En ilginç cinselliginiz hangisiydi?
bir tanesi sürekli farklı fanteziler istiyordu ben fantezi sevmem sadece karşımdakini memnun etmek için bazılarını yapmaya çalışırım ama aralarında çok iğrenç şeyler de vardı cinsellikten soğudum bir süre
2 tane var, biri 17 yaşında ilk yaşadığım ilişki diğeri de 3 ay kadar önce yaşadığım süper deneyim :)
Bende
sanırım en ateşlisi discoda olandı :)
Cevap
25Cevap
Esenler otogarda otoparkta yaşamıştım bir kere.. Bir de ormanda bir çiftle yaşadığım var..
BendeN daha azgın olan biri ile tanimistim.
bir süre sonra korkmaya başlamıştim.
Sevdğim kızın yanağından öpmüştüm birde dudağının kenarından o kadar bunada cinsellik denirse tabii
Çok var fakat hiç birini anlatmam ve sizi ilgilendirmez.
Sevdiğim bayanla birleşme olmadı ama zevkle seviştik ve oral yaptım çok zevkli anlardı.
Kar var kis ayi gece 12 yi gecmis ormanin icinde sicacik arabada yol kapanmis geri donmem gerekiyodu donmeden :)
sevgilimle yarım saatimiz varken, doyamadık inmek bilmedi 2 bucuk saate uzamasıydı.. arabada susuz halde..
Araba kullanırken fuckbuudy oral yaptı ve araç kullanır durumdayken boşalmıştım en ilginci buydu 😋😋😋
Su altı akvaryumunda piranha ve ahtapotların gözleri önünde yaptığımla birlikte tenis derslerinin bitiminden sonra filenin üstünde yaptığımız mücadele de çok ilginçti.
4 Taylandlı Fıstık. yaslar 17-22 süper bir masaj seks ilgi alaka ve bunların hepsi 150 TL :)
Bu konuda gerçekten ilginç ve bir o kadar güzel birşey yasadim
köpük partisi olabilir. bilemiyorum
Ben onu şaaapiyodum sonra bir baktim o beni şaapmaya baslamis. s
sevgilim tarafından kafamın zikilmesi sayılır mı?
Gizli kullanıcı evli misin?
Eevet
atatürk havalimanı otoparkta
Cinsellik zaten yeterince ilginc :)
sinemada kız arkadasimin bana mastürbasyon yapması
Gizli bir şey soracam yazacan mı?
denizde olanı süperdi
Hep sıradan hep rutin :)
Evli bir kadını becerirken kocası beni seyretti.
cinsel hayatım yok
Cinselik yaşamadık
cok var
Sadistçe olanı
grup deneyimim senni
Yok benim grup olmadida cok acayip şeyler oldy
Nasıl Yani
Grup disinda her sey oldu Neredeyse
Neler Yaptınız , kaç kişiydiniz
hiç olmadı
En İyi Cevaplar