Erkek arkadaşımla cinsellik konusunda konuştuk. Anlayamıyorum yardımcı olur musunuz?

Erkek arkadaşımla cinsellik hakkında konuştuk bi kaç gün önce. Ona sormuştum 'cinsel ilişkiler hakkında ne düşünüyorsun' diye 'Ben kız arkadaşımla böyle birşey yaşamak isterm' demişti. Daha sonra ben ona sordum 'peki benimle böyle birşey yaşamak ister misin zaman sonra? Hani düşünür müsün?' oda bana 'hyr düşünmem' demişti. Şaşırdım ve 'neden?' diye sordum cvbı şu oldu: ' çok iyisin benmle herşeyini paylaşıyosun ama zaman sonra ayrılırsak sende kötü izlenim bırakmak istemem ama iş ciddiye binerse evleninceye kadar beklerim' dedi hani beklemeye de razı aslında çünkü ben ona evlenmeden önce bu ilişkiye girme olaylarına karşı olduğumu ve böyle birşey olucaksa karşımda ki insana çok güvenmem gerektiğini söyledim... Gerçekten ben bişey anlayamıyorum neden böyle dedi hem istiyo kız arkadaşıyla böyle bişey yaşamak ama hem kötü izlenm bırakmak istemiyo...çözemiyorum...cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum
Erkek arkadaşımla cinsellik konusunda konuştuk. Anlayamıyorum yardımcı olur musunuz?