Genelleme yapma diyenleriniz olacak ama %90ınız geri kafalı. Bakir olupta bakire kız isteyenleri anlıyorum saygıda duyuyorum gayet doğal hakları. Ama evlemeden önce her boku yiyip bakire kız arıyorum diye ortalıkta gezinenlere ne demeli? Erkek yapar kadın yapamaz diyenler mi dersin, bakire olmayan kadına ikinci el kullanılmış mal diyen mi dersin.. Mantıklı şekilde neden böyle düşündüğünüzü söyler misiniz? Haddinizi aşmadan saygı çerçevesinde cevaplar istiyorum lütfe
Cevabın nedir?
- Cinsellik konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q3287125-kizlar-bekaret-zariniza-sizin-de-bu-kadar-onem-vermeniz-sizi-rahatsiz
Kızlar bekaret zarınıza sizin de bu kadar önem vermeniz sizi rahatsız etmiyor mu? zar mı daha önemli sizin beyniniz ve kişiliğiniz mi?
köle alırken dişlerine bakılır. at alırken dişlerine bakılır. siz de sizi alırlarken buyur bak ben bakireyim zarım da var diyorsunuz :(( bu aşağılıkça bir şey değil mi sizce de? erkeğin sizin üzerinizde bu hakkı varmış gibi boynunuzu büküyorsunuz siz kalite kontrolü yapılacak bir mal mısınız? bu durum sizi rahatsız etmiyor mu? beyniniz ve ahlakınız var sizin kişiliğiniz var sizin. bu sizi yeterince insan ve dürüst yapmıyo mu?02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle kızlarda var onlarıda anlamıyorum
- +1 yıl
ben de anlamıyorum ve bu sitede ne zaman böyle şeylerle karşılaşsam hemen lafımı söylüyorum.
ben bir erkek olarak bunlardan daha akıllı kızlar istiyorum hayatımda :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim için bakirelik kafada. Eğer benimleyken başkasına bakmayacak sadık olacaksa sorun yok. Geçmişi zaten beni ilgilendirmez ki.
34 Yorumla
Soran+1 yılBunları görmek istiyorum işte👏🏻👏🏻
- +1 yıl
bende senin gibileri ama işte bana denk gelmiyo genelde kızlar :D Birileri haklarımı yiyor ^^
Soran+1 yılHahahah çıkar karşına😄
- +1 yıl
senelerdir çıkmıyor bakalım :D
+1 yılBakir olup bakire aramak ya da bakir olmayıp bakire aramak bilmem ne bıdı bıdıları komple komik yani geçmiş geçmiştir kimse gelecekte başkasıyla olabilirim diye o anı yaşamaktan vazgeçmek zorunda değil içinden nasıl geliyorsa öyle davranabilir birini aramak saçmalık zaten ruh eşini aramazsın bulursun :)
22 Yorumla
Soran+1 yılYine herkesi düşünerek yazdım yoksa bencede öyle😄
- +1 yıl
Kumlarında oynasınlar boşver sence kısmını konuşmakta fayda var yoksa beyin göçü yapmak isterken beyni bedeninden göç etmiş insanlarla muhatap olursun :)
+1 yılbakirin , bakire istemesi veya tam tersi de dogal hak falan degildir. kimse kimsenin gecmisine karisamaz. bu kadar.
23 Yorumla
Soran+1 yılBen onun ilki olacağım için oda benim ilkim olsun diye düşünsünler hadi.. Ama yok olmuyor
- +1 yıl
insanlarin cinsel hayati olmasi onlari saygiya daha az layik falan yapmiyor yani. bizim bu dusunce tarzini asmamiz lazim onu diyorum. ilk falan vs bunlar uydurulmus konseptler.
- +1 yıl
haklısın bu ne ya birbirimizin hayatında tasarruf hakkımız mı var :) haklısın
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
46Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunun sebebi yetiştirlme tarzıdır. Aieleden aman ha kız oğlan kız lafı eksik olmazsa ve erkek yapınca helal erkek adam diye sırtı sıvazlanınca bunu iyi b*k yedim olarak düşünüyorlar. Bilseler o zarın aslında bebekken dışkı ve idrardan vajina yoluyla iç organlara bakteri ve mikrop kaparak ölümlere yol açmasın diye yaratıldığını eminim zara önem vermezlerdi. İlk giren ya da 2. giren arasında fark ne biri ilk diğeri 2. ama ilk yapmış olan eskide kalıyor değil mi? Adam olsa ilk ve son olarak kalırdı..
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet zarın amacı çok farklı ama insanlar anlamıyorki
Cevap sahibi+1 yılAnlamak istemiyorlar. Hala istiyorlarki ilk ben olayım karım başkasıyla yapmış olmasın. Yapmamış ama anal ve oral yapmışsa nerden anlayacaksın be hökküz :) Bunu düşünmüyorlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılafedersin ama geri kafalı ne demek eskiden böyleydi artık böyle mi demek istiyorsun,
bakire olmayan bir kız olarak karşındaki bir erkeğe nasıl güven verebileceksin merak ediyorum deliler gibide sevdiğini düşün herife nasıl güven verebileceksin pişman olmayacakmısın ben şahsen her gün pişman olacağım keşke diyerek yaşayacağım mesela ömrüm boyunca bir erkek olarak, ayrıca şunuda lütfen kafandan çıkar erkekler sürekli birileriyle yatıp kalkıyor davasından kaçın artık. geri kafalı olan afedersin ama sensin bakirelikten şundan bundan bahsediyorsun eyvallah allah gönlüne göre versin kardeşim. bana göre veya başka kesim erkeklere görede değilsin benim gibi düşünen ne kadar insan var biliyormusun ve ben geri kafalı oluyorum aklım geride mi kalmış siz ileri görüşlü falanmısınız kaçıncı yy da yaşıyoruz ve halen bakire bir kızım diye ağlıyormusun. gençlerimizin zihniyeti bozulursa toplumumuz bozulursa eğer bunu kimse düzeltemez. istersen mast yap istersen seviş istediğini yap ama onu kafanda belirlediğin evlendiğin adama sakla be güzelim o adam seninle bir ömür geçirecek ne günler ne vakitler ayıracak o adama değmezmi sanıyosun? karakterin ne kadar iyi olursa olsun karım bakire olmamış olsa ben ona belli etmesem bile içimden kendim düşünürdüm. aynı şeyler erkekler içinde kendim içinde geçerli bu dediklerim sadece kızlar adına düşünme. belki bakir değilim evet ama evleneceğim kadına kat kat affettirmeyi düşünüyorum kendimi. son olarak sürekli sevişen birileyirle hergün yatıp kalkan bir türk erkeğide yok ortada. belli bir kesim var onlar karakteri bozuk insanlar ki belli bir kesim yapıyor, 21 yaşındayım 2 kere yaptım 3 yıldır birliktede olmuyorum kimseyle? ben erkek olarak yapabiliyorsam sen kadın olarak yapabilmelisin. üniversitede 3 4 ay takılıp Türk erkeği dedi diye bıraktığım ağlayan zırlayan evime gelen o kadar kız oldu ki gün gelir, bu TÜRK ERKEĞİ sizi korur kollar kardeşim allaha emanet ol umarım karşılaşmayız seninle.15 Yorumla
Soran+1 yılYazacak çok şey var ama anlamayacağını bildiğim için tek tek uğraşmayacağım
Cevap sahibi+1 yılyazacak çok şey var haklısın bak ben seni yadırgamıyorum veya ezmiyorum kızım. yaşamınıda kısıtlamıyorum hayatını da dilediğini yapmakta özgürsün. burada ben öyle değilim dediğin o kadar erkek var ki hiç biri kabul etmez çok nadir insanlar kabul eder. ve şunu sana burada belirteyim gizli olduğun için gizliden yazdım yoksa bende gizli yazmazdım kendimi sakladığımda yok.. benim 4 yıllık ilişkim var ve oda bakire değil. bak sana bunları yazan ben kabul etmişim sana yardımcı olmaya çalıştım muhalefet olmaya çalışmadım... türk erkeği lafınada çok sinirlendim sırf bu yüzden yazdım zaten yazıp dakikalarımı senin gibi geri kafalı kendini üstün gören bir kadınla muhattap olacak değilim. kendimi yeterince açıkladığımı düşünüyorum. iyi geceler.
Soran+1 yılBen kendimi üstün falan görmüyorum gözümde herkes eşit hatta geri kafalılar bile 😕 Nerden vardın bu kanıya bilmiyorum ama neyse iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılabi ne kadar inatçı gıcık bir kızsın cümlelerimden anlattıklarımdan bir mantık çıkarır insan
zorlamıcam 1 2 3 TIPPP. (cevap vermek zorunda değilsin lütfen cevap verme dinlemek görmek istemiyorum. kalın kafanın içinden çıkanlarıı...)
Soran+1 yılPeki
+1 yılBen bakire kiz isteyenlere once sunu soruyorum.
Bugune kadar kac kisi ile birlikte oldun ya da kac kızı bozdun?
Kisi once kendisine bakmali. Onune gelenle yatip kalkıp , eline fırsat gectiginde bir kizi bozuyor sonra diyor ki bakire istiyorum. E senin bozduğun kızı baskasinin almasina gönlün razi da baskasinin bozduğunu sen nie almiyosun diyince susuyolar genelde22 Yorumla
Soran+1 yılİşte verecek cevapları yok o kafayı anlamıyorum bir türlü
- +1 yıl
Ben de anlamıyorum ama var böyle gerizekalı bencil pislikler
+1 yılAtaerkil yetiştirildikleri için aman oğlum aslan oğlum kaplan oğlum dıye övule övule buyutulduklerı ıcın. Yıkacagız ataerkıyı degıstırecegız paraya ve pen. se tapanların yönunu var ol femınızım
22 Yorumla
Soran+1 yılAnneler bile böyle yapıyor aman oğlum diye :/ yani bazı anneler
- +1 yıl
onlarda ataerkıyle buyuyor sısteme boyun egıyor egmeyın egmeyelım egdırmeyelım yoldaslar
+1 yılBen %90 gerisi içine girmeyen kişiyim namus bacak arasında olan bişey degil oturup kalkmasını davranmasını bilendir namus mesela 1 kişiyle beraber olmuş bozuk dur buna bizim erkekler işte o*ros diyorlar ama 1 kız vardır bakiredir 50 kişiyle öpüşmüştür buna okey diyolar ne anladım ben bu s*kişten afedersin bence cok geri kafalı erkekler var katılıyorum 1 damla kan için milletin gururuyla kalbiyle oynanmaz yazık
24 Yorumla
Soran+1 yılOnlar için tek önemli olan zar. Zar hariç her şeyini versin ama zarı korusun bu çok önemli (!)
- +1 yıl
bence sacma bana göre başlarım zarından ya bakire olur ben evde olmam birisiyle yemedigi halt kalmaz bakire olmaz ama namuslu olur
Soran+1 yılNamus bacak arasında değil buna çok inanıyorum
- +1 yıl
bende belirttim işte namus bacak arasında degil bunu anlamaları zor sürer ama olgunlaşınca anlarlar bence
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. bence yanlıs düşünüyorsun. erkek ve kızın doğaları kulvarları farklıdır. dinen zinadır evlilik öncesi ilişki her 2 taraf içinde ama kızın erkekle sidik yarıstırması hos degıl. soruna cevaben soyle acıklıyım. erkek gencken evlilik düşüncesi yokken yani tabi saftirik kendini korumasını bilmeyen kızı cukecek. erkek bu. si kmek güzel birşey. zevkli. kızın bekaretini mi düsünsün. kızın bekaretini sahibi olan kişi düşüncek. kız yani. senin araban olsa ona sen sahip cıkmazsan kim cıkar. böyle düşün. sonrada aklı basına geldiğinde evlilik isteği oldugunda temiz düzgün namuslu kız bakar. kirlenmiş ortalık malı olmus kızı erkek istemez bu da dogal bir durum. ama tabi bakir olmak bence güzel. zina suc. hem ilkini karınla yasamak da daha hoş. o utangaclııg.
12 Yorumla
Soran+1 yılBin kere eksi verebilseyim bin kere verirdim senşn şu zihniyete
maalesef toplum yapısı bu şekilde. Erkek her boku yesin kız bakire olsun. Ruhu fahişe olduktan sonra bedeni bakire olmuş neye yarar?
15 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle
Soran+1 yılSitede görüyorum yani salak saçma düşünceler sinirleniyorum haliyle
Soran+1 yılMaalesef 😐😕
+1 yılNeden böyle biliyor musun? Bu zihniyetteki embesiller ilişkiye girmeyi skor olarak gördükleri için kadını elde edip bununla arkadaş ortamında hava attıkları için, ilişkiye girmiş her kadını o ortamlara meze sanıyor bu... Karşılıklı yaşanan bir şey olduğunu düşünemiyor at kafaları. Neyse daha fazla ağzımı bozmayayım.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir de ortamlarda falan anlatıyorlar ya nasıl ayar oluyorum.. Sanki tek kadın yaptı bu işi
Bende "bir erkeğin bakire bir kızı haketmesi için kendisininde bakir olması gerekir" diye düşünüyorum. Bende bişeyler yaşadım ve tecrübe edindikçe de çok çok pişman olmaya başladım. Gerçekler acıdır ne yazıkki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen neden bu kadar gerildin ki?
Kim ne pok yerse yesin...
Yok geri zekalı
Yok geri kafali...
Bunlara ne gerek var?
Önce bir sakin ol
Nedir bu gerginlik?
Durumuma da cevap vereyim.
Bekarim ve bakirim.
Bu vakitten sonra evlenir miyim bilmiyorum.
Evlenirsem de bakire kız isterim...03 Yorumla
Soran+1 yılPeki tamam amca
Cevap sahibi+1 yılEdepsizlik yapma.
Haddini de asma.
Dengesiz ergen...
Soran+1 yılAmca dedik ne edepsizliği? Zoruna gidiyorsa yazma
Bu konuyu çok konuştum kısaca sana sonuna kadar katılıyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılDeli oluyorum her yerde bakirelik konuşuluyor bir de
Soran+1 yılEvet isterse bakire olsun bakireyim diye yalan söylesin, analda yapar oralda. Ama bu biraz erkeklerin namus bekçiliğinden dolayı oluyor
+1 yılSana katılıyorum lakin o kadar adalet olsaydı, insanlık olmazdı.
10 Yorumla
+1 yılMantıklı olan da islam dinine göre de herkes dengi olanla evlenmeli. Bakir bakire ile bakir olmayan bakire olmayan ile evlenmeli ;-)
08 Yorumla
Soran+1 yılBenim mantığım islamada uyuyor mu yani
- +1 yıl
Dip Not: Bugün bakire bir kızla evlense ne olur yaşadıkları yanına kar mı kalır sanıyorsun? Yarın bir başkası da evlendiği kadınla cinsel münasebet yaşar çaktırmadan ;-)
Soran+1 yılYok ya öylede olmasın
- +1 yıl
Uyuyor tabiki de.
Ben etme bulma dünyasında yaşadığımızı düşünüyorum.
Şahsen bugün hayatımda birisi olsa bir başka kadın dünya güzeli olsun gelip önümde soyunup beni arzuladığını söylesin ortam uygun bile olsa gözüm görmez. Allah da yaşatmasın.
Sevgilimden ayrı olduğum dönemlerde evime kadar gelip ağzıyla isteyen taş gibi kızlar olmuştu ama ben onları evimden kovmuştum. Ya sevgilimle tekrar barışırsam diye düşünürüm. Şahsen benden ayrı olduğu dönemde bir başkasıyla bir şey yaşamasını kaldırabilirmiydim diye sorarım kendime alacağım cevap hayır olacağı için bende uzak dururdum.
Evlendikten sonra beni aldatacak kız oğlan kız ile evleneceğime bir ömür bana sadık kalabilecek bakire olmayan bir kızla evlenmeyi tercih ederim.
Allah aldatmayı da aldatılmayı da nasip etmesin ;-)
Soran+1 yılVaay güzel düşünce👏🏻👏🏻 tebrikler
- +1 yıl
Sonunu düşünmeyenin halini pek iyi görmüyorum. Erkekler arasında geçen diyaloglarımızda herkes evli insanlarla yatıp kalktığını anlatıyor. Hayal bile edemiyorum böyle bir durumda kalmamak için ben de uzak duruyorum. Ne ekersem onu biçtim bu yaşıma kadar bundan sonra da böyle olur inşallah ;-)
Soran+1 yılUmarım öyle olur☺️
- +1 yıl
Amin inşallah ;-)
yeni nesilden hiç umudum yok dejenere batı hayranı cahil bir nesil geliyor Allah sonumuzu hayır etsin
14 Yorumla
Soran+1 yılBenim için mi dedin 😂
Cinsellik konusunda 561 cevap paylaştı. Kaderin önüne geçemezsin istediğin kader bakir bakire iste alnına kim yazılmışsa onunla evlenirsin hayırlısı neyse o gerisi boş
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların işine gelen dusunceleri yazacağım onlarca cümleler arasından seçecek olduğunu bile bile neden yazma gereği duyayım ki :)
00 Yorumla
+1 yılBen o %90 lık kesime girmeyip onlardan nefret eden bir kişi olduğum için bişey diyemiyecem
30 YorumlaCinsellik konusunda 439 cevap paylaştı. Bakire bakır ikisi de pek fazla önemli değil
Önemli olan birlikte misin sadık sevgili ve saygılı olacaksın10 Yorumla"Genelleme yapma diyenleriniz olacak ama %90ınız geri kafalı."
%90 istatistiğine nereden ulaştığını söyleyebilir misin?04 Yorumla
Soran+1 yılTotale vurdum
- +1 yıl
Bak bunu dememin sebebi şu, karakterli kendini bilen ve oturaklı insanlar kısaca senin tabirinle geri kafalı olmayan insanlar kendilerini ileri atmazlar. Ortalıkta çok görünmezler ve bu kişilerin değeri aslında bilinmiyor. Ve inan bana geri kafalı olmayan o kadar çok insan var ki. Geri kafalı olanlar kendilerini daha çok belli ediyor ve çoğunluktaymış gibi görünüyor.
Soran+1 yılÖylede olabilir genellikle bu tipleri gördüğüm için %90 dedim
Her noku yiyen kendi gibisini hakeder ama bekleyen bakire ve hicbirsey yasamayani ister hakkı
10 Yorumla
+1 yılayy evet haklısın tamamen toplumsal bir adaletsizlik başka bir şey değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sitedekilerin büyük çoğunluğu dediğin gibi. Ama normalde pek de öyle değiller bence.
16 Yorumla
Soran+1 yılÖyleler ya gözümle görmesem inanmazdım ama çok örneğini gördüm
Cevap sahibi+1 yılBenim ortamım mi fazla iyi o zaman bilemiyorum :D
Soran+1 yılBenim ortamı sorma sakın🙈
Cevap sahibi+1 yılUzaklaş ordan :D
Soran+1 yılGün gelecek bu ülkede bile bulunmayacağım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEn temizi :D
+1 yılBen hiç yaşamadım hiç yaşamamış isterim... Diğerlerini bilemem.
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel böylesi
- +1 yıl
en doğal hakkım elime kız eli değmedi bu güne dek.
Soran+1 yılTabikide ona hiçbir lafım olamaz
- +1 yıl
teşekkürler , anlayışınız için ama bir daha böyle genellemelere girmeyin derim haklıyken haksız duruma düşersiniz...
Soran+1 yılBu genelleme değil %90 için konuşuyorum. Belki istatistik yanlış ama doğruyada çok yakın
- +1 yıl
gene de doğru değil bence. salak malak demeniz. Her ne kadar oyle olsalar da...
Soran+1 yılSalak diye bir laf kullanmadım
+1 yılTesbitlerin doğru ama buna geri kafalılık tabiri uymamış.
02 Yorumla
Soran+1 yılGeri kafalılar ama. Erkek yapar kadın yapamaz kafası ne olabilir başka?
- +1 yıl
Erkek yapar kadın yapamaz diye bir şey yok, herkes namus, ahlak kavramına sahip olacak bu da dini terbiye ile mümkün olabilir bir de tabi ki, toplumdaki sosyal yaşamın düzelmesi ile..
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlann Boyle erkekleimgorursemm yumruklarimmm vallahhh katsima ciksinnn direkjj kafa cakarim;!!!_
10 Yorumla
+1 yıltecrubeli erkek veya tecrübeli kadınlarmı birlikte olsun diyorsun :sana katılıyorum istersen bir ara tecrubelerimizi konuşturalım istersen de gögüs gögüse mücadele etmeye de varım.:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaklısın yasamadıgın gıbı bırısını aramak hak etmemek ancak yasadıklarından pısman olup ta duzgun bırısını aramak ta saygı duyulacak birşey
08 Yorumla
Soran+1 yılBelki kadında pişman olmuştur? Erkekler bunu kabullenemiyor işte
Cevap sahibi+1 yılBen gerçekten pişman olan her şeyi kabul ederim. Kendi adıma konuşacak olursam kadının geçmişinin bir önemi yok önemli olan benden sonrası
Cevap sahibi+1 yılYazanlardan yogunsun galıba bu konuda sınırlerın bıraz kalkabılır:))
Soran+1 yılEğleniyorum aslında biraz😂
Cevap sahibi+1 yılİnsanlarla ugrasmak zor ya ne guzel sen ugrasabılırken eglenebılıyorsun :D
Cevap sahibi+1 yılSenin görüşün nedir peki evliliğe kadar saklamak mı yoksa bunun benım ıcın fazla bır onemı yok mu dıyorsun
Soran+1 yılÖnemli değil benim için
Cevap sahibi+1 yılOlgun bir düşünce yapısı ama böyle düşünen ya da bunu kaldırabilen az. Ben gecmısını onemsemem bır de pısman olmussa hıcten onemsemem ama o kucuk bır yerde yasıyorsa orada da yasayamam baska yerde yasamam gerekır:)
Bu meselede haklisin aslinda sana hak veriyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılBen yüzde 10luk kisimdayim.
21 Yorumla
Soran+1 yılBravo👏🏻👏🏻
+1 yılherşey annede biter diye düşünüyorum..
24 Yorumla- +1 yıl
toplumu es geçme :((
- +1 yıl
@testosteronn toplumdaki düşünce yapısıda annelerin yetiştirdiği evlatlar ile oluşuyor..
- +1 yıl
annelerin gelişmesini de toplumun düşünce yapısı belirliyor :)
yani erkekler eğer egemen ise erkek egemen topluma göre kadına rol veriliyor ve bu anneye de bu rol veriliyor maalesef :((( - +1 yıl
evet doğru diyorsun haksızsın demedim.. evlatlarını ataerkil yetiştiren yine anneler ama :/
+1 yılTurk kadinlarininda 100% 99 u geri kafalı ve cahil ozaman ben bu yazidan bunu cikartirim hic kusura bakma
11 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan
bu sorunun cevabı yok
20 Yorumla
+1 yılKızlık bozmamış bakir olmayan erkeğin bakire kız istemesi bence doğal ama milletin kızlığını almışsa haklısın bence...
05 Yorumla
Soran+1 yılKızlık bozmak falan ne alaka? Her şey zar mı yani? O zarın ne işe yaradığını bile bilmiyorsundur eminim
- +1 yıl
Her şey o zar değil, fakat o zar bozuldu mu, bozulan kız başkalarıyla da yatar, vajina giren penise göre şekil alır, genişler, vajina çuval gibi olur zamanla...
Soran+1 yılHahahah bu kafaya erişebilmek için napıyorsunuz çok merak ediyorum doğrusu
- +1 yıl
bu kafa falan değil, gerçek zaten. Kızlar seks yaptımı vajina genişler, erkekler yaptımı hiçbirşey değişmez. İkisi farklı mekanizmalar. Vajina ile penis aynı şey değil. Sorun zar da değil. Kızlar ilişkiye girdikçe vajina eskir, erkeklerse güçlenir sadece. Kimse çuval gibi vajinaya sahip bir kadınla evlenmek istemez. Ben mesela escortun biriyle ilişkiye girdim ya da bakire olmayan bir kızla ilişkiye girdim. Buu beni bakireyle evlenmemek için suçlu yapmaz...
Soran+1 yılHe tamam sensin
+1 yılKız haklı. Dağılın.
41 Yorumla
Soran+1 yıl😏😏😏
Valla ne bilelim, baban ne diyor bu konuda?
04 Yorumla
Soran+1 yılBabama değil sana soruyorum. Sana ya da bu sitenin üyelerine. Aklım erseydi zamanında onada sorardım
Soran+1 yılMezarına gidip sorarım tamam
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. geçmiş tehlikelidir çok fazla kurcalamamak gerekir
10 Yorumla
+1 yılKEndimi esime sakliyorum
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasının sabaha kadar inlettiği birini, ikinci el olmuş birini kimse istemez kolay kolay.
ama türk erkeklerinin içinde de var böylelerini kabul eden.04 Yorumla
Soran+1 yılİkinci el ne ya mal mı kadınlar bu nasıl bir zihniyet
- +1 yıl
bakire olmayan bir kız birinci el olmayacağı için o yüzden ikinci elsiniz
- +1 yıl
hem bakire değil hemde aile terbiyesi almamış, üslubunda kötü.
Seninle muhatap olamıycam, sen iyisi git ver.
Soran+1 yılBakire olmadığımı nereden biliyorsun? Sende önyargılısın muhattap etme kendinle beni
+1 yılKızlarının da çok zeki olduğu söylenemez
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendini ezdiren mal gibi gören kızlarda var çok doğru
- +1 yıl
Maalesef
+1 yılBen öyle düşünmüyorum. Hayat müşterektir.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl düşünüyorsun peki?
- +1 yıl
Senin gibi dusunuyorum. Erkeğe serbest de kıza değil mi? Erkeğin bir üstünlüğü yok.
Soran+1 yılHa yanlış anladım ben😊 Evet çok haklısın teşekkür ederim ☺️
Ozaman sende şunun cevabını ver neden kızlık zarı sadece dişide var erkekte yok
04 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü anne karnındayken embriyodaki genital duvarlar birleşip yapışarak erkeklerde testis torbasını oluşturur, kadınlarda bu duvarlar ayrılarak küçük ve büyük dış dudakları oluştururlar. Ayrılma sonucunda ortada kalan zarımsı doku kızlık zarı adı verilen yapıları oluşturur ve ergenliğe kadar vajinayı mikroplardan korur
Soran+1 yılÖnyargınıda al git burdan
Bakirim bakir bir karı istiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. bunun mantığı yok iç güdüsel
10 Yorumla
+1 yılKatiliyorum haklisin
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Hadi cevap verin l*n i. pneler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekaretini kaybetmiş genç kızın dramı.. ^^
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnyargılı beyinsiz 😄 Aşık olursam oda olur sana soracak değilim
Cevap sahibi+1 yılO zaman umarım olmazsin etrafta kötü niyetli birileri çok 😒😒
- Cinsellik konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle biri olmadım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bu geri kafalılık değil bu imansızlık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet çok haklısın
10 Yorumla
+1 yılaynen oyle
10 Yorumla
+1 yılHaklısın.
10 Yorumla
+1 yılGenelleme konusma.
01 Yorumla
Soran+1 yılDetayın başını iyi oku %90 diyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyüyünce anlarsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılSen çok mu büyüdün
Cevap sahibi+1 yılEpey😁😁 yas kemale eriyor yavaştan..
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam