya.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın hastalıgından dolayı serte gelemezsın karsındakı de devamlı sert ısterse dedıgın gıbı b*k bır durum keyıf yerıne acı alırsın sana soft lazım yumsak yumsak hıssettıre hıssettıre vajın yatagını hazırlayarak tatlı bır seks lazım
+1 yılKendini daha hırslandırıyor.
00 Yorumla
+1 yılBunu kimin için düsündün sevgilin mi eşinmi
04 Yorumla
Soraneş adayım...
- +1 yıl
Arzulattr kendini sende
Soran+1 yılarzuladığını söylüyor ama onu tahrik eden şeylerden de vazgeçemiyor.. çoraplar, seksi çamaşırlar vs...
- +1 yıl
Snde giy kadnsın sexsi çamaşrlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılazdırma amaçlı merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni görünce azmıyomu yani... :/
Cevap sahibi+1 yılhayır sadece değişiklik daha fazla ilgisini çekiyor..
karşıdaki kadın senden daha güzel ve seksi olduğu için değil farklı biri olduğu içindir
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. kendini azdırmak için
00 YorumlaBoşalma sorunu olabilir oda böyle boşaluyor
00 Yorumla
+1 yılO kadın onu tahrik etmiyor anlamına gelir
00 Yorumla
+1 yılsadece eşıne odaklanır kımseyı dusubnmez
00 Yorumlaseni arzulamaıyor sadece ihtiyaç gideriyor
16 Yorumla
Soranyaaa
- +1 yıl
görüntü onu gösteriyor hatta bir defa bile zor oluyor diyorsun, boşa kürek çekmek bu durum böyle fantezi olmaz yıllar geçer evlenirsin v. s o zaman değişikler arayabilir ama siz daha birbirinize ne kadar doydunuz ki sertleşmek için çoraptı jartiyerdi hatta film açıyorsunuz garip bir durum
Soran+1 yılya blmiyorum sevgimiz aşkımız herşey mükemmel sanki bir bu eksik. Bunun için ayrılınırmı
Soran+1 yılaşıcaz sorunları evlenicez yakında çünkü yapcak bir şey yok. Bende vajinismus var bu arada. biraz da bundan kaynaklanıyor sanırım yukarda bahsetmesem de.
+1 yılEskidendi onlar :D
02 Yorumla
Sorannasl yani
- +1 yıl
Şimdilerde direk düşlediği ne daliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden yeterince tahrik olmuyor anlaşılan...
00 Yorumla
+1 yılSeni arzulamıyor sadece delik olarak görüyor
14 Yorumla
Soran+1 yılalla ala o zman evliliğmz sakattamı olucak? dili arzuladığını söylüyor ama...
- +1 yıl
Sen başkasını arzuladıgını nerden biliyorsunki hayal ettiğini falan?
Soran+1 yılbaşkasını değl de, mesela beni jartiyerli hayal ettiğini, jartiyer düşündüğünü flan söylemişti.
- +1 yıl
Seni düşünüyorsa normalki ben başkasını düşünüyor sandım. sen jartiyerle sürpriz yap birgün parçalar seni
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıldaha azdırmak için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeksi değil misin
08 Yorumla
Soran+1 yılseksiyim aslnda... genelde erkekler tarafndan hep arzulandm. Ama bu kişi tarafından seviliyorum. Arzu daha az tam tersi.
Cevap sahibi+1 yılArzuladığını nasıl biliyorsun
Soran+1 yılyeterince arzulamıyor diyorum yanlşmı okudun?
Cevap sahibi+1 yılErkekler tarafından?
Soran+1 yıldaha önceki hayatmdaki erkekler... sevilmedm yani. Hep arzulandm. Beni tek seven o oldu. Bunda da seks ve haz eksik.
Cevap sahibi+1 yılÇok sanssizsin
Soran+1 yılşanslıyımdır aslnda, ama aşk&seks bir arada olamıyomu sanki...
Cevap sahibi+1 yılOlmuyorbence de
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar