Bugün sevgilimle sevistik ikimizde çıplak dik. Yaptığı şeyler hoşuma gidiyor ama ileri düzeyde zevk alamadım. On taraflara biraz surtunce güzeldi. Zaten yalamasi ni istemedim. O kadar oksadi ama ben de tık yok o da üzüldü nie böyle hissiz oldum yaa yardimci olun lutfenn
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
En İyi Cevaplar
+1 yılyalasaydı böyle olmazdın cancan. bence bunları bir daha yapmayın ve evlenince zevki zirvede yaşa...
018 Yorumla
Soran+1 yılYalasaydi o an bişey hissetmicekmisim gibi geldii. Evlenince de böyle olur die korkuyorum
- +1 yıl
evlenince böyle birşey olmayacak çünkü içine giren birşey olacak ve seni zevke getirecek. yüzeysel istediğin kadar yap içine girmedikten sonra asıl zevki yaşayamazsın :/ tavsiyem şuanlık yüzeysel de yapma.
Soran+1 yılHmm galiba haklısın tabi de o kadar kız sadece bunları yaparak bile orgazm oluyor ya da kendini oksayarak ben nie olamadim
- +1 yıl
sen kendin mast yaparken hiç zev. ke gelmiyor musun?
Soran+1 yılBen hiç içten kendimi oksamadim. Bazen bişiler izleyerek orgazm olurum
- +1 yıl
bence birşeyler izlerken elinle okşa klitorisini okşa arada bastırarak okşa. arada va. jinanı elinle iki yana aç parmağını fazla içeri sokmadan yüzeyden biraz okşa ve hayal gücünü devreye al sevdiğin adamla birlikte olduğunu düşün içine girdiğini düşün belki biraz olsun seni orgazma ulaştırır
Soran+1 yılAma o oksarken neden zevk alamadım ki sanki sizladi gibi oldu
- +1 yıl
o zaman arkadaşın pek yapamamış fazla bastırıp canını yakmış. acı zevk vermez :/
Soran+1 yılÇok ta bastirmadi galiba yaa bende bir sorun olmasın
- +1 yıl
bunu ilk defa yaptıysanız kendini biraz kasmış olabilirisn sitres yapmış olabilirsin. kafan kızlığında kalıp bişey olmasın gibisinden kasmışındır ondan böyle olmuşsundur. sevgilinde seni rahatlatmamıştır malum görünce onunda aklı gitmiştir :)
Soran+1 yılÇok azgın biri değil ki yaa. Bilmiyorum inş stresten olmuştur hep böyle olcak die korkuyorum
- +1 yıl
canım korkarsan daha çok olur böyle şeyler. kendini rahat bırakacaksın arkadaşın seni rahatlatması lazım. bende bir arkadaşımla biraz yakınlaşmıştım biraz seviştik ve elimi paltoloun içie attım elimi çekmeye çalıştı sonra kilodunun üstünden okşadım yine çekmeye çalıştı kilodunun içine attım elimi vaj. inasını okşamaya başladım çok zevke geldi beni öyle bir sıktı ki anlatamam ama eli hala elimdeydi sürekli çektirmeye çalıştı sevişme sırasında sorduğumda isteyerek yapmıyorum dedi
Soran+1 yılEvet bende öyle yaparım bazen ama bu defa izin verdim zevke gelemedim malesef. s
- +1 yıl
senin sadece kızlığın gitmesin diye aklında bulunan düşünce
Soran+1 yılEvet o korku olur da bu defa rahat tim hepten cuplak bile kaldimm
- +1 yıl
bir süre daha yapın eğer yine olmuyorsa bir sorun var demektir. bu arada yaş kaçtı?
Soran+1 yılBen 21 o 25
- +1 yıl
Anladim. Hersey yoluna girer kendini kasma. Ama bunu da fazla yapma sonra aliskanlik haline gelir
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
kadın 4 şekilde doruğa çıkar araştır öğren ben biliyorum söylemekten tüy bitti dilimde konuşamıyorum artık
011 Yorumla
Soran+1 yılYaa bana da yardımcı ol lutfenn
Soran+1 yılSürtünme de yaptık öyle daha çok zevk aldım zaten ama yeteri kadar değil
Soran+1 yılEvet o üstümde iken yaptik
Soran+1 yılNe şekilde olcak ki
Soran+1 yılH ben ustteyken yapmadik ewt o da biraz dedi tahriş oluyor krem süreli m vs die
Soran+1 yılHmm onu bilemicem.
+1 yılKızlarda zevk alma seviyesi yüksektir baya hazirlanmasi gerekir iliskiye direk çıplaklığıyla olmuyor yani emek sart
01 Yorumla
Soran+1 yılE yaptık her şeyi sürtünme falan olurken daha çok aldım ama oksayinca pek bişey hissesemedim
Detayli sekilde konusun paylasin hislerinizi ikinizde bir birinize sevdiginiz şeylerden bahsedin ve onları uygulayin bak iliskiniz o zman daha bir baska olacak😉
00 Yorumla
+1 yılişi bilmeyen birinin eline düşmüşsün mundar etmiş seni
09 Yorumla
Soran+1 yılNaptida mundar oldum. d
- +1 yıl
bir de soruyor musun :D
Soran+1 yılEwtt. Elinden geleni yaptı o kadar oksadi bir zevke gelemedim
- +1 yıl
ahh ahh
Soran+1 yılNolduu o mu beceremedi acabaa
- +1 yıl
o an orda olmadığım için hanginiz suçlu bilemicem ama sen de aşırı bir heyecan seziyorum
- +1 yıl
konuşsana be heyecanlısın demi o iş olurken :D
Soran+1 yılYoo pek heyecan yoktu ki belki ilk oldu die ya da günümde değildim
- +1 yıl
gününde olsan nolcaktı ki :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıloksadı ve yaladı derken bu bolgeler tam olarak nerelerdı kı? belkı de g noktanı bulamamıstır ondan zevk alamamıssındır
022 Yorumla
Soran+1 yılYoYok yalamadi sadece oksadi. Valla bilmiyom ki genelde alt tarafları oksadi her yere dokundu ama tam zevk alamadim
Cevap sahibi+1 yılgoguslerı falan oksamadı mı normalde gogus uclarından tahrık olur kadınlar
Soran+1 yılOksadi emdi hoşuma gitti tabiki ama azginlasmadim ben zor zevke geliyorum
Cevap sahibi+1 yıldaha once de boyle mı olmustu ılk sevısmenız mıydı
Soran+1 yılİlk kez hepten çıplak kldim ve ilk kez içten oksadi
Cevap sahibi+1 yılılk kez bu sekılde sevıstgınız ıcın olabılır o zaman daha bedenlerınız bırbırını tam tanımıyor, nasıl ıkna ettı senı cıplak bır sekılde sevısmeye
Soran+1 yılBiz zaten ara sıra sevisiriz ama ben alt tarafı cikarmazdim kendim istedim bugün
Cevap sahibi+1 yılona da buyuk bır surprız olmustur. aslında oksamasının senı zevke gertrımesı lazım nasıl oksadı kı senı
Soran+1 yılGetirmedi iste. Ne bilim genelde alt tarafları oksadi. Surterek hızlı hızlı yaptı. Her şekilde yaptı tam hatırlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılvajına dudaklarında serce parmagını gezdrıp ıyıce aralasaydı ve sana yavas yavas tahrık edıcı sekılde dokunsaydı tahrık olabılırdın
Cevap sahibi+1 yılya da bırbırınızın vucudundan bal recel vb gbı seyler yalasaydınız cınsel ılıskınız daha renklı olabılırdı
Soran+1 yılHmm o direk daldı valla ince ince oksamadi
Cevap sahibi+1 yılacele ederse olacagı o, bırlesme agır ve renklı bır sekılde yasanmalı kı taraflar zevk alsın, dediğim fantaziyi yapsaydı mesela ikiniz de tatmin olurdunuz
Cevap sahibi+1 yılüzerine bal veya çikolata döküp emseydi ve seni aşk oyunlarıyla zevke getirmeye çalışsaydı güzel bir birliktelik yaşamanız kaçınılmazdı
Soran+1 yılYa öpüşme falan bayagi uzun oldu ben onu yaladim vs sonra surtundu falan ama oksamayi belki iyi yapamadı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılokşamayı iyi yapamamış bide senin hassas olduğun yerleri tam kavrayamamış o zaman, seni kendi elleriyle mi soydu yoksa sen mi soyundun
Soran+1 yılİç çamaşırı o çıkardı
Cevap sahibi+1 yılonun da ilk seferi sanırım yanılıyor myum
Soran+1 yılİkimiz de ilk kez yaaiyoriz bunları ama daha önce de sevismistik sadece ben ilk kez alt tarafı çıkartıp içten oksattirdim
Cevap sahibi+1 yılbelkı de gununuzde degılsınızdr sıcak havaların da etkısı olabılır
Soran+1 yılBelki de umarım hep böyle olmazz
Cevap sahibi+1 yılyapacagınız zaman ıkınızın de ısteklı oldugu bır zamanı secın ve oyle yapın, cınsellıgınızı turlu fantazılerle susleyın onu bır oyun halıne getırın hassas noktalarınızı kesfedıp oralara yonelın kısa zamanda mutlulugu yakalayacaksınız
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha uzun olması lazım. senin oralara şeyleri sürtmek lazım ondan anlıyomuşsun :)
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsana yüzeysellik yetmiy o.
Soran+1 yılE surttu zatezaten. Surterken daha çok aldım ama oksayinca pek bişey hissesemedim
Cevap sahibi+1 yılişte diyorum ya senin oraya ateşli şeyler değmesi lazım. :)
Soran+1 yılİlişki olmazz
Cevap sahibi+1 yılgirmesin üstünde gezsin ama uzun süre mesela.
Soran+1 yılSurtunduu biraz ama kısa değil Uzun da değil. Umarım hep böyle hissetmem
Cevap sahibi+1 yılyok ama kafaya takarsan aklır böyle bir huy..
Soran+1 yılB3lki evlenince ye kadar takabilir im
Cevap sahibi+1 yılyazık edersin kendine. kasma kendini yaptığını ve aldıgın zevki düşün. şimdi şöyle yapınca böyle olcak gibi şeylere takılma su gibi akışına bırakk.
Soran+1 yılYa ewt haklısın bulusmadan önce bende onu arzuluyor dum belki kastım kendimi bilmiyorum zevk almak da istedim ama ileri düzeyde alamadım
Cevap sahibi+1 yılbelki de çok fazla şey bekliyodun bundan.
Cevap sahibi+1 yılnette p*rno izleyip onlarınki gibi bişey bulmayı hedeflemişsen. böyle olmuş olabilir.
Soran+1 yılİzleri m bazen ama onu bekledim mi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılmuhtemelen. :) belki de erkek yetersizdir bişe diyemem şimdi :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBırak yalasın Ozman görürsün :)
03 Yorumla
Soran+1 yılValla o an sanki yalasa bile bişey hissetmicekmisim gubu geldii
- +1 yıl
Oral olmadan seks manasız :)
Soran+1 yılBen ona yaptım da bna izin vermedim ama şimdilik tabii
bana ugra :Dd asdasdasd
00 YorumlaYalasa daha fazla zevk alabilirdin
08 Yorumla
Soran+1 yılYa ne bilim sanki yalama olsa bile almicakmisim gibi hissediyorum şu an. Ben normalde kendimi hiç oksamam. Bugün biraz o yaptı sanki biraz sizlar gibi oldu. Tam zevk nie alamadım bilmiyorum
Soran+1 yılHayır içten hiç yapmamistim
Soran+1 yılOff peki neden o yapınca tam zevke gelemedim
Soran+1 yılHmm inş öyle olur yaa o da xevk alamadım die üzüldü
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam becerememiş bir şey
08 Yorumla
Soran+1 yılO da benim gibi tecrübesiz. Ama her şeyi yaptık sürtünme falan da oldu o zmn daha çok zevk aldım. Oksarken hafif sizladi sanki anlamadım niye sence
Cevap sahibi+1 yılÖnce biraz eğlenmeniz gerek. Dans olur sohbet olur, cinsel konuşmalar olur. Birbirinizi taciz edin. Finalde o işler
Soran+1 yılBiz hemen öpüşme ye başladık
Cevap sahibi+1 yılİşe hemen girerseniz sen hiçbir şey hissetmezsin.
Soran+1 yılEwt öyle oldu biraz ama bayagi Opustuk üstüme çıktı Opustuk sarıldı surtundu falan bunlar yetmez mi
Cevap sahibi+1 yılSen kendi istediklerini yap.
Soran+1 yılTam olarak neyi istiyorim bilmiyorum ki. Zevk almak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇokta detay veremem kardeşim okuduğum kadar biliyorum
Ilac kullan cinsellik
02 Yorumla
Soran+1 yılNe işe yarayan ilaç?
saat kaç civarında yaşadın
05 Yorumla
Soran+1 yılSabah 10 dan sonra öğlen e kadar işte
Soran+1 yılEvett nolmus olamaz mi
Soran+1 yılEvet tabiki
+1 yılSende kadin misin bee
04 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiss
- +1 yıl
Sewglinin yaragni gordun ve sulanmadn oyle mii
Soran+1 yılEvett
- +1 yıl
Ya onunki kucuktu ya da sen lez yolunda ilerliosun
+1 yılDeneyimsiz biriyle yapinca boyle olur
02 Yorumla
Soran+1 yılİkimiz de pek deneyimli değiliz ama her şeyi yaptık oksadi beni ben tam zevk alamadım sizi oldu sanki
- +1 yıl
Ozelden yaz analtim nasil zevk alacsgi
+1 yılYa sende sıkıntı var ya da o çocukta.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence bende var oksadi biraz ama tam zevk alamadım
Tecrübesiz Partner ön sevişme önemli
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet ikimizde pek tecrübeli değiliz ama 2 yıldır az çok yapıyoruz nie böyle hissiz oldum ki
Soran+1 yılNe gibi araştırma çoğu şeyi biliyorum ama iste
Soran+1 yılAma yaptık sürtünme falan o an daha çok aldım oksamayi bilmiyor olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Rahat ol kendini kasma 😊
00 Yorumlatamamen tecrübesizlikten
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet ikimizde de pek yok ama uzun zamandır yapıyoruz oksadi beni ben pek bişey hessedemedim
Soran+1 yılSadece zevk almayi bekledim bu da çok değil ki. Hani kizlar kendi kendisini oksarken bile orgazm olur ben olamadim
Soran+1 yılİkimiz de pek deneyimli değiliz. Elinden geleni yaptı surterken daha çok zevk aldım belki tam oksamayi beceremedi bilmiyorum
Soran+1 yılNasıl yetersiz kaldı ki
Soran+1 yılAma o kadar oksadi ben tatmin olamadım bence aorun bende
Soran+1 yılBilemiyorum artık inş zamanla düzelir
Soran+1 yılHadi yaa nie ki zamanla öğrendik ce denedikce daha iyi olmaz miyiz ya da evlenince falan
Soran+1 yılUff umarım öyle olmaz yaa
partner uyum ortam farkı var kesinlikle
016 Yorumla
Soran+1 yılYaklaşık 2 yıldır az çok yapıyoruz ama ilk kez bu kadar çıplak olduk nie böyle oldu ki bende mi sorun var acaba
Soran+1 yılNe gibi suçluluk
- +1 yıl
ilk defa bu kadar çıplak olduk deyince belki psokolojik etkisi olmuştur
bu sende bilinç altı suçluluk duygusu nedeni ile odaklanamama etkisi yapmıştır
uzman psokoloklar derki kadınlarda ve erkeklerde evlilik dışı ilişkilerde boşalma, zekk alamam veya orgazm
olamam gibi şeyler yapar diyo...
yanlış anlama ben uzmanın ağzıyla söylüyorum yadırgamak amlamında değil
benim hayatım günlük seks zaten
Soran+1 yılEvet haklı olabilirsin de çoğu kız kendine oksarken bile zevk alabiliyo ben nie alamadım ki
Soran+1 yılBen kendimi içten hiç oksamam bazen bişiler izleyerek orgazm olurum
Soran+1 yılEvet nie kii
Soran+1 yılHayır bişey olmadı. d zor zevke geliyorum inş psikolojik dir hep böyle olcak die korkuyorum
Soran+1 yılBen minyon tip. Hafif balık etli. Vücut hatları m düz değil belirgin. Goguslerim 85 beden. Kalça da iyi.
Soran+1 yılHmm :) ben zevk alamadım ya o kadar hevesliydim oysa ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılten uyumsuzluğu.. partner değiştir...
00 YorumlaEnteresan
02 Yorumla
Soran+1 yılUff bence de yaa bende bir sorun mu var acabaa
Korkudandir
07 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez bu kadar rahat oldum. Önceden hepten soyunmazdim şimdi yaptım ama çok zevk alamadım
Soran+1 yılNe bilimm o an yalasa bile pek bişey hissetmicekmisim gibi geldii yaa
Soran+1 yılAma oksayinca zevk almam gerekirdi. s
Soran+1 yılUff yaa hep böyle olmaz ins
+1 yılPartner değiştir
06 Yorumla
Soran+1 yılYaa 2 yıldır birlikteyiz ciddi düşünüyorum
- +1 yıl
ee zevk alamıyosun?
Soran+1 yılGünümde değildim bide o da acemi tam beceremedi deneye deneye artikk hep böyle olmaz heraldee
- +1 yıl
acemi işte. hep böyle olcak :)
Soran+1 yılE benle beraber öğrenir yaa deneye deneye artikk
- +1 yıl
:) umarım öyle olur
+1 yılbırak yalasın
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bugün sevgilimle yüzeysel bişiler yaptık ama zevk alamıyorum :( neden yaa detaya lütfen?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler