Gizli Üye(30-35)+1 yılAynisi banada oldu. Kesinlikle olmazsin tatlim..
Olmak icin dogrudan dogruya temasi gerekmekte. Birde yikamis sayilirsin.. Ihtimaller dahada azaliyor07 Yorumla
Soran+1 yılEminsin deme gerçekten rahatlamaya çok ihtiyacım var saatlerdir mahvoldum
Cevap sahibi+1 yılOyle bir ihtimal 0.5467 dir anca yani..
Disardami bosaldida pet sise doktu
Soran+1 yılEvet dışarıdaydık
Cevap sahibi+1 yılParktami?
Birde su yaptigin icin spermler dagildi ve azalirdi zaten
Soran+1 yılYok parkta değil ama elimden yapışkanlığın gitmesi için su döktü sadece yani öyle temiz yikayamadım
Cevap sahibi+1 yılAma sonucta dagildi ve sildinde. Dogrudanda temas yok. Birde bazilari icine bile bosalsa kalmiyor dusun
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. İhtimal yok yüzde sıfır...
Eminim ayrıca.03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi buradan bazıları olabilir diyor
Soran+1 yılİnşallah ya teşekkür ederim
spermler ilk 30 saniye içinde canlıdırlar. sonrasında aktifliğini yitirirler. dolayısyla hiçbir etkisi olmamıştır.
010 Yorumla
Soran+1 yılEminsin deme kesin yani
Soran+1 yılAma temiz yıkamadım yapışkanlığı gitsin diye şişeden biraz su döktü sadece
Soran+1 yılAy inşallah ya
Soran+1 yılBelirtiler var da normalde de gecikti zaten olamadım
Soran+1 yılİnşallah çok teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Elini yıkadıysan o spermler öldü gitti kalan olsa bile elinde.. Hamile olursan sende bir Meryem sayılırsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılAmca benden seni bekliyordum gerçekten ya sen çok iyi biliyoraun ma sadece pet şişeden biraz su döktü sadece o da yapışkanlığı geçsin diye temiz yıkamadım yani
Soran+1 yılÇooook teşekkürler amcacım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
kızlar adet dönemi veöncesi aşırı duyarlı oluyorllarmış on dönemde adet gösebile habiler kalma şansı çok yüksekmiş gecmiş olsun 9 ay sonra nini söyleme ihtimalin var
02 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme lütfen
- +1 yıl
kız adet döneminden 6 gün önce göğüsleri şişer uçları hassalaşır hamile kalmaya elverişli hale gelir kadın adet dönemi sonrası üç veya dört gün sonra az bir kanama olursa yerleşme kanaması yani bebek için rahime yerleşmiş ve gelişmeye başlamıştır anlamına gelir bak yerleşme kanması adı çocuk için sprm ve yumurta buluşması yeterli olasılık zyıf aslında bir damlada onedenle 100 milyon sperm hücresi var on gün sonra test yapmanı öneririm 3lira zaten test aleti
+1 yılVay arkadaş siz hamileliği ne sanıyorsunuz anlamadım
Aynı bardaktan su içtik hamile kalmış olabilirmiyim?
Benim resmime bakarak mast yapmış kızlığım bozulmuşmudur?
Bırakın bu işleri allah aşkına bu nedir ya?22 Yorumla
Soran+1 yılLütfen gerçekten bilgisizim sormak için sormadım böyle bir ihtimal var mı
- +1 yıl
Yok Yok sperm hava ile temes ederse ölürler toplu katlşyam yapmış olursun
Sevgili okurum diye başlayasım geldihaydar amca misali ;
ya yumurtaya can veren allah size niye düsünme kabiliyeti vermemis 2 gun once olmasini bekledigin reglin bu gun olan durumla ne alakası var be bacım ya 😊00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynısı bu gün başıma geldi elime boşaldı hemen gidip ellerimi sabunla yıkadım eve gelip dünya kadar deterjanla tekrar yıkadım hiç bı yerime dokunmadım elimdeyken 😂
00 YorumlaFışkırdıktan sonra hava ile temas eder etmez 3 saniye içinde oksijen hepsini yakarak öldürür
00 Yorumla
+1 yılneden eline boşaldı şimdi anladım... abla sende kafa yokki kafana boşalsın... mal gibi bişeysin sen ya...
04 Yorumla
Soran+1 yılLütfen gerçekten bilgisizim sormak için sormadım böyle bir ihtimal var mı
- +1 yıl
ablacım yeme bizi gece gece ya...
Soran+1 yılYa yemin ederim ya cevap ver
- +1 yıl
valla bilmiyorum arkadaşım... böyle şerefsizce ve sapıkça bir şey yapmadığım için anlamam bu işlerden...
öf.. ulan ziki eline alana kadar birazda bu yönde bilimsel dergi, yazı, makaleler okusanız ya.
00 Yorumla
+1 yılkız yok ne hamilesi içine girmeden olmaz öyle şey sıkma canını
06 Yorumla
Soran+1 yılYaa eminsin deme valla sormak için sormuyorum gerçekten bilmiyorum
- +1 yıl
korkma olmaz ya bana güven biz çocuk yapmak için oranın derinliklerine iniyoruz ancak oluyo dışarıdan helede çamaşırla Wifi mi var kız seninkinde spermi uzaktanmı çekiyo :)
Soran+1 yılAma değmiş olma ihtimalide var işte çamaşır kaymıştı biraz cünkü
- +1 yıl
kız olsun daha arada geçmesi gereken zar var engel çok öyle hemen olmaz bana güven ya 17 yıllık evli biri olarak tecrubeme güvenirmisin
Soran+1 yılPeki çok teşekkür eserim ya gerçekten içim çok rahatladı şu an
- +1 yıl
Ama olursada benim adımı koyarsın artık :)))
Sevgilini elinle boşaltmasını biliyorsun...
Bunu mu bilmiyorsun :D
*01 Yorumla
+1 yılYüksek ihtimal olabilirsin, bence en kısa sürede doktora git durumu anlat 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
04 Yorumla
- +1 yıl
Tabiki de yok :))
Soran+1 yılİnşallah :(
- +1 yıl
Korkma korkma ;)
+1 yılhiç belli olmaz, büyük ihtimalle olmaz ama olmaz olmaz
06 Yorumla
- +1 yıl
dedim ya büyük ihtimalle hamile değilsin ama yolunu bulan bir sperm ihtimali çok çok çok düşük de olsa vardır.
Soran+1 yılOfff ya
- +1 yıl
canını sıkma, başka yardımcı olunacak birşey varsa sorabilirsin
Soran+1 yılYok sadece bunu kesin bir şekilde öğrenmeye ihtiyacım var
- +1 yıl
ok, tıpta hiçbir şey kesin değildir
Gizli Üye(36-45)+1 yılya kızım akıl var mantık var elını yıkamıssın ıste sperm ölmüş gitmiş bişe ıolmaz bu kadar bılıncsız bılgısız s. ks cahili halde s. ks yaşamayın ya
03 Yorumla
Soran+1 yılLütfen gerçekten bilgisizim sormak için sormadım böyle bir ihtimal var mı çünkü elimi temiz yıkamadım sadece şişeyle su döktü elime yapışkanlığı geçsin diye
Cevap sahibi+1 yılbişey olmaz su ve hava ile temas eden sperm hucrelei ölür
Soran+1 yılPeki teşekkürler
kalmazdın içine boşalmadıgı sürece sperm hava alırsa bozulur işe yaramaz
02 Yorumla
Soran+1 yılDış ortamda ne kadar zaman yaşarlar ki
+1 yılsuya tutup elini kuruladıktan sonra daha canlılığı kalmaz hücrelerin.
sabun kimyasaldır ve öldürür010 Yorumla
Soran+1 yılSadece elimden yapışkanlığı geçsin diye su tuttu biraz şişeden
- +1 yıl
o zman sakat. ama o milyonda bir ihtimal
Soran+1 yılOff ya ama açık havadaydık biri açık havada ölüyor dedi hemen
- +1 yıl
kirli hava ömrünü azaltır. çeşme suyu da öldürür. içme suyu mu döktü eline?
Soran+1 yılEvet içme suyu pet şişeden işte
- +1 yıl
içme suyu pek zarar vermez spermlere. ama elini kuruttuysan eger hücreler zaten buharlaşmıştır. ya elini vajinana sokmadıysan bişey olmaz
Soran+1 yılYok kurutmadım kendiliğinden kurudu zaten elim ya elimi tabiki sokmadım da vjina ağzına değmiş olabilir
- +1 yıl
ya çok evham yapmana gerek yok. zaten vücut sıcaklıgı da yaz aylarında gayet yüksek. spermin yaşama ihtimali çok düşük?
Soran+1 yılİnşallah ya teşekkürler
- +1 yıl
ben teşekkür ederim
yok içine boşalsada olmazdı adetten5gün önce ve 5 gün sonra olmaz
Tabiki asetin düzenli ise06 Yorumla
Soran+1 yılAdetim düzenli değil ama daha olmadım zaten sadece geçen ayki hesaba göre iki gün önce olmam gerekiyordu
Soran+1 yılDediğim gibi emin değilim çamaşırı düzeltmeye çalışıyordum elim o kısma değdi mi değmedi mi emin değilim gelse de böyle bir ihtimal var mı
Soran+1 yılPeki teşekkürler
+1 yılyuh yuh yuh... sizin gibi kızlar yüzünden evlenilecek kızlarda size özendi şimdi kız kalmadı.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
evleneceğin adamın yüzüne nasıl bakacaksın. Ahlaksızlaştınız iyice.
Soran+1 yılEvleneceğim adam o zaten.
- +1 yıl
evlendikten sonra yapsan bunları günaha niye giriyon.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhaha korkma kesinlikle gereksiz evham yapiyosun :)
03 Yorumla
Soran+1 yılOf inşallah ya :(
Cevap sahibi+1 yılYa inanmadim ama ne diyim :)
+1 yılahahha abi trolsun dimi. l*n olur mu öyle bir şey havayla temas ettiği an ölüyor onlar.
00 Yorumla
+1 yılEyvah elin hamile tatlım.
11 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılYA sana ne içiriyolar bana da göndersene... ;)
110 Yorumla
- +1 yıl
Kızım soru soruyorsun sorduğun soruya kendin cevap veriyorsun zaten ondan sonra biz den yardım istiyorsun ben halmile sin diyince sen hamile kalacakmısın ki bunu illaha birinden duyma çabası nedir?
Soran+1 yılBilmek istediğim böyle bir ihtimal var mı yok mu ya?
- +1 yıl
Öyle bir ihtimal yok eyer olursa da sen tarihe geçersin... ;)
Soran+1 yılAy hadi inşallah ya :(
- +1 yıl
Senin yaşın kaç?
Soran+1 yıl..18
- +1 yıl
Anladım.. Bak daha yaşın küçük büyük ihtimal ailen den ve çevren den duyduğun saçma sapan kulak dan dolma şeylerle hayat geçmez madem bir konu hakkın da bilgin yoksa önünde internet denilen bir kütüpane var gir araya ögren bu işleri ondan sonra kiminle ne yaşayacaksan yaşa ve bundan sonra bu işi yaparken korunun korunmadan böyle şeyler yapmayın sakın sonra böyle oturup kara kara düşünürsün.. ;)
Soran+1 yılHaklısın öyle yapıcam bir dahakine...
- +1 yıl
Hadi bakalım bir daha da böyle saçma bir soru sormazsın umarım... :D
beynin farklı bir şekilde işliyor :S
05 Yorumla
Soran+1 yılKesin mi
Soran+1 yılİnşallah ya, teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzyılın gerizekalısısın
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmemek suç mu
Cevap sahibi+1 yılGerizekalı karı. hiç okuman yazman yok. aç oku nasıl oluyor. Bu kadar aptal olunmaz ki Okumazsın ama her türlü pozisyonda boşaltırsın.
+1 yılElin hamile kalmistir onada baktir:)
02 Yorumla
- +1 yıl
Kizim bisey derdim de neyse canin sikilir takil kafana gore
+1 yılBaşımıza geldi, olabilirsin.
04 Yorumla
- +1 yıl
Ihtimal kucuk ama tabiki var, olmaz olur mu.
Soran+1 yılOfff ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet 3 aylık hamilesin hayırlı olsun😂😂
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok tabikide
Soran+1 yılEminsin?
Cevap sahibi+1 yılYok emineyim. Tabikide eminim
Cevap sahibi+1 yılCan sıkıntısı ya. farkettiysen dalga geçip konuşuyorum 😂
+1 yıl;))))
Parmak bebegin olur00 Yorumlasaçma sapan sormayın ya
00 Yorumla
+1 yılElin hamile kalmış geçmiş olsun.
01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılokumadan söleyim hamilesin intihar et
00 Yorumla
+1 yılsoktuğu yere neden boşalmadı
00 Yorumla
+1 yılyüzde sıfır
03 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin doğru olsun lütfen dalga geçme
- +1 yıl
ciddiyim!
Soran+1 yılİnşallah ya peki teşekkürler
+1 yılergen misiniz a q
17 Yorumla
- +1 yıl
mümkün değil elinden sperm akmıs gitmiş.. olay bitmiş..
Soran+1 yılAma elimi temiz yıkamadım sadece yapışkanlığı geçsin diye su döktü pet şişeyle
- +1 yıl
bişey olmaz canımmmmm hiç bişiy olmaz.. vajinanın üstüne boşalsada, fışkırtsada bişi olmaz içine sokup boşalmadığı sürece rahat ol
Soran+1 yılOff teşekkürler gerçekten rahatladım
- +1 yıl
beni de tahrik ettin ama:( konustuklarımızdan tahrik oldum snn yüzünden :(
Soran+1 yılHalla halla taheik olacak ne vardı :(
Hamilesin :)
02 Yorumla
+1 yılrisk 0 ın altında
05 Yorumla
Soran+1 yılUmarımm
- +1 yıl
cidden korkuyormusun yoksa billur mu geçiyorsun milletle
Soran+1 yılValla çok korkuyorum
- +1 yıl
saçmalama git duşunu al yat uyu
Soran+1 yılİçim rahat etmedi ya bir türlü
+1 yılyok rahat ol
00 Yorumla
+1 yılKesin hamilesin
06 Yorumla
- +1 yıl
Avucuna mı boşaldı?
Soran+1 yılEvet ama sonra elimin her tarafına yayıldı
- +1 yıl
bir özelden yazsana sen bana
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Sana bir şeyler öğretmek gerek
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir git ya
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok bir ihtimal.. millet içine boşaltır zor hamile kalır. Sen elledim diyorsun.. boşver sen onları hayatına bak..
Soran+1 yılNe biliyim buradan bazıları olur diyor
Cevap sahibi+1 yılOlur diyen spermi eline alıp zarar vermeden parmağı ile rahim ağzına krem sürer gibi sürdüyse.. binde bir ihtimal..
+1 yılOlmazsın korkma
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne