Demişdim :)
Zayıf mı balık etli mi?
Demişdim :)
madem balık etli seviyolar neden evlendikleri zaman biraz kilo alınca kilo vermesini istiolar eşlerinin. çok gördüm ölelerini madem balık etli sevionuz evlendinizde o kızın kilo alıp balina olcanı düşünmelisiniz :D
link
balık etli fikrim budur..bazıları şişmanla balık etli sözünü karıştırıyor..benim sevdiğim balık etli kıvamı budur..zayıf tahta gibi cıkh..asla!
Cevap
38Cevap
tabiki de zayıf biriyle sex guzelolur neden mi ? çünkü zayıf olanı evire cevire becerirsin altına alırsın ustune alırsın yanı daha esnek ve hareketlı olur , ama şişko bi kızla sınırlı yapabıldıklerın anca domalır oyle yaparsın çok nadirdir başka pozısyonlar yanı malak gibi yatarlar bu tipler yanibiuyuk çogunluğu heyecan vermez
Şişko demedik balık et dedik :D
balık etlıler de aynı sayılır zayıf hatunun tadı bambaşka
balık etlıler görsel de guzeldır
zayıflar işlevde guzeldir
kapişş :)
Balık etli hatun bambaşkadır. Hayatımda 1 kez, zayıf biriyle ilişkiye girdim ve zayıf hatunları tek celsede çizdim. Sayesinden 1 prensip daha edindim. :)
balık eti ama balina da balık tır unutmamak gerekir ama kemikli olmamak kaydıyla biraz narin olnalarda ilgimi çekiyor yani canım çekiyor
Güncellemeyle diğer güncellemeni güncellemişsin, ne diyiim :)
duruma göre değişir, çılgın pozisyonlar için esnek ve zayıf denebilecek birisi. daha kızgın fetiş şeyler içinse ele avuca gelen birisi, kalça tokatları falan...
genç erkekler zayıf fit sever olgun erkekler balık etli dolgun bayanaları sever bukadar basit :P
Tavuk etli daha iyidir birazda nohut olsun .içinde O_o
sexde tabiki balık etli kuru kızı napcan kemikleri falan kırılır al başına dert
balık etlimi? balinada balıktır. ince yapılı biri lütfen
zayıf bayanlardan hoşlanıyorum
ama biri bir diğerinden daha iyi olarak söylemem
Zayıf bence göğüs ölçüsü 80 a-b kilo 45 malûm ayakta seks. Erkek ayakta kız boyuna sarılarak kucakta.
::)) Sen balık etliysennn yerimmm bitiremem :):) o derece ;)
Saol ya :D
Öyle elime yağdı, göbekti kiloydu gelmeyecek ama çok kara kuru bir şey de olamayacak :D
zayıf tabi ki, balıketli kadın yatakta kıvrak olamaz, hantal kaçar, en iyisi zayıftır.
Kadın dediğin ele avuca gelecek aşırı kilolu değil zayıfta değiş ortası tam karar xD
balık etli biriyle seks yapmak isterim çünkü zayıf olanın kemikleri acıtır
%95 imizin buna "balık etli" diyeceğini bile bile soruyosunuz :)
nefes alsın yeter dermişim ;)))
sen zayıfmısın balık etlımısın onu soyle :)
Aşağıda verdim bu soruya cevabımı :D
Yoruma yazcama güncelleme yaptım senin yzünden :D
Pek emin değilim yani genelde kişiye göre değişiyo herkesin balık etli anlayışı farklı bence, ama bana göre ben balık etliyim.
evet 90 kılo olan kısıde balık etlıyım dıyor 65 kılo olanda ama gercekten balık etlı olmak boyunla dogru orantılı hafıf ılolu olmaktır buda en guzelıdır yumusak bır ten ve dokundugunda hıssedebılecegın hıssettırebılecegın bır ten balık etlı bırıyle sevısmek oldukca keyıflıdır
Evet Allahtan gizliyim sakar ve dalgın biri için normal bir davranış gerçi :))
Bedenin orantısı önemli bence.
Tabiki baliketli atınca elini dolduracak yani
Kız dedigin hamsi gibi olacak :))
neden canım bunun ortası yokmu :)
tasiyabilecegim kadar biri olsun ;)
bu soruyu sorma nedenini öğrenebilirmiyim
Merak ..
Pek emin değilim yani genelde kişiye göre değişiyo herkesin balık etli anlayışı farklı bence, ama bana göre ben balık etliyim.
Çok şükür aşırı bişeyim yok en azından hiç bi sevgilim kilo vermemi istemedi aksine verme diye kızdılar demekki sorun yok :D
Hayırr
balıketli ve beyaz tenli kızları beğeniyorum
kesinlikle balık etli, zayıflardan hazzetmem.
Hangisi daha güzelse =))
kesnlikle zayıf derdim erkek olsaydım
Sen benimle yapmak istermiydin ?
Kriterlerime uyman lazım.
Uyuyormuyum
Bilmem pek emin olamadım.
Olunca mesaj at bana, bekliyorum.
erkek olsam balık etli derdim ;)))
balık etli olsun, ama bak çok şişman istemem
zayıf bence
Zayıf olmasını isterdim heralde
balık eti... esmer ten...