Küçükken herkes en az bir kez çıplak kalmıştır, hatırlayanlar? Mesela ben plajda bir arkadaşımla kumla oynarken bikini altımın ipini çekmiş ve beni düşürmüştü. bikiniyi alıp denize atmıştı. 4 yaşındaydım. herkes olayı anlatıp kaç yaşında olduğunu yazsın
Cevabın nedir?
Ben 3.5 - 4 yaslarinda erik satiyomusum bahcedeki agactan toplayip. Annem babam ayri oldugu icin mahalleli cok severmis. o erikleri genelde donla satarmisim. Sevdiklerinden midir nedir hic erik kalmazmis :D Ticarizekam o zamandan belliymis :D Tamamen ciplak bi hikayem hatirlamiyorum malesef. Ama aklima bazen Sener Senin Ciplak Vatandas filminde ki gibi delirip Ankara'da kosturasim gelmiyor degil yakindir yani :|
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılDenizde çişim gelmişti, mayomu çıkarttım ve yapmaya başladım. O sırada bir dalga gelmişti ve baya sarsılmıştım. Dalga geçince mayomun yerinde olmadığını fark ettim. Çantamda yedek mayom da yoktu. Annem eve kadar gidemeyeceğini söyleyince sabah 11den akşam 6ya kadar her işimi çıplak gördüm. Buna marketten su almakta dâhil.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl7 yaşındaydım
4 yaşındayken babam ıstedıgım bır şeyi yapmamıştı dedemlerdeydik. butun kıyafetlerımı cıkardım senın aldgn şeylerı gıymem dedım :( :D allhm cocuk aklı...
20 Yorumla
evet kaldım,küçükken değil 2 sene önce 1 ay yoğun bakımda çıplak yattım
36 Yorumla
Soran+1 yılnası yani?
- +1 yıl
Geçmiş olsun bilirim yoğun bakım ortamını. 4 yıl kaldım.
- +1 yıl
gecmiş olsun bende 3gün yattım her yerim ellendi pansumanlarda
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
7 yaşıındaydım. annemle babam ayrılalı 1 ay olmuştu. babam yurt dışına yerleişti. bir sabah banyoda klazöte ayakta çişimi yapıyordum. annem gözünü pipime dikmişti. çişimi saldım. çişim pipimin ucuna ulaşınca pipimin ortası balon gibi şişti. birkaç saniye sonra pipim indi. çişim akmaya devam etti. annem bunu farketti. "pipini takip edelim. eğer her çişini yaptığında pipin şişerse bunu ali amcana soralım." dedi. annem beni banyodaki tabureye oturttu. pipimi ve taşaklarımı ıslattı. bolca sabunladı. bir süre pipimle oynadı. "kalkıyor. kazık gibi dikildi. demek ki sorun yok. taburenin ucuna otur bakalım. bacaklarını ayır ki apış aran ortaya çıksın. taşaklarını da accık inceleyeyim. rahatla. kendini serbest bırak." dedi. taşaklarımı tabureden aşağı sarkıttı. taşaklarımın altından tuttu. 3 defa kuvvetllice sıktı. pipim kalkıken pipimi kökünden kavradı. kuvvetlice sıktı. 1 dakika böyle bekledik. sonra bıraktı. pipimi tuttu. 3 defa kuvvetlice çekti. 1 er dakika daha bekledi. sonra bıraktı. ertesi günü yine taburedeyken annem de soyundu. bacaklarını ayırdı. havaya kaldırdı. "bak. işte pipine böyle yapacağım." dedi. taşaklarımı tuıttu. kaldırdı. pipimi suratına doğrulttu. pipimin başını tırnaklarının arasına sıkıştırdı. "işe. bakalım. düzelecek mi?" dedi. ama bunun bana hiçbir faydası olmadı. 1 hafta buyunca her çişim geldiğinde klazötün bsşına oturdu. pipimi yakından izledi. her işediğimde "pipin gene şişti. amanın pipiye bak pipiye." dedi. pipim bacaklarımın arasından bir boru gibi çıkıyordu. borunun ucunda oval ve şişman olan bir bölüm vardı. bu bölümün ucunda çişin çıktığı bölüm vardı. işte bu ortadaki oval bölüm şişiyordu. 1 hafta sonra yaz tatiline gittik. denize girdik. açıldık. anneme "çişim geldi." dedim. annem "çişini denize yapabilirsin." dedi. abimin eski slip mayosunu giymiştim. mayo çok dardı. çişimi saldım. mayonun içinde pipimin şişmiş olan halini alacak kadar yer yoktu. pipim çok acıyordu. ama çişim akmıyordu. anneme "çişimi yapamıyorum." dedim. annem "neden?" dedi. kısa bir duraklamadan sonra "anladım." dedi. arkamdan yaklaştı. bir çırpıda mayomu indiriverdi. çıplak ve serbest kalan pipim rahatça şişti. çişim aktı. 2 hafta boyunca denize bu şekilde işedim. eve döndük. cumartesi günü ali amcalar bize misafirliğe geldi. o gün hayatımın en kötü günüydü. ali amca sağlıkçıydı. konu döndü. dolaştı. benim pipime geldi. ali amca anneme "ahmet'i ne zaman sünnet ettireceksin?" dedi. annem "bir süre ahmet'in babasıyla karşılaşmak istemiyorum. bunun başka bir çözümü yok mu?" dedi. ali amca "var. ben onun rahatça çiş yapmasını sağlarım." dedi. bir krem adı söyledi. "evde var mı?" dedi. annem bir krem getirdi. "bu mu?" dedi. ali amca bunu onayladı. annem beni odama götürdü. soymaya başladı. üstümü, çoraplarımı, alt pijamamı ve kilodumu çıkardı. çırılçıplak bir hâldeyken yatağıma sırt üstü yatırdı. bir pamuğu ıslattı. bu pamukla pipimi ve taşaklarımı sildi. annem beni rahatlatmak için kucağına oturttu. kıçımın yanaklarını okşadı. ıslak olan pamukla bir süre pipimn başını tuttu. ali amcayı çağırdı. "ahmet hazır:" dedi. ali amcanın 2 tane oğlu vardı. küçük oğlu odame geldi. benim hâlimi görünce abisine "abi gel. ahmet burada dal testis yatıyor. ahmet in pipisine bakalım." diye bağırdı. çok korkuyordum. çok utanıyordum. kurbanlık koyun gibi odamda celladımı bekliyordum. ali amca odama geldi. çıplak elleriyle pipimi tuttu. bir süre inceledi. taşaklarımı avuçladı. "aslıında pipisi çok güzel" dedi. burada ne demek istedi? pek anlamadım. ali amca bir kaç tane yastık istedi. bu yastıkları pipime yapacağı işlemi görmemi engellemek için göbeğimin üzerine koydu. annam bacaklarımın kıpırdamasını önlemek için topuklarıma yapıştı. pipime uygulanan işlem 2 tane aşamadan oluşuyordu. 1. aşamada pipimin ucunda ve çişimin çıktığı yerde 10-15 saniye boyunca korkunç şiddetli bir acı hissediyordum. bu acıyı tarif etmek gerekirse sanki birisi pipimin ucunu parmağıya ikiye ayırıyordu. pipimin ucunu genişletiyordu. pipimin ucundaki deriyi sıyırıyordu. pipimin ucundaki deriyi vücuduma ve göbeğime doğru çok kuvvetlice bastırıyordu. gerdiriyordu. çok bağırdım. ağladım. ben ağladıkça ali amcanın oğulları gülüyordu. "sonunda ahmet in çükünü, taşağını gördük. meğer ahmet daha hâlâ kabukluymuş. sünnetçiye haber vereceğim. sünnetçi gelecek ve ahmet in kabuğunu kaldıracak. ahmet in pipisi arkasına beyaz yumurta sıkışmış örümceğin kıçına döndü. neresinden işeyecek? " diyordu. çok gülüyordu. eğleniyodu. dalga geçiyordu. nihayet bitmişti. işlemden sonra pipime baktım. sanki çişimin çıktığı koyu kahverengi olan derinin yarık olan kısmının içerisine krem bir top halinde itilmişti. yarık genişletilmişti. bu deri beyaz olan krem topunun etrafını sarıyordu. kremin pipimden çıkmasını ve aşağıya doğru akmasını engelliyordu. krem pipimin bir parçası gibiydi. pipimle krem adeta bütünleşmişti. pipimin ucundaki çişin çıktığı yarığı tıkamıştı. krem bu yarığa sıkıştırılmıştı. krem pipimim içinde ve ucunda öylece duruyordu. annem kilodumu giydirdi. 3-4 saat pipim bu haldeyken bekledim. beklerken koşuyordum. oynuyordum. zıplıyordum. her hareketimde pipimin ucu küloduma deyiyordu. deyince kaşınıyordu. arkasından orta şiddette acıyordu. ali amca saatler sonra tekrar odama geldi. 2. aşama 1. aşamaya benzer bir işlemdi. 1. aşamadaki acının aynısını hissettim. yine çok ağladım. ali amcanın oğulları "ahmet i çükünden yumurtlatıyoruz." diyordu. işlem bitmişti. pipime baktım krem top pipimden çıkarılmıştı. pipim eski hâline dönmüştü. bir süre sonra çişim geldi. annem yine tuvalete götürdü. çişimi salınca pipimin ucu hafif yandı. ama çiş ip gibi akmaya başladı. pipim şişmedi. annem "işe yaradı." dedi. 1 hafta sonra pipim tekrar şişmeye başladı. ali amca bu yukarıda anlattığım 2 aşamalı acı verici işlemi yıllarca her hafta pipime uyguladı. bazen ali amca oğlunu da getiriyordu. ali amacanın oğlu gizlice odama giriyordu. büyük bir zevkle pijanamı ve kilodumu indiriyordu. "biz geldik. ne yapmaya geldiğimizi biliyorsun. haydi şimdi hasta yatağına yat ve hazırlan." diyordu. pipimi ve taşaklarımı elliyordu. pipimin ucunu tutuyordu. kardeşine "işte burasında operasyon yapacağız. gerçekten zamanı gelmiş. daha fazla bu çükle dolaşmasına izin vermeyelim." diyordu. ali amcanın çocukları artık bu işlemin adımlarını ezberlemişti. birbirine "3'e kadar sayıyorum. 3 deyince ahmet ağlayacak." diyordu. ali amcanın eşi çocuklarını "oynayın. oynayın pipisiyle." diyerek teşvik ediyordu. ali amca çok canımı yakıyordu. beni erkek olduğuma pişman etti. çocukluğumda pipimden nefret ediyordum. çünkü pipim her zaman benim için utanç ve acı kaynağıydı. sürekli başkalarının yani ahmet amcanın ve onun oğullarının yanında soyunmak ve onlara pipimi ve taşaklarımı göstermek ve elletmek zorunda kalıyordum. okuldaki arkadaşlarım tatil olduğu için cumartesiyi iple çekerdi. bense netret ederdim. cumartesi benim korkulu rüyamdı. artık o gün vücudumun en hassas yeri olan pipimin en hassas yeri olan pipi başımdan korkunç derecede acı çekeceğimi adım gibi biliyordum. 12 yaşında annemle babam anlaştı. sünnet oldum. kurtuldum. yıllardır merak ettiğim şudur. ali amca bu işlemi yaparken herhangi bir metal aleti kullanmıyordu. vücudumun herhangi bir bölümünü kesmiyordu. kanatmıyordu. pipime ne yapıyordu da pipim bu kadar acıyordu? sadece ellerini, parmaklarını ve bu kremi kullanarak pipimin ucunu nasıl bu kadar acıtabiliyordu? herhalde ilk aşamada o kocaman krem topunu pipimden içeri kaktırabilmesi ve 2. aşamada o daracık çiş deliğinden krem topunu çıkarabilmesi için çok baskı uygulaması gerekiyordu. yani ali amca 2 işlemde de pipimin ucunu bir hayli zorluyordu. bu işlemle ilgil youtube'da bir video ve google'da bir yazı bulamadım. dünyada bu işleme maruz kalan yok mudur? acaba tek ben miyim? başta doktor olan arkadaşlar olmak üzere bu tedevi yöntemini bilen yok mudur? bu tedaviye maruz kalan diğer çocuklar da ağlar mı? sünnet ve diğer cerrahi yöntemler yıllardır bilinmektedir. bana uygulanan işlemi bulan sağlıkçılar niçin bu sorunu ameliyatla ve bu çocuğu uyuşturarak çözmemiştir? çok acı verici olan ve etkisi geçici olan (haftada 1 kere tekrar ediliyordu.) bu işlemi niçin bulmuştur ve kullanmıştır? kremin pipinin içine itilmesi ve pipinin ucundaki derinin saatlerce birbirinden ayrık bir şekilde beklemesi enfeksiyon riski oluşturmaz mı? bununla ilgi video bulabilirseniz lütfen paylaşır musınız? çok rica ediyorum.
20 Yorumla
+1 yılçocukken denizde yıkarlarken, kızlar tarafından görülmüştüm. Gözler şampuanlı kaçmaya çalıştığımı hatırlıyorum. Ozaman bir süre adımı ... çüküü gördük... Dalga geçmişlerdi... :)) Yine hatırladım...
00 Yorumla
+1 yıl6 yada 7 yaslarındaydım dalganın vurmasıyla gıymeyı sevmedıgım sortum sıyrılmıstı bende bızım kızlara tutup sallamıstım selam verdırmıstım
15 Yorumla- +1 yıl
Ayşenurun kardeşleri sacide 8 yaş sacide ve güler 7 yaş beni o kizir kızın arasında bir oda dolusu küçük kız Yasları 5 ve Arası odaya alınmış sandalye dizilip beni izliyorlar ve sacide güler beni soymaya başladı kızlar acaba abinin kzagını çıkaracak pontonlonu, ve önçe mont sonra pantolon, sonra üst ve alt içlik cıktı sonra daha soymazlar abiyi derken don atlet kaldım; sonra atletin çıkınca kilit ile kaldım kızlar güldü kilit ile karşımızda ve güler kilotunu cıkarammı Ayşenur abla çıkar ve kilotumu çıkardı kızlar gülerek karsımızda çırılçıplak pipisini görünüyo her tarafını görüyoz diyor, ve yanıma gelip pipimi elliyorlar ve ben yıkamaya başladılar Ayşenur beni kaynar su ile yakınca basıma maşraba ile ve sabun ile vuruyordu, i kızlar hepsi teker teker leğende beni yıkadılar, gülerek hele küçükleri pipimi koparcasına çekti acıdan bağırdım defalarca, ve pipimi tutup asılarak evin içinde dolaştırdı kızlar ve hepside video kamera kaydedildi ve resim çekildi. Ve pipimi en çeken yarısması ya
- +1 yıl
Yaptılar pipimi koparma çalıştılar çekmekten hele bazıları beni aglattı vücüdümüz her kız pipimimi diğer kız arkadaşlarına anlattı, defalarca ySması küçük olanlara döküm yer pipisinin neresi pilinin pası neresi, nerden CIS çıkıyor bize ve arkadaşlarına göster diyip Arkadaşlar bu delik yer pipime ucunun cis çıkan yeri ve pipime ucu olduğu yer burası sünnet yeri diyerek gülüyorlar beni dışarıda sokakta o halde kostrup kızdıdıp besinden kostuyorlardı. Ve hepsi tek resim cektirmişldrdi o halimle pipimi tutarak hemde.
- +1 yıl
Ayşenur, sacide ve gülerin kızları ve arkadaşları beni çırılçıplak soyduktan sonra emel mavi leğen gelsin dedi sibel mavi leğen gelince hadi sıla amcayı leğene sok dedi! Sıla hadi amca leğene gir kaldır ayağını şimdi diğer ayağını gir otur. Popumun üzerine oturunca öyle değil kır dizlerini eğil dizlerinin üzerine otur leğenin önünde olsun dizlerinin az geri çık simdi bacakların kıvır popunun altına koy poponla bacakları n üzerine otur ayakları yukarı poponun hemen ucuna al ayak parmakların üzerine yere koy, degsin dik tur göbek çukurun tam görünsün pipimi de dizlerin üzerine al pipin tamamen görünsün. Kollarını dirsekten kıvır dizlerini üzerine koy dirseklerini ve ellerinde çene altına koy. Hadi sıla amcanın resmini çek sende sibel kamera ile amcaya zum yap ki seni faceden izliyen arkadaşların her şeyi görsün canlı yayında. Simdi beni facebook takip eden küçük kızlara 5 küçük kız arkadaşım işte amcalar böyle soyulur ve leğene sokulur sizde bu videoyu kaydedip defalarca izleyin
- +1 yıl
Ve beni o kızın içinde çırılçıplak mavi leğende yıkamaya başladı sıla kardeşleri ve kardeşleri ve ve sacide ve güçlerin kızları ve arkadaşları işte amca böyle yıkanır hadi lifi al sibel keseyi maşrapa yı al sıcak suyu leğenin yanına koy şimdi amcayı yıkama ya başla dedi ve sıla işte amca böyle yıkanır popusu yıkıyom popo deliği içinde yıkayın sonra geldi göbek çukuru konuda iyice zum yap sibel amcanın göbeği tamamen görünsün göbek çukurun içi böyle yıkansın duvarları kat araları, sonra geldik pipiye pipisi elinizle tutup işte elimde tuttuğum gibi sabunlatın pipiyi taşaklar pipi ucuna doğru ve pipiye iyice zum tap sibel içine kadar gir pili nasıl yıkanır izlesin kız arkadaşlarım canlı yayında. Simdi kaynar suyu dönelim bagardı sinde amcanın kafasına sabun ve maşrapa ile vurun susar ve beni hepsi yıkadı tüm oradaki kızlar tek tek vücudumuzun bile yaptırdı Ayşenur sılaya sbinin poposu göbek çukuru ve pipisi yasaklar pili hortumu ve pili ucu buradan çiş çıkıp amca sünet oldu delik gibi yer
+1 yılsen yine iyisin benim banyo yaparken leğende çekilmiş çıplak resmim var rezillik ya bide poz vermişim:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl8 ime yeni girmiştim. Dört arkadaşım ve aileleriyle beraber bir otele gitmiştik. Lobide doğruluk mu cesaret mi oynadık. Gece yarısı olduğu için neredeyse herkes odalarındaydı. Sıra bana gelince cesaret dedim. Çıplak bir şekilde asansöre bin bir üst kata çık in dediler. Kabul ettim. Bindim üst kata çıktım ancak kapı açıldığında üç kız vardı. Birlikte aşağı kata inmiştik hepsi bana bakıp gülüyorlardı.
50 Yorumla
+1 yılgerci bu olay bütün askere giden erkeklerin basına gelir duş alırken soğuk su boşaltıp kapınızı acarlar sizde can havliyle dışarı kacarsız bizim bütün bölükteki herkese yapılmıştı bu şaka yaşlarımız 20 olanda vardı 35 olanda
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGittiğim yaz okulunda yüzme dersi de vardı. O gün yanıma aldığım mayo çok dar ve rahatsızdı. Yüzme dersindeyken çok kalabalık olduğumuz için sıralarda çok uzun bekliyoruz. Sıranın sonuna geçip mayomu çıkarıp kenara koymuştum. Arkadaşım mayomu alıp havuzun dibine atmıştı. Bende sinirlenip onun mayosunu çıkarmıştım. Sonra öğretmen bize ceza olarak dersin kalanında kenarda bekletmişti herkes bize bakıyordu. 8 yaşındaydım
00 Yorumla
+1 yılbu sene yüzme havuzunda suya aatlayınca şortum sıyrıldı ve havuzun dışına gitti sonra arkadaşlar aldı gitti o kadar kzın içinde çok utnç vericiydi :)
00 Yorumla
+1 yılErkeklerde bu sorun değil
pipisi meydanda evin içinde dolaşması yada dışarda dolaşması sorun değil bayanlarda bu çok azdır.00 Yorumla10 yaşındaydım ve saçlarımı usturayla almışlardı yani kel kel okula gitmiştim belki vucudum çıplak değildi ama... :(:(:(:(:(
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende 8 yaşlarındayken mahalleden psikolojisi pek iyi olmayan bi çocuk cadde ortasında pijamamı aşağı indirp kamıştı bende ağlayıp eve gtmiştim.hiç unutmadfım :)))
00 Yorumla
+1 yılküçükken köyde dışarda oturan teyzeleri kızdırmak için donumu çıkarıp yolun ortasına işemiştim :)
00 Yorumlaküçükken annem üstümü değiştiriken kaçıyodum ben her zaman :D pipim falan açık koşuyodum yani.. :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılküçükkende geniştim ben plajda çıplak gezerdim . meraklı teyzeler haniymiş pipisi diye dolanırdı etrafımda . ah şimdi olacalar..
00 Yorumlaben küçükken evde kilotsuz dolaşırmışım komşular bize gelince şok oluyorlarmış :D
00 Yorumlahiç öyle bişey hatırlamıyorum olmadıda.
00 Yorumla
+1 yılçıplak videolarım var o yaşlarda
00 Yorumlaahha ben banyodan baska yerde cıplak olmadm :)
00 Yorumlasanırım annem altımı bezlerken :))
10 Yorumla11 yasında salonda leğende yıkanıyordum
015 Yorumla- +1 yıl
11 yasında leğende salonun ortasında yıkanıyordum; zil çaldı ve gelen komşunun kızları 10 yasında Ayşenur 8 yasında sacide 7 yasında güler beni öylece gören Ayşenur cırılçıplaksın dedi, ve kardeşlerine anının polisine dokunun dedi ve ucu pipime dokundu, sonra bizimkiler bir yerlere gitmişti bende ayşenurlardayım; ayşenurun annesi seni yıkıyalım dedi kızlar banyoda yıkanıyordu. Ama beni leğende yıkıcaklar ve mavi leğen geldi ve odaya mahallenin tüm küçük kızları yaşları 5 ile 12 arasında değişen kızların önünde, sacide ve güler beni çırılçıplak soyup leğene soktular ve hepsi tüm kızlar beni teker teker yıkadı. Hepsi göbek çukurunu popomu ekledi, pipime dokuntu, ve pipimi vites yapıp arabacılık oynadılar, pipimi ellerine alıp vites değiştirir gibi yaptılar ve pipimden tutup odadan odaya asılarak pipime dolaştırdılar, sonra Ayşenur beni sokağa çıkarıp o halde mahalleyi gezdirdi. Ve yan mahallenin kızları beni görünce beni gösterip çırılçıplak bir oğlan geliyor deyip beni gösteriyorlardı ve
- +1 yıl
Yanımıza gelip gülüşerek bana bakıyorlardı. Onlarda pipimi çekip beni sokakta dolaştırdı, sonra Ayşenur vücudumuzu tanıyalım yapıp beni bu kolu, bu ayağı, bu göbek çukuru, bu poposu bu pipimi şu torba gibi olan yerler; taşakları su tasak ve pipisinin yuvarlak delik olan arası pipimi ortası ve yuvarlak delikli yer pipimi ucu bu delikte pipisinin deliği oradan ciş çıkıyor ve sünnet oluyorlar dedi. Hadi şimdi kızlar anının pipisinin taşaklarını pipimi ucunu gösterin dedi hepsi tek elleriyle tutup bu taşakları bu pipi deliği
- +1 yıl
Neresi pipimi deliği hadi arkadaşlarına göster dedi tüm kızlar bu defalarca tekrarladı hadi pipimi deliği açtır ta diğerleri inçekesin dedi ve deliğe tırnaklarınızı sokun dedi ve hepsi soktu. Ve seni nasıl çırılçıplak soydum bak bu kadar kızın arasında cırılçıplaksın dedi. Ve seni yürüyerek 3 mahallede ötedeki kuzenime götürcem dedi hemde pipinden tutup çekerek, ve seni diğer mahallenin kızlarıda görecek dedi ve beni götürdü kızlar yanında. diğer nahhalenin kızları yanımıza geliyor tabi yaşları küçük tabi guruba katılıyorlardı, ve kuzeninin evine geldiğimizde oradaki kızlara yaşları yine aynı 4 12 kızlara süpruz var denmiş! Ve beni gören kızlar gülüşerek o çırılçıplak oğlsn geliyor deyip odaya girdik ve hepsi gülüp dil cıksrıyirdu. Onlarda beni leğende yıkadı ve dışarda beni koşturup yakakamaca oynattı beni kızdırıp peşinden koşturuyolardı ve uç tekerli bisiklet ile pipimim üsten geçtiler, ve hepsi tek pipimi tutup bir elleriyle diğer elleriyle de göbek çukurunu ve popomu tutarak
- +1 yıl
11 yaşımda gene Bir gün halımın evinde yıkanıyorum, banyoda küvette ve hamamın kızı yıkıyor beni yaş 25 sonra bir zil çaldı ve gelen karşı komşunun kızı 11 yaşındaki kübra gelfi elif abla nerde dedi gel kübra banyodayım banyo kspısı açık tabi ve ben yine cırılcıplagın! İçeri girdi ve üzerinde karate elbiseleri vardı, elif ablacım sana bugün kursta öğrendiğim karate hareketlerini göstreyim dedi ve beni gösterip onu kendime eş yababilirmiyim dedi. Evet cevapını alınca yaklaşıp küvete girdi ve kuşağının ucu pipimi deyiyordu. Ve bana bir karate kuşağı verdi sadece belinde sadece kuşak var ve benle başladı hareketleri çalışmaya; vücudum her yerine yumruk tekme atıyor, göbek çukuruna popoma, pipime vuruyordu ayağı ve eli defalarca pipime deydi hatta! Uzun tırnagının orta parmagının tırnağı pipimi deliğine girdi. Sonra 3 ay boyunca aynı şekilde üzerimde sadece karate kuşağı benle cakıştı sabahtan akşama kadar. Gece yarısına kadar. Her gün beni söylüyor karate kuşağını bağlayıp benle karete
- +1 yıl
Hareketlerini çalısıyor, ve pipime tekme yumruk indiriyordu ve parmağını ağzına götürüp göbek çukurunu ıslatıyor, ve karate kuşağını çıkarıp sadece parmağı ile göbek çukurunu kapatıyor ve pipimi eğip büküyor , ileri geri, sağa sola çeviriyordu, göbek cukurumu parmağıyla kapatıp sadece tüm vücudunu önünü arkanı sağını solunu fotoğrafını çekiyor, sadece göbek çukurum görnünmüyordu. Sonra beni sallayıp pipin deli sallanıyor diyor ve diğer kız arkadaşlarını eve davet ediyor ve karşılarında karate çalışıyordu, ve en son karate kuşağını sırtım dönükken çıkarıyor, ve 360 derce. Çevirirken parmağı göbek çukurunu kapıtıyordu, sadece göbek çukurun görünmüyodu, kızlar ne çocuğu böyle soydun, neden çocuğun pipisini eğip büküyon yoksa pipisini vites mi yaptın evet diyor kübra. Sonra neden çocuğun göbeğini ıslatıgon ağzındaki yumurta margarın kokuyor coçugun göbeği ağzın gibi kokçak sonra çocuğun her tarafı pipisini, poposu ana göbek çukuru görünmüyo kübra onun göbek çukurunu yanlızca ben görürüm diyor
- +1 yıl
Ben göbekci küprayın diyor, arkadaşlarıda seni çocuğu çırılçıplak soyup pipisini vites yapan ve göbek çukurunu göstermiyen göbekçi kübra diyorlardı. Ve üzerindeki karate kuşağına kübra bu elbisenin tasarınçısı benim diyor modacısı kübra, bena duş yaptırıyor kuşakla ve kuşak ıslanıyor ve kuşağı pipime sarıp pipimi deliğini kocaman açtırıyordu.
- +1 yıl
Her gün beni kendi elleriyle soyuyor kuşagımı bağlıyordu ve başlıyordu derse tekme ile pipime vuruyoror ve eliyle yumruk atıyor, ve sag ve sollu seri tokat çalışıyor beni kuşakla küvete sokuyor ve yıkıyordu, ve küvettedde aynı hareketleri tekrarlıyordu ve bunları video ve resim çekiyordu. Ve benim aynı hareketleri Çalışmamı istiyordu ve benim çırılçıplak halde kuşakla satatlerçe antreman yapıyordu.
- +1 yıl
Ayşenur yıllar sonra bir iddia sonucu beni 33 yaşımda tekrar soydu! Hem de bu sefer sacide, güler ve kendi kızlarına yaşları 5 ile 12 arasında değişen kızlarına soydurdu çırılçıplak, Ayşenur kızları önce beni soydu Ayşenur 8 yaşındaki kızı benim elbiselerimi tek çıkarttı ve sıra külota gelince amcanın külotunu çıkarammı dedi ve Ayşenur çıkar dedi ve çıkartı, sacide güler ve Ayşenur kızları, gülerek karşı. ızda çırılçıplak kaldı dediler, pipisini popusunu, göbek çukurunu gördük dediler, Ayşenur tüm kızlarına vucumuz yaptırdı önce kendi kızı yaptı vucudumuz , bu ek kol göz ayak bu göbek çukuru bu poposu yani götü ve puda pipisi dedirtti kızına, burası yasaklar torbaları taşaktan yuvarlak oval delikli kısma kadar pili hortumu ve o yuvarlak yer pili ucu başı ve delikte çiş deliği dedirrti kızına. Buradan CIS çıkıp sünnet oldu amca. Hadi sizde tekrarlayın ben öğretmen olayım dedi kızı ve diğer tüm kızlara yaptırdı. Hepsi pipimi ve göbek çukurunu ekleyip pili deliğini gösterdi ve pipi sıkıp
- +1 yıl
İlk olarak beni tamamen doğduklarında beni mavi leğene sokup yıkadılar ilk Ayşenur kızları sacide ve gülerin kızları. Beni tek yıkadılar banyo yaptırdılar. Ve beni sıcak su ile harşlayıp bağırınca sabun ve maşrapa ile kafama vurdular. Kendi elleriyle beni sabunlayıp pipime dokuntular kameraya alıp abiyi leğende yıkıyorux çırılçıplak leğende yıkıyoruz onu benim annem onu leğende yıkamış şimdi biz yıkıyoruz abi 33 yasında ben 8 ve ben kızım dedirti kameraya. Beni facabook canlı yayın yayıp çocukluğumda beni yıkıyan tüm kızların kız çocukları leğende yıkanmamı canlı olarak seyretirdi. Ve çocukluk resimlerini kızlara gösterdi, ve yine resim çektirip yan yana iki resmi koydurdu. Aysenur kız8na abla ne yapıyor sem amcayı çırılçıplak leğende yıkıyor. Birazdan ben yıkıyacam. Amca çok utanıyor değilmi çok hadi onu kızdır dil çıkar ona, çırılçıplaksın amca amca çırılçıplak leğende biz onu görüyoruz neden utandı abi? Biz kızız o erkek ve o amca! Ve biz onun pipisini pipi deliğinin içini bile görd
- +1 yıl
evde banyo yaptıgım zamanlar kendisi banyo penceresinden aradaki boşluk alandan bizim banyo penceresinden beni izleyip dikizliyordu ve sonra kendi banyo pencereden çıkıp bosluktan geçerek bizim banyo penceresinden içeri giriyor ve kendi evlerinden çektigi duş başlıgı ve bizim duş başlıgı ile beni cifte su ile yıkıyor pipime üst ve alt taraftan su tutuyordu. göbegimi elliyor göbek çukurumun içine parmağını sokuyor du. benle karate elbiseleriyle çalısıyor ve bana kuşak bağlayıp öyle banyo yaptırıyor kendi kuşagını pipime ve göbegime. deydiriyor ve parmagı ağzında ıslayıp göbek cukuruma sürüyor du. göbek cukuruma agzında kalmış yemek artıklarını koyup göbek çukurumu dolduruyordu. sonra pipimi egiyor büküyor vites gibi oynuyor du pipime karate hareketleri yapıyor yumruk tekme tokat çalışıyor, karete kuşagını pipime dolayıp sıkıyor pipi deliğimi kocaman açtırıyor içine tırnağını sokuyor ve karate kuşagınin ucunu pipi deligime sokuyordu. parmagını göbek cukurumun üzerine koyuyor baskı yapiyo
- +1 yıl
du her banyoda artık benle karate yapıyordu. kendi evlerine cagarıp yine beni küvete sokuyor kuşagı küvete sürüp öyle kusağımı bağlıyordu göbek cukurunu dokunmak cok güzel diyor be parmagı ile göbek cukurumu kapatıyor oraya margarin sürüyor ve tüküruyor ve ıslatıyordu. kusak ucunu sürekli pipime değdiriyor pipime yumruk, tekme, tokat indiriyor. pipime os yaptırıyordu. sonra pipi deligimi kocaman açtırmak için dört ve beş karate kuşagını pipime sarıp gerdirip pipimi deligimi kocaman açtırıp , içine bakiyor uzun tırnakları buraya sokuyordu. sırf senin pipi deligine tırnak sokmak için kesmiyorum diyordu. sonra benim resmimi yapıyor saatlerce karşısında çıplak bekliyordum. her banyoda küf kokan banyo boşluğu kendi banyolarından bizim banyoya geciyor ve ve küf kokusunu, karate kuşağını bu duvarlara sürüp küf kokusunu alıp bana bağlıyordu. kendi evinden dus başlıgı ve bizim evdeki dus başlıgını birlestirip çifte su ile pipime göbek cukuruma su tutuyor tazikli suyu alt ve üst taraftan
- +1 yıl
Ne diyeceğimi bilemiyorum ben bayılırdım dolaştırılsam leğende kızlar tarafından yıkansam falan berbat bir duygu
+1 yıl3gün yattım her yerim ellendi pansumanlarda
12 Yorumla- +1 yıl
yoğun bakım da yatan bilir anlar allahtan hemşireler kız da hem cinsimiz erkekler olsaydı cok kötü olurdu
mesela...sünnet
00 Yorumlahiç çıplak kalmadım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben hiç çıplak kalmadım, hep giyinik yıkandım
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!