Anasini satim yazarken bile zoruma gidiyo arkadaslar biz aile ici olarak cok samimiyiz cok yakiniz şu an aannanem teyzem annem enistem ben bide teyze kizi izmrde yazliktayiz ben bu kizla hep kardes buyudum oylede kalacam ama birdaha yazliga gelmicem evde plajda bikiniyle falan dolasiyor yanimda ustunu degistiriyo ben istemesemde durtulerime hakim olamiyorm bide ayni odada yatiyorz ic camasiri falan gozukuyor hakkaten kotu hissediyorm kendimi ben kizi disardan koruyordum artik kendimdende koruyorm bu nedir ya hic aklima gelmezdi boyle bisey allahtan yarin istanbula donuyorz bu zulm bitiyor ben ondan kucugum bide 22 yasnda kiz abla diyoruz herhalde oda beni kardes gibi gordugu icin rahat davraniyo ama hakkaten kendime kiziyorm dahada beraber gitmicem bunlarla cunku dislerimi sikaacak duruma geliyorm istemeden beni en iyi erkek kardeslserm anlar bana ahlak dersi vermeye kalkmasin ozellikle erkekler ne hissettigimi onlar anlar sizce benim hislerim sapikcami normalmi?
Güncellemeler
+1 yıl
burada bana kufur eden kızların cogu kendı kuzenlerını goz onunde bulundurarak durumu kabullenemıyorlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer