Bugün tesadüfen karşılaştığım bir Brezilya kanalında yayınlanan bir şov programı. Portekizce bilmediğim için neler yaşanıyor tam olarak anlamadım. Ancak programda kadınlar eşlerinin sadık olup olmadığını test etmek için başvuruyor ve tv programının elemanları olan seksi kadınlar başvuran kadınların eşlerini ayartmaya çalışıyorlar. Tabi adamın bu durumundan haberi yok. Her yere gizli kameralar yerleştirilmiş. Kadınlar bir şekilde adamı ayartıyorlar ve yakınlaşıyorlar, sonrasında başvuran kadın stüdyoda eşiyle yüzleşiyor. Bu yüzleşme genelde kavga ile sonuçlanıyor.
Tabi benim anladığım bu. Portekizce bilen bir arkadaş varsa daha rahat anlayabilir olayı. Bizi de aydınlatırsa sevinirim. Videoyu izlerseniz siz de fikir sahibi olacaksınız. Programın birçok bölümü YouTube da mevcut. Bana çok ilginç geldi. Program ekibindeki kadınlar resmen adamlarla sevişiyorlar. Gelelim sorumuza. Bu programın Türkiye versiyonu yayınlansın ister miydiniz? O programdaki adam veya kadın olmak ister miydiniz?
Tabi benim anladığım bu. Portekizce bilen bir arkadaş varsa daha rahat anlayabilir olayı. Bizi de aydınlatırsa sevinirim. Videoyu izlerseniz siz de fikir sahibi olacaksınız. Programın birçok bölümü YouTube da mevcut. Bana çok ilginç geldi. Program ekibindeki kadınlar resmen adamlarla sevişiyorlar. Gelelim sorumuza. Bu programın Türkiye versiyonu yayınlansın ister miydiniz? O programdaki adam veya kadın olmak ister miydiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
O kadar detaylı sunum yaptık. Bir tane görüş
Güncellemeler
+1 yıl
Yok. hayret birşey. Yok size bundan böyle soru moru :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer