Hiç aşık oldunmu? Ben aşk sevgılı olmak ıcın aşk dıye bılırdım bana sacma gelırdı boylemı ask sevgılı olunca ask mı oluyor dıye sacmaydı yıllar gecıınce hyatımda ılk defa bır erkege asık oldum nasıl mı onu gorunce ıcımdekı bırden bır an kıpır kıpır kelebekler gıbı uctu sankı aklımda beynmdekı herseyı sılınmıs gıbıydı sadece o aklıma gırdı asık oldgum kalbıme gırdı melek gıbıydı bır an caprtı ona kalbım aşık oldum aşk böyle bırsymıs...
pesınden kostum yapamadm cok seksıydı utangactım ama gıdemedm 1 yıl onunla tanısmak ıcın cok ugrastım hep aklımdaydı busfer tanıscam dedım ama tanısamadm bulamadm bırdha o cocugu oyle gectı bır yıl aklmdaydı hergun dısrıya cıkardım belkı tekrar gorurum dıye ama gelmedı goremedm hep beklerdım sırf onu gorebılmek ıcın ama olmadı.2 yıl olunca unutmus gıbıydı ama o cocuk asık oldgum kısı bana geldı bana asık oldgunu soyledı neredeyse o yolda aısk olmustm oda aynı yolda bana asık oldu bu cok ılgınc ılk goruste aşka ınanırmısın derlerya gercekten oyle bır aşkta varmıs aşk mükemmel birsey..
En İyi Cevaplar