evet aynen böyle söyledi isteksizsin resmen üşenyorsun ya dedi nasl olacak falan dedi halbuki tabularım var yıkamıyorum yakınlaşamıyorum bilmiyor ne olcak:)))
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer bunu istemiyor oluşun üzerindeki baskıysa (bir kızın bunu yapmasının ikiyüzlü toplum tarafından hoş karşılanmaması) ve aslında istiyorsan kendini kısıtlama... Cinsellik mükemmel bir şey, milletin ne dediğini takma.
Ama zaten istemiyorsan, sırf erkek arkadaşın ısrar ediyor diyeyse, kendini zorlama.
Seks bu dünyadaki en büyük hazlardan biri ve birbirini arzulayan iki insanın birbirlerine bu hazzı yaşatlamarı kadar şahane bir şey yok... Ama zorla olursa bir halta benzemez.111 Yorumla
Soran+1 yılaslında istiyorum tabikiii ama içimdeki yaşadıklarım yada irçok şey gerçkten beni ya üşendiriyor ya vzgeçtiryor bişiler var ama istmiyor değilim
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadaşını seviyorsan... Hatta direkt şöyle diyeyim.. O adamı arzuluyorsan yap. Hele ki yaptıktan sonra da "eyvah ben ne yapım, değerim toplum gözünde düştü" tarzı bu ikiyüzlü insanların bize empoze etmeye çalıştığı şeyleri düşünmezsen, aldığın hazla kalırsın :). Bedenine bir rahatlık gelir. Dediğim gibi, seks şahane bir şey ama sonrasında pişman olmayacaksan, istiyorsan hiç durma.
Cevap sahibi+1 yılO "bir şeyler" toplum baskısı. Bedenin arzulasa bile sana bu yaşına kadar o ya da bu şekilde öğretilmiş, kanıksatılmış şeyler var, onları aşamıyorsun.
Soran+1 yılaslında aşamıyorum buda çok ektili çnkü yanlış gibi geliyor hoş değil gibi geliyor ters gibi mesela onunla olmayı istiyorum ama bişiler itiyor bu düşünceden sonrasında ama cinselliğe böyle bakmamışştım hiç:D
Cevap sahibi+1 yılBak arkadaşım. Zina, Kuran'da kadına olduğu kadar erkeğe de günah. Erkekler torpilli değil. Ama bizimki gibi ikiyüzlü toplumlarda, bu durum erkeklere yasak değil, kızlara yasak. Erkek dilediğini yapabilir, erkeğin elinin kiridir. Kadın yapamaz, kirlenir... Bu toplumun çarpık görüşüdür. Oysa seksten en az erkekler kadar zevk alır kızlar da. Ve 21. yüzyılın nimetleri sayesinde artık kadının da elinin kiri, çünkü hamile bile kalmıyorsun. Eğer aşabileceksen toplum zırvalarını, durma :).
Soran+1 yılhıımm yani aşmak isterim ama of bilmiyorm ben vala toplumdan çekinmesem herhangi bir sorun yoktur dimii
Cevap sahibi+1 yılEvet, toplum ne yazık ki bu şekide. Ama hayat senin hayatın. O lafını dinleyeceğin toplum ikiyüzlü, seni aşağı gören bir toplum. Toplumun ikiyüzlülüğü dışında hiçbir şey yok... Ha şunu da diyeyim, cinsel ilişkiye girmekle vajina genişlemez. Bunu dilediğin jinekoloğa sorabilirsin. Vajina ancak normal doğumla genişler. Vajina çok elastiktir, penis denen şey de çapı 80 santim bir şey değil. Bu seks yapan kızın vajinası genişler muhabbeti de toplumun zırvası, kızları soğutmak için.
Soran+1 yılpekii aslında çok iyi anladım çok teşkkür ederm kendime bişiler çıkardımm ve biraz olsun rahatladım:)))
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. İnşallah seni ne mutlu edecekse o kararı ver. Hadi iyi geceler.
Soran+1 yılpekii iyi geceler:)
En İyi Cevaplar
bilmiyor dediklerini söylemezsen nerden bilsin . sevgi paylaşım değilmidir konuşmadığın sürece seni nasıl anlayacak adam . aklındakileri aktar düzgünce . seni o şekilde kabul ediyorsa etsin etmiyorsa ...
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorununu bir cinsel terapi uzmanı ile görüşürsen iyi olur.
00 Yorumla
saygılı olması lazım. ha diyince olmaz öyle.
011 Yorumla
Soran+1 yılaslında artık 5 yıl oldu sözlüyüz biz ve ben garip davranıyorum rahatsız oluyor gibiyim üşeniyor gibiyim
Soran+1 yılyani dimi hem beli evlenince raha olabirim çnkü yaptığımız mekanda kaçak göçek birmekan bir yer v buda beni kendime kötü hissettiriyor
- +1 yıl
o sıkıntı bendede var bak. doğru diyorsun. o psikolojide insanın konsantrasyonunu etkiliyor.
Ama şunuda hatırlatayım yakalanma korkusu fantazisi diye bişe var. şahsen böyle bir fantaziye sahip olmasamda. bu düşüncedeki insanların sayısı azımsanacak sayıdada değil.
neyse özetlemek gerekirse. karşındaki insan seni anlamalı ve saygı duymalı. sonuçta bu tek kişilik bir keyif değil. iki tarafıda mutlu edecek bir şey olmalı.
Soran+1 yılkesnlikleee o bunan oldukça zevk alıyor ama ben köü hisediyorm kendimi ya resmen yakınlştığızda ayaklarıma bir ağırlık çöküyor resmen yaaa aşmamız lazımm
- +1 yıl
konsantrasyon yokta ondan.
işte bu an o an diyemediğin için kendini bu durumun içine sokamıyorsun.
sanırım yalandanda yapmayı beceremediğin için:)) böyle oluyor.
Ama böyle daha iyi. birbirinizi daha iyi tanırsınız ne istediğinizi bilirsiniz bu şekilde. sonuçta ömür boyu birlikte olacağınız insan.
Soran+1 yılyani aslında öylee yalanım saten kesinlikle yoktu kellem keseceğini bilsem yalan edemem isteksizsin üşeniyrsun dedi evet edim aşırı üşeniyor ve gereksiz gibi görüyorum dedm kızdı yalan söylemedm çnkü öyleydi hahahah:)))) yani şuan benim durumum iyimi diyorsunuz ki:)))
Soran+1 yılhıımm bu yönden bakmamıştım çok teşekür ederim rahatladım aslına biraz olsun zaman geldiinde ve ben kızgınlıklarımı kenara koyduğumda konsntre olduğumda olur saten
Soran+1 yılhıımm peki teşekkür ederim:))))
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
+1 yılyakınlaşmak zorunda değilsin neden kendini buna mecbur hissediyorsun içinden gelmiyorsa gerçekten istemediğin içindir eğer başkasının isteği için yaparsan kendini mutsuz hissedersin doğru olan gerçekten istediğini bileceğin zamanı beklemek
35 Yorumla
Soran+1 yılya aslında şeyle bir durumda var gerçkten istyor ama üşeniyorda olabilirim haklıda olabilr
- +1 yıl
emin olmadığın sürece böyle bir şeye kalkışmanı önermem
Soran+1 yılaslında şöyle düşündüğümde oluyor sanki biz sözlüyken yaşadığımız bu tarz şeylerle evliliğimize zarar vermiş olmazmıyız ileride hani tadında olmalı gibi gelior ve çekinerek yaşıyorm
- +1 yıl
ben zarar vereceğini düşünmüyorum ama birliktelik mecburiyetten yada bir tarafın istediği için yapılmaz her iki tarafında hazır oldugu istediği zaman yaşanır
Soran+1 yılksinlikle sanırım bunu konuşsak çok iyi olacak onunlaa yoksa böyle beni çok dahayanlış anlayacak
+1 yılGözlerini yum kendini sevgilinin kollarına bırak gerisi gelir zaten bulutların üzerinde hissedeceksin kendini
21 Yorumla
Soran+1 yılya olmuyor şite yapmıyorm ben alışkında değilim çekiniyorumda oda onca zaman oldu yeter artk diyor... ama bekide grçekte istksizim üşendiğim oluyor cidden
söyleyecek açıklayacaksın yıkamıyor isen tabularını surları çekip korumaya devam et
016 Yorumla
Soran+1 yılaçılıyorum bunca zaman oldu artık alışman gerekmiyormu diyor hklıda aslında bekide şeyden korkuyorum bişileri şimdi yaşarsak ilride sorun olur gibi hnii evleninc yaşanmsı gereken şeylerozaman yaşanmalı ve tadında olmaı gibi
Soran+1 yılaslında oda farkında :))) çnkü biz 5 yıldır çıkıyoruz ve sözlüyüz eskiden hiç böyle şeyle olmazdı hiç hemde öptüğüne dua ederdi :))))
Soran+1 yılçıkarıca ben onu keşfe gebrttircek kendini bana yaaa :)))) bilmiyorm böle olursaa ya ben cidden mi üşeniyorum kii aslında şuda oluyor msela ben sevgilme esklerdn çok kızgınım aşırı hemde öyle böyle değil çok sorularımız oldu tam başlayacağı sırada kızgınlıklarım alıma gelio itiveresm geliyor:D:DD hahah kzgınlıktan gliba :)
Soran+1 yılama nasıl yapabilrsiniz kiii bunuu 5 yıl olmuş hayat kurmaya çalışıyorsunuz hayatınızdaki tek erkek oo canınız olmuş artık tırnağınız gbi koay değil nasıl yapabilirim kii:((
Soran+1 yılyani sadce şuanı düşünmemek lazım ama ben onun için hayatıma çok şeyden vazgeçtim hayallerimden okul hayaımdan herşeyimden birtk ondan vazgeçmedim zor gibi gliyor olmasın gibi geliyor yani hayatım onunla bütünleşmiş gibi ama gliba onunla knuşsam bu konuları iyi olacakk:((
Soran+1 yılyani aslında herşey olabilrdi ama o an o imkan yoktu gitmemeliydim üniyi bırakmalydım ve bıraktım:((( belkide ozamandan kalma kzgınlıkları varr
Soran+1 yılevet kesinlkle öylle yaşayacağımız herşey yaşadıklarımzda herşey bizim için konuşup halletsem iyi olur
Soran+1 yılpekii ii gecelerr9)))
+1 yılÖn sevişmeyi profesyonelce yapmayı beceremiyor o zaman ve seni baştan çıkarmayı başaramıyor o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılyani aslında benim o onlarda aklıma hep başka şeyler oluyor yaşadığımız sorunlar oluyo mesela kızdğım zamanlar oluyor o ana konsantre olamıyrum çok romantikte olsa kızgınlıklarım gelio aklıma ve o anı yaşayamıyorum ama o yaşıyor boşlıyor çoğu kez bir kaç defa(bunu yazdığım için üzgünm:)
O yıkamadığınız tabuların altında kalmışsınız askında onlarla sevişiyorsunuz haberiniz yok
00 Yorumlaılıskıyı yaarıda mı kesıosun yoksa :)
12 Yorumla
Soran+1 yılyok başlamıyorum:DDDD
azdırıcı birşeyler yemelisin
011 Yorumla
Soran+1 yılhahah dha neler
Soran+1 yılyapmamam lazım ama yapıyorum elime değil
Soran+1 yılveriyo aslında yalnızca çok ileriye gidemiyorum
Soran+1 yılgaliba yoruluyo olabilirim ayaklarım halsizleşior sanki garipleşiyorum
Soran+1 yılhııımmm olabilrde aslında peki...
Soran+1 yılpeki
ayrıl ozaman sende ondan
01 Yorumla
Soran+1 yıloldu daha neler
utangaç birisin galibaaa :))
010 Yorumla
Soran+1 yıloldukça utangaç ve cidden galiba üşengecim:)
Soran+1 yılçekniyorum işte yalış gbi geliyor ypma diyorum olmz diyorm soğuk davranıyoum oda haliyle kızıyor:)
Soran+1 yılistemiyor değilim aslında ma yalnızca çok ileriye gidilsin istemiyorum
Soran+1 yılevet yüzeysel tam bir birleşme değil
Soran+1 yılsürtünme gibi evet:) adı öyle galba:)
+1 yılyak gemileri
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
istemiyorsan yapmamalısın
Soran+1 yılistiyorum aslında ama aması var işte çekindiğim şeyler varr sanki bişileri şimdi yaşarsk ileride srun oluur gibi eliyor
- +1 yıl
ne kadardır ilişkin var sevgilin sadece seni kullanıyor mu? seninle birşeyler yaşayıp seni bırakacak mı? bunu mu düşünüyorsun?
Soran+1 yıl5 yıldır çıkıyoruz öyle bi düşüne yok içimd ama eskilerden çok büyk kızgınlıklrım var aklıma onlar gelio mesela kzıyorum kendimi kızgınlıklarımı dşünmekten alıkoyamıyorum:(
- +1 yıl
sizin sorun baya büyük o zaman
Soran+1 yılgalibaa:(
iş sende bitiyor
020 Yorumla
Soran+1 yılöyle farkındayım
Soran+1 yılumarım:(
Soran+1 yıl24 yaşnda seviyorum tabikii o bnim canım 5 yıldır çıkıyoruz a benim içimde kırgınlıklarım var kızgnlıklarım var yılardır yaşadıklarımızla sorunlarım varkendi içimde
Soran+1 yılgalba yani aslında çokta anlamıyorum ben bu işlerden ama normalde snki farklı değil gibi ite bilidğim sevgilim gibi
Soran+1 yılyani diyorsun ki sorun bende değil onda..
Soran+1 yılhııım ben henüz 20 yaşındayım
Soran+1 yılhııımm belkide tecrübesizikten onunda benimd öylee ama çözülmeyecek sorun değil bu dimi
- +1 yıl
değil tabiki canım. zamanla tecrübe kazanacaksınız. benden küçüklerle olduğumda bu tecrübelerimin işe yaradığını görüyorum. alışkanlık yapma ve arzulanma derecesine geliyor belli bir zaman sonra, buda nekadarda olsa hoşuma gidiyor herkes gibi. Hiç kaçamak olmadımı 5 yıl boyunca yada acaba dediğin bir an?
Soran+1 yılbaşkalarına karşı mı kaçamak derken sevgilimle kaçak mı başkasıylamı
Soran+1 yılhayır yaşmadım olmazda gözümle bile aldatmadm sevgilimi
Soran+1 yılaynen:D
sarhoş ol :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))))
Gizli Üye(36-45)+1 yılKlasık Turk kızı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyık tabuları
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz