Kızlar için penis uzunluğunun önemsizliği...

şimdi 3 kızla birlikte oldum. bunlardan 2si ciddi ilişkilerdi. birleşme olmadı ama defalarca aynı ortamda çırılcıplak birleşmesiz sevişmelerimiz oral ilişkilerimiz oldu bu kişiler bana penis boyu takıntımı anımsatacak tek laf felan etmediler hatta abovv bunu nasıl içime alacam büyükmüş felan gibi yalanda olsa gercek düşünceleri de olsa çosturan laflar ettiler... yani seven bir kız için penis boyunun ilişki için onemsiz bir ayrıntı oldugunu yüzde yüz bu sevgililerime bakarak soyleyebilim. ama 3.sü ile tanıstıgımın 2.günü müsait bir ortamda elini pantolonuma soktu ve penisime masturbasyon yapmaya başladı... bu olaydan once hıım senin penisin uzundur uzun boylusun felan dıyordu...:D neyse demekki tatminkar gelmedi o anda beni rencide edecek birşey soylemesede birdaha görüşmedik ondan sonra... şimdi bu sevmeyen kız tipi içinde yüzde yüz penis boyu önemli oluyor gibi... yanlışmı düşünüyorum acaba...
Güncellemeler
+1 yıl
acaba bu 2 ciddi ilişkimde sevgililerime penis boyumu takıntı ettiğimi başarısız olabilecegimi belirttiğim için mi hiçbirşekilde olumsuz yaklaşmadılar buda kafama takılmıyor degil... bu arada uzunluk olarak 12 cm ,çapı ise 3,5 cm (cevrel uzunlugu 11 cm)
Kızlar için penis uzunluğunun önemsizliği...