sevgili olanlarda çift sayayılır onlarda yazabilir. yapanların ne hissettiğini belirtebilir mi?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılSwinge yabancı birisi değilim o yüzden bu olayı defalarca yaşadım ama evli değilim sadece tanıdığım çift arkadaşım çok baya hemde ve bu ortamda tanınan birisiyim
010 Yorumla
Soran+1 yılÇift olmadan Swinger ortamına nasıl girdin ki
- +1 yıl
Ben marmariste yaşıyorum burası aşkın sezon özgürce yaşandığı yer ve faceden yazıştığını bir çift sayesinde girdim ve bsysda bu ortamda tanındım referansla
- +1 yıl
Beni bu ortamdaki çoğu çift tanır bilir
Soran+1 yılişletmeci felan mısınız? yazlık bölgelerde duymuştum evet böyle şeyleri
- +1 yıl
Yoo değilim saglikvisin bekar ve yalnız yaşıyorum bu işler güven ve performans ısidir bunlar varsa devamı gelir referansla
Soran+1 yılaynen güven ve performans çok önemli
- +1 yıl
Birisi eksikse zaten devamı olmaz
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim bu konuda ciddiydeniz size yardimci olmak isterim
Soran+1 yılteşekkür ederiz ama biz çift istiyoruz ve eş değiştirmeden sadece karşılıklı izlemek bizim amacımız
- +1 yıl
Bende kendini kastetmedim ben zaten bu ortamı reel olarak yaşıyorum fazlasıyla ben size yardimci olmak adına soylemistim
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır ama bir kez yapmıştık tek bir kişiye karşı heyecanlı birsey
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHee hr aslanım sensin
- +1 yıl
nasıl ya?
Soran+1 yılyaptığınız tek kişi erkek mi kadınmıydı?
- +1 yıl
Swingermisiniz?
- 2 ay
Kızlar sanalda soyunmaktan haz alır mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıldenediniz mi? neye karar verdiniz onlarca çiftle telde ve kamerada yaptım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir cift bana yapmisti.. sonrada reel olarak gorustuk zaten...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmadim ama yapmak isterdim
020 Yorumla
Soran+1 yıleşinle mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılonun bilgisi var mı bundan?
Cevap sahibi+1 yılYok henuz
Soran+1 yılpaylaşmıyı düşünüyo musun?
ya da söylesen tepkisi ne olur
Cevap sahibi+1 yılSorulari neden hep sen soruyorsun. Evli misin?
Soran+1 yılevet evliyim. yapanlardan, ya da düşününlerden bilgi amaçla soru uygulamaya geçmeyi düşünüyorumda
Cevap sahibi+1 yılSanalda mi dusunuyorsun gercekte mi
Soran+1 yılsanalda tabi ki gerçekte zor imkansız
Cevap sahibi+1 yılSanalda imkanin var mi ki gercekte imkansiz diyorsun
Soran+1 yılaraştırdık ama detaylı değil varmış. ama denk gelmedi bize.
gerçektede swinger çiftler var ama biz eş değiştirme istemiyoruz
Cevap sahibi+1 yılEger bunu kabul ettiyse bir sure sonra onu da denemek isteyeceginizden emin olabilirsiniz. En azindan soft olarak. Yani eş degistirmeden ama ayni ortamda, bunu bilin
Soran+1 yılolabilir belkide o çiftte zor bulmak. biz bir kaç kere otel odasında ya da ark. ortamında yan odalardan çok ses duyduk o çok etkilenmişti
Cevap sahibi+1 yılNeyse, en azindan bir adim atmissiniz. Ben daha o adimi atmadim bile. Evliliklerde bir sure sonra heyecan bitiyor ve seks hayatini renklendirmek istiyor insan.
Soran+1 yılbir sürü şey var aslında denemek lazım. ama bu birazda eşler arası açıklık rahatlıkla alakalı
en önemlisi cinsellikte iki tarafta isteklerini bildirmeli bence
Cevap sahibi+1 yılSiz birbirinize vakit ayirabiliyorsunuz anlasilan, bizim eksigimiz bu olsa gerek. Konusmus ve birseyleri asmissiniz. Ben daha tepkinin ne olacagi hakkinda bile fikir sahibi degilim
Soran+1 yılvakit ayırmak aslında o kadar çok şey değil belki çocuk olunca yine değişebilir ama yine gece yatak odasında başbaşasınız. birde şunuda unutma belki eşinde bişiler istiyor geçiriyor aklından ama onu senin tepkin ne olacak diye söyleyemiyor. bunu keşfedebilir ya da deneyebilirsin
Cevap sahibi+1 yılSiz bunu nasil cozdunuz peki. Yani ilk nasil anladiniz ve ilk adimi nasil attiniz.
Soran+1 yılgizliliği kadırırmısın uzun konu aslında anlatayım
Cevap sahibi+1 yılTamam kaldirayim mesaj at kapatayim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evli çiftler hiç başka bir çiftle camda karşılıklı sanal seks yaptınız mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat