Benim bir arkadasim vardi.. Kiz bakireligini vermek istedigi halde almamisti.. Ne güzel düsünmüssün deger vermis sevmissin dedigimde sunu demisti.. Gerizekalimisin kizim beraber olayim da üzerime mi kalsin demisti...
Yani demem ciddimi degil mi bilinmez, sevgilisiyle beraber olup sonra evlenenleri de var...05 Yorumla
Soran+1 yılÜzerime kalma olayı çok saçma bence ben bekaretimi buna verdim diyince ne olacak sanki herkes inanacak mı kaldı ki inandılar o kız mutlu olamaz ki kendi aileside çocuğun ailesi de ona insan muamelesi yapmaz bizde o evreleri geçmiş olgunlukta ve eğitimdeyiz canım öyle bişey düşünme olasılığı güneşin doğudan batıya dönmesinden daha az :)
Soran+1 yılİlişkiye giren erkekler genelde soğuyor kızlardan ama kişiden kişiye değişir tabiki
- +1 yıl
Tamam arkadas sen haklisin, herkese verdigin cevaplari okudum.. Hosuna gitmeyenleri hep anlamsiz savunmalar yapmissin.. Duymak istedigin sey evet seninle ciddi düsünüyor... Genelde erkekler beareber olduklari kizdan sogur diye bir sey yok... Sogumayanlari da cok... Arastirma yap bakalim cogu artik beraber olup öyle evleniyor... Herneyse ya duymak istedigini söyleyeyim evet bacim seninle ciddi düsünüyor onun icin ileri gitmemis. : D
Soran+1 yılNiye araştırma yapayım ki? Saçmalığın daniskası insan 5 dakika sonrasını bile tahmin edemezken evlenmeden cinsellik anca düşüncesiz veya sadece cinsellik peşinde olan erkeğin yapacağı şeydir. Benim kocaya ihtiyacım yok allahtan 2 seneye mezun olup çok iyi bir işim olacak ama ben tabiki bekaretimi eşime saklayacağım yarın evlensem bile.. Bende senin duymak istediğini söyliyim tatlım bekaret bir yaştan sonra önemli değil :) iyi akşamlar
En İyi Cevaplar
Aslina bakarsiniz cogu ciddi baslar ama sonunu getiremez. Bence kimse bir iliskiye oylesine bakmaz. Onun ne dusundugu degil kaderin sana kimi getirecegi onemli.
00 Yorumla
inanıyorum deyip verin güveniyorum deyip verin sonra götünüze tekmeyi yiyince ben ne yapcam nasıl yapcam diye kendinizi tüketin madem artık inanıyorsun o zaman sonuna kadar bekle altına yatma bakalım ne zamana kadar dayanabilcek ciddimi değil mi o zaman anlarsın
00 Yorumla
+1 yılyaşlar?
04 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde 21
- +1 yıl
valla kanka ciddi düşünüyor yoksa biliyorsun ki o durumda olupta yapmayan erkek olmaz diye düşündüm.
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
- +1 yıl
rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılSana bi' şey yapmadı diye " kesin benimle ciddi düşünüyor " diye düşünmek ironi olurdu..
Belki erken boşalacak diye korktuğundan yanaşmadı.
Belki herifin penisi kısa, utandığı için / seni tatmin edemeyeceğini düşündüğünden yanaşmadı.
Belki de başka sebeplerden dolayı..
Yani, kısacası " Seviyorum, bu yüzden seninle cinsellik düşünmüyorum" diye bi' şey yok.. Uyanın artık !11 Yorumla
Soran+1 yılOnda istek var diyim ozaman ben istemediğim ve sınırlarımı çizdiğim için yapmadı daha doğrusu ileri gitmedi öpüşmekten başka
Evden bakkala cikamayan kızların hayali senaryoları malum sıcak artık deniz Otel ve sahilde devam edecek ")
34 Yorumla
Soran+1 yılHaha ne saçmalıyosun tatlım sen :) ünide okuyoruz ailemizden ayrı para biktirdik gittik senin için anca hayaldir tabi
- +1 yıl
haha daha cok erken diyor sonra da ailemizfen gizli para biriktirdik diyo :)) celisme lütfen biraz daha calis senaryona
Kızım bikinili diyosun uyuduk diyosun bişi yapmadık diyorsun yürür bu ilişkiii
13 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah canım darısı başına :)
Soran+1 yılOlmaz umarım
+1 yılCiddi dusunuyordur, ama ciddi olacagi anlamina gelmez. 5 ay cok kisa bir sure ciddi olmak icin.
12 Yorumla
Soran+1 yıl5 ay kısa bir süre ama bizim tanışıklığımız 1 yıl falan
- +1 yıl
5 ay sevgililik icin kisa bir sure..
Bence buna bakara güvenini ölçme bunu istememiş olması tabiki güzel ama sana olan tavırları zaten belli ediyordur ciddi düşünüp düşünmediğini.
00 Yorumla
+1 yılbir * git ya sonra bana çok küfürlüsün diyorlar... yüksek ihtimallel hayal kurmuşsun..
11 Yorumla
Soran+1 yılBurası hikaye platformu değil bende işsiz değilim yaşadığım şeyde olmayacak bir durum değil
Taktikte olabilir emin olamadım. Hayırlısı olsun. Ama efendi birine benziyor.
00 Yorumla
+1 yılCiddi dusunuluo dusunulme olcusu boyle olculmemeli ulan bildigin opusup yatiyosunuz daha ciddisimi kalmis Allahım yaa 😄
12 Yorumla
Soran+1 yılBeraber uyuduk sadece aramızda cinsellik yok
- +1 yıl
Ayni sey kardesim
+1 yılvallaha yatacaksınız ve seks yapmayacaksınız bence evet zaten istese verirdin kaçamazdın orda bence bu seninle evlenir
02 Yorumla
Soran+1 yılİstese verirdin ne demek ya o erkek tabiki istiyo benden bişey görmediği için yapmıyo
- +1 yıl
he tabi tabi
+1 yılbllı olmaz.. ılkl basta byle dvranıp snradan snı tavlarım hesabına aytıp uyrdumasın snı :D
14 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum katı kurallarım var sapık veya tecavüzcü değilse aramızda cinsel bişey olması imkansız
- +1 yıl
snn katı kurlların olsa ne olur sn aynı odada aynı yatakta yatmıssın katı kuralın da ne :D
Soran+1 yılZorla mı yapardı yani
- +1 yıl
hyr zorla falan yapmazdı.. ztn ıstese senden ısterdı syle byle yapalım dıyeş..
+1 yılAdam güven sana birşey yapsaydı daha önceden yapardı saygılı insan
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet istemediğim hiçbişey yapmadı
- +1 yıl
Neden bilmez adama odun diyorsun
+1 yılIlginc. O kadar zaman yaninda yatipta beraber olmamasi...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinselliği tabu haline getiren türk kızı temsili... Biriyle ilişki yaşamamakla ciddi ilişkiyi nasıl bağdaştırabiliyorsunuz ya.
10 Yorumladüşünüyo olabilir numarada yaapabılır ama numara yapan erkek dayanamaz ciddilik oranı %80
00 Yorumla
+1 yılvay arkadaş isteriz vermezsiniz, istemeyiz acaba ciddi mi dersiniz.. ne karmaşık bir canlısınız siz ya. Hacı şakirin gözünü seveyim
00 Yorumla
+1 yılşu an duygusal olablir dokunmamıştır. duygusallığı attığı zaman ister.
00 Yorumla
+1 yılerkek böyle yapttı diye yarın öbür gün bırakırsın onu. namuslu erkekler size pek ağır geliyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki bende üniden sonra evlenmek istiyorum onunla
- +1 yıl
pırtttt başka birini bulursun sen.
Soran+1 yılYa allah allah seviyorum onu neden ayrılayım
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalan olduğu o kadar belli ki hiç bir erkek becermeden bırakmaz geçin bu ayakları.
03 Yorumla
Soran+1 yılBurada bir tarafımdan hikaye uyduracak halim yok heralde inanmıyosan da senin içinin fesatlığı
Cevap sahibi+1 yılhiç alakası yok evladım inkar edicektin zaten evet dicek halin yok
Soran+1 yılYa he he
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet düşünüyodur insan sevdiğine kıyamaz düşünemez öyle şeyleri...
00 Yorumla
+1 yılHic belli olmaz bu isler sen yinede fazla guvenme.
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki hep aynı olacak diye bişey yok
Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Ciddi düşünmese geceleri uyumazdın :D
00 YorumlaDüşünmüyor olaydı sabah akşam yapardınız
00 YorumlaEvet dusunuyordur canim deger veriyor belli ki
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Sana dokunmadiysa kesin ciddidir
00 YorumlaDüşünmese seni 50 kez... :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen herkes öyle diyo
Soran+1 yılTeşekküe ederim
+1 yılvaşşa iyi irade varmış 5 gün taktir ettim
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu olanaksız
- +1 yıl
bişey yapmayım başıma kalmasında demiş olabilir :)
Soran+1 yılSanmıyorum ikimizde o seviyede insanlar değiliz özellikle benim ailem
Belkide problem vardır tesisatta
012 Yorumla
Soran+1 yılYok tesisat iyi çalışıyor😁
Soran+1 yılÖpüştükten sonra hissettim
Soran+1 yılBilmem uyansa duyardım ama
Soran+1 yılNeresi karışık
Soran+1 yılNeden bu kadar garip geliyo ki bu kadar zor mu bir erkeğin 5 gün cinsellikten uzak durabilmesi
- +1 yıl
Ben şahsen normal bir erkeğim ve o çocuğun köpek gibi pişman olacağını düşünüyorum. Aşk kalpte hissedilir bedende yaşanır. Ben salak mıyım sevgilimle öpüşeceğim filan ona bunu isteteceğim ama sonra geri çekileceğim. Peh... Resmen gözünün açılmasını sağlamış olurum. Yanlış bir erkek örneği. Çok ağlar o bu kafayla
Soran+1 yılBen istesem tabiki yapar istemiyosam tecavüz edecek hali yok tabiki dokunöayacak erkeklik oraya hakim olabilmektir bir yerde
Gizli Üye(30-35)+1 yılPaylaşmayın şöyle şeyler olmayan var 😢
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah allah güzel bir ilişki nasip eder sana da :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler amin 😊
evlen en ıyısı efendısını bulmusken
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Açıkçası meleğe rastlamışsın
03 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar imkansız mı yani bişey yapmaması
- +1 yıl
Güzelim insan gerçekten ciddi düşünmek istediği bir insanın yanında sürekli kalp çırpıntısından ölür ce onu kırmamak için elinden geldiğince iyi davranır onunla evlenebilmek için onu kaçırmamak için dünyaları vermeye hazırdır.
Şimdi sen diyorsunki bir hafta aynı yatakta yattık sence bu insan hadi iki üç günü anladımda bir hafta boyunca o kilotunu aşağıya indirmemişse seni ciddi olarak isteyen bir insandır
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için
Hayret demekki ciddi düşünüyo
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar anormal mi cidden aramızda biley olmaması
+1 yılaferim ona erkek adammış
00 YorumlaAteş-Baruttan bahsediyoruz ben buna inanmam
00 Yorumla
+1 yılorada dokunmadıysa korkma
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm peki
+1 yılKaç yıldır berabersınız?
06 Yorumla
Soran+1 yıl5 ay
- +1 yıl
Ciddiliğine güvenemezsin cok kısa süre
- +1 yıl
Ayrıca tatile gidiyorsan nası sevişmiyosunuz ben bunu anlamıyorum. orda nası birşey yaşanmayacak ki
Soran+1 yılSüre kısa ama arkadaşlığımız 1 yıla dayanıyor üniversiteyi ailemizden ayrı şehirde okuyoruz ondan çok görüşme fırsatımız oldu
- +1 yıl
Birşey yaşamama olayı bana mantıklı gelmiyor
Soran+1 yılÖpüşmeden başka bişey olmadı bence yeterli zaten
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. cıddı değil nerde tatıl yaptınız
01 Yorumla
Soran+1 yılAntalya. Neden öyle bişey dedin
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayretler içerisindeyim
012 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu ilginç
Cevap sahibi+1 yılFazlasıylaa
Soran+1 yılBence olması gereken bu
Cevap sahibi+1 yılbir sorun olduğu ortada.
5 gün boyunca ileri gitmeyen
istemeyen bir erkek.
sakıncalı.
Soran+1 yılBen istemiyorum bana saygı gösterdi aramızda bişey olmadı bu yüzden
Cevap sahibi+1 yılÖldürücü darbeyi indirmek için zar atmış olabilir :D
Soran+1 yılHahah sanmıyorum inşallah öyle değildir 😊
Cevap sahibi+1 yılO zaman eşcinsel.
Soran+1 yılOff hayır tabiki
Cevap sahibi+1 yılSende bir çirkinlik var o zaman :)
Soran+1 yılYa arkadaşım ben hayır dedim adam dokunmadı napıcaktı tecavüz mü edicekti
Cevap sahibi+1 yılNe yedirdin adama kökten kestin
+1 yıldüşünüyo olabilir
00 Yorumla
+1 yılDusunuyordur
00 Yorumla
+1 yılBilemeyiz ki onu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Tuzak da olabilir...
02 Yorumla
Soran+1 yılTuzak derken?
+1 yıldüşünüyodur
00 YorumlaEvet düşünüyordur
00 YorumlaDüşünmüyordur
00 Yorumla
+1 yılKond kullanın
00 Yorumlaevet
00 Yorumlaciddi gibi
00 Yorumlaolabilir
00 YorumlaHııö evt
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Biz inanalım mı buna
02 Yorumla
Soran+1 yılİster inanın ister inanmayın burada salak salak hikaye uyduracak değilim kaldı ki hikaye olsun bu anlattığım heyecanlı hiçbir yanı yok sadece sana söylemiyoeum bunu inanmayan bir arkadaş daha vardı ona da söylüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok sevimlisiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüşünüyor benoce
00 Yorumla
+1 yılDü$ünüyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherherde
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?