Sevgiliniz de olabilir. Ilk askiniz da. d
ne hissetmistiniz
ne hissetmistiniz
Çıplak gören çok kişi oldu ama sevgilim filan değildi çıplak görenler 😂😂
Bir kız pipimi görmüştü 5. Sınıfa giderken... O kadar yani 😂 o da srkadaştı sevgili değil 😂
Kızın önünde donu aşağı indirip işemiştim yaw 😂😂 kız güya elleriyle gozlerini kapıyordu ama aradan baktığını farkediyordum 😂😂
Çocukluk işte 😂
Bu arada bende çok çıplak gördüm küçükken ama hepsi erkekti 😂
Beni gorenlerle benim gördüklerim aynı kişiler zaten 😂
Gole girecektik arkadaşlar ile de külotlar ıslanmasın diye onlarıda çıkarmıştık 😂
Daha ilkokul çocuğuyduk o zamanlar 😄
Hz osman ihtiyacini giderirken bile kendi avret mahaline bakmayacak kadar edepliymiş :/
Beni kimse gormedide ben sevgilimi gordum ciplak ve çok zayıf olduğu için igrenc bir goruntuydu analdan sonra gordum benim üstümde tişört vardı
sevgilimin görmediği yerim yok :D
Cevap
37Cevap
9-10 tane tamamen çıplak kız gördüm onlarda beni gördü, en küçüğü 13 yaşındaydı internetten görüştük.. gerçek hayatta ise en küçüüğü 16 sonraki 17 yaşındaydı, ötekiler ise 20,22,25,29,32 felan bu yaşlarda
Yaslara gore vajina farklilik gosteriyormuydu peki
tabiki hepsi yapısı görünüşü içi farklıydı ve verdikleri zevk. 17 ile 25 yaşında olan kızlar bakireydi, çizgi gibi incecik dudakları vardı pembe pembe :)
Hiç bir şey hissetmedim çünkü onu görmeden önce de çıplak bir insanın neye benzediğini, nasıl bir vücut olduğunu bildiğim için garipsemedim :)
Kazarâ komşu gördü;açıkmış pencereler felan. Hayatımda bu kadar utanmadim yahu, o da şoka mı girdi naptıysa bakakaldi oylece...
daha geçen gün yüzme antrenmanımın olduğu havuzun soyunma odasına dalan kim olduğunu anlamadığım bir abla gördü maalesef :D
Eve giren her bayan göruo turnikeli sistem war zaten 😃
Anam kucukken bizi yikardi diye girmicem simdi 😄 kimseyi gormedim kimse gormedi
Kreşteyken cocugun teki kızlar tuvaletıne gırdı, bakın ben burdan işiyorum dedı ve yere işedi.
evet gördüm o an ki hislerimin tarifi yok yasak elmayı yedikten sonra heralde Adem in yüzü o an benim yüz ifademle aynıydı heralde o an kaşımdakine bakmaktan kendimi alamadım o ne güzel göğüs ve vajinajdı nereye bakacağımı bilememiştim :)
Kucuktum deniz kenarlarnda geziyordum cibildak karilae gordum genc kizlardi. Ustlerini degisiyorlardi beni gorunce bir urkttuler ama pek bisey demediler.
Eve gelen misafiri küçükken Görmüştüm ama ozamanlar oyuncak arabalarla oynucak yaştaydım :D
Ebem ve doktorlar annemle babamda gormustur bebekken
Dalgıç kıyafetiyle sevişiyoruz biz, ya da gözlerimizi bağlıyoruz hep, ondan hiç görmedik... :)))
görmedi. ama görsün isterdim. görmek isteyen var mıdır ki? :)
evet gördü ne bilim ilk başta utangaclık oluyor nedense
Hergun duzenli olarak soyunurum karsi evdeki kadin bir gun kalpten gidicek o kadar seksiyimki
bir defa sevgilim gördü evin anahtarı onda da vardı. Duşan çıktıktan sonra tam boxerı giyecektim kız neye ugradıgını şaşırdı :D
çalıştığımı yerde ki kadın malı karıştırırken görmüştü :)
Gördü ben de gördüm ne var bunda elbiselerle seks yapamiyoruz biz daha o kadar aşamadık kendimizi
gördüm ve gördüler. ama uluorta anlatılacak gibi değil.
bir kez sevgilimle olmuştu :D ama birleşme olmadı.. ilk olduğu için çok heyecanlanmıştım :) ama zevkliydi
görmüştüm. pek bişey hissetmedim
Gördü gördü kim olduğunu boşver :P
Gördüm desem ne olacak , görmedim desem ne olacak
bir erkeği gördüm ama sadece resimdi
Olabilir napcan ayıp 😊
evet heyecanlanmistim
sevgilimi gordum ve o da beni gordu
beni çıplak gören çok oldu pek utanma huyum yok...
nasıl bir velet sorudur ya :)
görmedi hiç aşkım olmadı :/
elbette herkes görmüştür. sende gönder göreyim
tabi, cok gordum ve gordulerde beni birkac kisi
birkac arkadas ve sevgilim
karşı cinsi görünce ne hissedilirse onu :D
gören oldu.) gördüğümde oldu.)
gördüm, görüldüm..
gördüm de görüldüm de
ev arkadışımın sevgilisini ve kuzenimi gördüm yanlışlıkla kuzenimde beni gördü
çıplak küçükken sahilde koştum l*n
Çook