Vajinayi yalatmak veya yalanmasi nasil birsey? Ben cok merak ediyorum? Kizlarin cok hosuna gidiyormu? Erkekler yaparken zevk aliyormu peki?
Cevabın nedir?
* öncelikle kadının nabzı atıyor mu, bir kontrol edin. (çok acımasız başladım l*n.)
* oral seksin en güzel başlangıç noktasının dudaklar olduğunu hatırlayın. öpüşün, öpüşmekten yorulmayın, ama dozunda bırakın her şeyi, abartmayın. sihirli cümle: güzel öpüşen adamın kötü oral seks yapması mümkün değildir.
* dudakları somurma, bu insanın bir anası-babası, mahalle bakkalı var. "şordon 2 pokot mokorno" diye alışveriş yapmayı kimse istemez. sakin ol, dilini vidanjör gibi kullanma.
* eller! eller! eller! (bu sadece bir yıldırım gürses şarkısı değildir.) ellerini kullan, o ellerin bacak arasına indiği an var ya, işte o anki o titremeyi hissettirmelisin karşı tarafa.
* partnerini tanı! bak bu çok önemli. hatta neredeyse en önemlisi. tanı derken, adını bilmediğin kadınlara yap demiyoruz, anladın sen onu, tanı her santimetrekaresini.
* karşı tarafı tart. patates partnerin oral seksten hoşlanıyor mu, daha önce bunu konuştun mu, çünkü bazı hanım kızlarımız bundan hiç ama hiç hoşlanmazlar. sen orda ağzını felç etmekle uğraşırken hatun "hmm perdeler de kirlenmiş, bir makineye atiyim şunları." diye düşünecekse hiç başlama.
* kadının gözünün içine bak ama ööle aç, ıslak, yavru köpek gibi bakma. seksi ol, tuttuğunu kopar, "hmmfss hmfss oluyo mu?" diye sorgulamadan çalış. o bakışlar var ya o bakışlar, o göz göze gelince çakan şimşekler, ah işte onları da kat işin içine.
* bırak kadın kıçını kaldırıp indirsin, sana az biraz yön versin. ben bilirim ayağı kötüdür, bilemezsin işte rezil olursun. herkesin tavrı-tarzı farklıdır, kimi kadın erkeğinin kafasını tutmaya bayılır mesela, eliyle ritmi belirler, ona izin ver.
* pozisyon önemlidir, yani erkeğin duruşu. çünkü çabuk yorulabilir, bir de bazısı kollarını yatırıyolar böööle bu sefer de boyunları ağrıyo. en güzeli koltuk kardeşim ya, kıçını kaydırıcan bööle koltukta, evet. bir de yan yatıp kafasını bir bacağın üzerine yatırmak durumu bazen adamlara az konfor sağlar, sonra hoop bir bacak hamlesiyle kaldırırsın yine21 Yorumla- +1 yıl
BİTMEDİ...
* belli bir noktada inleme sesi duyduğun zaman orda kal, yerinden ayrılma! inlemeler artıyorsa, hızlanmaya başla, kendini partnerinin tepkilerine göre ayarla.
* dudakları ellerinle ayır, çıkan klitorisi em. bu hareketi defalarca tekrarla, unutma, olay klitoriste! hatta sert olan ucunda. topsuz sahada dolanıp durma, gole yönelik çalış.
* ille de klitoris bulucam derdine düşme, bulamıyosan bulmak için uğraş ama bunun için kasıp kadını atmosfer dışına atma
* vajinaya dil sokmak orgazma ulaştırmaz, sadece yardımcı olur. çünkü vajinal orgazmın dille olması mümkün değil, ha 10 santim içeri girebilecek kadar dile sahipsen onu bilemem, bence bir doktora göster, o ne ööle be.
* tıpkı erkekler için geçerli olan ıslaklık kaynaklı uyuşma durumu kadınlara da olur, o yüzden hep aynı yere çalışmamak gerekir.
* klitorisle uğraşırken, eller de boş durmamalı, vajinanın üzerinde gezinmeli, bacakları okşamalı, hatta ulaşabilirse göğüs uçlarıyla oynamalı, göğüsleri avuçlamalı falan
+1 yılBen çok Yaptım kızlar artık böyle yatağı yastığı sıkıyorlar kıvranıyorlar bunu çok yaşadım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuthiss bir duygu hergun saatlerce yalatsam doymam
213 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce yasadin galiba? Bende çok merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılYasadim evet cok güzel bsey :) aynen saatlerce :)
- +1 yıl
nerden yalatıyorsun peki il :)
- +1 yıl
bir koyun buldun ona yalatıyon herhalde saatlerce
Cevap sahibi+1 yılAntepte :)
- +1 yıl
Ben antep düztepedeyim hic rastlamadim antepte senin gibisine :)
- +1 yıl
antep deyince tanıdık geldi nedense birden :)
Cevap sahibi+1 yılHerkes antepli cikti :)
- +1 yıl
Sankoparkin lavabosunda yaladgm sen msn. d. d
- +1 yıl
antep in neresi cokm erak ettim :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
44Cevap
kulağın kaşındığında serçe parmağınla kaşıdığını düşün. öyle bir rahatlık işte :) kaşırken parmak mı daha çok zevk alır, kaşınan kulak mı daha çok zevk alır? karınca kararınca bir zevk işte.
20 Yorumla
+1 yılBen saatlerce bıkmadan yalayabilirim.. Seks yok sadece yala dese bile kabul eder sadece yalarım o derece zevk alıyorum 😋😋😋😋😋
22 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
- +1 yıl
Evettttt... Etrafında gezinicen, sıcacık titreyen nefesini hissettiricen, dudaklarına dili sürtücen, dudakların arasında dilin ucunu gezdircen sonra da tamamını dudaklarınla kavrayıp ağzına alıp emicen, zevk suyunu içe içe ımmmm 😋😋😋😋
orgazmın kadın için ilişkiden sonraki en büyük hazzıdır oral seks ve bunu başarılı yapan bir erkeğe denk gelmiş ise kadının zevkten gözleri bildiğin arkaya döner. Birebir yaşadım ve gördüm.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Erkeklerimiz hepsi yalamış çok iyilermiş. Çok zevk almışlar ve kıvrandırmışlar.
34 Yorumla
Soran+1 yılFarkettim
Soran+1 yılHerkes adeta bir jonny sins çıktı akk sjsnsnsn
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. kadınlardan hiç birinin hoşlanmadım diyenini görmedim. hepsi kuduruyor
erkeklerin ise sevip sevmediği iki şık. biri çok sever tutkudur onun için ve yalamayla mutlu olur. diğeri ise sırf adet yerini bulsun laf olsun diye dilini dokunur.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİki taraf da zevk alır ama kadın daha çok zevk alır 2 kat 3 kat
10 Yorumla
+1 yılBen sık sık yapıyorum çok hoşuma gidiyor onunda çok hoşuna gidiyor severek yapıyoruz :)
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Yalaması oldukça keyifli ama her önüne gelene yapılmamasında fayda var :)
00 YorumlaGöstereyim size. Müthiş bir zevk kadının kıvranmasını izlemek tahrip gücü yüksek bomba etkisi yapıyor bizde ve sonuç ağır yaralı kadın :)
10 Yorumla
+1 yılTemiz bşr bayan saatlerce yalanabilir. Emin ol dizlerin titreyecek kadar zevk alırsın... Hele ki işini bilen birisi yapıyorsa ;)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Yapmayı bilene yaptırırsan bir daha bırakamazsın...
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek çok zevk alıyor ama dili etkin kullanmak çok önemli. Ayrıca hangi pozisyonda yalandığı da dikkate alınmalı. Kadın sırtüstü yatarken sadece erkeğin yalamasındansa, 69 ile karşılıklı olarak zevk vermek ve zevk sularını getirmek harika.
00 YorumlaErkek zevk almaz kadina zevk verip bosaltmak amacli yapilir fantazi
00 Yorumla
+1 yılkadının zevk aldığını görmek erkeğe zevk verir yoksa zevk almayız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılöğreneceğin daha çok şeyler var. sabırli ol.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Emin ol kızların çok hoşuna gidiyor.. İlerde sende yasar merakını giderirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyalamak o kadar zevkli olmasa da yalatmak her iki cins içinde muhteşem bir duygudur
00 Yorumla
+1 yılhiç denemedinmi zevkten bulutların üstüne çıokabilirsin...
00 YorumlaOzele yaz gercegini yasatiyim yasayarak ogren bebegim
00 Yorumla
+1 yılEvlenince ogrenirsin.
00 YorumlaZevkli
12 Yorumla
SoranKim icin
+1 yılevlenmeden yaptırma bağımlılık yapar hep istersin
10 Yorumlaben hiç sevmem ama yapmadan da olmuyor şimdi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. bursa da isen öğretirim
00 Yorumla
+1 yılDehşet bir zevk
50 YorumlaYaşanması lazım. Anlatılmaz
00 Yorumla
+1 yılkılsızsa 1saat yalarım
00 YorumlaÖyle ahım şahım birşey değil.
00 YorumlaÖğretelim :) ? yaz bana korkak. D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu anana sorsana delikanlı
00 Yorumla
+1 yılAlırız alırlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzevk alırım yalamaktan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende hıc denemedım ama denemek ısterdım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkedi al birtane ya da köpek kendine :D
10 YorumlaDeğişik, hoş.
10 YorumlaBayılırım bayılır 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu deneyip görebilirsin
02 Yorumla
SoranAlla alla
Cevap sahibi+1 yılBirşeyi denemeden bilemezsin sonuçta
+1 yılağzına sutyenı sokuyorum sussun dıye sen anla işte
00 YorumlaZevk tabii varr ama oyle vakumlayacaksin
00 Yorumladondurma yalama zevki gibi
00 Yorumlasevilir:)
10 Yorumla
+1 yılyalarım dilersen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalamaya bayılıyorum saatlerce yalamak isterim.
00 Yorumlabilmem :D
00 Yorumla
+1 yılyaşaman lazım
00 Yorumla
+1 yıldenenebilir istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlatılmaz yaşanır
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi